Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tegenstanders moeten hier weer met pijn in de buik naartoe komen'

Laatste update:

Borussia Dortmund beschikt over een van de meeste fanatieke supporterskernen van Europa en gold de afgelopen jaren als schier onklopbaar in eigen huis. Vorig seizoen veranderde dat: van de zeventien thuiswedstrijden in de Bundesliga, wist de volksclub pur sang er slechts negen om te zetten in winst. Dat moet komend seizoen beter, vindt nieuwe coach Thomas Tuchel. "Ons stadion moet weer een vesting worden."

/

De opvolger van Jürgen Klopp wil dat zijn elftal tegenstanders nog voor de wedstrijd schrik aanjaagt. "Ploegen moeten hier met pijn in de buik naartoe komen", aldus Tuchel, die zaterdag tijdens een oefenduel tegen een sterrenteam van Duitse topsporters zijn debuut maakte in het Signal Iduna Park. Zo'n 40.000 fans waren daar getuige van. "Het is mooi om even van deze atmosfeer te proeven", lachte hij na de 5-0 zege.

Die Borussen vertrekken zondag naar Azië, waar komende week oefenwedstrijden plaats zullen vinden in Japen en Maleisië. Op 14 augustus, over zo'n anderhalve maand dus, gaat het nieuwe seizoen in de Bundesliga officieel van start.

Is Borussia Dortmund een serieuze kandidaat voor de Duitse titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we het hopen. Misschien met een paar goede aankopen erbij kunnen ze hoog eindigen. Ik heb vooral vertrouwen in de coach!

5 juli 2015 om 12:49

Dordmund zal moeten doorselecteren en enkele rotte appels moeten verwijderen. Subotic en Blacsikowski schijnen beiden een rot appeltje te zijn. Dit verstoorde afgelopen seizoen ook regelmatig het groepsproces en daarmee indirect ook de prestaties op het veld

5 juli 2015 om 14:02

Had je Douglas Costa er niet graag bij gehad :P

Maar ik ben het hier wel met he eens. Vorig seizoen was verbazingwekkend maar Dortmund heeft nog steeds geweldige spelers. Ik ben ervan overtuigd dat ze volgend jaar top 3 spelen.

Prachtige club, prachtig team!

Dan zou ik maar eens beginnen met versterkingen binnen te halen. Bürki in doel is een goede zet, Castro voor het middenveld is een versterking in de breedte, maar voorin moet er dringend gekocht worden. Ik vind het jammer dat ze Dzeko hebben laten schieten, die zou perfect met Reus en Auba voorin gepast hebben zoals Lewy dat deed.

Ze moeten een goede spits halen. Ik baal er echt van dat Immobile het niet waar maakte hier in Dortmund. Maar wie is nou de beste vervanger?? Ik zou Ramos verkopen en dan proberen Chicarito of Bas Dost te halen. Allebei hebben ze een neusje voor de goal, maar voegen voetballend niet veel toe.

5 juli 2015 om 11:49

Als ze voetballend niks toevoegen dan heb je niks aan ze. Dortmund heeft liever een balvast en meevoetballende spits

5 juli 2015 om 13:20

Dzeko?

5 juli 2015 om 14:04

Dzeko zou inderdaad geweldig zijn voor Dortmund. Hij is een spits die in mijn ogen vrijwel overal wel past. Zo ook bij Dortmund.

5 juli 2015 om 14:32

Ik dacht ook aan Dzeko hij zal de perfecte spits zijn voor Dortmund. Maar op sommige gebieden moet hij zich nog even verbeteren.

De ontbrekende factor kan Götze zijn.
Wie weet ?
Haal hem terug en dan kunnen we weer genieten van een Europese grootmacht.

5 juli 2015 om 11:19

Götze is echt niet nodig bij het huidige Dortmund, een wereldklasse speler dat wel, maar ze hebben teveel spelers die op zijn favoriete positie kunnen spelen. Ze hebben meer baat bij een topspits.

5-0? Ik dacht dat ze met dubbele cijfers wonnen. Of Ben ik met wat Anders in de war?

5 juli 2015 om 11:24

Je bent in de war.

Je bent niet in de war hoor. Voetbalzone zelf heeft ze niet op een rijtje

5 juli 2015 om 12:08

Ze wonnen vrijdag 0-5 van VFL Rhede en gisteren inderdaad met dubbele cijfers: 17-0

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren