Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topoverleg over miljoenendeal rond ex-Ajacied nadert heel snel

Laatste update:
/

Deze zaterdag zitten Tottenham Hotspur en Atlético Madrid met elkaar om de tafel, om te praten over Toby Alderweireld. De 26-jarige centrumverdediger heeft nog een tweejarig contract in Madrid, maar ook na de verkoop van João Miranda aan Internazionale ligt zijn toekomst nog niet bij Atlético. Na zijn sterke seizoen als huurling bij Southampton wil Tottenham nu graag voor meerdere jaren in zee met de Belg.

Daartoe moeten er eerst onderhandelingen gevoerd worden met Spanje. Zowel Het Nieuwsblad als de Daily Mirror geeft aan dat het topoverleg gepland staat voor zaterdag. Tottenham wil Alderweireld binnenhalen voor Southampton de boel in een stroomversnelling brengt en dus is voorzitter Daniel Levy in eigen persoon naar Spanje afgereisd om het gesprek aan te gaan met Atlético. Southampton wacht af wat er uit het gesprek komt.

The Saints willen Alderweireld ook graag inlijven en kunnen dat doen voor het reeds afgesproken bedrag van acht miljoen euro. De club wil zelfs méér betalen dan dat, stelt de pers in België. Alderweireld zelf wil na Ajax, Atlético en Southampton graag een nieuw avontuur aangaan op White Hart Lane en zijn voorkeur gaat dus uit naar the Spurs, waar landgenoten Jan Vertonghen, Nacer Chadli en Mousa Dembélé ook voetballen. Southampton krijgt circa twee miljoen euro van Atlético als de club besluit Alderweireld voor een hogere som te verkopen dan de twee clubs vorig jaar zomer samen overeenkwamen.

Toby Alderweireld is het best af bij...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk wel dat Totenham of Southampton zijn top is wat ook niet slecht is. Je speelt in een zeer goede competitie en je speelt ook altijd Europees voetbal ( Totenham). Alderweireld heeft ook al laten zien bij zowel de nationale ploeg als bij Southampton, Jammer dat hij niet geslaagd is bij Atletico maar uiteindelijk was hij niet echt het type verdediger die Simeone graag zou zien,

Alderweireld zou ik heel graag zien komen. Onze verdediging zou compleet zijn met hem erbij.

4 juli 2015 om 09:01

En hij vormt weer het superduo met verthongen haha. De verdediging van spurs is niet zo best, alderweireld vind ik het wel erg goed doen bij southampton, dus zou mooi zijn als hij naar spurs komt.

4 juli 2015 om 09:13

Vertonghen en Alderweireld samen zou geweldig zijn. Op RB hebben we trouwens Trippier gekocht, een speler die o.a. ook door Chelsea gewild was. Hij creeerde van alle rechtsbacks op de Europese velden afgelopen seizoen het meeste kansen en de meeste dreigende situaties. Hij zal de druk op Walker verder verhogen.

4 juli 2015 om 09:36

Zie je de spurs al 3e worden met Toby en Jan centraal achterin?

4 juli 2015 om 10:26

Verdedigen bij Thfc is ook niet makkelijk als iedereen het liefst in het strafschop gebied van de tegenstander staat.

4 juli 2015 om 10:29

Ik ga niet zeggen dat ze 3e wordeb, maar Jan en Toby is een erg goed duo. Hebben het bij Ajax samen uitstekend gedaan en hielden stand tegen topclubs. Zou een goede aankoop zijn.

4 juli 2015 om 10:29

Nee dan moet er nog een controleur komen van het niveau Strootman, Carrick etc. Jammer dat Van gaal dit ook inziet en Carrick waarschijnlijk niet laat gaan, zie hem graag terugkomen.

4 juli 2015 om 10:52

Is Clasie geen goed idee voor ons? Afgezien van zijn lengte heeft hij alles wat nodig is: discipline, passing naar voren, onderschept snel en een flinke dosis agressie. Wat mij betreft zou het een top versterking zijn.

4 juli 2015 om 10:58

Verdedigend niet goed genoeg.

4 juli 2015 om 11:37

Liever niet clasie. Song (als hij wil) misschien?

4 juli 2015 om 12:06

Spurs2,

Wil je echt Carrick terug halen? Hij is 34 volgend seizoen. Er moet zeker een leider staan op het middenveld maar hij moet het ook kunnen belopen.

4 juli 2015 om 13:24

Dat is waar, maar kijk eens naar het aantal punten United pakt met of zonder Carrick hij is belangrijker dan Gea.

4 juli 2015 om 13:33

Carrick is echt niet de man die we moeten gaan halen. Het beste is er nu ook echt wel stilaan af hoor. En die gaat geen jaren meer mee. Schneiderlin zou geweldig zijn, Kramer ook, met Song zou ik ook blij zijn, evenals met McCarthy van Everton.

4 juli 2015 om 13:55

Haal chalobah als back up dm en dan bender. Jullie hebben deli allie toch okm

4 juli 2015 om 14:12

Wie is Kramer?

Mccarthy zit op zijn niveau bij Everton vind ik. Song is wel een goeie. Bender ook maar denk dat als hij naar de PL komt dat hij een club kiest die CL voetbal speelt.

Tino Costa heeft mijn voorkeur.

4 juli 2015 om 14:18

Kramer van gladbach. Is ook nog jong

4 juli 2015 om 14:50

Tino Costa is al wat ouder, en er is een reden waarom die nog nooit op het niveau van Tottenham heeft gevoetbald. Kramer is dan een veel betere optie, net zoals Bender, vooral de Bender van Leverkusen dan, al is z'n broer ook welkom.

4 juli 2015 om 15:01

Ah natuurlijk, we zagen hem nog op het Wk.

Tino Costa heeft bij Valencia gevoetbald, dat was zeker geen lager niveau dan Tottenham.

4 juli 2015 om 15:47

Op het moment dat hij daar voetbalde absoluut wel. En ik herhaal het, hij is al 30 jaar. Hij had al veel eerder bij een topclub kunnen zitten als hij dat in zich had gehad. Montpellier en Spartak zijn niet echt om over naar huis te schrijven.

4 juli 2015 om 18:00

maar wel minder druk. Soldado deed het ook goed daar. Lamela deed het geweldig bij Roma. Het zegt allemaal niets. Als je een voetballer koopt moet hij in een systeem passen. Daar moet je dus met de trainer afspraken over maken. Communiceren tussen TD en trainer daar is het fout gegaan.

4 juli 2015 om 19:26

Valencia ging toen ook voor Champions League voetbal. Eigenlijk kan ik geen betere club bedenken die de ambitie van Tottenham beter benadert.

30 jaar is ideaal toch?

4 juli 2015 om 20:24

als je alderweireld en vertonghen naast elkaar zet in het centrum heb je nauwelijks kopduel kracht ,....
in de PL spelen zonder kopbalkrachtig figuur in het centrum van de verdediging , ....wordt genadeloos afgestraft !

Krijgt Ajax eigenlijk een percentage als hij verkocht wordt?

Hij moet echt terug naar Koeman. Daar heeft hij de garantie dat hij iedere week speelt en bij Spurs is dat niet echt het geval. En voor Jantje en Cristian hoeft hij ook niet naar Spurs. Want die hebben ook allebei een vertrek wens. En Dembele die stond ook niet belangstelling van een aantal clubs. Dus gewoon lekker naar Southampton gaan Toby.

4 juli 2015 om 10:41

Die hebben geen vertrek wens, die hebben een CL wens dat is ons grootste probleem, we waren op die plek maar toen kwam er een Italiaanse Tovenaar op WHL die ons terug de ijstijd in goochelde.

Er worden goede stappen gezet de laatste weken. Er wordt flink geruimd en de komst van Toby geeft onze verdediging echt een boost. Een Ajax centrum die weten hoe wij willen voetballen en dat op de jonkies in de verdediging kunnen overbrengen. Nu nog een regelneef op dat middenveld die Bentaleb en Mason stappen kan laten maken (gewoon Klinsie en Freund Sweinsteiger laten bellen) en we gaan meedoen.

4 juli 2015 om 11:41

Yes. En echt hopen dat lloris blijft. Hij is zo enorm belangrijk. Is ook de ideale keeper voor een team die met een hoge lijn speelt (zoals spurs dus).

4 juli 2015 om 12:13

Wat als ze 50 miljoen euro geven voor Lloris? Dan schuiven we Vorm door. Ja Lloris is beter en Vorm maakte niet veel indruk afgelopen seizoen in de minuten die hij kreeg, maar als hij zijn Swansea-niveau haalt dan is het goed hoor.

4 juli 2015 om 12:33

Als llorris gaat dan halen we cillissen! Perfecte vervanger! En maakt het ajax hartje nog groter

4 juli 2015 om 14:13

Gewoon vertrouwen in Vorm hebben en een nieuwe 2e doelman halen denk ik.

Hij zal wel naar Tottenham gaan.
Tottenham heeft nog meer poen dan Southampton.
Da moet Koeman weer op pad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren