Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tien doelpunten in de laatste twee wedstrijden, dat is sowieso wel lekker’

Laatste update:

FC Groningen maakt een wisselvallig seizoen door. De Trots van het Noorden won de eerste twee wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo en even later werd Ajax ook op een nederlaag getrakteerd. In de zes competitieduels die daarna volgden werd echter alleen Willem II nog verslagen dankzij een strafschop van Michael de Leeuw. Trainer Erwin van de Looi hoopt dat het zondag tegen NAC goed gaat.

/

NAC heeft het moeilijk en zoekt nog een nieuwe trainer, maar toch wil Van de Looi niet te gemakkelijk denken over de Brabanders. Dat zegt hij vrijdag op de clubwebsite van FC Groningen. “Ze hebben de laatste wedstrijden gewonnen en gelijkgespeeld, zijn net als wij door in de beker en hebben de twee laatste competitiewedstrijden twee punten gehaald. Vorige week speelden ze uit bij Vitesse gelijk en dat is een prima prestatie.”

Van de Looi vindt NAC een tegenstander om rekening mee te houden en zegt dat de verschillen in de Eredivisie klein zijn en klein blijven. “Dus is het voor ons zaak om waar we mee bezig zijn weer zo goed mogelijk uit te voeren. We willen ons blijven door ontwikkelen met het systeem, nog meer automatismen erin slijpen, dwingender zijn aan de bal en nog meer kansen creëren”, legt de trainer vrijdag uit.

Midweeks kwam FC Groningen in actie in de KNVB Beker en veegde het de vloer aan met Flevo Boys: het werd woensdagavond 1-8 en De Leeuw maakte er liefst vier. Hoewel Van de Looi het spel wisselend vond was hij wel tevreden. FC Groningen keerde met een tevreden gevoel terug naar huis en wil de lijn graag doortrekken. “De laatste twee wedstrijden hebben we tien doelpunten gemaakt, dus dat is sowieso wel lekker. Een tijdje daarvoor ging dat even iets moeilijker.”

Ik denk dat FC Groningen wint van NAC

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zit natuurlijk wel een verschil tussen scoren tegen Flevo Boys en AZ hè.

31 oktober 2014 om 15:27

haha ik wou net zeggen, dat is wel andere koek.

Ja goh, 10 doelpunten in de laatste twee wedstrijden, vind je het gek als er een wedstrijd met 8 goals bijzit? Zo lust ik er nog wel een paar.

Vind die Van de Looi overigens een hele matige trainer, heeft nog niks laten zien bij Groningen.

Wilde dacht ik verzorgd en aanvallend voetbal spelen, merk er weinig van.

31 oktober 2014 om 16:07

Als het er 3 waren geweest was het ook niet goed geweest. Van de Looi heeft vorig jaar gewoon de playoffs binnengehaald en was 11 wedstrijden op rij ongeslagen. Wat had ie dan moeten doen, ongeslagen kampioen worden? Ik vind dat hij het prima doet, ook al zitten we momenteel in een wat mindere periode.

31 oktober 2014 om 18:27

Ik weet niet hoor maar voor een trainer van Groningen is de play offs winnen gewoon een goede prestatie hoor!
Hij natuurlijk 0,0 uitstraling en dat is vaak waar mensen hem ook beoordelen en denk jij ook.....

31 oktober 2014 om 22:35

Nee, ik beoordeel hem op zijn ongeloofwaardigheid.
Hij beweerde aan het begin van het seizoen dat hij de spelvreugde weer terugwilde brengen in de Euroborg, maar het lijkt helemaal nergens op..

Tuurlijk, hij heeft vorig jaar uiteindelijk goed gepresteerd, maar dit jaar lijkt het nergens op terwijl zijn selectie helemaal niet minder is geworden. Zivkovic is uiteraard wel weg, maar die was ook weer niet al van dergelijk onderscheidend belang. Daar voor terug is bijvoorbeeld Antonia gekomen en natuurlijk Danny Hoesen. Natuurlijk is van de Looi niet verantwoordelijk voor het falen van Hoesen, maar ik vind het wel vreemd dat het elftal wat vorig jaar (zeker achterin) nog erg jeugdig was, niet beter is gaan voetballen. Dat vind ik hem wel kwalijk te nemen.

Gewoon 3 punten pakken zondag, heb er zin aan!

Probleem bij Groningen is vaak dat wanneer ploegen die slecht lopen op bezoek komen in de Euroborg het ineens gaat lopen. Kwalitatief zou Groningen beter moeten zijn, maar dan moeten ze dat nog wel even laten zien. Denk dat ze wel weer 442 gaan spelen, hierdoor komen er meer kansen voor de Leeuw en Hoessen. Als ze weer afstappen van 442 is er werkelijk geen lijn in het spel van Groningen te vinden. Je hebt een keuze gemaakt die in mijn ogen ook beter past bij de spelers die ze op dit moment hebben en de vorm waarin ze verkeren. In een 433 kan de spits gezellig een praatje maken met de verdedigers, want die zijn de enige die in de buurt staan.
Al met al denk ik wel dat Groningen gaat winnen van Nac, de laatste thuiswedstrijd was niet om aan te zien. De supporters willen beter spel zien en met deze selectie moet dat ook echt wel kunnen. Bij verlies van nac ga ik toch twijfelen aan de capaciteiten van van de Looi.

ja vroeger scoorde groningen ook veel, maar wel op eredivisie niveau van der looi!
van nevland,suarez en berg naar een hoesen en de leeuw, groot klasse verschil

31 oktober 2014 om 18:03

Ja en jullie van Pierre van Hooydonk , Robin van Persie naar Kazim Kazim, wat wil je zeggen?.. iedereen weet toch dat de Nederlandse eredivisie allang niet dezelfde divisie is als 10 jaar geleden..

On Topic..

Ze spelen gewoon weer 4-4-2 en als niemand geblesseerd raakt met dezelfde opstelling hoop op een overwinning eerste helft tegen AZ was zeer goed, dus heb er vertrouwen in

31 oktober 2014 om 18:41

Ajax gaat van Blind naar Zimling. PSV van Alex naar Bruma. Twente van Tadic naar Mokhtar.

Ik heb er weer een beetje vertrouwen in. Tegen AZ ging het al een stuk beter en in de beker even lekker kunnen scoren. NAC moet je in eigen huis kunnen verslaan. Ik herinner me de wedstrijd van vorig jaar nog toen Kostic in de blessuretijd de winnende binnenschoot. Wat wordt hij gemist..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren