Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tom Heaton maakt cirkel rond met transfer naar Manchester United

Laatste update:

Tom Heaton keert terug bij Manchester United. De 35-jarige keeper komt transfervrij over van Aston Villa en heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend, met de optie voor een extra jaar. Heaton begon zijn profcarrière bij Manchester United, maar speelde nog nooit voor het eerste elftal. Hij is de vervanger van reservedoelman Sergio Romero, die deze zomer is vertrokken na het aflopen van zijn contract.

Ruim twee weken geleden meldde journalist Fabrizio Romano al dat Heaton op weg was naar Manchester United en dat de bevestiging van zijn komst zou volgen in juli. Het akkoord tussen de keeper en de club werd eind mei al bereikt. Heaton is blij met zijn terugkeer op het oude nest. "Het geeft een ongelooflijk gevoel om na dertien jaar terug te keren op de plek waar ik als kind mooie jaren beleefde. Ik kan niet wachten om te beginnen. Ik zie het als een fantastische kans, ik heb het gevoel dat ik nog heel veel te bieden heb en ik ben vastberaden dat te laten zien."

"Ik kijk ernaar uit om goed te beginnen. Ik heb het gevoel dat ik in topvorm ben en ik wil graag de concurrentie aangaan met de andere keepers", concludeert Heaton op de website van zijn nieuwe club. Dean Henderson, David de Gea en Lee Grant zijn de andere doelmannen in de selectie van Manchester United. In de laatste weken van het afgelopen seizoen koos trainer Ole Gunnar Solskjaer afwisselend voor Henderson en De Gea. Een vertrek van De Gea is denkbaar, nu hij niet meer verzekerd is van een vaste plek onder de lat.

Heaton sloot zich op zijn zestiende aan bij de jeugdopleiding van Manchester United. Hij debuteerde nooit in het eerste elftal, maar zat in het seizoen 2007/08 wel op de bank bij afwezigheid van Edwin van der Sar. Gedurende zijn dienstverband bij Manchester United werd hij verhuurd aan Swindon Town, Royal Antwerp, Cardiff City, Queens Park Rangers, Rochdale en Wycombe Wanderers. In 2010 vertrok hij op permanente basis naar Cardiff, waarna hij via Bristol City en Burnley in 2019 terechtkwam bij Aston Villa. Hij begon als eerste keeper, maar raakte op 1 januari 2020 ernstig geblesseerd aan zijn knie. Pas op 26 december maakte hij zijn rentree in de wedstrijdselectie van Aston Villa, maar Emiliano Martínez bleef het hele seizoen de eerste keus. Heaton speelde in 2016 twee oefeninterlands voor Engeland en in 2017 nog één.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben toch al genoeg keepers? Lee Grant kwam vorig seizoen ook bij het elftal en heeft ook maar 1 wedstrijd mee gekeept 🤣

2 juli 2021 om 13:40

Lee Grabt gaat werken in de staf, Romero gaat weg dus dit wordt de derde keeper.

2 juli 2021 om 13:44

Ik neem aan dat Henderson of de Gea ook gaat vertrekken toch? De Gea is te duur om hem op de bank te houden en Henderson is jong en maakt kans op het Engelse elftal dus die zal ook hoe dan ook willen spelen lijkt mij.

2 juli 2021 om 13:57

Zou ik ook zeggen, maar het lijkt dat ze beide blijven helaas. Vind beide niet goed genoeg. Had ze beide verkocht en Donnarumma proberen te halen of Navas juist.

Leuk voor als 3e keeper erbij. Zit wel rond het niveau Romero zodat we straks niet met Grant moeten starten wanneer Henderson geblesseerd raakt. Mits De Gea natuurlijk vertrekt.

Het blijft bizar hoeveel kennis en insider info die Fabrizio Romano heeft. Vaak hebben zulke journalisten kennis van een bepaalde club of competitie maar hoeveel lijntjes hij heeft is wel heel veel.

2 juli 2021 om 14:02

Hij krijgt vooral de infos van zaakwaarnemers en clubs. Hij heeft gewoon een goeie netwerk.

2 juli 2021 om 16:10

Maakt het des te knapper dat hij zo'n enorm netwerk op zijn 28e heeft vergaard. Daar zit heel veel tijd en energie in.

Waar is Romero heen gegaan? Was toch best een redelijke keeper?

2 juli 2021 om 14:47

Die zit er nog. Wilde afgelopen zomer al weg. Maar United liet hem niet gaan. Tot iedereens verbazing. Dst was een ideale 2e keeper. En dat vond Romero ook prima. Tot Henderson terug kwam. En hij niet meer de 2e viool was.Gaat deze zomer wel weg

2 juli 2021 om 14:50

Momenteel zonder een club. Vorig seizoen wilde Everton hem, maar United liet hem niet gaan en in de winterperiode Inter Miami, maar die transfer ging ook niet door. Nu zijn er wat clubs in hem geïnteresseerd waaronder Everton.

The heat (is) on!! Nu doorpakken met een CV en een CDM. Mochten er nog wat uitgaande transfers zijn een RB of nog een spits erbij, maar allemaal wishful thinking denk ik.

Lekker man! Beetje trainen met Henderson en de Gea, in toernooien af en toe nog wat minuten maken. Mooie carriere gehad nog een jaartje of 2 afbouwen en keeperstrainer worden, heerlijk!

Dus nu hebben ze Henderson, De Gea en Heaton. Toch een prima trio keepers wat mij betreft. Heaton als derde keeper is echt geen matige hoor!

Weet iemand al waar Romero naar toe is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren