Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Terugkeren bij PSV is niet mijn grote wens, dan liever een mooi avontuur’

Laatste update:

Marcel Brands wordt de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Everton, dat met de technisch manager van PSV in de gelederen aansluiting zou willen proberen te zoeken bij de Engelse top zes. Een van de kandidaten die dan weer wordt genoemd om Brands in Eindhoven te vervangen is Stan Valckx, maar de voormalige verdediger lijkt niet uit te zijn op een rentree bij zijn voormalige werkgever.

Valckx was als speler vijf jaar actief bij de landskampioen en werkte in het verleden ook al als technisch manager in Eindhoven. Eén en één hoeft in het geval van de huidige technisch directeur van VVV-Venlo in dit geval echter niet per se twee te worden: “PSV blijft een geweldige club, maar ik zou er ook niet zomaar weer instappen. De algemeen directeur (Toon Gerbrands, red.) ken ik bijvoorbeeld amper”, legt hij uit aan Voetbal International.

“Terugkeren bij PSV is niet mijn grote wens. Dan eerder nog eens een mooi avontuur in het buitenland. Niet nu, maar over een paar jaar. Ergens waar het leven goed is, bij een club die meedoet om de prijzen. Ik heb de afgelopen jaren wel wat aanbiedingen laten lopen. Mijn gevoel moet goed zijn. Geld zegt niet alles”, maakt hij verder duidelijk.

Zou jij Stan Valckx een geschikte opvolger van Marcel Brands vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie kerel die Stan Valckx, denk dat hij zeker geschikt is. Maar hij doet het wel op zijn manier en ik betwijfel of dat past bij hoe Gerbrands in de dingen staat.

Misschien doe ik nu Valckx onrecht aan, maar hij komt op mij niet zo strategisch, slim en vooral geduldig over als Brands.

25 april 2018 om 12:49

Persoonlijk zie ik hem ook niet graag komen. Ik ben ook zeer benieuwd of hij wel echt een kandidaat is. Het zal voor PSV een hele kluif worden om iemand te halen als Brands. Misschien John de Jong doorschuiven vanuit de scouting? Al heb ik geen enkel zicht of die de kwalificaties heeft. Persoonlijk zie ik weinig in het halen van Huibers van AZ (ook een naam die wordt genoemd).

25 april 2018 om 17:26

Boris19

John de Jong, Huiberts? Ik hoorde eerder al Gerard Nijkamp, van Zwolle, waarom van die lichtgewichten allemaal?

Frank Arnesen is de juiste kandidaat. Heeft ervaring als TD, is een man van de club, heeft een groot internationaal netwerk en is van voldoende gewicht om bij een club als PSV te werken. Enige puntje is dat hij benoemd gaat worden als commissaris. Daar moet dus iemand voor gevonden worden, die dus in de RvC gaat, zodat Arnesen naar de TD functie kan.

25 april 2018 om 17:23

Rudeboy65

Wist je dat Stan Valckx al vier jaar lang technisch manager bij PSV geweest is? Dus hij is op zichzelf wel degelijk geschikt voor die functie natuurlijk.

26 april 2018 om 09:30

Volgens mij was in die tijd vooral Lemic de technisch manager van Psv.

27 april 2018 om 12:41

Constante kante

Ja, weet ik, maar dat waren wel heel andere omstandigheden. Invloed van buiten is er altijd wel, maar waar Brands het zelf moet zien te rooien was er in de tijd van Valckx iemand anders eigenlijk de baas; Lemic.

Maar goed, ik weet niet hoe goed Stan alles heeft bijgehouden, zijn netwerk bijvoorbeeld, maar hoe leuk ik deze kerel ook vindt, ik zie het nog niet in hem.

Wie zou jij willen als vervanger? Ik weet het niet. Ik zie geen tweede Brands en ik zou een totaal andere koers niet toejuichen.

27 april 2018 om 18:22

Boris19

Nou, dat lag wat genuanceerder dan dat. Beetje een Telegraaf verhaaltje. alsof Lemic alles bepaalde bij PSV en alsof iedereen naar zijn pijpen moest dansen. Zo was het natuurlijk niet.

Los daarvan, nadat die sukkel van een Jan Reker dus met veel bombarie Lemic had 'kalltgestellt' is hij een paar maanden later gewoon weer in genade aangenomen. Waarom? Omdat ook Jan Reker wel snapte dat als je bepaalde spelers wilt halen, je dat alleen kunt doen als je zaken doet met mensen als Lemic. Van die koude kermis zijn ze namelijk ook bij Ajax wel terug gekomen. Die zouden zogenaamd ook geen zaken meer doen met Raiola, maar uiteindelijk moesten zij die keutel ook intrekken. Sterker, Ajax deed en doet óók gewoon zaken met Lemic. Maar is Overmars, daardoor, de loopjongen van Lemic? Ik dacht van niet.

Ik zoek het gewoon in een wat hoger segment dan John de Jong, Nijkamp en Huiberts. Zeg maar, ik zoek iemand van het niveau dat bij PSV past.

27 april 2018 om 18:23

Rudeboy65

Ik ben voor Frank Arnesen. Is een uitstekende persoonlijkheid, hij kent het voetbal van binnen en van buiten, is ervaren voor de functie (heeft hij al bekleed bij Psv) en van voldoende gewicht.

Valkx heeft waanzinnig werk verricht bij VVV. Zonder geld, toch leuke voetballers naar Venlo gehaald.
Of hij bij PSV zal slagen weet ik niet. Is toch heel anders...
Ik hoop dat hij nog een paar jaar bij VVV blijft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren