Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topspits staat open voor terugkeer naar Madrid: ‘Ik zal altijd supporter zijn’

Laatste update:

Radamel Falcao staat open voor een terugkeer bij Atlético Madrid. De spits speelde woensdagavond met AS Monaco tegen zijn oude werkgever en verloor met 2-0 in het Wanda Metropolitano. De Colombiaans international, die in de slotfase een penalty miste, ligt nog tot medio 2020 vast bij de club van trainer Thierry Henry.

“We weten niet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Natuurlijk zit Atlético Madrid altijd in mijn hart. Als mijn contract bij Monaco afloopt, weet ik niet wat er gaat gebeuren. Maar ik zal altijd supporter zijn van Atlético Madrid”, wordt de veteraan na afloop van het verloren Champions League-duel geciteerd door diverse media, waaronder Goal.

De 32-jarige aanvaller speelde in totaal 91 wedstrijden voor de Spaanse topclub, waarin hij 70 keer scoorde en 9 keer een medespeler in stelling bracht. “Ik heb veel te danken aan die periode in mijn leven. Niet alleen vanwege de prijzen of doelpunten, maar ook vanwege de mentaliteit van de mensen. Zij zijn erg dankbaar en toegewijd. Daar kan ik me mee identificeren.”

Verwacht jij dat Radamel Falcao zijn loopbaan afsluit bij AS Monaco?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds zijn blessure en keuze voor Man UTD zit het niet mee voor hem. Maar ik ben ervan overtuigd dat Atletico nog steeds veel aan hem kan hebben.

29 november 2018 om 11:46

Hij is inderdaad nooit meer de oude geworden na die blessure die hem het WK kostte. Zonde, want daarvoor vond ik hem met Zlatan en Cavani de meest dodelijke nummer 9.

Zal denk ik niet meer gebeuren.. Toch alweer 32 waar het beste van af is. Maar de Falcao in zijn Atletico periode was toch niet een van de, zo niet de beste spits ter wereld. Zonde dat die zware knie blessure hem zo geraakt heeft. Maar wie weet, Torres zijn situatie is bijna hetzelfde en die kwam ook terug!

29 november 2018 om 12:31

Ja een Torres’ rol. Invallen en soms basis als het nodig is. Prachtige speler die Falcao

29 november 2018 om 17:03

Was zeker de beste spits op dat moment, wat een monster

Ik vind dit echt een top speler en een top sportman, ook zonder gezeur bij Monaco ondanks dat iedereen verkocht wordt ( Lemar, Fabinho Mbappe) klasse!

Wie dacht er nog meer dat het stiekem ergens om Ronaldo ging? Ze hadden ook "falcao" i.p.v. "topspits" kunnen schrijven, maar dan krijg je natuurlijk maar een kwart van de kliks. Ik ga die suggestieve titels maar boycotten en er gewoon niet meer op klikken. En deze reactie wordt weer verwijdert, want de admin die dit schreef zal het artikel wel weer in de gaten houden op dit soort comments. Chapeau.

29 november 2018 om 11:38

Als Ronaldo het was, dan zouden ze Ronaldo in de titel zetten. Want Ronaldo krijgt meer clicks dan "topspits". Tevens zag je ook een foto van Falcao langs de titel staan.

29 november 2018 om 11:39

Lol Ronaldo is wel meer dan een ‘topspits’ nee ik dacht zeker persoonlijk niet aan Ronaldo.. eerder aan Morata ofzo maar die speelt geen CL uiteraard.

29 november 2018 om 11:39

Kijk gewoon na de foto en je ziet falcao. Gezeur om te zeuren noem ik dit.

29 november 2018 om 12:04

"na" de foto nog wel, en niet iedereen zit op zn mobieltje he. op je computer zie je dit niet.

29 november 2018 om 11:49

Ach joh.. Ik zie het nu meer als een soort spelletje waarbij ik probeer te raden over wie het gaat. En ik kan het je van harte aanbevelen om dat ook te doen, want het scheelt je een hoop frustratie.

29 november 2018 om 13:00

Ik dacht persoonlijk dat het om Higuaïn zou gaan

29 november 2018 om 13:06

Zeurpiet, oeps dat is racisme

Leuke clickbait. Topspits en Falcao gaan al een hele lange tijd niet meer samen. Gisteren zag je ook wel dat het top er wel af is tegenwoordig

Dit zou ongeveer dezelfde situatie zijn als die met Fernando Torres.
Persoonlijk denk ik niet dat El Tigre het verleerd is, maar dat zijn zelfvertrouwen een knauw heeft gekregen, na zijn blessure. De vorige twee seizoenen draaide hij bij AS Monaco nog als een tierelier.
Hoe dan ook; ik moedig zijn komst aan (mocht het zo ver komen).

29 november 2018 om 12:13

Dat zou totaal niet het zelfde zijn.
Fernando Torres is een held voor de fans, hij komt uit Madrid en is opgegroeid als fan van Atleti en heeft daar de jeugdopleiding doorlopen.
Falcao is een buitenlandse huurling die twee seizoenen voor de club heeft gespeeld

Ik dacht heel even dat het om sergio Kun Aguero ging. Wat een spitsenduo met Griezmann zou dat zijn zeg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren