Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptransfer voorlopig ‘fake news’: ‘Wij herhalen: compleet onjuist, absurd’

Laatste update:

Benfica ontkent dat João Félix op het punt staat te vertrekken naar Atlético Madrid. Verschillende media in Portugal meldden maandag dat de negentienjarige aanvaller in Madrid was om de overgang naar los Colchoneros af te ronden. Benfica ontkent echter dat er een akkoord ligt met de Spaanse topclub en wijst naar de ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro.

Onder meer Record en A Bola stelden dat het felbegeerde toptalent op het punt stond om zich te verbinden aan Atlético. De Spaanse club had geen akkoord met Benfica gevonden, waardoor men 120 miljoen euro zou moeten betalen om de jongeling over te nemen. Maandagavond verduidelijkt Benfica de stand van zaken via de officiële kanalen.

“Gezien de berichten van de afgelopen uren wil Benfica duidelijk maken dat het absoluut niet klopt dat er sprake is van onderhandelingen inzake een mogelijke transfer van João Félix. De omstandigheden voor een transfer zijn bekend, namelijk 120 miljoen euro als afkoopclausule”, aldus Benfica, waarna de club een verhaal van A Bola afdoet als complete onzin. De Portugese krant stelde dat zaakwaarnemer Jorge Mendes dertig procent commissie zou krijgen.

“Dit verhaal verdient het om verworpen te worden. Het verhaal van dertig procent commissie, dat om onduidelijke redenen in A Bola werd gemeld, is fake news", aldus de grootmacht uit Portugal. "Wij herhalen: dit is compleet onjuist, absurd. Het verhaal heeft de intentie om de reputatie en waardigheid van Benfica onderuit te halen.”

Mocht Atlético daadwerkelijk 120 miljoen euro overmaken, dan is het de duurste inkomende transfer ooit voor de topclub. Een overgang naar het geïnteresseerde Manchester City is overigens naar verluidt ook nog niet helemaal uitgesloten, al lijkt de Engelse topclub inmiddels wel achter de feiten aan te lopen. Félix zou overtuigd zijn door het sportieve project dat Atlético en trainer Diego Simeone hem hebben voorgelegd.

Verwacht jij dat João Félix deze zomer gaat verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou te zot voor woorden zijn als Atletico 120 miljoen voor hem betaald. Hij komt net kijken, internationaal nagenoeg geen ervaring. Een seizoen prima gespeeld, maar minuten in de competitie bleef toch beperkt tot maar 1700.

17 juni 2019 om 19:32

Niet eens een seizoen, een half seizoen. Kreeg pas na het jaarwisseling een basisplaats. Daarvoor in de competitie twee basisplekken en voornamelijk invalbeurten. 120 miljoen zou belachelijk zijn, daarvoor kan je een bewezen speler halen.

Jammer ik had hem graag zien komen bij Atletico. vooral omdat ik benieuwd ben wat voor speler het dan over een paar jaar zou zijn als die gecoacht wordt door Simeone.

Ben benieuwd of hij komt. Ik vind 120 miljoen wel te veel geld voor iemand die zich nog maar één seizoen heeft bewezen. Aan de andere kant, hetzelfde werd over Kylian Mbappé gezegd en kijk waar hij nu staat. Hij heeft in ieder geval wel het perfecte profiel om Griezmann te vervangen; snel, technisch en zwerft het liefst om een pure nummer 9. Met Thomas Lemar en Joao Felix hebben we wel twee grote talenten voorin staan die Atleti de komende 10 jaar kunnen gaan dragen.

17 juni 2019 om 20:09

Mbappe had toch wel meer laten zien. I.t.t. Mbappe heeft Felix pas een half jaar een basisplek en Mbappe heeft Monaco aan de titel in Frankrijk geholpen(knapper dan kampioen worden met Benfica) en naar de halve finale van de CL geleid.

17 juni 2019 om 20:55

Deels mee eens. Mbappé was exponentieel, maar laten we niet vergeten wat voor team er om hem heen stond; Bernardo, Lemar, Falcao, Fabinho, Mendy, Sidibé, Bakoyoko, Moutinho etc. Monaco had gewoon een topteam staan, waar Mbappé de absolute ster van was. Felix is de ster van een team met een stuk minder goede voetballers. Hij is kampioen geworden en heeft in de Europa League ook prachtige dingen laten zien. Ik ben heel benieuwd naar hem!

17 juni 2019 om 23:39

Felix is niet alleen de ster van een team met een stuk minder goede voetballers, maar ook tegen een stuk minder goede voetballers. De Ligue 1 en de Champions League zijn toch wel van een ander niveau. Als je met zoveel goede spelers in een team speelt zoals Kylian bij Monaco, is het des te knapper om uit te blinken.

Gekke tijden en het word alleen nog gekker. Tuurlijk is het een super talent maar hij moet nu vooral veel spelen bij benfica.

Ik kijk er niet eens meer van op. Tegenwoordig wordt er zoveel fake news verspreid en neemt iedereen het nog klakkenloos over ook..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren