Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toeschouwer loopt het veld op en schopt spelers tijdens Vitória - FC Porto

Laatste update:

Tijdens de wedstrijd tussen Vitória SC en FC Porto (0-1) in de Primeira Liga is zondagavond een toeschouwer het veld opgekomen. De man kon, zonder door de beveiliging te worden afgestopt, rustig het veld oplopen en deelde een trap uit aan twee spelers van Vitória.

Het incident deed zich voor in de blessuretijd van de wedstrijd. De veldbetreder wilde aanvaller Rochinha van Vitória omhelzen, maar die had daar geen trek in. Rochinha kreeg een trap van de toeschouwer, die daarna ook een poging deed om Geny Catamo te schoppen. De man werd daarna pas afgevoerd. Porto won de wedstrijd en brak een Portugees record: de grootmacht is al 57 competitieduels op rij ongeslagen en staat bovenaan met 79 punten uit 29 duels.

Ook in België werd zondagavond een wedstrijd ontsierd door misdragingen van toeschouwers. Bij het duel tussen Union Saint-Gilloise en Beerschot kwam een handvol supporters het veld op om ruzie te zoeken met die van de tegenpartij. De wedstrijd werd daardoor gestaakt bij een 0-0 stand. Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met de vijf resterende minuten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zulke momenten hoop je bijna weer op lege tribubes. Man man wat een debieken lopen er rond

Dan ben je volwassen, heb je veel keuzemomenten en nog beslis je dat dit een goed idee was. Van mij mag dit hard aangepakt worden. Levenslang stadionverbod met meldplicht is het minste.

Hmm lijkt wel compleet van de wereld. Zal hopelijk een duur grapje voor em worden.

Aan zijn manier van lopen te zien lijkt hij mij niet helemaal 100%. Zoveel is er niet gebeurd. Maar de beveiliging faalt hier wel keihard. Die mogen best eens aangepakt worden.

Jaa lekker hoor! 57 wedstrijden. Spelen wel lekker. Zit steeds meer afstemming in het team. Na vertrek van Luis Diaz was het even wat gekelderd qua niveau op links. Het is daar nog steeds niet best, maargoed ze blijven gelukkig on a roll. 15 mei ben ik in Porto voor de laatste match en dan hopelijk mijn eerste competitiefeest fysiek meemaken.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren