Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag zwaait belangrijke zomeraanwinst al na één seizoen uit bij Man United’

Laatste update:

Het dienstverband van Sofyan Amrabat bij Manchester United lijkt beperkt te blijven tot één seizoen. De 27-jarige middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Fiorentina en the Red Devils hebben een optie om de transfer na dit seizoen permanent te maken, maar volgens Manchester Evening News is de club van Erik ten Hag niet van plan deze te lichten.

Het lokale medium verwacht een 'exodus' bij Manchester United komende zomer, waarbij Amrabat een van de vele spelers is die vertrekt. De Marokkaans international werd in de zomer van 2023 ingelijfd, nadat hij al langere tijd nadrukkelijk in verband werd gebracht met een transfer naar Old Trafford.

Uiteindelijk werd Amrabat op Deadline Day gepresenteerd, waarmee Ten Hag zijn gewenste versterking op het middenveld binnen had. De verwachtingen waren hoog voor de controleur, maar ruim een half seizoen later stelt men in Manchester dat Amrabat deze niet heeft kunnen waarmaken.

Mede door blessures en een deelname aan de Afrika Cup kwam de in Nederland geboren middenvelder tot slechts negentien optredens dit seizoen. De laatste weken zat Amrabat steevast bij de selectie, maar Ten Hag geeft op zijn positie de voorkeur aan Casemiro en de jonge Kobbie Mainoo.

Amrabat mag daarom terugkeren naar Fiorentina, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025. De voormalig speler van FC Utrecht en Feyenoord speelt sinds de zomer van 2020 voor de club uit Florence.

Indien Amrabat daadwerkelijk terugkeert bij Fiorentina, is het niet uitgesloten dat hij snel daarna weer een transfer weg van de Serie A-club maakt. In de zomer dat Amrabat naar Manchester United vertrok waren er de nodige andere kapers op de kust, die wellicht in de komende transferperiode wederom interesse tonen.

In zijn negentien wedstrijden voor Manchester United kwam Amrabat niet tot scoren en wist hij geen assists te noteren. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt de 54-voudig international van Marokko een transferwaarde van 28 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp ook niet waarom clubs daar steeds in blijven trappen, na een goed wk een speler kopen. Bij Fiorentina was allang duidelijk dat dit subtop materiaal is.

26 februari 2024 om 20:04

Dan volg jij de Serie A niet. Is al sinds hij bij Hellas speelt een van de beste cvm’s van de competitie.

En sinds wanneer is Manchester United een topclub dan? Imo zijn ze momenteel max subtop Europa en PL

26 februari 2024 om 20:08

Hellas en Fio zijn wel de absolute top idd

26 februari 2024 om 20:11

Jij dan toch met een gekleurde bril als je dat echt vindt.

26 februari 2024 om 21:10

Amrabat heeft gewoon gefaald en is niet het niveau wat United moet nastreven, is dat nou zo moeilijk om toe te geven? Mainoo is niks minder op dit moment

26 februari 2024 om 21:32

Amrabat heeft niet gefaald. Ze hebben hem alleen gehaald door tal aan blessures op middenveld. Ten hag wilde mainoo door laten stromen maar raakte ook geblesseerd. Amrabat was een tijdelijke noodoplossing en waren waarsch sowieso van plan om hem na een seizoen weer van de hand te doen.

Hij wordt trouwens gehuurd en is niet gekocht door man u.

27 februari 2024 om 09:02

Tuurlijk heeft hij wel gefaald. Tijdens de blessure vna Mainoo heeft hij zich ook niet bij een lamlendig United in de basis kunnen spelen als CVM. werd als noodoplossing op de linksback nog geprobeerd.

Degelijke balafpakker, maar absoluut niet van topniveau. Fiorentina en lager is zijn niveau

26 februari 2024 om 20:18

Het ligt even anders dan wat jij nu zegt. Ten Hag heeft Amrabat alleen als tijdelijke oplossing binnen gehaald. Ten hag wilde Mainoo door laten stromen, maar die raakte geblesseerd. Met casemiro en eriksen ook geblesseerd werd het heel dun op het middenveld. Ze hebben hem gehuurd voor 1 seizoen, dus weinig risico financieel.

26 februari 2024 om 20:48

Haha, klopt 100%, net als die verschrikkelijke slechte keeper van Mexico die een paar ballen tegen zich aangeschoten kreeg op het wk. Hij keept niet voor niets bij een degradatie kandidaat.

26 februari 2024 om 21:35

Maar Ten Hag kent hem want hij zag hem in het verleden met het bord op schoot bij Feyenoord spelen. Daarbovenop spreekt hij Nederlands.

Genoeg redenen voor Ten Hag om hem dolgraag te willen.

26 februari 2024 om 21:59

Was een tijdelijke oplossing door alle blessures op het middenveld. Hij is op huurbasis daar voor 1 seizoen. Gewoon slim gedaan.

27 februari 2024 om 00:07

Ze zaten tegelijk bij Utrecht, dat zal hebben meegespeeld.

27 februari 2024 om 10:56

Dat realiseerde ik me niet eens, dan is deze aankoop helemaal exemplarisch voor het aankoop gedrag van Ten Hag.

26 februari 2024 om 21:37

Hij kan top serie a makkelijk aan. Dat hij niet slaagt bij man united betekent niet dat hij het niet aankan. En al helemaal niet bij zo een rommelclub

26 februari 2024 om 22:44

Precies. Werd door sommige hier als een top 5 CDM van de wereld genoemd. Echt mensen met hallucinaties in hun koppie.

Verassend, prima voor de subtop. Verder werd hij erg gehyped.

Logisch denk ik, heeft niet het niveau dat United moet nastreven en was meer een tussen oplossing lijkt het. Een goed WK kan je ver brengen in de voetballerije en men tuint er steeds weer in

Amrabat gedijt alleen bij een defensief ingestelde club. Heeft meer te maken met iemand in zijn kracht zetten dan kwaliteit. In Italië bij welke club is het top maar bij een ploeg die moet aanvallen natuurlijk niet.

Spelers uit Italië doen het zelden goed in het "buitenland".
In Italië gaat alles ook gewoon een stuk langzamer en zijn ze verdedigender ingesteld. Compacter op elkaar...

Dan zie je dat als het een stuk sneller gaat in Duitsland, Spanje en met name Engeland dat ze het letterlijk niet bij kunnen benen. Komt echt vaak voor...

Had hem nooit bij Fiorentina gezien en op het WK was die erg goed. Maar ja bij United komt hij gewoon heel veel handelingssnelheid tekort. Ook verdedigend niet zo sterk als die was op dat ene WK. Maar ja het zegt dus dat een WK alleen helemaal niks voorstelt. Logisch dat ze afscheid van hem nemen want Amrabat heeft bij lange na niet het niveau.

26 februari 2024 om 22:23

Bij Fiorentina ook nooit onomstreden, maar bij Hellas en Marokko laten zien dat hij wel degelijk een hoog niveau kan halen. Echt een leuke speler, maar niet goed genoeg voor de top.

Zou denk ik mooi passen bij een Valencia of Betis.

Hij gaat naar Gala, mark my words

Tsja, logisch toch. Leuke balafpakker die aardig fel is. Voetballend is het allemaal maar mwah en de handelingssnelheid is ook zeer matigjes.

Voor de absolute top komt hij sowieso te kort, maar momenteel is hij zelfs te min voor een minder United (reken ik momenteel niet tot absolute top, maar willen daar wel weer heen).

Zegt ook genoeg dat hij geeneens een basisplek heeft kunnen bemachtigen als CVM toen een Mainoo langdurig eruit lag...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren