Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag zal beruchte ‘hairdryer treatment’ van Ferguson bij United niet schuwen

Laatste update:

Erik ten Hag is niet bang om de spelers van Manchester United de wind van voren te geven, zoals Alex Ferguson ook regelmatig deed tijdens zijn jaren als manager van the Red Devils. United vloog donderdag uit de Europa League na een uiterst pijnlijke 3-0 nederlaag tegen Sevilla. In aanloop naar de halve finale van de FA Cup tegen Brighton & Hove Albion werd Ten Hag gevraagd of hij zijn spelers ook de waarheid durft te zeggen na een wanprestatie.

Voor Ten Hag was het spel dat zijn ploeg tegen Sevilla op de mat legde onacceptabel. Ferguson had de selectie in zijn periode als manager van United waarschijnlijk de beroemde ‘hairdryer treatment’ gegeven. Ten Hag beaamt dat hij zijn selectie in bepaalde situaties ook een flinke uitbrander kan geven. De term 'föhnbehandeling' werd bekend tijdens de gloriedagen van de legendarische United-manager Ferguson, die bekend stond om zijn temperamentvolle karakter als het ging om discipline en prestaties.

“Het is een instrument, maar het gaat om de timing”, zei Ten Hag op een persconferentie. “Je moet weten wanneer je het moet gebruiken. Als manager kun je meerdere communicatiestijlen kiezen, dit is er een van. Natuurlijk was ik heel kwaad, dit was voor mij onaanvaardbaar. Je kan fouten maken, maar je moet verder.” Harry Maguire en David de Gea gingen tegen Sevilla hopeloos in de fout.

“In de kwartfinale van de Europa League moet je alles geven, dat deden wij niet", gaf Ten Hag aan. “Ik zou het nooit accepteren en dat heb ik de spelers ook duidelijk gemaakt. Ik heb van veel experts en fans gehoord dat we vooruitgang hebben geboekt en dat we ons hebben ontwikkeld. We zijn een ander team, maar we weten dat we nog stappen moeten maken. Dat is vrij duidelijk. Het gaat erom hoe we in een wedstrijd met tegenslag omgaan.”

United neemt het zondag om 17.30 uur in de halve finale van de FA Cup op tegen Brighton & Hove Albion, dat op Wembley niet kan beschikken over de geblesseerde Joël Veltman. Manchester City plaatste zich zaterdag al voor de finale. Riyad Mahrez besliste het bekerduel met Sheffield United hoogstpersoonlijk door een hattrick aan te tekenen. Ten Hag kan tegen Brighton opnieuw niet beschikken over Lisandro Martínez en Raphaël Varane, terwijl Maguire ontbreekt vanwege een schorsing.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Maguire geschorst is dat is nog eens een meevaller. De selectie is echt niet breed genoeg, daar zit vooral het probleem. En natuurlijk pech dat je centrale duo (Varane en Martinez) geblesseerd is. Dat scheelt een slok op een borrel. Los daarvan is de selectie kwalitatief niet diep en breed genoeg. De vierde plek is een knappe prestatie. Finale FA Cup is dat ook maar de finale gaan ze niet winnen. Sevilla is een EL Cupfighter dus dat is geen schande. Al verloren ze door persoonlijke fouten. Al met al een prima eerste seizoen met vooruitgang.

Van alle Sevilla goals (beiden wedstrijden) waren 4 van de 5 goals defensieve blunders. Als je zo op achterstand komt dat weet je als voetballer dat het een erg lastige wedstrijd wordt. Ben benieuwd of Ten Hag nu kiest om Maguire niet meer op te stellen. Ook De Gea vind ik weinig vertrouwen uitstralen.. ben benieuwd of Ten Hag voor een andere keeper gaat volgend seizoen..

23 april 2023 om 12:40

Tis eerst afwachten hoe het met de overname komt he en wat hij dan te besteden heeft. Er moet veel gebeuren maar dat zal niet in 1 zomer kunnen.

Heeft ETH nu een pet op? Dat kan helemaal niet, las ik bij de analyse van Van Nistelrooij deze week ...

23 april 2023 om 13:07

Het kwam van dinosaurus Valentijn, die is opgegroeid met deze flat caps en dan mag het uiteraard.

Ruud heeft altijd een modernere snapback, dat vind Valentijn helemaal niks want nieuw, onbekend en dus onbemind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren