Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag wil na Antony en Martínez opnieuw ster uit succesformatie bij Ajax

Laatste update:

Erik ten Hag wil André Onana naar Manchester United halen, zo meldt journalist Jacob Steinberg van The Guardian. The Red Devils gaan daardoor de strijd aan met Chelsea, dat al langer interesse heeft in de 27-jarige doelman. Onana zelf zou de voorkeur hebben om opnieuw onder Ten Hag te gaan spelen, daar hij warme herinneringen heeft overgehouden aan de samenwerking bij Ajax. Bij Internazionale ligt de voormalig international van Kameroen nog vast tot medio 2027, maar de Italianen werken bij een mooie transfersom mee aan een vertrek.

Onana kende een goed debuutseizoen bij Inter, dat afgelopen zaterdag in de finale van de Champions League met 1-0 verloor van Manchester City. De katachtige sluitpost keepte in zijn debuutseizoen 41 officiële wedstrijden, waarin hij zijn doel negentien keer wist schoon te houden. In die duels moest Onana in totaal slechts 36 keer vissen. Met Inter wist de keeper zowel de Italiaanse beker als Supercup te winnen. Volgens Transfermarkt is Onana, die vorige zomer transfervrij overkwam van Ajax, momenteel 35 miljoen euro waard.

Chelsea volgt Onana al maanden, daar the Blues niet meer content zijn met de prestaties van Kepa Arrizabalaga en Édouard Mendy. Beide doelmannen mogen bij een aannemelijk bod vertrekken, al hopen de Londenaren vooral afscheid te nemen van Mendy. De Senegalese international behoort op Stamford Bridge tot de grootverdieners. Eerder zette Chelsea in op de komst van Mike Maignan (AC Milan), maar de Fransman ziet een transfer naar de Engelse hoofdstad niet zitten. Onana zou volgens Steinberg liever gaan spelen voor United, daar de eerdere samenwerking met Ten Hag bij Ajax hem goed bevallen is.

Onana gaf afgelopen weekend nog aan gelukkig te zijn in Milaan, maar de Italiaanse grootmacht kampt met financiële problemen. Een gunstige verkoop van de transfervrij binnengekomen doelman kan daarbij hulp bieden. Bij United kan Onana onder Ten Hag eerste doelman worden. De toekomst van David de Gea als Red Devil is nog altijd onzeker, waardoor de interesse in Onana de komende weken een stuk concreter kan worden. Ook Diogo Costa (FC Porto) staat op het wensenlijstje van Ten Hag, maar de elfvoudig international van Portugal lijkt een veel duurdere optie dan Onana te zijn.

Is Manchester United een logische vervolgstap voor Onana?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perfecte keeper voor United zoals ETH het wilt gaan doen. Zou ook liever voor United dan Chelsea tekenen. Vind hem een eikel vanwege de minachting die hij toonde naar ons als supporters bij Ajax aan het einde maar het is wel een uitstekende keeper. En eerlijk is eerlijk, hij werd ook flink uitgefloten aan het einde omdat die niet bij wilde tekenen.

15 juni 2023 om 16:35

Buiten dat ik United momenteel ook boven Chelsea zou verkiezen, lijkt me de interesse van Chelsea niet heel reëel. Die hebben met Mendy en die Spanjaard natuurlijk al twee behoorlijk prijzige keepers in de selectie waar je ook niet zo maar weer van af bent.

15 juni 2023 om 16:38

Mendy onderweg naar de uitgang las ik en Kepa is gewoon geen wereldtopper. Kan die wel duur geweest zijn maar daar zal Boehly maling aan hebben.

15 juni 2023 om 16:47

Je moet je keepers eerst nog maar zien te verkopen. Over het algemeen gaan die nou eenmaal niet zo snel van club naar club in de top. Dat is een carrousel die echt op gang moet komen, want over het algemeen zijn de topclubs altijd wel voorzien.

Daarbij verdienen ze zoals gezegd een aardige duit natuurlijk bij Chelsea, dus dat moet een andere club eerst nog maar eens zien te (willen) matchen. Dan zitten ze straks opeens met 3 keepers die een megasalaris opstrijken.

Nee ik blijf erbij, mijn inziens zal Chelsea v.w.b. interesse in keepers en daadwerkelijke aankoop daar van eerst pas op de plaats moeten maken.

15 juni 2023 om 18:19

Boehly kan er wel maling aan hebben hoe duur een speler was, maar Boehly is uiteindelijk een belegger die rendement wil zien en geen suikeroom. Langs die kans zie ik het sowieso somber in voor Chelsea als Poch het koment seizoen niet aan de praat krijgt.

16 juni 2023 om 11:38

Ik snap he-le-maal niks van Chelsea. Hoezo is Mendy onderweg naar de uitgang. Hij was 2 seizoenen geleden nog een top 3 keeper van de wereld. What Happened?

15 juni 2023 om 17:03

Goede keeper voor Man Utd, maar denk niet dat een nieuwe keeper de prioriteit heeft bij Man Utd deze transferperiode met wat ze te besteden hebben.

15 juni 2023 om 17:13

Oh jawel hoor! De Gea blundert er op los. Kan niks met zijn voeten, en is 1 van de redenen waarom het zo slecht gaat bij United.

15 juni 2023 om 17:30

Gaat het wel helemaal goed? Is een van de grootste redenen waarom we überhaupt in die top 4 staan. Maakt zeker fouten, maar heeft ons (veel) meer punten opgeleverd dan dat hij ons punten heeft gekost.

15 juni 2023 om 18:01

Blundert erop los vind ik erg overdreven. Sterker nog dat is erg overdreven. Ik heb alle wedstrijden gezien en weet heus wel dat het niet de ideale keeper is en af en toe heeft geblunderd, maar met de financiële middelen die Man Utd heeft op dit moment hebben hebben andere posities als de spits en het middenveld een veel hogere prioriteit. Tenminste dat zou het moeten zijn.

16 juni 2023 om 01:29

Ben het ermee eens dat de Gea te makkelijk wordt weggezet als grabbelaar nu. Hij keept toch al jaren zeer aardig voor de club en heeft het stokje toch vrij geruisloos overgenomen van vd Sar, doe hem dat maar even na.

Dat gezegd zie je hem toch eerder slechter worden dan beter of constant. Onana past wel bij het idee van het nieuwe United en kent het spelletje van ten Hag. Een frisse wind ook onder de lat is geen gekke keuze. De vraag is: wie verlost je van de Gea? Ik kan in dat geval alleen Chelsea bedenken, dat is de enige topclub die gegarandeerd een nieuwe keeper gaan halen. Of dus evt Inter.

United hoeft natuurlijk geen oud Ajax te worden, maar jongens als Mazraoui, Ziyech, Haller en dus Onana zouden momenteel echt wel aanwinsten zijn voor de United selectie. Als ze daar idd Kim Min Jae, Mount en Hojlund bij kunnen strikken zijn ze al een heel eind.

15 juni 2023 om 20:19

Verdient Ajax wellicht toch een miljoen aan hem als opleidingsvergoeding.

Dat zou inderdaad een uitstekende aankoop zijn voor Manu. Goed in het meevoetballen en op wat kleine foutjes her en der na een fantastische keeper.

Overigens wel apart dat na Barella Inter bij een goed bod ook zijn keeper wel wilt laten gaan volgens de geruchten. En dat na een jaar waarin de CL finale is bereikt. Lijkt me niet dat ze al haar sterkhouders gaan verkopen.

15 juni 2023 om 16:46

Denk dat Inter wel zal moeten. Rondom de Champions League finale genoeg artikelen gelezen hoe zowel City als Inter enorm in de schulden zitten en zich in allerlei rare bochten moeten wringen om aan FFP te voldoen.

Voor beide partijen een mooie transfer lijkt me, Onana is dit seizoen weer terug op zijn oude niveau en De Gea mag ook wel door geselecteerd worden. voor 35 miljoen heb je denk ik voor de komende 5 jaar een hele goede keeper mits die van verkeerde pilletjes afblijft

15 juni 2023 om 16:38

Het lijkt me toch stug dat ze slechts 35M willen hebben voor een keeper die in de CL 8 maal de nul heeft gehouden. En bij die 5 jaar kan je er rustig nog wel een aantal bij optellen, keepers gaan aanzienlijk langer mee. In combinatie met een contract tot 2027, marktwaarde van 35M zal het bedrag eerder op 50+ liggen lijkt me.

15 juni 2023 om 17:21

Ben ik het mee eens LeProf. Misschien dat ze van keeper kunnen ruilen? De Gea die kant op. Dat drukt de prijs vast en zeker.

15 juni 2023 om 16:49

Die "grappen" met die pilletjes. Serieus....dat is uitgemolken.

15 juni 2023 om 17:12

35 miljoen? Inter wilt minimaal 60 miljoen hebben. Zou het wel spijtig vinden als hij vertrekt, we hadden nu net terug een betrouwbare keeper

15 juni 2023 om 17:49

@zanetti Heeft het goed gedaan dit seizoen maar las dat inter dan voor bouno wil gaan. Die is echt wel een klasse beter dan Onana . Ervaren keeper die geen gekke dingen doet. Vorig seizoen de prijs voor minst gepasseerde keeper van Spanje gewonnen. In de finale van de Europa leaque gekozen tot man of the match en na het wk verkozen tot 2de beste keeper van de wereld na martinez . Mocht inter 60 kunnen krijgen en bouno kunnen halen zeker doen

16 juni 2023 om 11:40

Ik ben daar echt niet zeker van hoor. Onana minder dan Bouno? Buono is een goede keeper en laat het inderdaad over een lange periode bij Sevilla en Marokko zien. Maar Onana heeft echt een heel hoog niveau en heeft alles wat een moderne keeper nodig heeft. Ik vind hem qua stijl bijna een replica van ter Stegen. Hij blijft altijd enorm lang rechtop staan bij 1 op 1 situaties en is voetballend van een heel hoog niveau.

16 juni 2023 om 11:44

Die bonou van sevilla hoort niet echt in het rijtje absolute topkeepers imo.
Goede keeper dat wel. Onana zou wel in het rijtje absolute top kunnen komen denk ik.

Jammer dat het zo is afgelopen met Onana, maar het blijft een uitstekende keeper. Die Manchester United naar een ander niveau tilt, en completer is dan De Gea.

Zou de perfecte keeper zijn voor Man Utd en EtH. Ben benieuwd naar het prijskaartje. Als je beseft dat Allison Becker ook 70-80 mln heeft gekost die van Roma naar Liverpool, zal het me heel erg verbazen als Onana maar 35-40 mln hoeft te kosten.
En Chelsea wordt nu aan iedere speler wel gelinkt heb ik het idee. Misschien kan Ziyech wel fantastische verhalen over Chelsea vertellen om Onana over te halen .

Het kan natuurlijk aan mij liggen, maar Onana was toch vorig seizoen abnormaal slecht? Hij zorgde voor gigantisch veel onrust daar achterin. Niet zijn contractsituatie, maar vooral die slechte vorm heeft bij mij toch wel voor een zure nasmaak gezorgd. Desalniettemin bijzonder knap hoe hij zich heeft herpakt. Menigen dachten dat hij weliswaar eerste keeper zou worden, maar eerder door gebrek aan beter aangezien Handanovic ook flink heeft zitten blunderen.

15 juni 2023 om 18:03

Hoe was Onana abnormaal slecht lol. Heeft zich uitstekend in het elftal geknokt en mede dankzij hem ook de finale van de CL gehaald. Hij heeft de meeste reddingen en ook aan de bal was die beter dan de verdedigers van Inter.

15 juni 2023 om 22:45

No shit Sherlock. Ik heb het ook over zijn laatste seizoen bij Ajax. Hij hield toen helemaal niks tegen en zorgde voor onrust in de verdediging.

16 juni 2023 om 11:16

Ah dacht aan vorig seizoen als in 22/23 want dat seizoen is officieel beëindigd na de UCL finale. Bij Ajax natuurlijk drama maar dat kwam ook wel door meerdere factoren. Bij Inter heeft hij een nieuwe start gemaakt en dat heeft hem uiteraard goed gedaan. Want dat hij kon keepen wist iedereen wel.

Dit wordt een herhaling van Van Gaal bij Barcelona. Ik vind Onana een fantastische keeper, maar als hij de beste spelers van toen naar United haalt gaat het fout aflopen. Dat hebben we ook toen gezien. Er zijn meer goede spelers dan die er toen bij Ajax voetbalde.

15 juni 2023 om 17:21

Nou ik hoop hem nog te zien met een hele grote zak geld voor Tadic, was in zijn tijd toch echt een van de sterkhouders.

15 juni 2023 om 21:01

Onana is wel een klasse apart. Als je mij vraagt beter als keeper van City of Barca.

Wel vreemd dat Inter zo weinig geld wil hebben voor een keeper die zo uitblonk in de CL. Zeker omdat ze geen goede tweede keeper hebben en ze nou ook geen geld in overvloed hebben. Daarnaast loopt Skriniar ook al gratis de deur uit. Voor United zou dit wel een topkeeper zijn. De Gea is een geweldige lijnkeeper maar kan amper iets met z’n voeten en maakt ook veel te veel blunders in een seizoen.

Wat is dat toch met coaches die weer spelers willen hebben waar ze mee gewerkt hebben... hmm je weet dan wat je aan elkaar hebt. En toch. Beetje een zwaktebod.

Lijkt me zeker een versterking, maar zou als United zijnde toch andere prioriteiten hebben op dit moment met een beperkt budget. Er moet flink geïnvesteerd worden in een topspits en een goede middenvelder die met Casemiro en Bruno kan gaan spelen. Mocht ETH Shaw vaker centraal zetten dan zou een linksback ook geen overbodige luxe zijn. Ik zie De Gea nou ook niet vertrekken voor een flinke zak geld.

Inter laat hem sowieso niet gaan voor minder dan 50 mil... En al zeker niet als 2 Engelse kapitaalkrachtige ploegen interesse hebben, ze gaan mogen dokken.

Enige beperking van Onana is de hoge bal van de zijkanten. Maar natuurlijk een super keeper. In Ten Haga we trust!

Ik zou het dan wel terecht vinden als ajax wat geld krijgt. Wat een schandaal met die plaspil en daarna transfervrij weglopen. Ongekend dat de club geen rechtzaak heeft aangespannen tegen de speler. Diefstal van meer dan 20 plus miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren