Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag wordt definitief verlost van Maguire: bod van 35 miljoen geaccepteerd

Laatste update:

Harry Maguire staat op het punt om de overstap te maken naar West Ham United, zo schrijft Laurie Whitwell namens The Athletic. Manchester United heeft een bod van 30 miljoen pond, omgerekend 35 miljoen euro, geaccepteerd. Eerder werd een bod van 23 miljoen euro van the Hammers nog naar de prullenbak verwezen. Whitwell verwacht dat Maguire ook op persoonlijke voorwaarden snel tot een akkoord komt.

West Ham is naarstig op zoek naar versterking sinds het vertrek van Declan Rice en hoopt met de komst van Maguire de defensie van een kwaliteitsimpuls te voorzien. De verdediger hoopt op zijn beurt zijn carrière nieuw leven in te blazen. Erik ten Hag pakte Maguire in de voorbereiding de aanvoerdersband af en ziet geen belangrijke rol voor hem weggelegd komend seizoen.

Bondscoach Gareth Southgate liet Maguire weten dat een gebrek aan speeltijd bij United zijn interlandloopbaan kan beïnvloeden, waardoor de mandekker nu eieren voor zijn geld kiest met een overgang naar Londen. Ten Hag zou een vertrek van Maguire kunnen opvangen door de 35-jarige Jonny Evans een contract aan te bieden. De transfervrije routinier, die eerder tussen 2006 en 2015 het shirt van United droeg, traint deze zomer al mee.

Maguire gaf intern aan voor zijn kansen te willen gaan bij United, ondanks dat hij uit de gratie is geraakt. In de hiërarchie komt hij echter achter Lisandro Martínez, Raphaël Varane en Victor Lindelöf. Om een stap naar West Ham te maken, zal Maguire flink moeten inleveren. The Hammers bieden een weekloon van 116.000 euro, terwijl hij op Old Trafford 220.000 euro per week opstrijkt. Voor United rest een flink verlies op de aankoop van ruim 80 miljoen.

Gaat Harry Maguire bij West Ham United wel slagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kun je als club nog 35 miljoen neerleggen voor Maguire?

Timber is voor 5 meer weg gegaan, en heeft meer niveau in zijn kleine teen, dan Maguire overall.

9 augustus 2023 om 11:23

Snap het ook niet dat clubs zo’n pannenkoek willen en dan ook nog zo’n bedrag bieden. Iets met men heeft teveel geld denk ik…

9 augustus 2023 om 11:25

Timber is al verkocht....dus daar heb je niet veel aan als club zijnde

Wel flinke afsachrijving op die gozer zeg, van 80 naar 35mln in een paar jaartjes tijd.

Hoop voor Maguire dat hij z'n vorm die hij bij Leicester had weer kan terug vinden, want daar speelde hij gewoon goed. Wat hij bij Utd. liet zien was natuurlijk te droevig voor woorden of lachwekkend. Is maar net hoe je er naar kijkt.

9 augustus 2023 om 11:54

Mwa had ik voor getekend met Coutinho, Griezmann en Dembele eerlijk gezegd .

9 augustus 2023 om 12:03

Gekocht voor 80 en verkocht voor 35 was niet erg geweest als hij wat had toegevoegd aan het team. Helpen met prijzen winnen maar dat zijn sws handje vol spelers bij united, overgrootte gedeelte wordt voor teveel gekocht doet niks en wordt met veel verlies verkocht.

9 augustus 2023 om 11:26

Homegrown tax, daarnaast is Maguire gewoon een robuuste verdediger zolang die niet met de bal gaat lopen of het voetballend moet oplossen.

Als Timber Brits was geweest of in Engeland was opgeleid dan had hij 80-90 miljoen gekost

9 augustus 2023 om 11:30

Je zou als een van de overige clubs bijna overwegen om gezamenlijk een potje te maken voor de transfersom om ervoor te zorgen dat hij niet naar jouw club gaat.

9 augustus 2023 om 11:31

j3ro3ntj

Is natuurlijk Engelsman, international en had het wel prima gedaan bij Leicester. WHU speelt wat meer terug getrokken, dus zou daar wel passen.

Zou mij trouwens niets verbazen als Man U nu bij Feyenoord komt aankloppen voor Geertruida. Voor rond de 30 mil mag hij vertrekken. Kan op rechtsback, RCV en op 6.

9 augustus 2023 om 11:36

Stel voor dat voor Utd. de verdubbelaar er overheen gaat.
EtH was zo vriendleijk om Ajax enorm te matsen vorig jaar, doe dat nu ook ff voor ons dan joh

9 augustus 2023 om 11:41

Geld is natuurlijk wel redelijk op in Manchester. En Malacia heeft zich niet naar basisplek kunnen knokken, waar Antony en Martinez dat wel zijn. Oke v Beek mislukt, maar dat kon iedereen zien.

Maar zou denk ik geen gekke gedachte zijn, om Geertruida te halen als opvolger.

9 augustus 2023 om 11:41

Had gelezen dat ze juist voor Todibo gingen.

9 augustus 2023 om 11:53

Geld is niet op. Amrabat en Todibo zijn zekertjes. Als Mctominay nog verkocht wordt kan nog een extra speler bijkomen.

9 augustus 2023 om 11:58

@samcro
Inderdaad, dat is ook wat ik gelezen heb. Hoop dat hij dan wel wat is.
En mocht Mctominay, Donny of Fred nog verkocht worden, dan gaan ze ook weer voor Amrabat.

9 augustus 2023 om 13:05

Todibo staat hoog op het lijstje inderdaad, hoor bijna niets over Geertruida

9 augustus 2023 om 13:34

Deze 2 spelers kunnen nu alleen gehaaldnworden als er verkochtnwordt. Met veetrek van Maguire wordt waarschijnlijk Todibo gekocht en met verkoop van Fred en Donny wordt dan Amrabat gekocht. Mocht SMT nog weg gaan zal daar ook wel iets voor terug komen..maar zie hem helaas niet weg gaan deze zomer

9 augustus 2023 om 14:43

er is vanuit juventus nu interesse in amrabat en hij zou vanwege de goede band met fiorontina zou juventus de transfer sneller kunnen afronden omdat manchester united te traag is

9 augustus 2023 om 11:33

Voor 30 miljoen kun je ook Geertruida ophalen. Zelfde verhaal.

9 augustus 2023 om 11:37

Ik vind het best pijnlijk hoe Maguire overal beledigd wordt op social media..
Maguire is echt geen slechte speler, alleen bij United wordt er verwacht dat hij o.a. ook opbouwd en dan is de kans op kortsluitingen bij hem groter.

Ik verwacht dat hij echt een meerwaarde kan zijn voor een ploeg als West Ham die niet perse hele tijd de bal heeft en verwacht wordt vanuit achteren op te bouwen.
Afgelopen weekend maakte hij bv een blunder wat uiteindelijk leidde naar een tegengoal, echter als je de hele wedstrijd hebt bekeken en ziet hoe hij zich dan herstelt en uiteindelijk een assist geeft op de gelijkmaker, kunnen we niet praten alsof hij werkelijk niets kan.

Ik als United supporter gun hem het alle beste, ik hoop dan ook oprewcht dat het een betere huwelijk wordt met West Ham. Als hij mentaal wat dingen laat vallen en het niveau die hij keer op keer bij de Three Lions haalt meeneemt, moet het goedkomen.

9 augustus 2023 om 11:49

Hij kan wel wat maar maakt simpelweg te veel blunders. Gekeurd en niet goed genoeg bevonden

9 augustus 2023 om 13:06

Hou toch op man. Als je jezelf constant vastloopt, over het veld loopt alsof je beckenbauer bent, teamgenoten in problemen brengt, dom verdedigd, belachelijk traag is, dat heeft echt niets te maken met de stijl van United..

9 augustus 2023 om 13:20

over het veld loopt alsof je beckenbauer bent

Soms moet je je gewoon bij de feiten houden en niet van zulke domme opmerkingen toevoegen in de hoop je comment meer waarde te geven.

9 augustus 2023 om 11:44

Daar hebben we afgelopen seizoen anders niets van gezien... Timber heeft alles nog te bewijzen.

We moeten niet gaan doen alsof Maguire bij pakweg een Almere City nog niet mee zou komen. Maguire is een verdediger die vooral rendeert als hij kort op de 16 mag verdedigen en in fysieke duels komt. Natuurlijk is hij nooit 85 miljoen waard, maar heel slecht is hij ook weer niet.

9 augustus 2023 om 12:05

Maguire was goed toe United hem haalde, bij Wigan en Leicester. Het spel van United past hem gewoon minder. In de luwte bij een WHU dat toch geld genoeg heeft en moet kopen, zou hij best redelijk kunnen presteren. Ben bang dat ten Hag Sutalo gaat halen nu, Ajax overbieden en een goede stand in op de bank hebben.

9 augustus 2023 om 12:12

Hoe kunnen mensen continu Maguire bashen en niet even objectief hem beoordelen? Maguire is gewoon een basisspeler voor het Engelse elftal en doet het bovengemiddeld daar. Heeft een WK, EK(-finale) en opnieuw WK basis gestaan en heeft ook zat goede wedstrijden gespeeld bij United.

Maguire is 1.94m, koppend ijzersterk en kan een mannetje uitschakelen. In een 3-mans defensie vind ik hem erg goed, dan vallen zijn gebreken minder op. En tuurlijk heeft hij zijn fouten gemaakt, maar hij ligt dan ook onder een vergrootglas!

Maar hij past gewoon niet bij het spel van Ten Hag. Hoge lijn, voetballend goed en in de ruimtes valt hij ook tegen. Bij West Ham zal hij het goed gaan doen, ik denk dat het hetzelfde zal zijn als Bassey bij Ajax. Wel een verschil dat wij 80m hebben betaald en dat niet terugkrijgen, plus hij 2 jaar te lang bij ons heeft gezeten. Had al eerder weg moeten gaan.

9 augustus 2023 om 12:36

J3ro3ntj33: Dat is selectieve verontwaardiging, want een hoeveelheid Ajax supporters begrijpen het dan weer wel dat Timber, Alvarez en Kundus voor 40 miljoen worden verkocht door Ajax, na zo’n dramatisch seizoen en dat Feyenoord voor Kokcu en Geertruida “maar” 30 miljoen vangt. Dan word er gezegd dat dat komt omdat Ajax CL heeft gespeeld. Maquire komt uit in de Engelse competitie, de beste competitie ter wereld, speelt bij een top 5 club en is voor 80 miljoen gekocht, dus ze “ verliezen” er dus ook nog een hoop op. Dan komt Ajax er dus eigenlijk nog goed vanaf.

9 augustus 2023 om 18:20

Laagvlieger die continue in eigen zestien is, is maguire prima speler hoor. Hij gaat het best aardig doen daar

Altijd mooi dat er dan "definitief" in de titel staat, maar er eigenlijk nog helemaal niks gebeurd is, laat staan definitief is

Prima stap voor hem denk ik. Tijd voor ManU om door te selecteren en hun verlies te nemen

9 augustus 2023 om 11:29

Precies. Daarnaast, dat Man Utd akkoord ging met iedere euro was wel te verwachten. Grotere onzekerheid is hoeveel salaris Maguire wil inleveren

9 augustus 2023 om 12:07

29er volgens de geruchten niet zou het eerdere bod van 20m afgewezen zijn, dus dat klopt niet helemaal.
En ik denk dat united nog wel wat aan hem mee zal moeten geven om het salaris wat te compenseren, al kunnen clubs als westham tegenwoordig ook serieuze salarissen betalen natuurlijk.

Heeeeeehhheeeeeeeeehh. Man wat zal Ten Hag ook opgelucht zijn. Deze jongen bakt er helemaal niks van, maar door zijn enorme transferbedrag, salarisload en zogenaamde status ( hoe kon hij in hemelsnaam ooit aanvoerder zijn ) kon je hem ook niet zomaar uit de selectie schrappen.

9 augustus 2023 om 11:29

Bij Ronaldo ging het anders prima

9 augustus 2023 om 11:32

29er. Dat was toch pas echt nadat hij zichzelf onmogelijk had gemaakt met zijn interview, en de hierarchie van Ten Hag had ondermijnd. Daarvoor zat Ronaldo gewoon bij de selectie. Waar Maguire alleen blijkbaar wel zo professioneel en realistisch was, om zich in te blijven zetten voor de club, kon Ronaldo dat blijkbaar niet en vond hij het eerder nodig om de hele club in diskrediet te brengen.

Ik denk eerlijk gezegd dat dit voor Westham een koopje gaat zijn. Het is makkelijk om Maguire te bashen, en hij heeft idd best wel wat flaters gehad bij Manu; echter is hij bij de nationale ploeg wel degelijk onbetwist en ook sterk in zn spel. Zou me dus niks verbazen als hij in een nieuwe omgeving toch een andere kwaliteit laat zien als de afgelopen 2 seizoenen bij Manu.

Ben het wel eens met het feit dat hij moet vertrekken bij Manu, dat is gewoon geen gelukkig huwelijk helaas.

9 augustus 2023 om 11:29

Helemaal eens hoor iedereen loopt elkaar maar na te papegaaien dat hij er niets van kan maar zo slecht is hij gewoon niet , hij wordt nog altijd geselecteerd voor het nationale team maar die trainer zal er ook wel geen kijk op hebben toch ?

9 augustus 2023 om 11:48

Het gros heeft dan ook zelden een wedstrijd van hem gezien. Ze lopen elkaar inderdaad na te praten aan de hand van een paar filmpjes van fouten die hij gemaakt heeft. Maguire is in de fysieke duels erg sterk; een klassieke verdediger. Niet geweldig, maar ook niet waardeloos als je hem goed gebruikt.

9 augustus 2023 om 11:36

Idealiter kan Maguire gewoon met de kont tegen de eigen 16 speler en alle hoge ballen wegkoppen en zijn man uitschakelen. Dat deed hij bij Leicester ook prima. Je moet alleen niet verwachten dat hij dan ook de opbouw verzorgt

9 augustus 2023 om 11:36

Bingo 50vince, Maguire zal opleven als hij de centrale man is in een 3mans defensie. Denk ook wel dat Moyes dat gezien heeft. Het grote probleem bij WHU ligt op het middenveld, daar hebben ze alleen Paqueta die iets van kwaliteit brengt. Je moet er niet aan denken dat Paqueta moet gaan combineren met Soucek en Alvarez of SMT - al is dat ook geen heel slechte speler, maar aanvallend houdt het allemaal niet over.

9 augustus 2023 om 11:42

Paqueta gaat wellicht ook nog eens naar City.

9 augustus 2023 om 11:47

Dat zou de doodsteek voor WHU betekenen imo. En City wordt daardoor ook weer wat sterker, maar zou het niet logisch vinden nu ze Kova ook al gehaald hebben.

9 augustus 2023 om 12:03

Paqueta is toch wel van ander niveau, een betere vervanger voor Gundogan.

9 augustus 2023 om 12:08

@50vince
Voor de manier waarop Ten Hag wil voetballen, heb je niks aan Maguire. Hij is een fysiek sterkte verdediger en voor een verdedigend team zeer waarschijnlijk van meerwaarde. Als hij minder hoog hoeft te staan, zal dat een hoop schelen voor hem.
Het zal voor Man Utd ook top zijn om van zijn salaris af te zijn en ook nog 30 miljoen pond te krijgen. Vooral als je voor hetzelfde geld een vervanger kunt halen die hopelijk beter in het spel past en minder salaris zal krijgen.

Besef dat West Ham straks 120 miljoen gaat betalen voor Alvarez, Maguire en McTominay. Beperkter krijg je ze bijna niet.

9 augustus 2023 om 11:31

gaan ze nog voor Mctominay als ze Alvarez hebben?

9 augustus 2023 om 16:03

McTominay is meer een dynamische middenvelder die mee naar voren gaat, niet echt een 6

Mooi, eindelijk van die man af. Wat een drama is dat geworden bij United.
Bij het nationale elftal vind ik hem vaak wel weer goed voetballen, dus denk en hoop dat dit voor alle partijen een hele goede stap is.

ben benieuwd of hij zelf ook die kant op wil. Ik neem aan dat United dit wel heeft afgestemd met Harry. 30 miljoen is een goede prijs. Zijn aankoopprijs sloeg natuurlijk nergens op.

Dat werd tijd. Een speler die natuurlijk totaal niet past in het type spel dat Ten Hag graag speelt. De renovatie van United is ook gewoon een lastig project, en Maguire lozen was 1 van de stappen daarin.

Als Utd hem loost en daar Todibo voor in de plaats haalt doen ze erg goede zaken.

9 augustus 2023 om 11:56

Maar Todibo zal nog altijd 4e keus zijn na Martinez, Varane en Lindelof.

9 augustus 2023 om 12:15

Gelukkig speelt United 50+ wedstrijden en is Todibo nog jong. Daarnaast is Varane vaak niet fit, dus die komt echt wel aan 20-25 wedstrijden, zo niet meer.

Dus als je een Engelse verdediger bent en dr echt niks van bakt en blunder na blunder maakt ben je al 35 MILJOEN euro waard?!
Ik zeg strik dr om en achter op de brommer des noods brengen!
45 miljoen verlies pakken, en weer meer punten!

West Ham doet dus een gooi naar een degradatieplek met de aankoop van Maguire en Alvarez. Veel slechter zie je ze niet.

9 augustus 2023 om 12:24

wel 2 landskampioenen

Werd is tijd voor United dat Maguire de club ging verlaten. De kerel heeft ruimschoots kansen gehad in de afgelopen jaren maar heeft niet kunnen imponeren zeker niet voor zijn prijskaartje. Staat meer bekend om zijn blunders en rare manier van verdedigen. Maar goed misschien dat die het wel kan bij een wat lagere club. Bij West Ham kan hij genoeg spelen. Waar ze overigens wel erg wanhopig zijn voor aankopen omdat o.a Borges al werd weggekaapt. Want voor ongeveer 80 miljoen zowel Maguire als Mctominay halen is wel een pittige prijs voor die twee.

Die gast gaat het daar prima doen onder Moyes. Jagielka was ook geen bijzondere speler, maar jarenlang goed gedaan bij Everton onder Moyes.

Goede club voor Harry, denk dat hij daar uitstekend zal gaan presteren. Lekker met de kont in de eigen 16 ligt hem natuurlijk zeer goed! Ik zie dat veel mensen vergeten dat hij bij Leicester gewoon een top verdediger was. Met de bal aan de voet en veel ruimte in de rug is het gewoon een zeer zeer matige speler, maar met de juiste speelstijl ziet het er natuurlijk heel anders uit.

opgeruimd staat netjes. Maguire en United is geen goed huwelijk gebleken.
Hopelijk herpakt hij zich weer.

80 miljoen voor betaald, dat was al een compleet absurd bedrag voor zo'n speler.. je mag de handen dichtknijpen dat er een club zo gek is om nog 35 miljoen neer te tellen voor zo'n figurant... wat een slechte speler is dat zeg...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren