Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham, Liverpool en Everton volgen Oranje-international nauwgezet’

Laatste update:

Het is de vraag hoe lang Arnaut Danjuma Groeneveld nog behouden blijft voor Club Brugge. De aanvaller maakte pas afgelopen zomer de overstap van NEC naar Blauw-Zwart, maar wordt nu al begeerd door grote clubs uit de Serie A en de Premier League. AC Milan meldde zich reeds officieel in Brugge en volgens de Daily Mail houden ook Tottenham Hotspur, Liverpool en Everton zijn situatie scherp in de gaten.

Club Brugge bevestigde reeds dat Milan de interesse in Danjuma kenbaar heeft gemaakt. De Daily Mail claimt maandagavond dat de Italianen een bod van tien miljoen euro hebben uitgebracht, dat door Club Brugge geweigerd werd. De Belgen hebben de intentie om de selectie bijeen te houden, aangezien men nog volop verwikkeld is in de titelstrijd en ook Europees nog meedoet.

De 21-jarige Danjuma deed in oktober nog mee met het Nederlands elftal tegen Duitsland (3-0 zege) en België (1-1) en scoorde in dat laatste duel. Bondscoach Ronald Koeman beloonde hem voor een sterk seizoen, maar in de eerstvolgende competitiewedstrijd met Club Brugge liep Danjuma een enkelblessure op. Die hield hem in het restant van 2018 aan de kant. Voordat hij geblesseerd raakte, had Danjuma vijf keer gescoord en vier assists gegeven in vijftien officiële duels voor zijn club.

Danjuma maakte afgelopen zomer voor een miljoen euro de overstap van NEC naar Brugge. Voordat hij die transfer maakte, werd Danjuma nog in verband gebracht met Manchester City. De linksbenige vleugelspits heeft in Brugge een contract tot de zomer van 2022. Het is onbekend of Club Brugge een vraagprijs heeft gecommuniceerd aan de geïnteresseerde clubs.

Is Arnaut Danjuma Groeneveld goed genoeg voor een club als Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem niet geweldig toen ik hem in Oranje zag. Kan iemand mij wat duidelijkheid geven over hem?

14 januari 2019 om 18:54

Ik vind hem een vrij klassieke buitenspeler, anders dan types als bijvoorbeeld Memphis of Bergwijn, of als je het hogerop wil spelers als Hazard. Hij is snel, maar niet ultra wendbaar. Goede afmaker en passer en een goede pegel in de benen. Lozano kun je hem ook wel een beetje mee vergelijken, hoewel Lozano nog wel iets sneller is. Dat ie een prima afmaker is zag je tegen Belgie bij zijn debuutgoal. Nam de bal snel en goed in de loop aan van Depay (kijk die pass terug, pure porno) en rond netjes af door de benen van Mignolet. En als je nog een voorbeeld wil, kijk natuurlijk zijn wereldgoal tegen Atletico in de CL even terug. Hoe ver hij komt vind ik echt moeilijk te zeggen. Ik vind hem dus minder compleet dan de namen die ik eerder noemde, maar dat kan ook een gevoelskwestie zijn. Hij heeft echter zeker duidelijke kwaliteiten.

14 januari 2019 om 19:04

Thnx! Goede uitleg. Lozano speelt wel meer naar binnen.

14 januari 2019 om 21:37

Atletisch mannetje, vrij gespierd voor een buitenspeler, goed loopvermogen, fantastisch afstandsschot (is zijn grootste kwaliteit), redelijk snel (maar niet ultra snel zoals veel flankspelers), goede afwerker, ook zijn linkerbeen is behoorlijk. Doet bij club brugge de volledige linkerflank in een 352. Vrij goed inzicht ook.

Deze winter vertrekken is sowieso een slecht idee. Als hij de tweede seizoenshelft goed presteert zal hij waarschijnlijk onhoudbaar worde, al zou een tweede jaar Brugge natuurlijk geen slecht idee zijn. Ik zie zeker potentie in Danjuma, maar bij Liverpool en Tottenham gaat hij natuurlijk nooit basis staan en dat is ook wel een hele grote stap. Everton zou kunnen, maar ook daar kun je tegen het moeten wennen aan de PL aan lopen. Hij heeft er even uitgelegen (eigenlijk sinds zijn Oranje debuut ongeveer), dus eerst maar weer eens zijn vorm herpakken.

14 januari 2019 om 20:41

Ik vind hem wel bij Tottenham passen. Die selectie is zo uitgedund dat Moura ook gewoon voldoende minuten krijgt, dus zou Groeneveld ook zijn minuten kunnen pakken. Maar zoals je zegt, eerst vorm herpakken en dan verder zien.

15 januari 2019 om 02:19

Een directe overstap naar PL lijkt me idd te riskant. Misschien eerst nog een ander land aandoen zoals bijvoorbeeld Schotland (Celtic) of Portugal (bij een club die iig subtop(+) is) alvorens je naar PL gaat. Geeft je denk ik net wat extra ervaring die je kans op slagen in de PL verhoogt. Je speelt bij de genoemde clubs namelijk wel om prijzen maar ook niet met extreme druk. Celtic bijvoorbeeld wordt toch wel kampioen, maar je leert wel titelstrijd ervaring op doen waarvan je naar mijn beleving snel beter van wordt. Terwijl voor subtop in Portugal de titel winnen niet een must is maar je wel zo dicht bij mogelijk wil zitten.

15 januari 2019 om 07:41

Celtic is juist een matige stap. Wellicht dat je die noemt vanwege Virgil van Dijk, maar persoonlijk zie ik de Schotse competitie niet als een geweldige voorbereiding. Virgil had de potentie simpelweg al, dat zag je ook meteen door hoe hij aanhaakte bij Southampton. De Schotse competitie is op Celtic na zwakker dan de Nederlandse en je hebt bij Celtic totaal geen weerstand, misschien een beetje van Rangers of hooguit nog Aberdeen of zo. Maar dat is het wel. De Belgische competitie schat ik ook hoger in kwa weerstand met (spelend bij Brugge) Anderlecht, Luik, Genk en Gent.

15 januari 2019 om 13:42

In schotland lopen wel meer houthakkers rond waardoor het meer op de PL lijkt.

Dit is wel een beetje een hype aan het worden, hij doet het goed daar, maar we moeten de Belgische competitie ook niet gaan overschatten. Ik vraag me af of hij bij Ajax of PSV onbetwist basisspeler zou zijn.

14 januari 2019 om 19:00

Hoe ik het eigenlijk zie is dat ik Ajax en PSV hoger in schat (kwa piekniveau) dan de Belgische top, maar de Belgische top wel breder is, terwijl je in Nederland vooral Ajax en PSV hebt en een stuk daarachter Feyenoord en een stuk daarachter de rest.

14 januari 2019 om 20:30

Feyenoord en AZ zouden topclubs zijn in België op dit moment, topclubs in België zouden op dit moment ook achter Ajax en PSV staan. Groeneveld zou op dit moment denk minimaal dicht tegen de basis aan zitten bij zowel Ajax als PSV. Bij PSV zou hij concurreren met Bergwijn, bij Ajax met Neres.

14 januari 2019 om 21:12

Ik denk dat hij nu minder goed is dan Neres, en zeker minder goed is dan Bergwijn. Zeker geen schande, maar bij de Nederlandse topclubs had hij dus -zoals ik het zie- geen basisplaats gehad. Dan denk ik dat Liverpool Spurs Milan of everton wat te vroeg komt.

14 januari 2019 om 21:33

Topclubs in Belgie. Dat is althans jouw mening de toekomst, stel deze onzin niet voor als een feit.

14 januari 2019 om 22:24

RC Genk, de ploeg in vorm, slacht deze clubs af hoor. AZ en Feyenoord strijden voor een plekje in Play-Off 1, meer niet. Jullie hebben 2 betere topclubs, alles daarachter is inferieur vergeleken met de Belgische clubs.

14 januari 2019 om 22:50

Dan onderschat je de Belgische competitie echt. Misschien eerst wedstrijden kijken . Ajax en PSV zouden inderdaad wel winnen maar dan komt toch wel Brugge, Genk, Anderlecht (buiten crisis nu). Feyenoord en AZ komen daaronder pas.

Dat is een veel te grote stap. Liverpool en Tottenham is gewoon te hoog gegrepen de komende jaren en Everton is nog niet dominant genoeg voor zijn spel denk ik

Voor maximaal 15 miljoen zie ik hem graag bij AC Milan. We missen zo een type speler en dit is zo een beetje de categorie spelers waar we op moeten mikken.

Deze jongen gaat nog verrassen denk ik. Hij kan alleen maar beter worden door naar een topclub te gaan. Als die kans zich voordoet zou ik er voor gaan. Met Klopp als trainer denk ik dat hij een topper kan worden bijvoorbeeld. Mané is best uit het team te spelen. Ik wil het wel eens zien.

Hopen dat Everton hem op kan pakken, Brands moet even z'n best doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren