Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Telegraaf noemt twee spelers van PSV die onvrede over Van Nistelrooij uitspraken

Laatste update:

Er wacht een lastige erfenis voor technisch directeur Earnest Stewart bij PSV, zo schrijft De Telegraaf dinsdagmorgen. In een analyse concludeert de ochtendkrant dat een grondige evaluatie over het functioneren van trainer Ruud van Nistelrooij en de technische staf de hoogste prioriteit heeft voor Stewart en algemeen directeur Marcel Brands. Een zestal spelers, onder wie aanvoerder Luuk de Jong en topscorer Xavi Simons, zouden hun onvrede over hun trainer tegenover de twee directeuren hebben uitgesproken.

Voor Stewart, die op 1 maart als technisch directeur aan de slag ging bij PSV, is het niet langer mogelijk om de kat uit de boom te kijken. Volgens De Telegraaf kan hij de genoemde onvrede bij de spelers over Van Nistelrooij niet zomaar terzijde schuiven en moeten de 46-jarige trainer en de directie ‘in alle eerlijkheid bespreken’ wat er beter moet en in kaart brengen hoeveel ruimte om progressie te boeken er komend seizoen is. Indien die ruimte er niet is, moeten er conclusies worden getrokken, zo schrijft de krant.

Met de belangrijke laatste competitiewedstrijd tegen AZ in aantocht, probeert PSV de rust te bewaren. Geruchten over de verstoorde verhouding in de technische staf en de onvrede binnen de spelersgroep worden met klem ontkend. De Eindhovenaren azen nog altijd op het behalen van de tweede plaats in de Eredivisie, waarmee ze zich ook verzekeren van een ticket voor de derde voorronde van de Champions League. PSV kan spelers hierdoor een beter sportief perspectief bieden.

Mochten Van Nistelrooij en de directie uiteindelijk kiezen voor een langere samenwerking, dan moet er een nieuwe staf worden samengesteld. Eerder werd al gemeld dat Van Nistelrooij, Fred Rutten en André Ooijer op gespannen voet met elkaar leven. Van Nistelrooij-vertrouweling Javier Rabanal speelt hier naar verluidt een niet onbelangrijke rol in. Bronnen rondom Rutten zouden er rekening mee houden dat hij zijn taken na dit seizoen naast zich neerlegt bij PSV. Van Ooijer was al langer bekend dat hij stopt als assistent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dat zijn niet de minste 2 als dit waar is.

23 mei 2023 om 08:56

Haha wat een onzin. Maar zelden komt Telegraaf met PSV nieuws en net voor het belangrijkste moment van het seizoen dit droppen

23 mei 2023 om 09:06

Belangrijk dat zijn vriend Heitinga een zo goed mogelijke kans heeft. Hij wil nog n keer mee op vakantie ;-)

23 mei 2023 om 08:56

De Ajax krant die onrust zaait bij de concurrent. Erg voorspelbaar.

23 mei 2023 om 10:19

Ze mogen geen nieuws brengen dat negatief is voor PSV? Gewoon negeren, bedoel je? Toch komt dit nieuws in eerste instantie van ED. Wordt die krant niet bezorgd in Eindhoven e.o.?



23 mei 2023 om 10:43

Simons vertrek misschien en de jong heeft binnenkort een rollator.de jong moet meer naar zijn eigen spel kijken. Ik begrijp niet wat hij nog bij psv doet

Los van het feit of het waar is of niet... Van Luuk de Jong zou ik niet gek staan te kijken. Maar Xavi Simons? Een jongen die net 20 is en eigenlijk pas z'n eerste echte volledige seizoen ergens op het hoogste niveau speelt? Is net een jaartje bij PSV. Dan moet je toch wel heel sterk in je schoenen staan om nu al te gaan klagen over de coach...

23 mei 2023 om 07:41

Ach ja, veel spelers lopen snel naast hun schoenen. Kijk naar de legio talenten die zo snel weggaan omdat ze uitgeleerd zijn e.d.

23 mei 2023 om 07:44

Waarom zou Xavi niks mogen zeggen? Die jongen komt van PSG en zal misschien wel schrikken van hoe het verschil is en dat kan toch

23 mei 2023 om 07:45

Aan de andere kant is het ook niet heel gek van Simons toch? Hij wordt overal neergezet maar niet altijd op zijn favoriete plek. Misschien dat hij klaar is met die onduidelijkheid?

23 mei 2023 om 07:49

Die Simons komt ook pas net kijken. Bij PSG was hij een nobody en had hij nooit de kans gekregen. Wie weet was hij wel bij Pec Zwolle geëindigd na 5 jaar reserve bij PSG. Beetje blij zijn met wat je hebt is hier wel op zijn plaats.

23 mei 2023 om 08:00

Volgens mij is Psv juist degene die hem moet koesteren en pleasen. Dankzij deze gozer heb je 2 prijzen en sta je 2de. Zonder hem ben je niveautje Pec Zwolle. Dat weet je zelf ook maar al te goed.

23 mei 2023 om 08:10

@pieterpost, ik denk dat PSV eerder blij moet zijn met Simons dan Simons met PSV. Niet lullig bedoeld, maar zonder Simons had PSV dit jaar tegen FC Twente en Sparta gespeeld voor de playoffs. Zo goed is dat jochie namelijk.

23 mei 2023 om 08:12

Vanaf nu ja, maar niemand is groter dan de club. Zelfs al zou Xavi weggaan redden wij ons wel met de huidige begroting en staff voor volgend seizoen. Maar ja wat kan jou het ook schelen aangezien jezelf hebt aangegeven dat PSV je niks boeit.

23 mei 2023 om 08:28

Psv is een concurrent van mijn club Feyenoord. Dan is het dus best van belang of er problemen zijn of niet.

Ik reageer gewoon op AfcaEric met gewoon een redelijk realistische gedachtegang vanuit Simons. Ik snap het probleem niet?

23 mei 2023 om 09:28

Simons heeft een clausule waardoor hij weg kan, dus het is wel van belang om hem tevreden te houden anders is hij zo weg natuurlijk

23 mei 2023 om 11:31

Simons komt totaal niet net kijken. Die jongen word vanaf zijn 6e al als n professional gevolgd. Die snapt waarschijnlijk beter hoe t spelletje in elkaar zit dan de meeste die rondlopen bij psv. Als je kijkt waar Simons mee moest concurreren bij psg. Neymar Messi Mbappe verratti is t niet gek dat je als 17 jarige weinig speeld en al helemaal niet als je tot aan je 16e bij Barça hebt gespeeld wat totaal ander voetbal is. Ik denk dat hij blij is dat hij bij psv speelt maar psv moet heel blij zijn dat hij er speeld anders stonden ze nu waarschijnlijk 8e. En in t begin waren ze gewoon verder gegaan in Europa met Simons aangezien dat de creativiteit was die ze nodig hadden. Simons is als spits gebruikt. Als linksbuiten en als 10. Hij is een 10 dus kan zijn dat hij zijn voorkeur geeft en dat mag ook wel gezien hoe belangrijk hij is.

23 mei 2023 om 07:45

Hij is inderdaad wel pas 20 en net een seizoen op het hoogste niveau, maar aan alles merk je bij die jongen dat hij een doel voor ogen heeft en komt al erg volwassen/professioneel over. Maar goed, volgens mij is dit pure stemmingmakerij.

23 mei 2023 om 07:55

Waarom denk je dat? Omdat het de Telegraaf is, ga ik dan vanuit? Jeroen Stekelenburg bij Studio voetbal bevestigde het min of meer. VI ook. Rik Elfrink gisteravond ook. Ooijer vertrekt, en Rutten waarschijnlijk ook. Zit toch gewoon een grote kern van waarheid in lijkt mij

23 mei 2023 om 07:56

Nee de telegraaf is een "Ajax" krant dus het klopt niet tot het ED er mee komt.

23 mei 2023 om 07:57

Dat idee geeft hij mij ook wel en door zijn drive en attitude lijkt het me een jongen (net als Luuk?) die dit gewoon meteen op het bord van Ruud legt en niet bij de directie

23 mei 2023 om 07:58

@Bigdoggiee, Dat heeft ED gisteravond toch min of meer gedaan? En als de Telegraaf een Ajax krant is, dan is het ED helemaal een PSV blad.

23 mei 2023 om 07:59

@messibazoer zijn natuurlijk 2 verschillende dingen.. Dit artikel gaat over de spelers die naar de directie gestapt zouden zijn, niet over de trainingsstaf direct.

23 mei 2023 om 08:06

Met name doordat het de Telegraaf is inderdaad. En ik zit ook niet bovenop het PSV nieuws.

23 mei 2023 om 08:06

Messibazoer als je het ED en Rik Elfrink zou volgen dan weet je dat die veel realistischer en ook kritisch zijn jegens PSV dan de Telegraaf en Ajax.

23 mei 2023 om 08:26

Grappig, de Telegraaf staat bij mij bekend als een roddelkrant die vooral veel negatieve verhalen verzinnen en dat zo veel doen dat er soms wel een waar blijkt te zijn. Als het ED dan nog kritischer is heb ik op dat gebied wel erg veel medelijden met de PSV-ers.

23 mei 2023 om 08:45

Denk dat jij de telegraaf niet hebt gelezen afgelopen jaar? Alleen maar negatief over ajax, en terecht trouwens

23 mei 2023 om 10:20

Dat van Simons kon je wel van zijn gezicht afscheppen;-))))

De Telegraaf komt met PSV nieuws, vlak voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar
☕️

23 mei 2023 om 07:47

Dit is nog even stemmingsmakerij ja zo vlak voor dè wedstrijd.
Als dit soort "nieuws" er al is dan komt dat toch op een later tijdstip wel uit.

23 mei 2023 om 08:13

De Telegraaf die nieuws brengt is nieuw voor mij. Pure stemming makerij. Ze plaatsen trouwens het hele jaar door dit soort vage berichten, is niet dat dit de eerste keer is dat ze dit doen.

23 mei 2023 om 08:18

Rick Elfrink kwam gister met een soortgelijke artikel, wel nadat de Telegraaf het vuurtje opstookte maar er zit wel degelijk waarheid in het verhaal.

23 mei 2023 om 08:44

Zou raar zijn als men intern en in de spelersgroep tevreden zou zijn toch?

23 mei 2023 om 08:45

Flauwekul, want ze stoken net zo goed bij Ajax en Feyenoord over de trainerssituatie. Je kan moeilijk beweren dat ze het alleen maar over de situatie bij PSV hebben.

23 mei 2023 om 08:52

Nee maar de timing is wel frappant

23 mei 2023 om 09:15

ED bevestigt het. Denk dat die tot na zondag hadden willen wachten.

Haha het ED en Rik Elfrink melden hier niets over. Dat het belangrijk is om tweede te worden oké, maar dit is pure stemmingmakerij.

23 mei 2023 om 07:53

Gister meldde Rik toch dat er wel degelijk wat aan de hand is?

23 mei 2023 om 07:54

3 dagen geleden al ;-) Lijkt niet zo erg als de Telegraaf doet voorkomen, maar dat er iets speelt bij de staf is wel duidelijk (Fredje en Bordalas?)Denk zelf eigenlijk niet dat de spelers bij de directie geklaagd hebben (in elk geval niet Luuk en Xavi)

23 mei 2023 om 08:22

Elfrink bevestigde dat de spelers hebben geklaagd.

PSV bevestigde het ook dat er een gesprek is geweest waar van Nistelrooij niet bij was maar “het niet groter gemaakt moet worden”.

Er is dus wel degelijk een vuurtje binnen PSV.
Natuurlijk stookt de Telegraaf dat vuurtje op, het is immers een sensatie krant

23 mei 2023 om 08:07

Haha ik denk dat Rik Elfrink zijn handen niet meer in het vuur gaat steken voor PSV. Die is de afgelopen seizoenen al zo vaak voorgelogen door de PSV directie dat hij iedere keer voor lul stond met zijn foutieve berichtgeving.

23 mei 2023 om 08:12

Ik denk dat Rik staat te popelen om de vrijgekomen plek van Thijs over te nemen.

23 mei 2023 om 08:19

Elfrink heeft in het ED een heel artikel gewijd aan de onrust binnen PSV over van Nistelrooij 🤷‍♂️

23 mei 2023 om 08:27

Valt wel mee. Het gaat niet om “onrust”, maar “rumoer” na de 3-3, logisch. Overigens heeft PSV zelf 24 uur geleden nog ontkent dat er spelers klagen over v Nistelrooij.

23 mei 2023 om 08:30

Pieterpost, wat moet Psv dan? Zeggen dat er spelers geklaagd hebben? Dat er wat onvrede is binnen Psv kan niemand ontkennen. Hoe groot die onrust is weet niemand.

23 mei 2023 om 08:48

PSV heeft bevestigd dat er een gesprek is geweest tussen spelers en directie waar van Nistelrooij niet bij aanwezig was. Maar dat het niet groter gemaakt moet worden.

Logisch dat PSV het naar buiten toe klein houdt maar tussen de regels door kan je er wel uit opmaken dat er het nodige aan de hand is

Xavi begrijpelijk. Die is gewoon een paar niveaus beter dan de rest. Luuk de Jong mag Ruud op zijn blote knieën bedanken dat jij überhaupt een basisplaats heeft.

En we gaan weer vol goede moed het nieuwe seizoen in over een paar maanden..

Ruud was gewoon nog niet klaar voor het hoofdtrainer schap en als hij 2de eindigt heeft hij het toch boven verwachting gedaan naar mijn mening.we begonnen het seizoen al met een dramatische selectie en als je dan in de winterstop ook nog 2 van je beste 5 spelers verliest dan ga je het moeilijk krijgen.

Fred gewoon de laan uitsturen en nieuwe staf aannemen.

Hoop ook teze en boscagli weer in het centrum te zien want Bambi en ramalho samen is een drama

23 mei 2023 om 08:48

Als je ziet hoe PSV in de topwedstrijden speelde, hebben ze het wel degelijk laten liggen. En daar mag je ontevreden over zijn. Minimaal een punt bij AZ en de schade is met de bekerwinst beperkt gebleven. Maar ook niet meer dan dat. Na het aantal kampioensloze jaren moet PSV volgend jaar weer vol voor de titel gaan..

23 mei 2023 om 08:57

Niet voor niets zeggen ze je wordt kampioen tegen de kleintjes. Psv is in topwedstrijden zeker goed omdat ze dan hun eigen spel kunnen spelen. Iets meer naar achter en dan snel counteren.

Maar bijv tegen Ajax en Feyenoord thuis speelden ze met veel meer intensiteit en niet perse countervoetbal. Dan is het toch taak van Ruud om ervoor te zorgen dat ze dat ook doen tegen clubs als Groningen en Cambuur.

Heerlijk al die papegaaien en dan even later het clubblad van PSV (het ED) die het Telegraaf nieuws bevestigd. Hilarisch.

Allesbehalve netjes vd Telegraaf tenzij het op waarheid berust. Lijkt wel heel toevallig imo voor nu.

Wat een timing als dit waar is. Waar het steeds meer op begint te lijken als er meerdere berichtgevingen op verschillende media over is. Al twijfel ik nog steeds overigens. Mocht het zo zijn lijkt me dat je als professionals je eerst het seizoen afmaakt met 1 gezamenlijk doel voordat je met elkaar in gesprek gaat.

Wat zo leuk is aan al de berichten op dit nieuws, is dat De Telegraaf als aanstichter wordt gezien, terwijl waar het om gaat toch echt uit Eindhovense koker afkomstig is. Dus nu maar alle pijlen op het ED!

wat een non-nieuws is dit ook weer.
gewoon lekker wachten tot na komend weekend, en dan verder lullen over de toekomst qua trainer/spelers etc.

Helemaal niet gek dat een bestuur wil weten van dragende spelers hoe zij over hun coach denken? Zo worden middenmanagers toch ook wel geëvalueerd, door rondvraag onder werknemers?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren