Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teun Koopmeiners vult voorpagina’s in Italië na uitspraken in De Telegraaf

Laatste update:

Teun Koopmeiners is groot nieuws in Italië nadat hij donderdag zijn transferwens heeft uitgesproken tegenover De Telegraaf. De 26-jarige middenvelder van Atalanta gaf in gesprek met de ochtendkrant aan dat hij komende zomer een stap wil maken en prijkt nu op de voorpagina’s van La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport en Tuttosport.

Koopmeiners, die sinds de zomer van 2021 voor Atalanta speelt, sprak in Zeist met journalist Mike Verweij. De linkspoot vertelde onder meer waarom hij zich zo thuisvoelt bij La Dea in het Italiaanse Bergamo.

“Het is een heel warme club die me fantastisch heeft opgevangen”, aldus Koopmeiners. Sinds zijn komst van AZ (14 miljoen euro) kwam Koopmeiners al 112 keer in actie namens Atalanta. Hij maakte 26 doelpunten en gaf 12 assists.

De twintigvoudig international van Oranje wordt vaak gelinkt aan een vervolgstap binnen de Serie A, maar staat ook open voor de Premier League. ‘Mijn vriendin en ik hebben het heel erg naar ons zin in Italië, maar voor sommige clubs in Engeland doorsta ik de regen wel”, aldus Koopmeiners.

Koopmeiners wil wel dat alle partijen erop vooruitgaan. “Ik hoop dat er mooie opties komen waarover ik kan nadenken. En vervolgens hoop ik dat Atalanta een mooi bedrag voor me ontvangt, want ik heb daar dan een prachtige tijd gehad.”

Volgens Koopmeiners weet zijn club precies hoe de vork in de steel zit. “Ik heb Atalanta aangegeven dat ik komende zomer een stap wil maken. Maar er moet wel iets heel moois komen om dat zo maar in te ruilen voor Atalanta.”

Tot zijn vertrek blijft Koopmeiners zich focussen op Atalanta, al krijgt hij de geruchten wel mee. “Ik zou liegen als ik zeg dat ik de vermeende belangstelling van Juventus en clubs uit de Premier League niet meekrijg. Natuurlijk lees ik dat ook of krijg ik het doorgestuurd.” Koopmeiners ligt bij Atalanta nog tot medio 2027 vast en is volgens Transfermarkt zo’n 40 miljoen euro waard.

Voorpaginanieuws


Koopmeiners haalt met zijn uitspraken de voorpagina’s van vele Italiaanse sportkranten. De supporters van Atalanta beseffen inmiddels dat de in Castricum geboren middenvelder bezig is aan zijn laatste maanden in Bergamo. De Italiaanse media maken het verhaal overigens wel iets groter door het jeugdproduct van AZ in hun koppen opnieuw hevig aan Juventus te linken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

koopmeiners, is dus echt een speler voor borussia dortmund al vraag je het mij. haller in ruiling met koopmeiners... ?

wie weet zien ze dat zitten.

22 maart 2024 om 13:25

Ruildeals gebeuren eigenlijk nooit, en zo wel dan is het juist voor spelers op gelijksoortige posities (Danilo-Cancelo en Pjanic-Arthur bijvoorbeeld)

22 maart 2024 om 13:51

En de voorbeelden die jij noemt hebben plaatsgevonden om met de boekhouding te sjoemelen.

22 maart 2024 om 13:51

Pjanic-Arthur was toch een deal om ook vooral de FFP op te schonen?Edit: ah, ik zie dat Oenieboy me nog geen minuut voor was 😉

22 maart 2024 om 14:42

Dat is inderdaad wel een saillant detail dat ik had mogen vermelden 🤣

22 maart 2024 om 13:29

Haller verdiend 10 (!) miljoen bij BvB. Dat gaat Atalanta never ever betalen voor een spits die niet eens in hun spel past.

22 maart 2024 om 13:46

zapata heeft anders ook jaren daar gespeeld. en ook aardig niveau behaald.

Zolang je niet met een 10 gaat spelen is dit een nutteloze aankoop. En het is nog niet zeker wat Allegri ontslagen wordt. Wat op zichzelf al belachelijk is.

Ik weet het nog niet. Ik vind hem in andere rollen op het middenveld totaal niet overtuigend op een wat hoger niveau en ik vraag me af of dit nou het niveau is wat je op 10 wilt hebben als je terug wilt naar de top. Ik weet niet wat hij moet gaan kosten, maar Transfermarkt schat zijn waarde in op 40 miljoen euro. Voor dat bedrag kun je het nog wel wagen, al lijkt me dat momenteel wel veel geld voor Juventus.

22 maart 2024 om 13:30

Goede motor. Goede trap. Rendement en kan ook defensief zijn mannetje staan.

Denk oprecht dat Koopmeiners ook als LCV kan spelen in een 3-mans defensie hoor.

Enorm goede lange bal!

22 maart 2024 om 13:35

Hij heeft bij az ook wel eens centraal achterin gestaan en kan daar ook wel prima spelen, misschien ook wel bij nl op de wingback. Maar hij heeft zich de laatste jaren echt geweldig ontwikkeld hoger op het veld. Dus als je hem opstelt moet je dat daar doen.

22 maart 2024 om 13:41

Wingback lijkt hij mij niet wendbaar en snel genoeg voor. Maar als je bijvoorbeeld met Timber/geertruida/aké (1 van de 3) en Van Dijk naast hem speelt als Cv's, dan hjeb je met hem wel een goed voetballer erbij achterin.

Ik zou hem ook op 10 opstellen hoor, als je hem opstelt in ieder geval...

Maar je kan die optie altijd nog overwegen. Ideaal, die multi inzetbaarheid!

22 maart 2024 om 14:05

@real_amsterdam - Je kunt AZ toch niet enigszins gaan vergelijken met Juventus of Oranje? Daarbij is Oranje centraal al zeer royaal voorzien met spelers die stuk voor stuk veel beter zijn dan Koopmeiners.

Koopmeiners komt dus vooral in aanmerking voor het middenveld, waar hij zowel op 6 als op 8 totaal geen potten wist te breken. Als je gebruik van hem maakt, moet je hem dus als aanvallende middenvelder gebruiken.

22 maart 2024 om 15:29

Ik zeg toch ook dat je hem niet als verdediger moet opstellen? Alleen dat het in nood een optie zou kunnen zijn. Wel denk ik dat hij de back positie op een soortgelijke manier zou kunnen invullen als blind. Desondanks moet je op 10 opstellen, of niet. Naast frenkie werkt het gewoon niet voor hem

Atalanta is de perfecte stap gebleken. Een trainer met een perfect plan voor hem en een duidelijke structuur zoals hij bij AZ gewend was. Teun is qua stijl ideaal voor het Italiaanse voetbal dus Juve lijkt de logische vervolgstap. Al zie ik hem zelf graag naar Spurs komen, Postecoglou lijkt mij wel een trainer die ook het beste uit Teun kan krijgen.

22 maart 2024 om 13:27

Zolang hij maar niet naar een Engelse ploeg gaat die ergens in het rechterrijtje bungelt. Dan kan-ie beter bij Atalanta blijven.

22 maart 2024 om 14:07

Die moet sowieso niet naar de Premier League. Daar gaat hij geen potten breken door het tempo, denk ik. Gewoon lekker in Italie blijven en anders naar Frankrijk of zo.

22 maart 2024 om 14:37

Welk tempo? We moeten ook niet gaan doen dat er in de PL 90 minuten lang hoog tempo word gevoetbald, vind allemaal wel erg overdreven.

En dan valt een belachelijke Koeman terug op Wijnaldum ongelofelijk. Wat een waardeloze bondscoach, met hem ga je zeker geen Europees kampioen worden.

22 maart 2024 om 13:39

Dus omdat hij Wijnaldum een kans geeft is het een waardeloze bondscoach? Zijn eerste periode heeft hij Oranje terug naar de top gebracht. We speelden erg goed in o.a. de Nations League onder Koeman en hebben de pech gehad dat het EK werd uitgesteld door Corona. In zijn tweede termijn heeft hij volgens mij nog geen enkele keer een volledige fitte selectie gehad. Ben ervan overtuigd dat Koeman nog altijd de juiste man is voor Oranje. Europees kampioen zie ik ons ook niet worden, maar een gevaarlijke outsider zijn we wel hoor.

22 maart 2024 om 13:42

Waardeloze bondscoach ja. Zo goed ons teruggebracht, om vervolgens 1 jaar Barcelona te trainen met spelers als Depay, Luuk de Jong en noem het overige brandhout van dat jaar maar op... Wauw! Liet ons gewoon in de steek en daarna smeken we hem nog net niet om terug te komen....

Blijf het waanzinnig vinden dat hij weer bondscoach is. Valt ook constant terug op oude spelers die niets meer toevoegen... Doorselecteren!

22 maart 2024 om 14:08

Nou ja, Wijnaldum heeft zelfs in z'n slechtste interlands beter gespeeld dan Koopmeiners gedaan heeft in Oranje. Zoveel zegt jouw statement dus niet.

Na de Nederlandse subtop, de Italiaanse subtop uitgespeeld. Nu is het tijd om een stap te maken naar een topclub. Ik zou Inter wel leuk vinden; zelfde kleuren. Kan hij grappen dat hij blauw-zwart hem goed staat.

Ben er benieuwd hoe hij het een niveau hoger zal doen. Presteert prima bij Atalanta en is een redelijk grote naam geworden daar, anders kom je ook niet op de voorpagina. Hij moet wel naar een CL club gaan en niet naar een middenmotor in de PL als hij zo graag naar Engeland wil.

22 maart 2024 om 14:10

Die gaat in Engeland toch niets klaarspelen? Nou is de Serie A best een leuk niveau hoor, maar het tempoverschil tussen beide competities is behoorlijk groot en die Engelse clubs hebben dermate veel geld dat spelers er direct moeten staan. Verder lijkt het mij ook dat de Engelse top wel wat hoger mikt dan een Koopmeiners.

Heeft het geweldig bij Atalanta. Haalt het beste bij hem boven. Rupsje nooit genoeg ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren