Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Atlético Madrid-verdediger maakt de weg vrij voor vertrek Janmaat

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Daryl Janmaat vertrekt bij het naar de Championship gedegradeerde Newcastle United. Via de officiële kanalen maken the Magpies melding van de komst van Jesús Gámez, een 31-jarige verdediger van Atlético Madrid. De vleugelspeler zal niet aangetrokken zijn voor de reservebank en Engelse media denken dat Gámez is gehaald als opvolger van Janmaat.

/

Gámez speelde negen seizoenen bij Málaga en in de laatste drie seizoenen was hij aanvoerder. In de zomer van 2014 stapte hij over naar Atlético Madrid, waar hij twaalf wedstrijden in de Champions League speelde. “Hij is een goede en ervaren verdediger. Ik ben zeer blij met zijn komst”, jubelt manager Rafael Benítez.

Gámez zelf noemt het ‘het juiste moment’ om te vertrekken bij Atlético Madrid. “Dit is een opwindend project en we willen Newcastle United terugbrengen naar waar het hoort: de Premier League.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gamez naar de Championsship. Newcastle is een grote club, maar om zo'n speler op dit niveau te zien spelen is wel een beetje apart.

8 juli 2016 om 12:44

Ja van een CL finalist na een championship ploeg is idd niet echt voor de hand liggend.

8 juli 2016 om 12:54

Championship is kapitaal erg sterk geworden! Ook een Matz Sels (Gent) speelde afgelopen seizoen nog CL en trekt naar die Liga.

8 juli 2016 om 14:17

Mensen vergissen zich vaak in de grootheid van Newcastle, met daarbijkomend het stadion en de fans. Ik zou liever naar een Newcastle gaan, in de Championship dan bijvoorbeeld een Watford in de Premier League

Gamez heeft voor 2 jaar getekend.
Is er al (concrete) interesse voor Janmaat?

8 juli 2016 om 13:09

Geen idee, maar clubs als Watford, Crystal Palace, Bournemouth, Sunderland en Middlesbrough zullen wel op het vinkentouw zitten voor Janmaat, die in twee seizoenen Newcastle wel heeft laten zien een goede back te zijn voor dat niveau. Vraag is alleen of ze een miljoen of 7-12 gaan aftikken, want ik denk dat dat wel wordt gevraagd in de huidige markt.

8 juli 2016 om 13:21

Het loopt eerder naar 15 miljoen. Palace heeft met Ward prima back, dus daar gaat hij sowieso niet heen. En ik denk dat Janmaat naar middenmoot wil vertrekken. Stoke City zou perfect zijn met Shaqiri die naar binnentrekt. Ook omdat ik verwacht dat Stoke City volgend jaar een fantastisch jaar gaat neerzetten. En de rechtsback positie moet verbeterd worden.

8 juli 2016 om 15:14

15 miljoen voor Janmaat? Dat gaat niemand betalen voor een speler die gewoon niet het topniveau heeft gehaald dat je eigenlijk wil. En gelet op zijn leeftijd ligt een spectaculaire doorontwikkeling ook niet in het verschiet. Dus 15 miljoen is echt te veel.

8 juli 2016 om 15:59

Newcastle vroeg tijdje geleden meer dan 12 miljoen pond. En Newcastle liet ook al met Wijnaldum zien dat ze in principe niet verkopen willen.

Jammer want ik vond Gamez echt wel een goede sterke back-up... Er zijn veel spelers in de wereld die overschat werden... Gamez werd altijd onderschat, vandaar dat die ook zo makkelijk weg mag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren