Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Telefoontje kan Ivan Rakitic naar Londen leiden

Laatste update:
/
Osasuna is dicht bij de komst van Lucas Torró. Eintracht Frankfurt incasseert om en nabij de 2,5 miljoen euro, plus een mogelijk doorverkooppercentage, voor de ex-middenvelder van Real Madrid. (Kicker)
/
Diego Carlos heeft er een bewonderaar bij. Na Real Madrid, Manchester City en Liverpool heeft ook Arsenal-manager Mikel Arteta een oogje op de centrale verdediger van Sevilla. (The Telegraph)
/
Arteta wil in Spanje ook een slag slaan bij Barcelona. De coach van the Gunners heeft gebeld met middenvelder Ivan Rakitic om te polsen of de Kroaat trek heeft in een transfer naar de Londenaren. (Le10Sport)
/
Werder Bremen heeft verkennende gesprekken gevoerd met Max Kruse over een terugkeer van de aanvaller. Schalke 04 en Union Berlin hebben eveneens interesse in de routinier, die transfervrij is sinds zijn vertrek bij Fenerbahçe. (DeichStube)
/
Melvin Bard wil graag verkassen naar Bayern München, dat een miljoen euro heeft geboden. Olympique Lyon heeft het bod op de linksback afgewezen en wil de jongeling langer binden. (LÉquipe)
/
Bayern München, Aston Villa en Bologna hebben het voorzien op Aaron Hickey. De jonge linksback, die nog een jaar vastligt bij Hearts of Midlothian, is onder de indruk van de aanbieding van de Italiaanse club. (BBC)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Los van het feit dat het gerucht over Rakitic naar Arsenal meer dan waarschijnlijk een fabeltje is, moet je dit als Arsenal zijn ook niet meer willen. Diego Carlos zie ik echter wel graag komen maar met de concurrentie van Liverpool en Real zal het niet evident zijn... al zou hij bij Arsenal wel zeker zijn van zijn plek.

Als Arsenal zijnde moet je dit niet willen. Het is een grote naam die bijna alles heeft gewonnen wat er te winnen valt en is ook zeer belangrijk geweest voor Barcelona enkele jaren terug. Maar als Arsenal iets op wil bouwen, zal je echt hoger moeten inzetten dan een Rakitic

Al drie jaar over zijn top, gozer speelt ook gewoon altijd op een tempo alsof z'n team 4-0 voorstaat. Traag daarnaast en voegt zowel defensief als aanvallend niets toe. Bij Sevilla vond ik het een leuke speler en bij Barca eerste 2 jaar echt goed maar daarna gewoon afgezakt die man. Hoop gewoon dat dit nep nieuws is anders mag Arteta zich schamen.

3 augustus 2020 om 10:28

Arteta en Arsenal zouden knettergek zijn als ze Rakitic haalden. Komt in La Liga vaak tegen de mindere teams al niet aan de bak, laat staan dat hij tegen sterke PL middenvelders op moet boksen. Nee, dat is totaal geen goede matc.

3 augustus 2020 om 13:16

@imesut zo als ik al die punten zo lees, komt over als typische Arsenal aankoop ... Maar waarom zou Arteta zich schamen? Barca is op dit moment niveau te hoog voor Rakatic maar dat geldt niet voor Arsenal. Denk dat sommige nog in oude tijd leven, maar kans groot dat jullie komende jaren niet meer in top 4 terecht komen, zoals zelfde bestuur blijft. Arsenal zal toch van dit soort aankopen moeten hebben om elftal te versterken. Grotere spelers komen niet. Vraag zelfs of Aubu blijft.

Raketic zal niet naar Engeland gaan, die blijft lekker in Spanje en gaat terug naar Sevilla. Daarnaast wordt Raketic ook een jaartje ouder en denk ik dat hij niet de man is die Arsenal zal verbeteren op de korte noch lange termijn

Sarr tramsfervrij halen en partey en coutinho. Plus optie tot koop op ceballos

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren