Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ter Stegen moet hard werken en laten zien dat hij de beste van Barcelona is’

Laatste update:
/

Napoli-keeper José Manuel Reina heeft zijn talent niet van een vreemde: vader Miguel Reina was tussen 1966 en 1973 keeper van Barcelona. Reina senior volgt Barcelona nog altijd op de voet en hij weet dat het rommelt in het huidige keepersgilde. Claudio Bravo keept in de competitie en Marc-André ter Stegen in de beker en de Europese wedstrijden, een situatie waar de Duitser allesbehalve blij mee is.

“Ter Stegen weet wat hij moet doen. Hij moet gewoon hard werken”, legt Reina uit aan . “Hij moet zorgen dat hij meer vertrouwen krijgt en hij moet laten zien dat hij de beste is. Geduld is een schone zaak. Als hij het vertrouwen niet krijgt, moet hij maar verder kijken, maar hij is in mijn ogen zeker een Barcelona-keeper.”

Reina senior richt zich ook nog even op zijn zoon, die bezig is aan een uitstekend seizoen bij Napoli. “Hij geniet ervan, doet wat hij graag doet, is basisspeler en hij is gelukkig. Napoli is ook nog eens bezig aan een fantastisch seizoen, het is briljant.”

Marc-André ter Stegen is beter dan Claudio Bravo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ter Stegen nog maximaal 2 jaar op zijn tanden bijt, dan is hij de daarop volgende 10 jaar eerste keeper van Barcelona. Misschien zelfs dat volgend jaar al de rollen omgekeerd zijn ; hij in de competitie, Bravo in de bekertornooien.

Zoals vader Reina zegt : geduld is een schone deugd. En inderdaad, als hij dat niet kan opbrengen, dan moet hij maar andere oorden op zoeken.

Persoonlijk zou ik het wel weten : je speelt CL bij één van de allerbeste clubs, je hebt ieder jaar weer een mooie kans om die beker effectief nog te winnen ook en op middellange termijn word je sowieso eerste doelman.

Maar goed, dat is mijn mening ; misschien dat een topsporter daar anders tegenaan kijkt.

31 maart 2016 om 16:16

Ja een topsporter vind het nooit oke dat hij voor soms lange tijden aan de kant moet zitten. De competitie is voor elke speler het belangrijkste omdat je wekelijks weer wordt getest op het veld tegen echte tegenstanders. De beker en CL alleen keepen zorgt ervoor dat je geen constante wedstrijdritme krijgt. Begrijpelijk dat hij dat k*t vind. Aan de andere kant heb je groot gelijk over het feit dat hij wel even moet afwachten, want hij is nog jong en kan het (voorlopig) nog wel zo blijven doen, maar uiteindelijk gaat die jonge echt gewoon elke week willen spelen.

31 maart 2016 om 16:48

Ter Stegen moet gewoon naar Liverpool. Jan Oblak is een groter talent. Barca kan als het slim is Courtois ofso halen, Chelsea speelt toch geen CL en doen volgend seizoen ook niet mee om de titel. En iedereen van Chelsea heeft kritiek op Courtois. Ook hier op VZ. Dus Barca kan beter Donnaruma van Milan of Courtois halen.

31 maart 2016 om 17:23

Courtois moet je als Barcelona zijnde niet willen. Geweldige keeper, maar meevoetballend komt hij best wat tekort om bij Barcelona mee te kunnen.

Weg daar Marc, je bent eerste keeperniveau. Zijn nog andere mooie clubs waar je wel op waarde wordt geschat

Ter Stegen werd door Barca aangetrokken om als 1e keeper te fungeren. Helaas voor hem raakte hij op een ongelukkig moment, net voor de start van de competitie, geblesseerd. Bravo hield vervolgens 7 wedstrijden lang zijn doel schoon waardoor Luis Enrique niet zomaar Ter Stegen er weer in kon zetten. LE maakte de keuze door Bravo La Liga te geven en TS de CL en Copa. In dit jaar greep Ter Stegen beide prijzen plus de supercup en piekte in de CL op cruciale momenten. TS zijn meevoetballende kwaliteiten en trap –en passtechniek zijn van ongekend niveau. Bravo doet het ook geweldig en presteert ver boven verwachting, dit zorgt ervoor dat LE met een luxe maar ook lastig probleem kampt. Persoonlijk ben ik van mening dat TS de voorkeur dient te krijgen en puur op basis van zijn leeftijd. Hij is 24 jaar en doet het uitstekend en Barca kan van hem nog minimaal 10 jaar genieten. Ik denk ook dat hij op termijn kan tornen aan de positie van Neuer die al wat ouder is. Bravo moet om die reden tevreden zijn met minder al is dat niet heel fair gezien zijn puike prestaties. Kan hij dat niet dan zou ik als Barca zijn Bravo verkopen maar in geen geval mag Ter Stegen Barca verlaten en al helemaal niet voor een schamele 28 mio.

31 maart 2016 om 17:24

Claudio Bravo speelt dan ook veel beter dan ze bij Barcelona verwacht hadden.

1 april 2016 om 07:05

Klopt wat je zegt, enkel is Bravo van de 2 de betere keeper int algemeen. En maakt Ter Stegen hier en daar een flater.

Als ter stegen weg wil, laat hem gaan. Er komen nog genoeg goede keepers

Vind dat Ter Stegen eerste doelman moet zijn in de Champions League wedstrijden,
heb Ter Stegen zich al bewezen op het hoogste niveau.
Doelman Bravo doet het ook geweldig na dat Ter Stegen geblesseerd raakte kon de,
trainer niet meer om hem heen. Dus ik vind seizoen klaar dat Ter Stegen gewoon eerste,
doelman moet worden en ook de andere Europese wedstrijden zijn doel moet verdedigen.

31 maart 2016 om 18:04

Hij is dan ook eerste keeper in de cl

1 april 2016 om 09:59

@ljax,

Dat is inderdaad,maar ik bedoel ook dat hij de competitie,
kiept Ter Stegen. Dus volledig eerste kieper is zou mooi wezen.
Ik vindt het jammer voor Bravo. Maar het is ook een lux probleem.

1 april 2016 om 00:40

Dat is hij toch ook. lol.

1 april 2016 om 10:00

@origami,

Dat is inderdaad,maar ik bedoel ook dat hij de competitie,
kiept Ter Stegen. Dus volledig eerste kieper is zou mooi wezen.
Ik vindt het jammer voor Bravo. Maar het is ook een lux probleem.

Serieus 57% vindt Ter Stegen beter dan Bravo? Apart, want Bravo blinkt toch wekelijks uit en vind Ter Stegen (momenteel) minder dan Bravo. Zeker wel een doelman die in potentie beter zal worden dan Bravo, maar nog niet.

1 april 2016 om 00:08

Je hebt helemaal gelijk. Wat een onzin. Bravo is een van de meest onderschatte doelmannen ter wereld. Blijkbaar zorgt media-aandacht voor een grotere naam en gaan automatisch mensen iemand beter vinden omdat hij bekender is. Dat lijkt nu te gebeuren met Ter Stegen. Want na alle fouten die hij heeft gemaakt en alle blunders kan je toch niet zeggen dat Bravo, die record op record breekt en fantastisch keept, slechter is dan Ter Stegen.

1 april 2016 om 07:07

Bwa doe dezelfde poll bij een artikel dat gaat over Bravo en de meerderheid kiest voor Bravo. Heb ik al heel vaak gemerkt hier op VZ. De persoon over wie het artikel gaat wint.
behalve als het een overduidelijke poll is natuurlijk

Bravo is toch nog steeds een maatje te groot voor Ter Stegen. Heeft een betere opbouw. Ter Stegen is nog jong en kan nog veel leren. Als hij zijn best blijft doen zie ik hem nog eerste doelman worden als hij niet verkocht wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren