Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham heeft 131 miljoen verkwanseld aan de verkeerde spelers’

Laatste update:

De laatste acht maanden is er bijna teveel gebeurd om op te noemen bij Tottenham Hotspur. Gareth Bale werd voor een immense transfersom, waarschijnlijk 91 miljoen euro, verkocht aan Real Madrid: trainer André Villas-Boas strooide alle opbrengsten uit over andere clubs om zijn selectie fors te versterken, maar ruimde een paar maanden later het veld en werd vervangen door Tim Sherwood.

/

Tottenham zit nu in zijn maag met de vele dure aankopen die Villas-Boas deed. Hij haalde Roberto Soldado, Paulinho, Nacer Chadli, Étienne Capoue, Érik Lamela, Vlad Chiriches en Christian Eriksen allemaal voor veel geld binnen en lang niet iedereen speelt even overtuigend voor de Engelsen. Voormalig Spurs-trainer Glenn Hoddle is van mening dat er veel te onvoorzichtig is gehandeld in de zomer.

“Tottenham heeft gewoon 131 miljoen euro uitgegeven om Bale en Tom Huddlestone te vervangen met een keur aan nieuwe namen. Prima spelers, maar geen geweldige”, vindt Hoddle. “De club heeft het geld verkwanseld, uitgegeven aan de verkeerde spelers. Het bewijst maar weer dat met geld smijten niet altijd het antwoord is. Je moet een betere strategie hebben, meer stabiliteit creëren. Het gaat erom dat je een team bouwt met de goede ingrediënten en de juiste stijl: dat is niet gebeurd.”

Villas-Boas werd half december de laan uitgestuurd door Tottenham, vier maanden na zijn koopwoede. Op het moment van zijn ontslag stond de club zevende in de competitie en had het net thuis met 0-5 verloren van Liverpool. Assistent Sherwood nam het heft in handen en onder hem staat de club nu vijfde, met nog acht speelronden voor de boeg. Of Sherwood ook volgend seizoen trainer is op White Hart Lane valt nog te bezien.

Heeft Glenn Hoddle gelijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zitten toch wel een paar goede spelers tussen die aankopen?
Eriksen bijvoorbeeld, speelt wel redelijk bij Tottenham. Soldado valt inderdaad tegen en scoort niet veel, maar dat komt mede doordat Adebayor weer eerste spits is geworden.

21 maart 2014 om 08:33

Tottenham heeft te veel geld uitgegeven aan spelers die ze niet nodig hadden, lamela is hier het beste voorbeeld van. Kostte hij geen 40 miljoen? Eriksen, paulinho en chadli zijn in mijn ogen prima aankopen maar met de ambities van De Spurs en 130 miljoen aan transfergeld ter beschikking hadden ze misschien beter de tactiek van Arsenal kunnen aanhouden. Een echte wereldtopper binnenhalen om het team in aanzien en kwaliteit naar een hoger plan te tillen.

21 maart 2014 om 08:41

Je hebt het nu over Özil? Volgens mij doet hij het alles behalve goed...

21 maart 2014 om 09:04

Vergelijk zijn spel en visie eens met elke speler van Tottenham, hij heeft misschien niet de meeste assists goals per wedstrijd maar het enige wat hij nodig heeft is een functionerende spits, Tottenham heeft een functionerende alles en iedereen nodig.

21 maart 2014 om 09:25

zo moeten er nog meer clubs op de koffie komen. hebben ze geld dan direct maar kopen.. zit geen beleid achter. en dan moet je op de blaren zitten.

21 maart 2014 om 11:21

Chadli is helemaal geen prima aankoop. Pure momentenvoetballer waar je niks aan hebt als Tottenham zijnde waar je 2/3 wedstrijden per week speelt.

21 maart 2014 om 12:06

Tottenham heeft inderdaad een aantal paniekaankopen gedaan. Eriksen was een goede zet denk ik. Hij speelt vrij constant en weet zich daar ook te onderscheiden. Paulinho doet het in mijn ogen ook zeker niet slecht.

Lamela valt ontzettend tegen en is voor teveel geld gehaald van Roma. Voor datzelfde geld hadden ze bijvoorbeeld ook Di Maria kunnen halen van Real. Dan waren ze een stuk beter af geweest.

Soldado was ook 1 van de topaankopen, maar die rendeert totaal niet. Achteraf gezien hadden ze voor dat geld beter Diego Costa kunnen halen.

Chadli was gewoon een goedkoop gokje, maar die maakt het voorlopig nog niet waar. Hij komt snelheid tekort om de top te halen. Dat tekort komen voor de top geldt overigens voor meerdere Tottenham spelers. Ze hebben voornamelijk spelers die daar net onder zitten en doordat het ook nog geen goed functionerend team is, kunnen ze het gebrek aan topkwaliteit niet compenseren met teamwork.

21 maart 2014 om 13:13

Ok dus het (relatieve) falen van özil komt door het ontbreken van een functionerende spits? Altijd prettig als je een ander de schuld kunt geven. Volgens mij wordt het steeds duidelijker dat özil gewoon niet die absolute topper is die iedereen er zo graag van wil maken!

22 maart 2014 om 00:09

Lamela heeft dit seizoen nog geen fatsoenlijke kans gehad dus daar kun je echt nog niet over oordelen. Verder snap ik de kritiek op Soldado niet. Heeft een miskraam gehad maar staat er toch wanneer het gevraagd word en als hij scoort zit hij de volgende wedstrijd op de bank.

21 maart 2014 om 08:34

Ik denk eerder dat Adebayor weer eerste spits is geworden omdat Soldado niet scoorde ipv dat Soldado niet scoort omdat ADE weer eerste spits is....

21 maart 2014 om 10:58

Inderdaad, zo slehct is het niet gedaan.
Eriksen en paulinho zijn gewoon goede versterkingen en spelen goed. Chiriches en chadli maken hun minuten wel en spelen lang niet altijd onverdienstelijk. Lamela is jong, er zijn genoeg jonge spelers die pas hun tweede seizoen doorbreken na een transfer dus van hem verwacht ik dat hij er wel komt. Soldado doet het gewoon slecht, maar wie had dat van tevoren verwacht? Vrij weinig volgens mij. Alleen capoué is niet goed genoeg. Alleen aan een echt team ontbreekt het nog volgens mij.

AVB haalde geen spelers, dat was onze technisch directeur. kwalitatief heeft spurs een prima selectie, nu nog een goede manager. Bij voorbaat 1 die niet uit een arsenal familie komt

21 maart 2014 om 10:21

Kwantitatief wel goed, kwaliteit is niet goed genoeg. Met Chadli en kaboul win je de oorlog niet.

21 maart 2014 om 11:14

Met lamela en eriksen haal je 2 toppers om wording. Kom je met chadli aanzetten die nagenoeg gratis was. Kaboul zat al bij Spurs voor de zomer dus die vlieger gaat niet op.

21 maart 2014 om 11:15

Om is in

21 maart 2014 om 14:10

Dat Kaboul er in de zomer al bij zat maakt toch niet uit? Comeonyouspurs had het over de kwaliteit van de selectie van Spurs. Zit Kaboul ook niet bij de selectie?

21 maart 2014 om 17:12

@stravven

Volg je Tottenham wel of zeg je maar wat? Kaboul is een prima verdediger beter dan Vermaelen en Chadli speelt ook niet slecht. Je roept zomaar wat blijkbaar maargoed.

Lloris
Walker
Kaboul
Vertonghen
Aankoop
Sandro
Paulinho
Lennon
Eriksen
Lamela
Adebayor

Hmm oneens,
Sommige engelsen hebben altijd zo'n grote mond dat hun competitie zo goed is, en dat spelers langer nodig hebben om te wennen.
Dat je van Soldado gelijk meer verwacht oke, maar broekies als Lamela en Eriksen nu al afschrijven is gewoon idioot. die komen er wel.

21 maart 2014 om 10:13

Precies

21 maart 2014 om 10:26

Van een speler van 35 miljoen (Lamela) verwacht je toch wel iets he...

21 maart 2014 om 10:32

Dat Tottenham zo gek was om 35 miljoen voor hem te betalen is niet zijn fout, het blijft een talent.

Ja dat is achteraf.. Niemandd had verwacht dat toen ze die spelers haalde dat ze het zo slecht zouden doen. Want zijn stuk voor Tog wel echt goeie spelers, op eriksen na valt iedereen Tog wel echt tegen. jammer leuk team op papier

Tja, makkelijk scoren natuurlijk...na een halfjaar zeggen dat het niet werkt. Ik denk dat half europa Soldado, Lamela en Eriksen wilde hebben.

21 maart 2014 om 10:18

Soldado is nooit een wereldspits geweest. Ook vooraf kon vrijwel iedereen vertellen dat hij niet in de buurt komt van de spitsen die City, United, Chelsea of Liverpool hebben. Redelijke aankoop, maar zeker niet iemand die je naar de top brengt. Capoue en Chadli zijn sowieso geen verstandige aankopen als je om de prijzen mee wil gaan spelen. Hebben het niveau noch de potentie daarvoor. Lamela (zij het dat hij wel erg duur is) en Eriksen zijn prima aankopen, omdat zij potentieel de top kunnen bereiken. Als je de absolute toppers niet kan halen, moet je je niet richten op de middelmaat. Houd dan het geld op zak of ga voor talenten die het wel in zich hebben om toppers te worden.

Tottenham doet het gewoon uitstekend op dit moment, al waren die verschrikkelijke afslachtingen tegen Chelsea, Liverpool en City natuurlijk wel erg pijnlijk. Als je subtoppers haalt dan hoor je in de subtop te eindigen. Het is niet dat je met 130 miljoen allemaal toppers kunt halen.

Dit krijg je bij hele grote selecties vaak. Al die spelers zijn stuk voor heel goed, maar als ze iedere keer maar halve kansen krijgen, plus de trainer die ze aantrekt na 4 maanden eruit ligt, ja word het niks.
Spelers hebben vertrouwen nodig, vooral jonge spelers want die maken altijd fouten in t begin. Maar je moet een tabiele trainer hebben die met ze werkt aan hun mindere kanten ala wenger.
Maar eriksen kopen en lamela en denken dat hij gelijk 3 inschiet jah dan spoor je niet.
Tottenham heeft een goede selectie maar een slechte trainer, en bestuur

21 maart 2014 om 10:15

Hulde, hoewel Levy vind ik een prima voorzitter

Goh met al dat gezeur rondom tottenham valt het me nog mee dat ze dan nog 5e staan...

21 maart 2014 om 10:23

Virtueel 6e, Everton heeft 2 wedstrijden en 2 punten minder dan Spurs.

5e is niks mis mee met een selectie vol subtoppers (met een paar die naar de top kunnen groeien). Ze staan waar ze horen te staan. Dat ze veel teveel geld uitgegeven hebben is zo, maar dat geld voor bijna elke Engelse club. Omdat ze geld als water hebben daar gooien ze het ook makkelijk over de balk.

Tottenham heeft gwn teveel dezelfde types gekocht. Beetje raar...

21 maart 2014 om 11:19

Ze hangen tenminste niet met 11 man voor het goal.. Dat vind ik een beetje raar

21 maart 2014 om 12:00

En wat bedoel je met deze misplaatste reactie buiten de kwestie? Heb je het over mijn club, dan ben ik er trots op want we wonnen de champions league ermee

Op ITV was gisteren zelf sprake van de meeste buitenlanders te lozen.
Dembele zou de enige overlevende worden van de uitverkoop.
Het was gisteren wel echt huilen met de pet open dan moeten horen dat de trainer de beste 11 het veld ingestuurd had die hij kon opstellen.
In mijn ogen : een drama wedstrijd.

Wie is die Capoue eigenlijk heb hem nog nooit zien spelen bij spurs

21 maart 2014 om 10:16

DM, prima speler alleen zijn dembele paulinho en sandro beter en is bentaleb 'doorgebroken' dit seizoen. Ze hebben hem af en toe nog centraal in de verdediging gezet maar dat werkte niet

21 maart 2014 om 14:10

oke thanks

Achteraf lekker makkelijk praten ja.
De spurs moet gewoon niet zo paniekerig doen, trainer ontslaan omdat ze 7e staan. Wat denken ze wel niet? Verkoop van Bale en met dat geld dat ze gelijk titelkandidaat nr 1 zijn? Als ze buiten de top 3staan dat het abnormaal is en gelijk aan de trainer ligt?
De spurs is nog steeds een goede suptopper niet meer en niet minder. 130 miljoen maakt je niet opeens een superclub. Daar heb je nog een nulletje nodig, 1,3 miljard..

Ze staan vijfde, maar hebben maar 37 doelpunten gescoord in 30 wedstrijden. (ter vergelijking: Man City scoorde 71!! keer - in 27 wedstrijden dan nog). Lijkt me wel duidelijk waar het probleem ligt dan. Want ze krijgen niet extreem veel tegendoelpunten.

21 maart 2014 om 10:00

Ze staan op plek 5 met een doelsaldo van -1. Dat kan gewoon echt niet. Ze staan daar ook omdat ze heel veel wedstrijden met 1-0 hebben gewonnen. Vaak nog door een penalty ook. Die spelers die ze hebben gehaald zijn stuk voor stuk hele behoorlijke spelers. Nu nog een coach die er iets mee kan

21 maart 2014 om 10:18

Klopt, scoren kunnen ze echt niet Dit seizoen. Chadli mist tegen arsenal met alleen 2 spelers op de doellijn, om te janken

Spurs is een subtopclub.

Die hebben dan 1 goede speler voor erg veel geld verkocht, maar kunnen natuurlijk niet mee met de grote clubs die als ze willen vier Bales per seizoen halen.

Voor de subtop zijn spelers als Eriksen, Lamela, Paulinho gewoon prima spelers. Het zijn inderdaad geen wereldtoppers.

Glenn Hoddle? Echt, gaan we die idioot weer uit de kast halen? Zeker Gods straf al die 'slechte' spelers? Volkomen mesjogge deze clown.

21 maart 2014 om 10:28

Hij mag dan een idioot zijn, hij heeft hier wel gelijk...

los van 1 of 2 clubs in Engeland, de rest speelt echt gewoon slecht ouderwets voetbal.. " kick & Rush" kijk naar Europese Resultaten vooral in Europa League!
En dat zo veel talenten er heen gaan omdat er puur veel geld wordt geboden.. spelers als Eriksen, Lamela passen daar totaal niet in. Lamela speelde prachtig voetbal bij AS Roma. ik vind echt dood Zonde. Een club als Southhampton heeft meer dan Fiorenitna of Valencia te besteden ik noem maar een voorbeeld.. als dat zo veel geld in Italie, Spanje of Nederland beschikbaar was om spelers te kopen.. dan had je totaal andere plaatje

Spurs moet gewoon een keer een topmanager aanstellen ipv die trainers die nog weinig bewezen hebben. Die jongens die ze gehaald hebben kunnen echt nog wel voetballen hoor, alleen er moet iemand zijn die er een team van maakt.

Plus dat ik vind dat ze een hele matige verdediging hebben en ik niet begrijp waarom ze zoveel middenvelders hebben gehaald.

21 maart 2014 om 11:22

Tottenham moet eerst de organisatie goed hebben staan en niet elke manager de vrije hand geven om alles te kopen.
Als je goede mensen in de top heb zitten hadden die bij sommige spelers toch wel een veto uitgesproken.
2 verdedigende middenvelders halen terwijl ze toch wel tevreden waren/zijn over Sandro.
Lamsla en Eriksen zijn spelers op potentie die gehaalt zijn en kunnen dus meer waard worden, allen is het bedrag voor Lamela veel te hoog.
Plus het feit dat spelers uit andere competitie tijd nodig hebben om zich aan te passen aan de totale omgeving.
Bij AZ geven ze spelers minimaal een halfjaar om zich aan te passen, maar dat kan bij grote clubs niet.
Het verlies van Defoe helpt ook niet natuurlijk,want dat was een speler die nog wel wat kon forceren en die is door de vorige coach weggejaagd.
Dit had dus voorkomen moeten worden door de leiding.

Soldado is een absolute flop, dat is duidelijk. Maar hij was sowieso al geen speler die 30 miljoen waard was, daar lag het eerste probleem.

Lamela is nog wat voorbarig, die heeft door blessures bijna niet gespeeld.

Capoue, Chadli and Chiriches doen het redelijk, met wat meer speelminuten denk ik dat je daar uiteindelijk wel redelijke spelers aan hebt, maar inderdaad zoals Hoddle al zei geen geweldige spelers.

Eriksen is echt heel goed.

Paulinho vind ik bij Tottenham nog niet veel, maar hij laat het wel zien bij het Braziliaans elftal, dus daar moet ergens wel een goede speler in zitten.

Ach gezeur om niks.
ze hadden gewoon vernieuwing nodig in het team, en als je de 2 duurste aankopen weglaat dan valt het wel mee, maar men moet nou niet gaan denken dat The Spurs iedereen kunnen binnenhalen, want de echte toppers willen niet bij Tottenham spelen, net zoals Arsenal, maar dan in iets mindere mate.
als je geen CL speelt, dan is het moeilijk om een Duitser of Spanjaard, naar je team te halen, deze willen in de CL spelen, zeker als de concurrentie moordend is, bij het nationale elftal, maar goed.
het wordt druk daar in de top van de PL, dus je gaat naar de Spurs, als je goed genoeg bent, dan kom je vanzelf boven drijven, alleen dan heb je weer te maken met een voorzitter, die dan teveel vraagt als het om transfersommen gaat.
dus als je een stap hoger wilt komen, dan is The Spurs niet de club om naar toe te gaan.
maar als je Soldado bent en je speelt voor Valencia, die jouw salaris moeilijk kan betalen, en ook geen toekomst zit, dan is the Spurs een stap voorruit, voor Eriksen is het een stap vooruit, en ook voor Chadli.
maar als je vage bedragen gaat neertellen voor Lamela, dan is je beleid gewoon ronduit slecht en verdien je ook niet beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren