Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Terugkeer naar Portugal lonkt voor Van Wolfswinkel'

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel kan een opvallende en pikante transfer maken. De spits van het gedegradeerde Norwich City staat namelijk in de belangstelling van de Portugese voetbalgrootmacht Benfica, zo meldt A Bola. Het is opmerkelijk, omdat Van Wolfswinkel tussen 2011 en 2013 furore maakte bij aartsrivaal Sporting Portugal.

/

Coach Jorge Jesus van Benfica zou onder de indruk zijn geraakt van Van Wolfswinkel, die in de Premier League echter geen goede indruk maakte. In 25 competitieduels (waarvan 16 als basisspeler) maakte Van Wolfswinkel slechts 1 doelpunt. Bij Sporting Portugal deed hij het in de twee seizoenen daarvoor een stuk beter, met veertien goals in zijn eerste en veertien goals in zijn tweede seizoen.

Jesus heeft voorzitter Luís Filipe Vieira gevraagd de mogelijkheid om Van Wolfswinkel aan te trekken te onderzoeken. De kans is groot dat Norwich City, dat voorafgaand aan vorig seizoen nog zo’n tien miljoen euro betaalde, niet wil meewerken aan een permanente transfer. Mogelijk behoort een verhuur wel tot de opties.

Ricky van Wolfswinkel is goed genoeg voor Benfica

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leren clubs het dan nooit? Ricky van Wolfswinkel is gewoon niet goed genoeg. Zijn vele strafschoppen maskeren nog een beetje het feit dat hij veel te weinig scoort voor een spits.

Hoe kan Jesus in godsnaam onder de indruk zijn?

Matige spits, Benfica kan toch betere regelen naast Rodrigo die ik overigens 3x zo goed vind als van wolfswinkel..

Als ik kijk naar Benfica van het afgelopen jaar, dan zou ik van Wolfswinkel lekker in Engeland laten voetballen. Benfica heeft mij echt positief verrast en ik denk niet dat Ricky van Wolfswinkel voor de spitspositie het niveau is wat ze zoeken. Natuurlijk zal hij er in de competitie wel weer een aantal inschieten, maar Europees gezien kom je toch liever met een betere spits aanzetten lijkt me.

nou Benfica voorlopig geen prijzen meer , v Wolfswinkel heeft nog nooit ergens meer dan 9 veldgoals in de competitie per seizoen gescoord en hoguit3 assists per jaar, zeer slecht rendement

zijn beste jaar in nog steeds zijn laatste en 2e jaar bij Utrecht die hem toen al kwijt wilde, en bij Sporting Portugal vonden ze pas de weg omhoog na zijn vertrek toen ze beter renderende aanvallers voor hem in de plaats kregen, laten we over zijn rendement in Engeland maar zwijgen

30 mei 2014 om 11:13

lees jij wel? er staat toch dat hij 2x 14 goals heeft gemaakt in zn periode bij sporting?

30 mei 2014 om 12:34

Hij heeft het over veldgoals. Penalties niet meegerekend dus.

30 mei 2014 om 15:51

ok, verkeerd begrepen.. my bad

30 mei 2014 om 11:29

In elk topic over Van Wolfswinkel zie ik jou negatief reageren. Heeft hij je iets aangedaan ofzo? Gewoon ffe een vraagje..

Aub blijf waar je bent we hoeven jou niet ongleuks zaaier

Die jongen was een zeer groot talent in de jeugd en ook in de Eredivisie liet hij zo nu en dan zijn klasse zien. Die jongen had er echt niet slecht aan gedaan om nog een aantal jaren in de Eredivisie te blijven i.p.v. naar het buitenland te vertrekken. Voor Ola John geldt in principe hetzelfde.

30 mei 2014 om 10:31

Ola John wilde ook bij Twente blijven, maar meneer Munsterman wilde geld vangen en heeft hem voor 9 miljoen verkocht. Arme Ola, hij is er niet beter van geworden. (alleen financieel dan)

Ik denk niet dat Wolfswinkel terugkeert naar Portugal. Hij mist ook de kwaliteit om basisspeler van Benfica te worden.

30 mei 2014 om 10:48

Maar hoe zit het dan met de rechten van de voetballer? Ik bedoel, als hij niet naar het buitenland wil, dan kunnen ze hem volgens mij niet dwingen. Het enige pressiemiddel dat ze hebben is dan om zo'n jongen op de bank te zetten. Desalniettemin gewoon jammer dat zulke talenten zo naar de klote gaan.

30 mei 2014 om 10:59

Een voetballer mag kiezen. Ola koos voor het geld.

30 mei 2014 om 10:59

Ja hoe zit het met de rechten van de voetballer? Je moet erg sterk in je schoenen staan als jongen van 19 jaar. Ik vind het erg sneu voor hem. Zijn broer is ook te vroeg vertrokken en daar horen we nooit meer iets van. Daarom wilde hij ook langer blijven en echt een uitblinker zijn in Nederland. Munsterman wilde cashen, 9 miljoen is ook veel voor een jeugdspeler die je zelf hebt opgeleid. Toen is die toch met tegenzin vertrokken.

En als hij komt en knalt er 25 in dant is ieder stil..... Kijk maar eens naar Pelle bij Feyenoord...

30 mei 2014 om 10:36

Hij zal zeker 25 kunnen scoren bij Benfica, 20 penalty's en 5 veldgoals.

Zonder te geinen, dit is een matige spits en bij sporting ook toen. Dat norwich zon bizarre beleid hebben, kwam goed uit voor sporting. Nogmaals Benfica heeft Rodrigo en Lima, hoop dat Benfica een kaliber Rodrigo als vervanger van Lima aantrekken.

Mocht dit waar zijn, hoe kan het in hemelsnaam dan dat Jesus hem wil hebben?
Die wordt als pinchhitter gehaald, kan niets anders verzinnen.

30 mei 2014 om 10:42

Dat zal dan moeten komen door het feit dat hij het in een destijds dolend Sporting toch wel aardig heeft gedaan. Verder zie ik eerlijk gezegd geen redenen.

Bij Sporting CP deed ie het redelijk. Ligt gewoon aan dat achterlijke kick'n rush van Norwich joh. Gauw weg daar Wolfie

Zou hem wel weer in NL willen zien. Bij Ajax Feyenoord of PSV. Kijken wat hii daar kan.

30 mei 2014 om 10:47

Het zou een uitstekende spits voor PSV zijn, Locadia ontwikkeld zich minder dan ik vooraf had gedacht.

30 mei 2014 om 10:58

Locadia zal veel beter worden dan deze matige spits, maar tijd zal dat zeker bewijzen.

30 mei 2014 om 11:21

Dat is maar de vraag. Bijna de gehele staf is niet tevreden over de ontwikkeling van hem.

En volgens vele hier kan van wolfswinkel ineens er helemaal niks van door een slecht jaar bij Norwich? Bij Sporting deed hij het gewoon goed eerste jaar 14 goals, tweede jaar ook 14 goals en aangezien de topscorer in Portugal nooit echt veel scoort heeft van Wolfswinkel het gewoon goed gedaan en bij Norwich spelen juist zeer matige spelers die kick and rush voetbal hanteren en van Wolfswinkel is toch meer van de techniek dat heeft hij wel bewezen bij Sporting o.a. in de Europa League

Voordat ik allemaal reacties krijg, we kennen allemaal het verhaal van Pellé voordat hij bij Feyenoord kwam werd hij ook uitgelachen en kijk wat hij nu heeft gepresteerd in 2 jaar tijd.

30 mei 2014 om 12:05

We kennen ook het verhaal van Torres en Shevshenko voordat die bij Chelsea kwamen. Of van Kaka voordat die naar Real ging. Of van Machlas voordat hij naar Ajax ging.

dan wordt hij 2e spits bij Benfica....die hebben momenteel rodrigo, Lima en Cardozo. Ik verwacht wel dat 1 van die 3 vertrekt maar ik zie van Wolfswinkel die niet uit de basis spelen

Moet hij niet doen. Hij kan beter eieren voor zijn geld kiezen, en terug naar Nederland komen. Of misschien een transfer maken naar Duitsland naar HSV of Hertha ofzo. Of in België naar Anderlecht. Had hem ook graag naar Ajax zien komen hoor. Denk dat hij prima bij Ajax past. Hij moet nu ergens elke week in de basis staan. 'met het oog op het EK 2016 in Frankrijk' En bij Benfica lukt hem dat niet, daar heeft hij Rodrigo, Lima en Sulejmani nog voor zich. Ik zou proberen hem naar Ajax te halen en Zivkovic een jaartje te verhuren aan Utrecht of Twente of bij Jong Ajax te stallen. En dan met Milik en Van Wolfswinkel in de aanval te spelen.

Nee die moeten ze niet halen. Ik zou het leuk vinden een Nederlander bij Benfica te zien. Maar dan kunnen ze beter voor Luuk de Jong of Huntelaar gaan. Al zie ik die Batshuay ofso ook graag komen.

Vind van Wolfswinkel wel een goede spits maar hij is (nog) te zwak voor Engeland en Norwich is gewoon een slecht team waar je een alleen voorin staat wanneer in in PL. Was gewoon een slechte keuze. Als hij terug kan naar een Benfica moet hij dat gelijk doen. Spaanse subtop zou ook goed zijn voor em, of anders terug naar NL. Zou wel een goede zijn voor de NL top.

Laat maar gaan, is goed voor de kas van Vitesse en Utrecht.

Matige voetballer helaas bij sporting ook
Denk dat hij bij benfica ook niet zal slagen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren