Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thijs Dallinga ziet jongensdroom in slotfase toch nog flinke smet krijgen

Laatste update:

Thijs Dallinga heeft zondag zijn officiële debuut voor Toulouse opgeluisterd met een treffer. De 22-jarige spits, die deze zomer overkwam van Excelsior, was in de Nederlands getinte seizoensouverture tegen OGC Nice verantwoordelijk voor de openingstreffer. 'Assistkoning' Branco van den Boomen was daarbij aangever. Lang leek Toulouse er met een overwinning vandoor te gaan, tot Aaron Ramsey tien minuten voor tijd toch nog voor de 1-1 zorgde. Bij Nice begonnen Calvin Stengs en Pablo Rosario beiden vanaf het eerste fluitsignaal, terwijl bij Toulouse (naast Dallinga en Van den Boomen) ook Stijn Spierings begon.

Promovendus Toulouse was voorafgaand aan het duel houder van een treurig record: de club had de laatste acht wedstrijden op het hoogste niveau van Frankrijk verloren. Van den Boomen was vastberaden daar verandering in te brengen. De middenvelder liet al snel na het eerste fluitsignaal te zien over een fraaie traptechniek te beschikken, waarmee hij ook aan de basis stond van de 1-0. Hij slingerde de bal vanaf links richting de strafschopgebied, waar Dallinga als een duveltje uit een doosje voor directe tegenstander Dante kroop en de bal achter doelman Marcin Bulka tikte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 augustus 2022 om 17:25

Forza Rovers, mooie start van het seizoen. Ook een prachtige start voor Dallinga bij Toulouse! Van Den Boomen gaat ook vrolijk verder met assists geven, net zoals vorig seizoen

Wel geinig, zoveel Nederlanders op het veld. Aboukhlal ook nog een halve. Bij Toulouse doen ze leuk speurwerk in de KKD zo lijkt het, hoop dat die een leuk seizoen gaan draaien in Frankrijk.

Ik hoop echt dat hij een verstandige keuze heeft gemaakt, had eigenlijk nog een jaar eredivisie moeten spelen. Had hm graag bij een ploeg als Feyenoord gezien.

7 augustus 2022 om 15:35

Ja want buiten zijn goal, vond ik hem niet bijzonder..het is dat het tegen een Nice is, wat een top 5 vormt normaal gesproken.

7 augustus 2022 om 15:41

Feyenoord of PSV had hem moeten overnemen, om hem desnoods te verhuren voor een jaar. Die jongen maakt niet voor niets 30+ goals in de kkd.

Toch wel knap dat die Vd Boomen, Dallinga en Spierings gewoon ligue 1 spelen als je bedenkt dat de meeste spelers die vanaf Ajax / PsV / Feyenoord die naar het buitenland gaan gewoon op de bank belanden

7 augustus 2022 om 15:46

In het geval gan de Nice-spelers klopt het wat je zegt. Toulouse was vorig jaar echter een Ligue 2-team, en bungelde de jaren daarvoor onderin, dus die vlieger gaat niet per se op.

Off-topic: Groot fan van je profielfoto!
Aw geez.

7 augustus 2022 om 22:21

Hahah nice! Waar blijft Sam Hess?

'promovendus Toulouse was voorafgaand aan het duel houder van een treurig record: de club had de laatste acht wedstrijden op het hoogste niveau van Frankrijk verloren.'

Heeft er in de Ligue 1 nog nooit een team 8 wedstrijden of meer op rij verloren??? Dat kan ik haast niet geloven.

En als promovendus 1-1 thuis tegen de nr. 5 van vorig jaar is toch niet heel slecht?

"rustig op dezelfde voed veder".

🤦

Mijn commentaar over een grote inhoudelijke fout wordt gewoon verwijderd terwijl de fout er nog op staat.. knap gedaan VZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren