Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tonny Vilhena lijkt bijna zes jaar na dato alsnog naar LaLiga te gaan

Laatste update:

Tonny Vilhena is dicht bij een transfer naar Espanyol, zo melden media in Rusland. De middenvelder van FK Krasnodar werd recent in verband gebracht met een rentree bij Feyenoord, dat naar versterking voor het middenrif op zoek is. Vilhena wordt in De Kuip gezien als een alternatief voor topprioriteit Riechedly Bazoer, indien de gesprekken met Vitesse definitief vastlopen. Vilhena, deze maand 27 jaar geworden, lijkt echter in Spanje aan de slag te gaan.

Volgens de laatste berichten uit Rusland zal de transfer van Vilhena naar Espanyol volgende week worden afgerond. De club uit Barcelona voerde in het voorjaar van 2016 al diverse gesprekken met de middenvelder over een meerjarig contract. Vilhena beschikte op dat moment over een aflopend contract met Feyenoord en leek transfervrij te gaan vertrekken. Uiteindelijk tekende de middenvelder alsnog bij tot de zomer van 2018 in De Kuip, om nog geen jaar later een contractverlenging tot medio 2020 te ondertekenen.

Vilhena ging uiteindelijk twee jaar geleden voor negen miljoen euro van Feyenoord naar FK Krasnodar en zette zijn handtekening toen onder een contract tot medio 2024. Met Krasnodar maakte hij de afspraak om na twee jaar weer te mogen vertrekken, maar de nummer tien van het afgelopen seizoen in de Russische competitie werkte afgelopen zomer toch niet mee. Deze maand lijkt FK Krasnodar toch medewerking te willen verlenen en lijkt het Estadi Cornellà-El Prat zijn bestemming te gaan worden.

Espanyol keerde afgelopen zomer terug in LaLiga, na een verblijf van een seizoen op het tweede niveau. De ploeg van trainer Vicente Moreno is momenteel op een elfde plaats terug te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club! Dat is een prima promotie als je het mij vraagt

15 januari 2022 om 09:33

Mooie stap en terecht ook. Deze jongen is veel te goed om in een tweederangs competitie te spelen.

Gelijk heeft ie, lekker naar Spanje gaan nu ie in de bloei van zn leeftijd zit. Kan na 2 of 3 jaartjes alsnog prima terug naar het oude nest

Espanyol lijkt me een goede keuze. Fantastische stad om in actief te zijn en de club zelf probeert uit te groeien tot een stabiele middenmoter. Je hebt ook nog de schitterende derby tegen Barca. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen!

15 januari 2022 om 08:56

Wat is de speelwijze van Espanyol dit seizoen?

15 januari 2022 om 09:05

Organisatorisch staan ze best goed opgesteld. Ik weet wel nog dat ze in het begin van het seizoen heel veel moeite hadden om te scoren. Maar intussen lijkt Raúl de Tomas toch eindelijk een beetje die investering van20 miljoen waar te maken.

15 januari 2022 om 10:55

Dankjewel. Als ik het zo lees dan kan Vilhena denk ik wel iets toevoegen, met name organisatorisch. Is toch altijd een kuitenbijtertje geweest die met name in duels kan excelleren.

15 januari 2022 om 09:50

@hangover96, 40 miljoen voor Vilhena had er denk ik niet ingezeten. Hij was een goede eredivisiespeler maar heeft daarna nooit bewezen dat hij nog 10 a 20% beter kon worden. Die 9 miljoen had misschien met een beetje geluk 15 miljoen kunnen zijn maar veel meer heeft er echt niet ingezeten. Feyenoord had hem misschien kunnen proberen te houden maar dat was dan met het doel geweest om voor een langere tijd een goede speler te hebben. Daar was wat voor te zeggen geweest.

15 januari 2022 om 09:56

@Hangover: Tony speelde meer dan 200 wedstrijden in het eerste en heeft volgens mij meer dan 6 seizoenen in het eerste gespeeld. Hoe kom jij in dan in vredesnaam met teksten als: " je krijgt nu telkens cyclus dat talenten vroeg en voor weinig vertrekken".

Tonny was niet jong en vertrok zeker niet te vroeg. 9 mil was wat weinig, maar meer dan 15 heeft er nooit ingezeten. Hoe je aan 40 mil komt? Te diep int glaasje gekeken, zou je naam wel verklaren😝.

15 januari 2022 om 10:44

@gluubster; ik durf zelfs te stellen (heb ik al vaker gedaan), dat hoe langer zo’n talent in de eredivisie rondloopt hoe minder groot de kans op een financiele klapper. Als Feyenoord nou eens 3 van dit soort talenten op tijd verkoopt tegen 15 miljoen plus, kun je daarna op je gemak de hoofdprijs vragen voor her volgende talent, want je zwemt dan al in de cash. Maar het beleid is er heel lang op gericht geweest dit soort jongens zo lang binnen te houden vanuit het idee dat een vervanger niet beter kan zijn. Misschien klopt dat ook wel, maar vervanger zal dan ook altijd goedkoper zijn.

15 januari 2022 om 18:22

@hangover96, als Feyenoord hem voor meer wilde verkopen hadden ze dit juist veel eerder moeten doen. Dan zou hij als veelbelovend gehyped talent gaan met op zijn 19e al 2 seizoenen eredivisie in de benen.

15 januari 2022 om 10:46

Het lijkt me inderdaad een verrassende stap van Vilhena, weet namelijk ook niet precies waar hij zou moeten gaan spelen bij Espanyol. Yangel Herrera en Manu Morlanes zijn namelijk overduidelijk betere spelers, terwijl we ook nog maar af moeten wachten of hij spelers als Sergi Darder, Keidi Bare en zelfs Javi Puado (op het moment dat hij in een centrale rol speelt) verslaat in de concurrentiestrijd. Het is misschien geen populaire boodschap, maar denk eigenlijk dat hij voor de breedte van de selectie naar Espanyol wordt gehaald.

15 januari 2022 om 11:07

Overduidelijk beter nog wel. Sterke uitspraken maar ik neem ze met een flinke korrel zout.

15 januari 2022 om 14:08

Ja, overduidelijk beter. En ben eerlijk gezegd wel benieuwd waarom je daar anders over denkt.

15 januari 2022 om 15:59

Omdat hij Espanyol nog nooit heeft zien spelen en Vilhena een Nederlander is!

15 januari 2022 om 17:19

Dat is ook mijn onderbuikgevoel, maar laat het hem graag zelf uitleggen.

Nog altijd maar 27 jaar. Ik denk dat hij wel past bij zo'n club ala Espanyol. Succes!

Veel succes, toch leuk om nog een paar centjes in spanje te kunnen verdienen.

Espanyol is echt een mooie club voor Vilhena denk niet dat Espanyol in de verwachtingen stond bij Vilhena toen hij zijn carriere ging uistippelen toen hij klein was. maar denk dat hij er wel blij mee gaat zijn.

Mooie stap, fijne stad, wel een k*tclub.

Nou ja, twee van de drie is niet slecht

Lekker voetballen bij Espanyol of in Rotterdam. Ik had dezelfde keus gemaakt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren