Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham incasseert nieuwe dreunen met nederlaag en zware blessure

Laatste update:

Tottenham Hotspur is zaterdagmiddag opnieuw tegen een stevige domper aangelopen. Vier dagen na de 2-7 nederlaag in de Champions League tegen Bayern München zijn the Spurs er namelijk ook niet in geslaagd om te winnen van Brighton & Hove Albion. De Londenaren gingen zelfs met 3-0 onderuit bij the Seagulls, die door deze overwinning wat afstand nemen van de degradatiezone. Tottenham staat na acht gespeelde wedstrijden op de zesde plek en kan de concurrentie bovenin verder uit zien lopen.

Tottenham kreeg in zijn jacht op eerherstel na de afstraffing door Bayern al snel een nieuwe dreun te verwerken. Met nog geen drie minuten op de klok verwerkte Hugo Lloris een indraaiende voorzet van Pascal Gross slecht, waarna het voor Neal Maupay een koud kunstje was om de bal in te koppen. De doelman moest dit slippertje bovendien bekopen met een waarschijnlijk zware blessure, aangezien hij zo ongelukkig neerkwam dat hij zich met een op het oog gebroken linkerarm moest laten vervangen door Paulo Gazzaniga.

Brighton, dat Davy Pröpper moest missen vanwege een blessure, bleef daarop in de eerste helft de bovenliggende partij en hoopte na een halfuur een strafschop mee te krijgen na een duel tussen Aaron Connolly en Moussa Sissoko. Arbiter Jonathan Moss weigerde echter om hierin mee te gaan, maar the Seagulls lieten zich van de wijs brengen. Twee minuten later lag de bal alsnog in het vijandelijke doel nadat Gazzaniga in eerste instantie slechts een hand achter een inzet van de in de basis debuterende Connolly kon krijgen en de aanvaller daarna zelf uit zijn eigen rebound kon scoren.

Manager Mauricio Pochettino koos er in de rust voor om Tanguy Ndombélé in de kleedkamer achter te laten en Harry Winks nam de plek van de Fransman in. Met de middenvelder in de gelederen beten de bezoekers voor het eerst echt van zich af en het spel golfde op en neer in de openingsfase van de tweede helft. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Brighton echter weer meer greep op de tegenstander en een indraaiende vrije trap van Gross op de lat boven Gazzaniga vormde een waarschuwing voor wat komen ging.

Met nog 25 minuten te gaan was het namelijk opnieuw raak toen Connolly van de linkerkant naar binnen sneed en genoeg ruimte kreeg van Toby Alderweireld om de bal in de verre hoek te knallen. Tottenham kreeg daarna nog wel wat kansen om de achterstand te verzachten: Heung-Min Son maaide na een goede actie van Sissoko echter compleet langs de bal heen, terwijl Harry Kane niet veel later uit kansrijke positie over knalde. Invaller Lucas Moura was ook nog dicht bij een doelpunt, maar hij stuitte op doelman Mathew Ryan.

Denk jij dat Tottenham Hotspur dit seizoen bij de eerste vier in de Premier League gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dybala zal nu 100 procent zeker niet meer naar Spurs willen komen. Hij ziet ook dat het nu slecht gaat met Spurs en Spurs is voor Dybala geen aantrekkelijke overstap meer ben ik bang, nu hij dit zo ziet. Ongelofelijk zonde voor Spurs dat ze hem op het laatste moment misliepen afgelopen zomer. Afgelopen zomer was DE kans om een speler van dat kaliber aan te trekken voor Spurs. Ik denk namelijk dat Dybala wel het verschil zou maken bij dit Spurs. Spurs mist voorin namelijk dynamiek, creativiteit en scorend vermogen. Dybala zou hierin de missing-link zijn en Spurs echt veel beter maken. Behalve Dybala, is een rechtsback ook nodig. Je ziet hij Spurs dat bijna alles over de rechterkant gaat. Youcef Atal van OGC Nice zou een uitstekende rechtsback voor Spurs zijn. Hij is erg gedreven, verdedigend sterk, veel snelheid en ook nog eens sterk aan de bal.

5 oktober 2019 om 15:30

Ik denk dat jouw droombaan wel technisch directeur is van een topclub of niet? On: tottenham heeft grote problemen nu ook de keeper het hele seizoen uitgeschakeld is. En of de 2de keeper zo goed is om dat oo te vangen is de vraag. Word een zwaar seizoen voor spurs. Ze hebben wel iets meer nodig dan alleen een goede RB en dybala. Dybala past ook totaal niet bij spurs vind ik! Ik hoop dat die binnenkort in de spits staat bij juve.

5 oktober 2019 om 15:32

Ja, dat heb je goed gezien

5 oktober 2019 om 15:36

Of spelersmakelaar

5 oktober 2019 om 17:15

Ze hebben nog wel meer nodig bij Spurs. Lamela, Dier, Davies, Sissoko komen gewoon te kort. Alli en Eriksen zitten in een dikke dip. Maar het grootste probleem lijkt wel de motivatie. Ik denk dat het gewoon tijd wordt dat Pochettino vertrekt. Ook vond ik het gewoon bizar dat hij vorig seizoen alleen maar spelers verkocht en ik ben nou ook nog niet echt onder de indruk van de aankopen van dit seizoen. Ja er zijn 3 belangrijke spelers (nu 4) geblesseerd, maar dat mag geen reden zijn om zo slecht te spelen. De laatste twee wedstrijden waren gewoon een afgang.

5 oktober 2019 om 17:32

Welke 3 belangrijke spelers waren geblesseerd dan? Ik kan mij niet echt 3 basisspelers bedenken die geblesseerd zijn.

5 oktober 2019 om 17:46

Lo Celso, Sessegnon en Foyth.

5 oktober 2019 om 17:54

Foyth staat nooit basis en die andere 2 misschien wel.

5 oktober 2019 om 15:39

Dybala gaat niet naar Spurs. Dybala is absolute wereldtop. Dat hij wel eens wissel zit ten koste van die slopers op het middenveld is mijn inziens alleen maar te wijten aan een mentaal incapabele coach, kan me ook niet voorstellen dat dat nog lang gaat duren. Bij elke andere ploeg ter wereld maakt hij het verschil.

5 oktober 2019 om 15:45

Dybala was wereldtop maar moet dat niveau weer behalen.

5 oktober 2019 om 15:55

Het zal wel, ik vind die coach gewoon leip. Ronaldo kun je niet passeren en wilt een vrije rol en dan slachtoffert deze coach Dybala. Het is een beetje een specialist, hij is veruit het beste op 10 en minder geschikt op de flanken of in de spits of linies daarachter. Ik ben ervan overtuigd dat hij nog steeds wereldtop is, hij heeft zoveel talent dat dat bij hem niks te maken heeft met vorm. Dan ga je niet naar de Spurs.

5 oktober 2019 om 15:57

Hij is op de goede weg en speelt stukken beter dan onder Allegri vorig seizoen. Afgelopen 3 wedstrijden zat hij telkens bij de beste 3 spelers van Juve. De link met Ronaldo lijkt ook te verbeteren. Zijn laatste serie A wedstrijd gaf hij nog een assist op Ronaldo en in de CL afgelopen week deed hij dat opnieuw in die paar minuten die hij speelde. De enige reden dat hij nu nog niet een vaste basisplaats bij Juve heeft is omdat Higuain het ook erg goed doet en Sarri Juve niet gebalanseerd genoeg vindt om met Higuain, Dybala en Ronaldo te spelen. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Dybala weer een basisplaats heeft.

5 oktober 2019 om 15:57

Dat laat ik aan spelers over, en wereld talent betekend niet dat je wereldtop bent natuurlijk want dan zouden er herl wat wereldtoppers bijkomen.

5 oktober 2019 om 16:06

Is er ook ooit concrete wederzijdse interesse geweest dan? Ik kan mis zijn hoor maar ik zou het een absoluut onbegrijpelijke stap vinden van Dybala.

5 oktober 2019 om 16:33

Ze waren en bijna uit, problemen met portretrechten die in handen zijn van een derde partij jammergenoeg. Werd te moeilijk in weinig tijd.

5 oktober 2019 om 15:56

Dat is niet genoeg voor verandering maar we hebben tot januari om er iets aan te doen.

5 oktober 2019 om 16:19

Zermatt, je gaat er veel te vaak vanuit dat spelers bij clubs in een andere competitie gewoon ingepast kunnen worden en dan spelen zoals ze in topvorm doen. Dat is niet zo, dat zou je zelf ook moeten kunnen bedenken.

5 oktober 2019 om 16:27

Bij Dybala wel. Dybala is op z'n best als verkapte nummer 9/10. Hij past in mijn ogen perfect op de positie van Alli/Lamela achter de spitsen Son en Kane in die ruit middenveld van Spurs. Ook is Pochettino een coach met een voetballende filosofie en is het een Argentijn. Ik denk dat Dybala daarom gaat floreren bij Spurs.

5 oktober 2019 om 17:01

Dybala maakt van Arsenal of Spurs direct een titelkandidaat.

5 oktober 2019 om 18:23

Vraag is enkel of dat nog gaat gebeuren. Buiten de situatie van Tottenham, speelt Dybala ook weer goed de laatste wedstrijden en speelt veel vaker. Een vaste basisplaats lijkt steeds dichterbij te komen en als Dybala die basisplaats veroverd, blijft hij natuurlijk.

5 oktober 2019 om 17:50

@Zermatt

Ff minder FM spelen. Ik lees bij jou altijd alleen maar die kopen en die kopen en je doet weer mee. Half team soms nieuw kopen.

Maar ontopic. Sterkte voor de keeper. Benieuwd hoe hij terugkomt van zo een heftige blessuere.

Voor Spurs zitten in de hoek waar de klappen vallen. Als zo doorgaat willen meer spelers weg. Straks lopen Eriksen, Vertongen en Alderweireld gratis de deur uit en willen Deli Alli, Son en Kane ook weg.

5 oktober 2019 om 18:56

100% en over drie weken heeft Tottenham driemaal gewonnen en de concurrentie wellicht weer niet en dan komt hij weer 100% wel? Wat een droeftoeter.

Tottenham was werkelijk dra-ma-tisch. Brighton heeft volledig verdiend gewonnen. Ik vind het vooral opvallend dat veel spelers die Tottenham zouden moeten dragen volledig door de mand vallen. Vandaag vond ik Aldeirwereld en Eriksen echt zeer ondermaats. Er is veel werk aan de winkel daar.

5 oktober 2019 om 15:35

Het liefst zie ik beiden weggaan in de winter al, als je weg wilt en niet je best kunt doeb dan moet je gewoon wieberen. Rose, Aurier, Alderweireld, Eriksen allemaal weg. Vervangen die handel want we gaan achteruit.

Moura verdiend een basisplek en Lamela wil ik geen basis meer zien. Zet Lo Celso of Ndombele maar op 10.

5 oktober 2019 om 15:44

Aurier en toby zijn nog wel oke over het algemeen. Maar davies niet. Kan niet verdedigen, niet aanvallen en speelt alles breed. Eriksen ongemotiveerd en lamela was slecht. Enige voldoende is winks.

5 oktober 2019 om 15:48

Ja maar Toby lijkt geen zin te hebben meer en gaat toch weg. Als je niet meer je best kunt doen is het gewoon OUT

Ongelooflijk hoe doods Tottenham was. Het stond gewoon allemaal stil. Alderweireld speelt ook echt als een oudje. Moet met zijn kont tegen zijn eigen goal staan anders wordt hij door iedereen voorbij gelopen. Als Ajax nog moeite gaat doen om Alderweireld en Vertonghen te gaan halen en dan denken daarmee potten te gaan breken in de CL, dan zijn zij gek.

Iedereen onvoeldoende! Wat was dat bagger. Brighton volledig verdiend en 4-0 was terecht geweest proficiat naar hun en wij willen veranderingen zien, hoe dan ook. Regel het maar, de fans verdienen deze beschamende inzet niet.

5 oktober 2019 om 15:38

Laten we beginnen met een rechtsback en een nieuwe keeper, nu Lloris dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie gaat komen. Daarna wordt het hoog tijd om Alderweireld en/of Vertonghen te verkopen en met dat geld een partner te halen voor Sanchez. De verdediging is op het moment zo lek als een mandje

5 oktober 2019 om 15:41

Mee eens, rechtsback extra keeper centrum vervangen en nieuwe creatieve aanvaller. Lamela kan echt niet meer en Eriksen mag wieberen.

5 oktober 2019 om 19:46

Vind Foyth wel degelijk op RA. Kan ook cv. KwP kan ook prima. Lamela heeft wat vertrouwen en ritme nodig. Dier moet echt weg

En dan willen mensen Eriksen bij Real... laat me niet lachen.

5 oktober 2019 om 15:39

Talentvol 100% maar als het ven tegenzit kun je niet echt op hem bouwen nee.

5 oktober 2019 om 16:44

@MoTheSpur, precies!
Niks tegen hem of Tottenham ofzo maar Real heeft spelers nodig die op moeten staan als het tegen zit.. Hopen voor tottenham dat dit niet langer doorgaat. Gun het Son en Toby.

5 oktober 2019 om 16:01

Eriksen kan heus wel mee bij Real.

5 oktober 2019 om 16:37

Hij kan wel mee, maar je hebt geen kartrekker in het team dan, hij laat best snel zn koppie hangen en is wat nonchalant nu en dan. Maar is wel goed genoeg.

5 oktober 2019 om 17:34

Als het niet loopt bij barca dan is het ook Messi die bijna meteen zijn kop laat hangen. Kijk maar naar Liverpool uit.

Spurs heeft even aan het hogere niveau mogen ruiken maar langzaamaan zakken ze toch weer terug naar hun werkelijke niveau: subtop. Het heeft 3 a 4 topspelers en de rest is gewoon middelmaat. Pochettino had afgelopen zomer ook moeten vertrekken eigenlijk, want de prestaties van vorig seizoen gaat hij nooit meer evenaren.

5 oktober 2019 om 15:47

We waren al subtop, wereldtop zijn maar 5/6 teams en daar hebben wij nooit bijgezeten.

5 oktober 2019 om 15:50

Ik bedoel ook in de Premier League. Met alle respect, maar ik vind Spurs nog steeds niet in het rijtje City, United, Liverpool, Chelsea en Arsenal thuishoren.

5 oktober 2019 om 15:59

Afgelopen jaren was Spurs gewoon beter dan Arsenal en United.

5 oktober 2019 om 16:01

Je noemt Spurs subtop en vervolgens zet je Arsenal, Chelsea en Man United in hetzelfde rijtje als City en Liverpool, hedde drugs op?

5 oktober 2019 om 16:02

Eerlijk was spurs beter? 1 punt verschil. En ik zal je vertellen dat als de scheidsrechter zijn ding had gedaan dan was Arsenal 4de geworden.

5 oktober 2019 om 16:03

United Arsenal en Spurs doen al jaren een wedstrijdje triest zijn. De ene presteert nog droeviger dan de ander.

5 oktober 2019 om 16:17

Qua statuur he. Feyenoord wordt hier ook gezien als topclub terwijl AZ kwalitatief beter is.

5 oktober 2019 om 16:24

Qua statuur mag Spurs idd niet in het rijtje met Utd en Arsenal gezet worden, dat lijkt me volledig duidelijk.

5 oktober 2019 om 16:28

1 punt beter dan toch en de afgelopen jaren waren we ook gewoon beter, dat houd dit jaar wel weer op als het zo doorgaat. Ik heb het niet over status en gewoon over de afgelopen seizoenen. En ook dan vind ik alleen City en Liverpool top.

5 oktober 2019 om 16:52

Arsenal heeft maar 1 jaar in dat rijtje gezeten.

5 oktober 2019 om 16:53

En toch eindigt AZ meestal niet in de top drie en Feyenoord wel.

5 oktober 2019 om 17:03

Arsenal is samen met United jaren de te kloppen ploeg geweest. In de tijden RvP/Fabregas was het ook nog gewoon een zeer gevaarlijke titelkandidaat.

Heb de match niet gezien maar als ze Al verliezen van Brighton is het crisis denk ik ik weet dat lloris heeft geblunderd vorige Week en vandaag en daarmee een blessure opliep maar is gemakelijk om als op hem Te schuiven Wat mij opvalt is dat Kane weinig tot scoren komt mischien moura Wat meer speeltijd gunnen? En is vertongen en alderweireld opeens zo slecht kan ik moeillijk geloven ik denk dat pochettino stilaan Moet vrezen voor zijn job ook Al na die 2-7 vernedering

Dit is zo slecht ik weet gewoon letterlijk niet meer waar ik moet beginnen. Op papier stond er vandaag een fantastisch elftal en zou het moeten kloppen, maar toch ging het gewoon faliekant mis aan alle kanten. De problemen hier zitten zo ontzettend diepgeworteld dat ik op de korte termijn echt geen flauw idee heb wat er moet gebeuren. Drama drama drama en nog eens drama.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren