Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfer Di María naar Barcelona onmogelijk door eis van Real Madrid’

Laatste update:

De twee grote sportkranten in Catalonië pakken woensdag uit met verhalen over Ángel Di María, maar het nieuws dat Sport en El Mundo Deportivo brengen is nogal verschillend. Volgens Sport staat de vleugelspeler van Manchester United in de belangstelling van Barcelona, volgens El Mundo Deportivo is dat onmogelijk.

/

Er zijn op de planeet niet veel clubs die Di María kunnen betalen; Barcelona is een van de weinige clubs die dat wel zou kunnen. Mede door de aanwezigheid van Lionel Messi, een goede vriend van Di María, zou de aanvaller volgens Sport best weleens de overstap naar Barcelona kunnen maken.

El Mundo Deportivo speelt daar later op in door te stellen dat het helemaal niet mogelijk is dat de Argentijn naar Barcelona gaat. Toen hij van Real Madrid naar Manchester United verhuisde, tekende hij een clausule dat hij niet van Old Trafford naar Camp Nou mag verhuizen. Het dagblad denkt overigens wel dat Di María vertrekt uit Manchester: Paris Saint-Germain en Bayern München zijn de mogelijke bestemmingen.

Ángel Di María zou een uitstekende speler voor Barcelona zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 juni 2015 om 18:36

@ribx Comments zijn vaak bedoeld om je mening te geven. Objectiviteit waarborgen is dus ook niet heel erg aan de orde. Wanneer Real een speler verkoopt waarvan ze niet willen dat hij naar barca gaat, moeten ze zichzelf goed achter de oren krabben waarom ze hem verkopen. Di Maria was geweldig bij Real en hem verkopen om Bale te financieren bewijst gewoon dat Real wanbeleid voert. Ze zoeken gewoon op naam uit wie ze willen aantrekken en betalen hier dan ontelbare miljoenen voor (waarvan ze er ook heel wat rood staan).

24 juni 2015 om 18:42

Helemaal mee eens, maar comments zijn bedoeld om je mening te geven op het onderwerp dat het betrekking heeft. In dit geval gaat het om Real dat (verstandig/onverstandig) een verbod heeft gelegd op de overgang naar Barca, en niet over hoe slecht Real is tov rivaal Barca.

24 juni 2015 om 18:43

De filosofie van Real is prijzen winnen dat was al zo sinds de club is opgericht.
Perez heeft geleerd van zijn fouten ken je nog Eto'o?
Die kwam uit de jeugd van Real Madrid.
Hij wil niet nog zo'n fout maken.

24 juni 2015 om 20:11

Volgens mij mag dit helemaal niet.
Is in strijd met de bewegingsvrijheid in werkverkeer zeg maar.
Als ik het fout heb hoor ik het graag.

24 juni 2015 om 20:35

Aanpassen aan je rivaal? Het is toch juist goed dat Perez het Di Maria heeft verboden om naar Barcelona te gaan. Straks gaat hij naar Barcelona en speelt hij de sterren van de hemel. Dan heb je wel spijt. Dit soort dingen kun je dus zo voorkomen.

24 juni 2015 om 21:07

Strikersun,

Even een kleine verbetering: Bale werd het seizoen voordat Di Maria werd verkocht aangetrokken. Zijn verkoop was dus niet om de aankoop van Bale te financieren, maar die van James.

Om de gespendeerde miljoenen aan Bale te balanceren werd onder andere Ozil verkocht destijds.

Echt zielig dit. Laat hem gewoon naar barcelona gaan als hij wilt.
Maar kan hij niet naar een ander club en in de winterstop naar barcelona? Want hij heeft getekend dat hij van old traffod niet naar camp nou mag maar via een omweg wel toch?

24 juni 2015 om 18:24

Hij heeft het contract toch zelf getekend, dus blijkbaar wou die het zelf ook niet zo graag. En welke club stemt er nou mee in om hem maar voor een halfjaar te halen.

24 juni 2015 om 18:25

Dit zou na een half jaar inderdaad wel mogen. Maar niemand zal di Maria voor een half jaar halen en dan weer laten vertrekken.

24 juni 2015 om 18:31

Zo zijn de regels, wilt de speler weg wordt er als voorwaarde gesteld dat hij niet een transfer mag maken naar de aards rivaal.

Als ik hem was zou ik gewoon lekker bij United blijven, komt vast allemaal wel weer goed met z'n vormdip. Aanpassen aan de BPL duurt voor sommige spelers nou eenmaal wat langer.

Real heeft niks meer te zeggen over di maria nu die bij united speelt dus een beetje onzin is dit. of is manchester united de B...... van real madrid?

24 juni 2015 om 18:39

Wij zijn Real's feeder club.

Ja logisch speler die van Real vertrekken mogen niet naar Barcelona. Dat zijn eenmaal de regels dat krijgt de speler in kwestie te horen wanneer hij vertrekt en ene transfer maakt naar een andere club..

Nu praten we hier wel even over, maar denk nou is na... waar ga je Di Maria neerzetten? Neymar banken? Of Messi soms? En oja dan hebben we ook nog eens Suarez...

24 juni 2015 om 18:33

Linkshalf bijvoorbeeld. Hij mag simpel weg toch niet naar Barca, al zal hij dat wel willen...

Hoezo is dit volgens sommige mensen zielig?

Ten eerste heeft zowel Di Maria als Manchester United hier mee ingestemd. Dus die hebben beide hier geen problemen mee.

Ten tweede, dit gebeurd vaak genoeg in het bedrijfsleven. Een werknemer tekent een contract dat hij niet voor de concurrent mag/kan werken. Dit contract tekent hij ook met zijn volle verstand. Het bedrijf gunt hem een andere stap, of een stap hogerop. Maar als hij weer terugwil naar zijn oude werk, zijn er bepaalde restricties met bepaalde bedrijven. Dit kan te maken hebben met vertrouwelijk informatie, of in dit geval, de concurrent niet willen versterken. Dus Real heeft in mijn ogen hier totaal niet triest of zielig gehandeld. Gewoon eerlijk tegenover Man U en Di Maria en zolang deze hier mee akkoord zijn is alles eraan goed.

24 juni 2015 om 21:24

Di Maria moest er wel mee akkoord gaan. Hij werd eruit geschopt en dan kan hij niet anders dan ermee instemmen. Om die reden zou het triest zijn. In dit geval heeft hij eigenlijk geen keuze gehad, want hij werd geduwd richting een vertrek. Hij wilde in eerste instantie niet vertrekken, maar de aankoop van James bewoog Real ertoe Di Maria te verkopen om eerstgenoemde te financieren.

Ik begrijp de reden van de clausule uiteraard, maar mijns inziens is het wel enigszins laag. Als Di Maria - of eender welke speler - naar Barcelona toe wil, dan moet dat gewoon kunnen.

Alle kinderen die hier huilen over dit moeten even de contracten erbij nemen en kijken wat er juridisch mogelijk is. Dit soort clausules heb je tegenwoordig heel veel alleen gaat het nu om een speler die Barca wil kopen en die vorige jaar nog van Real was....

24 juni 2015 om 18:35

Helemaal mee eens maar veel barca fans zijn van die huilebalken die alleen maar door een barca-bril kijken net als met Suarez ze schorsing en de transferstraf van barca, allemaal onterecht in de ogen van de barca fans en dat zijn er zoveel dat het net lijkt of ze gelijk hebben. Gewoon heel slim gehandeld van Real!

24 juni 2015 om 21:39

Het gaat er ook niet om of het al dan niet slim is. Je kunt het tegelijk slim en triest vinden.

Valt makkelijk onderuit te komen dacht ik zo. Geld van Barca naar Di Maria via een omweg, Di Maria koopt contract af, doei clausule.

apart hoe hij vorig seizoen als redder werd binnen gehaald bij een moeilijk draaiende manchester aan het begin en het ook nog eens goed deed.

een seizoen later is het de schlemiel van de ploeg en moet ie weg met de staart tussen zn benen.

24 juni 2015 om 19:29

Ik lees nergens dat ie weg moet. Hij bljft gewoon, en v gaal gaat hem eindelijk goed gebruiken. In potentie de beste speler uit de selectie, die laat je niet zomaar gaan...

Zlatan mocht van Barca ook niet naar Real. Is zo gek ook niet. Spelers die voor Barca of Real gespeeld hebben willen meestal zo'n gevoelige transfer ook niet. Luis Enrique, Laudrup en Figo hebben het aangedurfd, maar je moet wel stevig in je schoenen staan.

24 juni 2015 om 21:53

Dan spreek je ook van een directe overstap naar je rivaal. Dat is inderdaad zo gek nog niet als dat niet mag. Maar om als indirecte partij, want dat is Real Madrid nu gezien Di Maria een speler van Man Utd is, proberen uit te maken waar hij wel of niet heen mag, is ronduit belachelijk.

Volgens mij mag zo'n calusule niet eens als het überhaupt waar zou zijn. Toen met de CL wedstrijd atletico-chelsea mocht Courtois gewoon keepen ondanks de clausule die chelsea had opgesteld, omdat de uefa het verbood.

24 juni 2015 om 21:33

Niet mogen spelen en niet mogen vertrekken naar een bepaalde club zijn twee verschillende zaken lijkt mij. Ik ben me niet bewust van de nuances, maar ik denk dat er weldegelijk een verschil is, waardoor het ene toelaatbaar is en het andere niet.

Al kun je uiteraard gelijk hebben.

Is voor zijn prijs totaal overbodig en geen prioriteit.
Misschien bestaat deze clausule wel maar is niet toegestaan volgens de wet. Je ex-werkgever verbiedt jou om in de toekomst bij de concurrent te werken

24 juni 2015 om 20:06

Concurrentie beding. Bestaat gewoon. Staat wel een maximale periode voor natuurlijk.

Lalalala lekker haten op Barcelona allemaal. Lekker jaloers. Lekkah haha

Mocht dit waar zijn, dan tekent hij toch een nieuw contract met 1 dollar meer per jaar en zonder die speciale clausule. Zo opgelost lijkt mij.

Zou goed gek zijn om naar Barcelona te vertrekken. Het enige wat je daar leert is hoe je je moet laten vallen.

Laat Di Maria lekker wegblijven, ik hoef die kerel helemaal niet bij Barca. De enige (ex-)speler die ik van Real zou willen zien is Ramos. Er lopen zat andere middenvelders rond..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren