Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Totti maakt selfie na goal: ‘Dat is hip en dit was een unieke mogelijkheid’

Laatste update:

AS Roma leek de stadsderby tegen Lazio te verliezen, maar door twee doelpunten van Francesco Totti hielden i Giallorossi toch nog een punt aan het duel over: 2-2. De aanvoerder en clubicoon van Roma vierde de gelijkmaker op een bijzondere manier, want hij zocht de harde kern op, kreeg een smartphone in zijn handen geduwd en maakte een selfie met de supporters op de achtergrond.

/

“Dat idee kreeg ik de voorbije week. Het is tegenwoordig toch hip om selfies te maken voor social media, of niet? En dit was een unieke mogelijkheid, een kans die ik nooit meer zou krijgen. Het was mijn eigen telefoon en ik had keeperstrainer Guido Nanni gevraagd om hem te brengen als ik zou scoren”, zei Totti na afloop tegen Sky Italia.

Il Capitano scoorde voor de elfde keer in de Derby della Capitale en evenaarde daarmee het record van Dino da Costa. “Ik ben trots op dit record, want dit is het beste wat je als Romein voor elkaar kunt krijgen. Maar ik baal wel van de eerste helft, want daarin hebben we het weggegeven. We hebben wel veerkracht getoond en zijn blijven vechten voor dat ene doel: de Scudetto”, aldus Totti.


Denk jij dat AS Roma kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Capitano mio... wat moeten we in godsnaam doen als jij stopt? Ik weet het echt niet.

Weer redt hij ons. Met 38 jaar is hij nog steeds de grootste nachtmerrie van iedereen die Roma geen goed hart toedraagt.

Nog één jaartje maar en dan is het klaar. Vader tijd mag dan waarschijnlijk ongeslagen blijven, dat afscheid moet met een knal: miljoenen romanisti snakken naar en verdienen die Scudetto, maar niemand verdient hem meer dan onze Capitano.

Eterno Capitano, grazie mille.

11 januari 2015 om 20:42

Vraagje, heeft Totti al wel is de scudetto gewonnen?

11 januari 2015 om 20:52

Ja, in 2001. Als hij hem nog een keer wint, dan zal hij de eerste en enige speler zijn die met Roma twee keer de Scudetto wint. Maar hopelijk niet de laatste.

Hoop dat dit geen trend wordt vind t maar niets als je zelfs in de wedstrijd een telefoon gebruikt...

Ik zal wel ouderwets zijn..

11 januari 2015 om 19:49

Totti is ook ouderwets hij wou gewoon even een keertje leuk doen, niet zo zeuren joh.

Weet iemand of je wel je mobiel mag gebruiken tijdens de wedstrijd? Verder vond ik 't wel geniaal haha selfie tijdens de wedstrijd. Totti Legend!

11 januari 2015 om 18:59

Waarom niet? Daar zijn nog geen regels zover ik weet. Als het niet zou mogen had Totti wel geel gehad voor zijn actie toch?

11 januari 2015 om 19:06

Pique mocht het niet en kreeg zelfs een straf.. maar dat was wel een ander situatie.

Geweldige actie toch! Totti is uniek, een speler die ondanks heel veel mooie aanbiedingen van andere clubs waar hij ook veel meer had kunnen verdienen altijd Zijn club trouw is gebleven. Waar zie je nog zulke spelers. Geweldenaar! Ik hoop zo dat hij kampioen wordt. De koning van Rome

En hij geeft nog een kusje ook

Totti en Pirlo laten zien dat voetbal niet beter wordt. Er zijn wat meer fittere spelers , maar lang en hard kunnen rennen , maakt je nog niet beter dan pure klasse. Zie Totti en Pirlo als mooie voorbeelden. Jammer dat spelers als Totti en Gerrard het niet aangedurft hebben om bij de absolute topclubs te gaan spelen.

12 januari 2015 om 10:39

Onzin natuurlijk. Oude spelers met kwaliteit is iets van alle tijden. Voor Gerrard, Totri en Pirlo waren Zidane, Nedved, Del Piero, Figo, Maldini, Costacurta, Van Nistelrooij, Makaay en Seedorf zulke sterren. Zo'n rijtje is ook nog wel te maken van de generatie daarvoorafgaand.

Jammer ?? Dat maakt hun juist uniek.
Zonder Gerrard had Liverpool er waarschijnlijk veel slechter voor gestaan en bv niet de CL gewonnen.

"beste none,

Een reactie van jou in dit document is verwijderd door een moderator.
De opgegeven reden: Niets toevoegend (gebrek aan onderbouwing)
Toelichting: Rare opmerking..

Het gaat om de volgende reactie:
Totti is wat mij aangaat alles behalve hip, eigenlijk vind ik het meer een beetje gay. Niet dat ik iets tegen homo';s heb, maar het over de top ijdel zijn is gewoon een beetje raar.

Gevolg van deze beslissing is dat je automatisch 1 niveau-punt in mindering krijgt. Daarmee kom je op een totaal van 197 punten.

Indien je het niet eens bent met deze beslissing kun je reageren op dit bericht of een e-mail sturen naar moderator@voetbalzone.nl met een uitgebreide uitleg.

Noot: Dit is een automatisch gegenereerd bericht."

Wat een idioterie, ik hoef toch niet uit te leggen dat een Italiaan van tegen de 40 die een selfie maakt niet hip is? Of dat over de top ijdel zijn een beetje vreemd is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren