Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag wacht al 21 dagen op ‘Licha’: ‘Natuurlijk hebben we alternatieven’

Laatste update:

Erik ten Hag hoopt dat de selectie van Ajax deze zomer nog wordt uitgebreid. De coach wil in bijna elke linie een nieuwe speler en rekent erop dat Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong behouden blijven voor de Amsterdammers. De Amsterdamse club heeft nog altijd niet Lisandro Magallán van Boca Juniors in de armen kunnen sluiten.

Ten Hag maakte nooit eerder mee dat een speler een persoonlijk akkoord heeft over een contract voor vijf seizoenen en al 21 dagen medisch is goedgekeurd, maar desondanks niet de overstap maakte. “De transfer van Lisandro Magallan is een complexe, zoals zovele transfers. Het is geen geheim dat we die speler graag willen hebben”, vertelt de oefenmeester donderdag in gesprek met De Telegraaf.

Boca Juniors is volgens Argentijnse media op het laatste moment gezwicht voor de eisen van Magallán. De 24-jarige mandekker werd weliswaar al medisch gekeurd in Amsterdam en is reeds akkoord over een vijfjarig contract, maar hij zette nog geen handtekening. Naar verluidt hebben Ajax en Boca elkaar al gevonden in een transfersom van 8,5 miljoen euro, maar de landskampioen van Argentinië wilde sowieso wachten met een transfer tot een vervanger was gestrikt. Dat lijkt, na de vermeende ommezwaai bij Licha, ook niet meer nodig.

“Uiteindelijk is er pas sprake van een transfer als de handtekeningen zijn gezet en tot die tijd is alles mogelijk”, erkent Ten Hag. De verwachting bij Ajax is nog altijd dat de deal rondkomt. “Natuurlijk hebben we ook alternatieven”, zegt de trainer. Magallán is een voormalig jeugdinternational van Argentinië en maakte in 2012 de overstap van Gimnasia naar Boca. Hij kwam daar niet direct aan de bak en speelde op huurbasis voor Rosario en Defensa. Hij speelde tot dusverre 58 wedstrijden voor los Xeneizes en daarin was hij goed voor twee doelpunten en één assist.

Ajax werkt de komende maand toe naar het tweeluik met Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League. De heenwedstrijd wordt op 25 juli gespeeld in de Johan Cruijff ArenA en de return staat een week later op het programma. Ten Hag, die zijn selectie al versterkt zag worden met Hassane Bandé, Perr Schuurs en Zakaria Labyad, hoopt de nieuwe spelers rond die tijd al te begroeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoelang gaat ajax hier nog geduld mee hebben? Met het oog op de kwalificatie ronde kan ik me toch voorstellen dat je niet eeuwig geduld heb en je de selectie op orde wilt hebben.

21 juni 2018 om 07:02

Ajax heeft geen alternatieven anders hadden ze die direct gehaald. Magallan is degelijk maar zal nooit een topper worden. Selectie is sowieso niet compleet voor SturmGrasz. De rest zit op het WK en komt pas in augustus terug.

21 juni 2018 om 07:31

Als zo'n speler van het niveau van Ajax is en daar iets bovenuit kan stijgen, vind ik dat ook wel mooi! Dat zal namelijk inhouden dat we hem ook makkelijker kunnen behouden na goede prestaties.

21 juni 2018 om 07:41

Ik denk dat dit wel de slechtste reactie is die ik in tijden heb gelezen. Hoe weet jij dat Ajax geen alternatieven heeft? Marcie heeft mij de laatste jaren toch echt wel overtuigd met zijn aankoopbeleid, ook nu weer met de komst van Tadic. Ik verwacht echt wel dat vanuit het netwerk van Ajax meerdere verdedigers naar voren komen. Daarnaast ben ik wel benieuwd hoe je erbij komt dat Magallan nooit een topper gaat worden? Heb je hem al vaak zien spelen die afgelopen jaren? Of praat je de mensen in de media na, dezelfde die riepen dat Tagliafico geldverspilling was, omdat hij op 26e nog geen international was. En als je de berichtgeving goed had gevolgd, de WK-gangers komen direct na het WK terug om mee te doen in de wedstrijd met Sturm Graz, Ajax bekijkt later in het jaar of ze deze spelers extra rust kunnen geven.

21 juni 2018 om 11:29

De wk finale is 15 juli, ajax speelt 25 juli tegen sturm Graz dacht ik.

21 juni 2018 om 07:46

Op zich is het niet heel erg nodig voor de kwalificatieronde met een fitte De Ligt, Wober en Schuurs. Op dit moment is de selectie van Ajax veel completer dan die van Sturm Graz die heel veel spelers verkocht hebben.

21 juni 2018 om 07:56

Wie gaat er rechtsback spelen?

21 juni 2018 om 08:05

Kristensen, mazroui, orejuela

21 juni 2018 om 08:08

3-5-2 lijkt me ook een leuke opstelling. Magallan(of schuurs De ligt Wober; Schöne, Vd Beek, Labyad, Tadic, Neres(vanaf rechts); Huntelaar en Dolberg in de spits

21 juni 2018 om 08:20

Dat lijkt me, zeker tegen de wat kleinere ploegen ook inderdaad in de competitie, echt een heerlijke opstelling. Snap alleen niet waar Frenkie de Jong is, die moet sowieso op Schöne's plek dan. Met Labyad en Neres wel 2 'backs' opsteld die ook wel wat verdedigend werk moeten opknappen zo maar dit zou tegen laagvliegers een goeie opstelling zijn, 100% zekerheid om het middenveld in handen te hebben!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren