Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terry steekt weduwe Chelsea-fan hart onder de riem met persoonlijke brief

Laatste update:
/

John Terry heeft zich van zijn meest barmhartige kant laten zien. De aanvoerder van Chelsea besloot de weduwe van een onlangs overleden fan van de club middels een brief een hart onder de riem te steken. “Hij zal door de club worden gemist”, schrijft de clubicoon.

Michael Goode was jarenlang een trouw bezoeker van alle thuisduels op Stamford Bridge. Onlangs overleed hij en liet hij zijn vrouw Susan alleen achter. “Het zijn supporters als Michael die deze club maken wat het vandaag is”, aldus Terry.

“De spelers, de technische staf en iedereen bij deze club wil zijn medeleven betuigen aan jou, je vrienden en je familie.” Terry heeft de brief aan de rouwende vrouw hoogstpersoonlijk ondertekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 november 2015 om 15:40

Dit is toch juist een super mooi gebaar, of je hem nou mag of niet dit is geweldig!

16 november 2015 om 15:45

Ja tuurlijk het is een mooi gebaar, ik zal dat nooit ontkennen. Maar John Terry is wel een vieze speler. Ik kan me nog herrineren dat hij (opzettelijk) op de hand van Obafemi Martins ging staan toen die nog bij Newcastle zat (ik zat toen namelijk zelf in het stadion...)

Na de wedstrijd ging elke speler van chelsea naar uitvak maar John Terry niet, ik kon het dus weten want ik was erbij...

16 november 2015 om 15:45

Omdat het een vieze streek is en het gaat hier om John Terry, waar jij dus respect voor krijgt. Nou, leuke actie daar niet van, maar wat voetbal1214 zeg ben ik het helemaal mee eens Terry is een smeerlap. Zou me niks verbazen als hij dit doet om zijn imago te verbeteren (zo te zien werkt het ook).

16 november 2015 om 15:58

Terry is juist een hele eerlijke speler en doet dit soort dingen altijd.

Dat met de vrouw van wayne bridge is inderdaad niet goed maar dat is al bijna 10 jaar geleden. Ik hoor nooit iemand iets zeggen over Ryan Giggs. Die gast heeft het met de vrouw van zijn broer gedaan maar is nog altijd een heilige volgens velen fans. Double standards....

16 november 2015 om 16:08

Misschien heeft Terry wel spijt van die affaire, of maken jullie geen fouten in jullie ( zo te zien zure) leventjes? Je kunt voor dit soort verhalen alleen maar respect hebben.

16 november 2015 om 16:13

Er is een beeld ontstaan dat Terry een smeerlap is, maar het is een perfecte aanvoerder die 1 keer een hele grote fout heeft gemaakt. Niemand is perfect.

16 november 2015 om 16:16

Als dit zijn imago verbetert is het dus heel slim om te doen, terry heeft ook zo zijn goede kanten

16 november 2015 om 20:26

Voetbal 1214 dus volgens jou is hij een vieze speler omdat jij 1 keer bij de wedstrijd was? Iedereen maakt fouten in zijn leven en als die gene voor alle dingen dat hij doet herinnerd wordt aan zijn fouten van het verleden maakt dat jou nog geen beter mens. Het is maar dat jij het van hem weet, misschien denkt hij net zo over jou!

Mooi gebaar van Terry! Op YouTube staat een filmpje dat hij een klein ziek jochie de dag van zijn leven geeft.


Iedereen mag vinden van hem wat hij vind maar hij is de captain, leader and legend van dit Chelsea en hij heeft het altijd geweldig gedaan.

16 november 2015 om 16:10

Sorry hoor, maar dit gerucht moet eens een keer ophouden.

Terry is nooit vreemdgegaan met de vrouw van Wayne Bridge (ze was trouwens niet zijn vrouw, maar zijn ex-vrouw). Dit is een gerucht dat door een tabloid in Engeland is gestart, diezelfde tabloid heeft daar de dag erop al excuses aangeboden en gezegd dat het niet waar was.

John Terry en Vanessa Perroncel (de ex-vrouw van Wayne Bridge) hebben allebei aangegeven dat het leugens zijn.

16 november 2015 om 16:21

Los daarvan is het natuurlijk waanzin om te zeggen dat Terry hypocriet zou zijn door dit mooie gebaar te maken. Eigenlijk zeggen ze hierboven: als je eenmaal iets slechts doet, dan mag je alleen nog maar slechte dingen doen. Hahahahaha!! Ik lach me suf om dit soort mensen.

16 november 2015 om 16:34

Het is wel waar.

Waarom woonde ze dan bij Wayne Bridge in huis? Ze heeft zelfs een kid met Wayne Bridge (allebei grote redenen waarom ze in 1e instantie helemaal geen commentaar wou leveren en waarom Terry naar de rechter stapte om de kranten het niet naar buiten te laten brengen.. als je een beetje bekend met de Engelse pers denk bijvoorbeeld aan Giggs). Waarom zijn Wayne Bridge en Terry geen vrienden meer? Waarom heeft Capello dan besloten om niet Terry maar Rio Ferdinand het aanvoerderschap te geven?

Terry heeft toegegeven vreemd te zijn gegaan met 8 verschillende vrouwen. Er gaan zelfs geruchten over minder jarige meisjes zoals de toen 17 jarige Jenny Barker.

Wat een misselijke reacties hierboven, ik een super mooi gebaar. Het gaat hier om wat hij nu gedaan heeft en dat is positief. Als hij zijn imago wilde verbeteren had hij dat wel eerder gedaan!

16 november 2015 om 16:10

Precies. En al wil die zijn imago verbeteren. Dit is toch gewoon een mooi gebaar?

Captain Leader Legend! Geweldige speler met een uitstekende persoonlijkheid die helaas niet door iedereen gezien wordt.

16 november 2015 om 16:25

Uitstekende persoonlijkheid?

Ging vreemd met de vrouw van zijn beste vriend, ze waren notabene buren. Schold eerst Ledley King racistisch uit en daarna Ferdinand en stond in het verleden al eerder bekend als racist doordat hij met vrienden een man uit India in elkaar sloeg.

Maakte in het verleden grapjes over 9/11 en doet dan verontwaardigd dat ze het hebben opgerakeld in de VS toen hij voor NY City ging spelen.

Notabene allebei zijn ouders hebben vastgezeten en zijn vader zelfs omdat hij een man van Pakistaanse afkomst had aangevallen en racistisch bejegend. Dus we weten in ieder geval waar hij het vandaan heeft.

16 november 2015 om 16:40

Terry is een boegbeeld van Chelsea en ook vaak bij jeugdwedstrijden te vinden omdat hij zo begaan is met de club. Daarnaast doet hij regelmatig dingen voor charity instellingen etc. Alleen publiceren jouw bronnen dit soort dingen nooit, omdat de sensatiezoekers dan hun krant niet meer lezen.

Dacht toch echt dat het Abramovic was die de club gemaakt heeft tot wat het nu is.
Wel uniek dat een speler zich zo inlaat met het overlijden van een fan.

Toch knap hoe sommige zwartgalligen van een louter positieve actie iets negatiefs proberen te maken. Wat J.terry in het verleden gedaan heeft doet toch totaal niets aan deze zeer respectvolle actie af?

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren