Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag herhaalt met Martínez en Antony fameus dansje uit 2021 bij Ajax

Laatste update:

Erik ten Hag heeft zijn eerste prijs als manager van Manchester United nu al te pakken. De coach won met zijn ploeg de EFL Cup-finale van Newcastle United (2-0) en vierde dat direct na het laatste fluitsignaal uitbundig met zijn eigen spelers. Ten Hag nam een speciaal moment voor een dansje met Lisandro Martínez en Antony, zoals hij dat twee jaar geleden uitvoerde in de catacomben van de Johan Cruijff ArenA.

Ten Hag in mei 2021 na de landstitel met Ajax:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
26 februari 2023 om 21:57

Nou ja geniaal? Het is toch eigenlijk gewoon een vreemd gebeuren. Hand in je nek en wiegen…

26 februari 2023 om 22:08

Jankbal Piers Morgan denkt daar anders over.

Haha schitterend ventje

Heerlijke vent die Ten Hag. Wat mis ik hem, toch gun ik hem dit succes enorm.

Hahaha ja geweldig, dat dansje toen was ook vreselijk lachen! Wat een geweldige elite manager is het toch. 🍻💯

26 februari 2023 om 21:32

Het doet me denken aan Ancelotti die ook zo'n mooi filmpje heeft dag hij ooit meedansen met zijn spelers op het veld. Van beiden verwacht je het niet helemaal. Ten Hag is absoluut elite! En zo'n mooie kerel.

3 mensen die ooit voor de rivaal speelden. Maar zulk spelvreugde kan je toch alleen maar van genieten? Ten Hag gun ik echt al het succes. Hopelijk kan die nog meer klaarspelen komende tijd!

26 februari 2023 om 20:35

Toffe reactie man.. 😇

Zeer impactvol verlies met o.a. deze drie oud-Ajax gedienden, Martinez, Antony en natuurlijk trainer Erik. Veel geld gevangen, maar totaal verkeerd besteed. Het elftal van John Heitinga staat weer helemaal onderaan de trap. Opnieuw weer een pijnlijke constatering.

Goede prestatie van Ten Hag en Manchester United! Wel opmerkelijk dat het dansje wat hij maakt met de spelers nu in 1 keer wel heel erg word gewaardeerd door een hoeveelheid VZ bezoekers. Kan mij herinneren dat de coach van Brazilië dat ook deed met zijn spelers tijdens de WK in Quatar en toen vielen een behoorlijke hoeveelheid VZ bezoekers hierover. Dat kon echt niet , want het was zo respectloos naar de tegenstander. Zo zie je maar weer, het is bij een hoeveelheid VZ bezoekers maar net hoe de wind waait, lekker hypocriet.

26 februari 2023 om 20:55

Wel een gigantisch verschil dat de één het doet na een doelpunt terwijl de wedstrijd nog bezig is en de ander doet het ver na afloop zonder vernedering voor de tegenpartij. Ik denk dat je dat verschil ook wel ziet of niet? Ik denk het niet eigenlijk als ik je reactie lees.

26 februari 2023 om 21:05

Ja, natuurlijk is het dan weer heel anders. Het waren de spelers die het na een doelpunt deden. De coach van Brazilië deed het op het eind van de wedstrijd, dus wat jij zegt klopt niet.

26 februari 2023 om 21:12

Ik zou het nog even opzoeken als ik jou was. Hij deed het na de goal van Richarlison tegen Korea en dat was de 29e minuut. Ik weet niet wanneer bij jou de wedstrijd eindigt maar dat is blijkbaar op een totaal ander tijdstip dan bij de rest van de wereld.

26 februari 2023 om 21:22

Daar heb je idd gelijk, in mijn herinnering was het na de wedstrijd, al was de wedstrijd na dat doelpunt wel al zo goed als gespeeld. Dan nog vind ik je argument niet sterk waar ‘m het verschil in zit. Het was, net zoals Ten Hag, bedoeld om samen met zijn spelers een jubelmoment te vieren. Vond het ook erg overdreven hoe hier op gereageerd werd. Je kan niet ontkennen dat er op VZ ( en door bepaalde analisten) vaak met 2 maten wordt gemeten.

27 februari 2023 om 02:17

Soms moet je weten dat je een discussie hebt verloren en dat heb je in dit geval. Had Brazilië een prijs gewonnen? Nee. Heeft united een prijs gewonnen? Ja. Dus niets met 2 maten.

26 februari 2023 om 21:01

Dit is echt een hele kromme vergelijking. Sluit me aan bij Camavingoat.

26 februari 2023 om 21:06

Ja, snap ik. Wat krom is dat er onderscheid word gemaakt en dat gebeurd wel erg veel op dit platform. Willekeur in zijn puurste vorm.

26 februari 2023 om 21:39

Woww, je snapt toch wel dat als je reactie plaatst context wel heel belangrijk is, toch?

27 februari 2023 om 08:38

Kom op, je komt nu een beetje dom over

26 februari 2023 om 22:51

Je bent op zoek naar zurigheid ouwe azijnzeiker

26 februari 2023 om 23:08

@preditor Je hebt gelijk hoor! Selectieve verontwaardiging komt op dit platform idd veel voor.. Er is niemand die toen schreef: “als je dat na de wedstrijd doet is het wel oké”. Camavinggoat is enkel en alleen aan het zoeken naar argumenten om z’n hypocrisie te weerleggen. En Ajax1812 weet niets beter dan zich aan te sluiten bij.. Lachwekkend!! Beide voelen zich erg aangesproken. Lekker laten gaan!

27 februari 2023 om 14:29

Zegt genoeg dat jij denkt dat deze twee situaties hetzelfde zijn.

Zou hem echt heel graag naar Ronald Koeman zien komen als bondscoach. Heeft een goede en duidelijk opvatting en krijgt ook alle neuzen dezelfde kant op. Ook een prima vent denk ik. Ondanks dat hij Ajax zoveel succes heeft gebracht.

Mooie kerel, heb toch wel weer even terug gedacht aan dat moment bij Ajax. Achja de herinneringen nemen ze niet meer af 😉

Heerlijk dit! Het succes is hem gegund 👌

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren