Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Te Kloese wil met oude bekende creatieve middenvelder naar Feyenoord halen’

Laatste update:

Feyenoord is concreet in de markt voor aanvallende middenvelder Paulo Rudisill, zo meldt 1908.nl dinsdagmiddag. De zeventienjarige Italiaanse Amerikaan staat momenteel onder contract bij Los Angeles Galaxy, waar algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese tussen 2018 en 2021 werkzaam was. Rudisill liep vorige zomer nog stage bij Feyenoord en lijkt in eerste instantie een aanwinst voor het beloftenelftal te zijn. De Rotterdammers zagen met Youssef Amyn dinsdag ook een jeugdspeler vertrekken naar Eintracht Braunschweig.

Rudisill is een tweebenige middenvelder die vooral op ‘10’ uit de voeten kan. De Amerikaanse jeugdinternational staat in zijn geboorteland te boek als een groot talent, maar wist nog niet door te breken in de hoofdmacht van LA Galaxy. Rudisill speelde al wel 5 officiële duels voor LA Galaxy II dat uitkomt in de MLS Next Pro, het derde niveau van de Verenigde Staten. Feyenoord denkt nu te kunnen profiteren, aangezien de proefperiode in Rotterdam-Zuid bij beide partijen goed is bevallen.

De creatieve middenvelder ging in de zomer van 2022 met Feyenoord Onder 18 mee naar een toernooi in Mexico. Rudisill liet zich destijds zien met een fenomenale assist (hakbal) en een doelpunt met zijn hoofd. De verwachting is dat de Amerikaan direct zal aansluiten bij Feyenoord Onder 21, al komt hij qua leeftijdscategorie ook nog in aanmerking voor het Onder 18-elftal. Feyenoord wil dus opnieuw een speler uit het netwerk van Te Kloese oppikken.

Vertrek van Amyn
Ondertussen ziet Feyenoord Onder 21 ook een talent via de achterdeur vertrekken. De Duitse linksbuiten Amyn kwam vorige zomer op de laatste dag van de zomerse transferperiode naar Feyenoord toe, maar wist in Rotterdam geen goede indruk achter te laten. Zodoende vertrekt de rechtspoot na een jaar alweer terug naar zijn geboorteland. Amyn is blij met zijn nieuwe uitdaging, zo laat hij weten op de clubwebsite van Braunschweig. “Eintracht is een traditionele club met veel fans achter zich. Ik hoop dat we er samen een succesvol seizoen van gaan maken. In Nederland heb ik veel nieuwe dingen kunnen leren, maar ik miste Duitsland wel.”

Moet Feyenoord vaker gebruik maken van het netwerk van Te Kloese?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt goed om te zien hoe Feyenoord in een paar jaar tijd het eindelijk voor elkaar heeft gekregen om verschillende andere landen goed in kaart te brengen. Rond de tijd dit Martin van Geel werd er terecht vaak gelachen om de bord op schoot scouting van mijn club.

Maar inmiddels hebben we goed in de gaten welke talenten/spelers er goed presteren in Scandinavië, Oost-Europa en de VS/Mexico. Ook de partnerships in onder andere Japan, Brazilië en volgens mij recent Uruguay voegen kennis toe aan het netwerk wat Feyenoord aan het opzetten is.

Heerlijke veranderingen voor een club die toch heel wat jaren achter de feiten aan heeft gelopen en ik hoop dat we de komende jaren kunnen blijven profiteren van de kentering die heeft plaatsgevonden.

18 juli 2023 om 16:18

Er werd/wordt ook wel eens overdreven negatief gedaan over Martin van Geel, die haalde ook gewoon Sinisterra voor een appel en een ei uit Colombia of spelers uit scandinavie.
Het zou me zelfs niets verbazen wanneer te Kloese tot nu toe naar verhouding meer spelers uit de eredivisie en kkd heeft gehaald dan van Geel.

18 juli 2023 om 18:17

Klopt, zie ook Amrabat en St. Juste die uit zijn koker zijn gekomen. Hij heeft het op transfer gebied helemaal niet slecht gedaan vind ik achteraf gezien.

Oude bekende die ttt een jaar of 12 - 15 was. Vraag me af in hoeverre die kerel Te Kloese dan nog daadwerkelijk kent haha. Wel tof om dat soort gasten te kunnen aantrekken

18 juli 2023 om 15:06

Hij zal hem alleen kennen als het altijd een heel groot talent was. Zeg maar het grootste talent van die club maar ik denk eerder dat hij hem niet persoonlijk kent. Hij zal vast nog contacten hebben in L.A. die hem informatie geven over de speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren