Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham handelt na nieuws over Kane razendsnel met deal van 32,7 miljoen’

Laatste update:

Tottenham Hotspur kan tot april niet beschikken over Harry Kane, die geopereerd dient te worden aan een hamstringblessure. The Spurs moeten daardoor in allerijl de winterse transfermarkt op om een nieuwe spits aan de selectie toe te voegen. Volgens verschillende Engelse media staat Krzysztof Piatek op het punt om AC Milan te verruilen voor een dienstverband in Noord-Londen.

Piatek lijkt bij AC Milan in de tweede seizoenshelft genoegen te moeten nemen met een reserverol door de komst van Zlatan Ibrahimovic. Tottenham Hotspur heeft van dat vooruitzicht gebruik gemaakt door razendsnel met i Rossoneri tot een akkoord te komen, zo klinkt het vanuit Engeland. Er ligt momenteel een akkoord over een vaste transfersom van 28 miljoen euro, terwijl dit bedrag door verschillende bonussen nog met 4,7 miljoen kan toenemen.

Het totaalbedrag is iets minder dan de 35 miljoen die AC Milan een jaar geleden overmaakte naar Genoa. I Rossoneri wilden eigenlijk geen verlies maken op Piatek, maar nemen nu toch genoegen met een iets lager bedrag dan dat er voor hem betaald werd. Na een sensationeel halfjaar bij Genoa, waarin hij 19 keer scoorde in 21 wedstrijden, werd de 24-jarige Poolse spits door AC Milan overgenomen. In dienst van i Rossoneri kwam hij tot 15 doelpunten in 39 optredens.

Ook in Italië wordt de concrete belangstelling van Tottenham Hotspur voor Piatek, die eerder voor Zaglebie Lubin en Cracovia Krakau speelde, gemeld. Transferexpert Gianluca Di Marzio van Sky Italia wist te melden dat de Engelse club de Poolse spits aanvankelijk wilde huren, maar dat AC Milan hier niet aan wilde meewerken. De Italianen zagen ook niks in een deal waarin Juan Foyth of Victor Wanyama werd betrokken, waardoor beide partijen elkaar gevonden lijken te hebben in de door Engelse media genoemde overeenkomst.

Is Krzysztof Piatek een aanwinst voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

So, deze zag ik niet aankomen! Al ik de laatste paar wedstrijden moet geloven, speelt Tottenham redelijk laag. Een spits als Piatek, die volgens mij niet de snelste is, zou dan eigenlijk niet volledig tot zijn recht komen, vermoed ik. Wel een mooie transfer. Dit Tottenham heeft echt potentie, maar het komt er dit seizoen gewoon niet uit. Hopelijk hebben ze nu een waardige vervanger van Kane gevonden en niet een typetje Llorente.

Dit kan echt niet waar zijn. Piatek is een redelijk spits maar is gewoon weg niet goed genoeg en is in een slechte vorm.
Dan kunnen ze net zo goed Janssen terughalen.
Ik zou proberen Cavani lost te weken

10 januari 2020 om 08:45

Heel AC Milan is in slechte vorm, Piatek leidt daar ook gewoon onder. Dit is een prima back-up voor Harry Kane. Cavani zal echt niet willen komen wetend dat hij linea directa op de bank komt als Kane weer fit is.

10 januari 2020 om 10:18

Het is geen fifa hè Ten eerste heb je te maken met spelers die moeten willen komen. Denk niet eens dat Cavani het zou overwegen, laat staan daadwerkelijk komen. Cavani zal nooit willen banken zodra Kane terug komt. Piatek daarentegen zit in een redelijk uitzichtloze situatie bij Milan, zeker nu met de komst van Ibrahimovic. En nee, Jansen heeft helemaal niets gepresteerd. Het boek van Jansen en de Spurs is allang dicht.

Kunnen ze beter Pukki kopen als pinch-hitter

10 januari 2020 om 09:13

Waarom?

10 januari 2020 om 10:33

Omdat Pukki donders goed is en een goede mentaliteit. Hij scoort bijna elke kans die hij krijgt. 29 maar dat betekent niet dat hij achter een rollator loopt

10 januari 2020 om 12:03

29 lijkt mij juist een hele goede leeftijd. Het lijkt mij gewoon geen goede keuze, omdat je met Son, Moura en Alli drie spelers hebt die graag net als Pukki de ruimtes induiken. Lijkt mij handig om wat meer een echte spits te halen. Ik denk ook niet dat hij bij de Spurs de ruimte krijgt die hij bij Norwich wel krijgt, omdat teams veel defensiever spelen tegen de Spurs en meer inzakken.

10 januari 2020 om 10:19

Denk niet dat Norwich hem laat gaan

WoW Milan gaat Piatek laten gaan voor een 38-jarige spits, die Max 18 maand aan de club verbonden zal blijven. Ze krijgen natuurlijk wel een aardige som maar wie zullen ze dan halen voor de spits want ze gaan serieus toch niet rekenen op Ibra?

10 januari 2020 om 08:49

Leaõ is er nog en ik hoop dat ze Daniel Maldini de kans willen geven

10 januari 2020 om 09:26

Mauro/ is dat familie van Paolo? Met zo een achternaam kan je bijna niet falen zou je zeggen hahah

10 januari 2020 om 09:49

Klopt, zoon van de legendarische Paolo Maldini

10 januari 2020 om 09:03

Precies dat! Blijf het zonde vinden dat Piatek z'n vorm niet heeft vastgehouden.. Zonder hem was Milan vorig seizoen nog dramatischer. Vraag me af in hoeverre Milan hiermee slim handelt.. Je krijgt er wellicht wat geld voor terug, maar op de lange termijn zal je ook weer Ibra moeten vervangen. Zonde, zonde, zonde..

Ik zie hem liever niet vertrekken, als je ze erin knalt bij Genoa, en 1e jaar bij Milan, het dunnetjes overdoet, dan kan je wel wat. Alleen nu mist hij vorm. Ik ben bang dat hij weer gaat draaien en hebben we niet eens winst gemaakt op hem..

10 januari 2020 om 09:11

Waar is Milan mee bezig? Caldara voor een schijnbedrag verkopen, wat toch een speler was waar Milanisti enorm hoopvol over waren ondanks dat hij al jaren geblesseerd is en Kjaer als vervanger willen halen (!?), Piatek na een minder half jaar verkopen en nu las ik gisteren ook nog eens dat ze ons willen verlossen van Politano. Heel erg vreemd beleid.

10 januari 2020 om 09:16

Caldara is constant geblesseerd, dus prima zo. Kjear wil ik echt niet over de top en Politano was erg goed bij Sassuolo, ondanks hij bij jullie niet rendeert, denk ik dat hij bij Milan goed zal doen. Alles beter dan Canhanoglu,Suso op dit moment

10 januari 2020 om 09:38

Politano is gewoon een speler voor de subtop. Die jongen is een aardige voetballer maar heeft totaal geen rendement. Dat was in zijn Sassuolo tijd ook al zo. Ik blijf het vreemd vinden wat er met Suso is gebeurd. Dat was voor een periode toch een hele goede speler voor jullie.

10 januari 2020 om 10:21

Heb ik iets gemist wbt Caldara? Is ie verkocht en zo ja, aan welke club? EDIT: Las net de wandelgangen.. Een terugkeer naar Bergamo. Zou een goede zet zijn voor zowel Caldara als Atalanta. En aan de andere kant, als Milan telkens een speler heeft die om de haverklap moet revalideren dan kan je die 15 miljoen wel anders gebruiken.

10 januari 2020 om 10:29

Hij is voor 1,5 jaar verhuurd aan Atalanta met een optie tot koop voor 16 miljoen.

10 januari 2020 om 09:16

Ook bij laagvlieger Cracovia Krakow in Polen schoot hij ze er in. Hij heeft drie seizoenen op rij ook de dubbele cijfers gehaald, met als uitschieters 21 en 22 goals in respectievelijk 36 en 37 wedstrijden. Niks mis mee.

Gewoon die koreaan in de spits en moura op zijn plek. Altijd maar willen kopen kope kopen

10 januari 2020 om 09:01

Tottenham is nou niet echt een koopclub. Hebben amper wat geïnvesteerd de afgelopen jaren.

10 januari 2020 om 09:09

Heb het meer over mensen op deze site en de media. Over 4maanden is Kane alweer terug

10 januari 2020 om 09:27

Alweer? Dat is best wel een lange periode hoor en dan moet je nog maar zien of Kane er meteen weer staat. In de tussentijd speelt Spurs ook nog twee belangrijke CL wedstrijden zonder Kane, misschien wel vier als ze nog een ronde doorgaan. Ik snap een aankoop op dit moment wel, en ik denk dat Mourinho graag met Piatek wil werken

10 januari 2020 om 09:15

Ik denk dat je gelijk hebt, alleen heeft Tottenham niet de coach die ploegen beter kan laten spelen. Mourinho wil altijd direct spelers kopen, de selectie die hij aantreft is nooit goed genoeg in zijn ogen. en hij heeft niet het vermogen om een team beter te laten presteren. Blijkt nu ook wel, de prestaties van Tottenham zijn nauwelijks verbetert, alleen zit er nu een veel mindere coach. Ze hadden Pochetino gewoon even de tijd moeten geven. Straks kan er weer een vermogen worden betaald om het contract van Mourinho af te kopen.

10 januari 2020 om 09:31

Slaat nergens op wat je zegt. Met Son in de spits wie zet je dan linksbuiten? Sessegnon heeft er bijna een jaar uitgelegen en is momenteel niet goed genoeg voor de basis. Daarnaast, welke top club heeft momenteel geen back-up spits? Je doet ook net of 4 maanden niet zo lang is, je weet dat we momenteel voor top 4 proberen te strijden?

10 januari 2020 om 09:48

Erikksen kan gewoon links buiten spelen. Heeft die al eerder gedaan. Je hebt lamela nog. Misschien maar eens weer een talent proberen als backup

10 januari 2020 om 10:11

Hij zegt toch dat Moura op de plek van Son kan spelen? Bovendien is Moura op linksbuiten sowieso beter dan op rechtsbuiten. Spurs heeft daarom ook een linksbenige rechtsbuiten nodig.

10 januari 2020 om 10:12

@marie Je weet dat ze bezig zijn met een overstap naar Inter voor Eriksen he

10 januari 2020 om 10:23

Zermatt, met Sessegnon en Lamela hebben ze al twee linksbenige buitenspelers. Die kunnen prima op rechts, zeker Lamela. Bij Roma (en volgens mij ook bij de Spurs) speelde hij altijd op rechts. Eventueel heb je nog Lo Celso, die is volgens mij ook links en kan ook op de flank.

10 januari 2020 om 10:34

Ze hebben geen backup spits en geen backup winger, dus het is niet kopen kopen!

Schrijnend dit, wij ons maar afvragen waarom Ajax niet kan aanhaken. Nou dit dus, in NL is Ajax financieel machtig maar tov Europa zijn ze nog veel te klein. De top koopt een tijdelijke opvulling voor 32 millie. Ajax huurt babel.. zucht..

10 januari 2020 om 10:41

Tsjah. Niet elke dure aankoop is een verbetering. Niemand wilde bijvoorbeeld Tadic van Southampton, maar scoorde in de CL vervolgens wel meer goals dan Kane, Sterling en Salah en gaf samen met Sane, Alba en Suarez de meeste assists (5). Een babel kan zeker nog van waarde zijn voor Ajax en al helemaal in Europa.

10 januari 2020 om 11:30

Bedoelde ook zeker niet dat Babel niet van waarde kan zijn. Maar blijft apart hoe het geld maar kan blijven rollen bij sommige clubs.

Ik zou Lautaro echt graag willen zien past perfect in het spel van Spurs.

10 januari 2020 om 09:50

Maar kost wel minstens 60-70 mil

10 januari 2020 om 10:02

Jammer genoeg wel ja. Ben wel echt fan van hem. Heeft alles wat een spits nodig heeft.

10 januari 2020 om 10:09

Minstens 60-70 miljoen?? Ga er maar vanuit dat het gewoon de clausule is van 110 miljoen euro.

10 januari 2020 om 10:14

Ik denk dat Lautaro wel hoger miks dan Tottenham. Inter doet zeker niet onder voor Tottenham, sterker nog Inter is beter dan Tottenham. Lautaro wordt gelinkt met Barca en Real. Ik denk dat als hij überhaupt weg wil, daar Inter super ambitieus is, dat hij dan naar de absolute top gaat.

Piatek lijkt me zo slecht nog niet. Jovic huren zou ik ook geen gek idee vinden. Je betaald bijna niks voor, en ook Real heeft er baat bij.

Piatek kan best ballen, alleen heel Milan is uit vorm. Sowieso is het belachelijk dat Spurs geen tweede spits heeft natuurlijk.

Je moet als Spurs wel ambitie houden...het wegvallen van Kane vang je simpelweg niet op. Een van de beste spitsen momenteel. Dus tenzij je bijvoorbeeld Lewandoski kan losweken, zal je echt op zoek moeten gaan naar een tijdelijk alternatief.zelf denk ik dan Alli/son/moura de spitsenplek zullen opvullen en er gekeken gaat worden naar een supersub.

Gewoon Troy Parott in de basis. Sonaldo links, moura rechts, en alli cam

Daarachter lo celso/ndombele (als hij weer fit is), - wanyama, Skipp

10 januari 2020 om 13:57

Parrott is natuurlijk nog te jong om ons punten te bezorgen in de PL maar hopelijk krijgt hij ook steeds meer minuten. Er liggen namelijk kapers op de kust, hij moet echt snel een nieuw contract tekenen.

We worden met meerdere spitsen in verband gebracht dus het is afwachten maar Piatek is 24 en natuurlijk wel een hele goede afmaker als hij weer in normale vorm is. Ik zou het prima vinden, als we maar een goede spits binnenhalen.

''Lijkt een reserverol te moeten nemen achter Ibra. " Haha, letterlijk 1 wedstrijd waarbij hij (Piatek) zelfs in de basis stond. Wat zijn we toch simpel te vermaken met dit soort onzin berichten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren