Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tomasson gaat hard onderuit bij debuut als bondscoach Zweden tegen Portugal

Laatste update:

Jon Dahl Tomasson is donderdagavond hard onderuit gegaan bij zijn debuut als bondscoach van Zweden. In en tegen Portugal werd een oefeninterland met liefst 5-2 verloren. Bij rust stond het al 3-0 voor de Portugezen.

Halverwege de eerste helft kwam Portugal, zonder Cristiano Ronaldo, op voorsprong. Bernardo Silva raakte nog de paal, maar Rafael Leão schoot de rebound snoeihard in de kruising: 1-0.

De 2-0 kwam op naam van Matheus Nunes, die een paar spelers van Zweden voorbijging om vervolgens in de korte hoek raak te schieten. Na goed werk en terugleggen van Nelson Semedo tekende Bruno Fernandes vlak voor rust van dichtbij voor de 3-0.

In de tweede helft gingen de Portugezen vrolijk verder met scoren. Ex-PSV’er Bruma kon eenvoudig de 4-0 maken, nadat Bruno Fernandes goed door had gezet en de bal breed legde op hem.

Na een klein uur spelen kon Zweden ook voor de eerste keer juichen. Viktor Gyökeres kon binnentikken voor open doel. Hoewel de aanvaller buitenspel leek te staan, telde de treffer gewoon.

Drie minuten later lag de bal er aan de andere kant van het veld echter ook alweer in. De 5-1 kwam op naam van Gonçalo Ramos, die na een lage voorzet van Semedo scoorde.

Gustaf Nilsson, die met een kopbal de 5-2 op het bord zette, maakte de eindstand in de blessuretijd nog iets draaglijker voor de Scandinaviërs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie dit Portugal als grote favoriet voor het ek. Het team heeft alles . Lopen geweldige spelers rond. Zou mooi zijn als Ronaldo afscheid kan nemen met nog een Europese beker in zijn handen.
Voor mij : Portugal top favoriet en op 2 en 3 Engeland en Frankrijk.

22 maart 2024 om 03:53

Haal Engeland maar weg echt geen hele sterke selectie op een aantal goede voetballers na

22 maart 2024 om 07:18

En Frankrijk heeft 3 volledige elftallen met alles. Die worden met hun C team nog kampioen als ze zich er toe kunnen zetten.

22 maart 2024 om 08:23

Ronaldo gun ik wel nog een prijs. Wellicht een WK, om Messi de loef te steken. Grappig dat Zweden kiest voor Tomasson... Geen grote naam als trainer, terwijl de ploeg veel talent heeft.En toch is Nederland niet zo zwak als velen hier denken. Klopt... In het doel en in de spits is het B-keuze, de rest van de posities is echter allemaal A-keuze. Verdedigend natuurlijk bizar veel opties, maar dit geldt eigenlijk voor elke positie.

22 maart 2024 om 08:25

Engeland presteert toch in principe gewoon iedere keer op een eindronde? Spelers die fantastisch in vorm zijn zoals Foden, Saka en Bellingham. Die gaan gewoon weer meespelen voor de titel hoor. Frankrijk is in mijn ogen de grootste kanshebber, zoveel kwaliteit ook in de breedte.

22 maart 2024 om 08:28

Qua oranje, een oke-doelman kun je nog opvangen met een goede verdediging ervoor. Maar het missen van een afmaker gaat je echt wel opbreken. En de buitenspelers zijn ook niet van dergelijk niveau, dat je een spits in de Benzema-Madrid-rol kan inzetten, omdat die de kansen niet benutten. Xavi Simons moet zijn eerste echt goede wedstrijd voor NL nog spelen, Malen, Bergwijn en ook Gakpo zijn ook eerder B-keus. Dus eigenlijk je gehele aanvallendingestelde spelers zijn B-keus. Kun je proberen op de 0 te spelen en een bevlieging naar de overwinning, maar dat lukt je geen 6-7x.

22 maart 2024 om 08:55

Walker, Stones, Rice, Bellingham, Saka, Foden en Kane. Allemaal wereldtop

22 maart 2024 om 08:23

Dan moeten ze wel Ronaldo op de bank houden. Weet niet of Martinez dat durft

22 maart 2024 om 08:29

Ben het volledig met je eens, vond ze in de kwalificatie ook ijzersterk. Ben alleen bang dat het op dit EK misschien nog te veel om Ronaldo gaat draaien, wat echt niet nodig is met de kwaliteit die Portugal heeft. Daarnaast als je als Nederland tweede wordt in de poule is Portugal al wel de tegenstander in de kwartfinale, dan krijg je de slag van Hamburg (ook niet verkeerd)

Wat een geweldige ploeg dat Portugal. Samen met Frankrijk zijn ze voor mij de favorieten het komende EK. Al moet je die Duitsers natuurlijk ook nooit uitvlakken in eigen land.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren