Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Taylor is een geweldige speler, die ook bij Barcelona of Real Madrid meekan'

Laatste update:

Aad de Mos heeft bij Goedemorgen Eredivisie een lans gebroken voor enkele veelvuldig bekritiseerde Ajax-spelers. Volgens hem schuilt er veel meer kwaliteit in spelers als Kenneth Taylor en Anton Gaaei dan hun huidige prestaties en 'de media' doen suggereren.

Het ontbreken van een goede trainer is Ajax’ grootste probleem, zo stelt De Mos. “Met dit materiaal hadden ze onder Peter Bosz vanaf dag één beter gevoetbald. Ajax moet nu een toptrainer in huis halen die het voetbal kan implementeren zoals Ajax wil spelen."

Volgens De Mos herbergt de Amsterdamse selectie wel degelijk de nodige kwaliteit. “Het zijn allemaal losse spelers die bijzondere kwaliteiten hebben. Er staat steeds weer een nieuwe speler op waarvan je denkt: hé, jij bent toch beter dan je bent voorgeschoteld door de media.”

De Mos haalt direct het voorbeeld van Gaaei aan. De Deen speelde tegen Go Ahead Eagles (1-1) een verdienstelijke wedstrijd en was zelfs trefzeker. “Dat eerste uur speelde hij echt goed. Hij zou bij PSV op één been meekunnen”, stelt de analyticus.

Volgens De Mos heeft Gaaei zeker het gewenste Ajax-niveau. “Opbouwend, aanvallend, hoe hij een balletje weglegt achter de verdediging, hoe hij voorzetten geeft”, somt de voormalig trainer op. “Je moet niet altijd meegaan in wat de media zegt.”

Hans Kraay junior is het niet eens met zijn tafelgenoot en nuanceert zijn verhaal. “Verdedigend heeft hij he-le-maal niets laten zien bij Ajax en is hij heel erg zwak. Maar als hij als wingback mag spelen, dan komt hij in zijn kracht. Als wingback zou hij wat mij betreft bij Ajax kunnen blijven, maar als Ajax volgend jaar weer 4-3-3 gaat spelen, heb ik ernstig mijn twijfels of hij goed genoeg is voor Ajax.”

Kenneth Taylor


Volgens De Mos steken de spelers uit de jeugdopleiding van Ajax er momenteel met kop en schouders bovenuit bij Ajax. “Taylor, dat heb ik altijd hier gezegd, is gewoon een geweldige speler, die ook bij FC Barcelona of Real Madrid kan spelen.”

“Jorrel Hato, is een geweldige speler. Maar zij hebben een hele andere opleiding dan zo’n Gaaei. Zelfs Jordan Henderson zakt door het ijs bij Ajax, omdat het totaal anders is dan bij Liverpool", besluit De Mos.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aad, wat zeg je nou?

Dit moet een grap zijn toch? Taylor is middenmoot Eredivisie. Niks meer dan dat.

7 april 2024 om 10:55

Je weet dat hetgene Aad zegt, meestal haaks op de werkelijkheid staat?

7 april 2024 om 11:09

Hij vind Gaeei en Ramalho ook geweldige spelers. Dusja, Aad zijn maatstaf is niet heel hoog om een geweldige speler te zijn.

Aad dacht ook dat Obispo wel even de beste NL verdediger zou worden haha.

7 april 2024 om 11:48

Aad vindt Obispo in potentie waarschijnlijk ook nog altijd beter dan de Ligt. Moet vast ook mee naar het EK, net als dat hij mee moest naar het WK 2022.Ik snap werkelijk waar echt niet waarom de Mos nog door zoveel media om zijn mening wordt gevraagd.

7 april 2024 om 12:13

Hahaha Taylor is Donny 2.0 Zelfde truc zelfde zaakwaarnemer. Weet je nog Donny was beter dan Kroos en Modric. Real, Barca, Bayern en Milan wilden Donny. Ze zouden het team om hem heen bouwen. Nu is het de beurt aan Taylor en kunnen we ons weer gaan vermaken met de buikspreekpoppen die deze hele matige speler moeten promoten. Want met zijn eigen spel lukt dat natuurlijk niet. Ik zou een ruil voorstellen met Utrecht, Taylor Booth naar Ajax en Kenneth Taylor naar Utrecht. Dan hebben we in Amsterdam in ieder geval een Taylor die een paar klassen beter is dan de grap die we nu hebben.

7 april 2024 om 12:16

Aad de Mos zegt altijd zulke rare dingen. Hij mag Taylor best goed vinden, maar dan maakt hij het weer zo over de top.

Ik zie gasten zoals Gaaei nog wel een stuk beter spelen aankomend jaar. Als je ziet hoe sommige van die gasten ondanks alle negatieve tendens zo hard door strijden. Dat gaat echt wel goed komen als zij het vertrouwen voelen en er een trainer staat met een visie

7 april 2024 om 11:04

Helemaal mee eens, al laat Taylor op lwb wel meer zien dan in zijn rol op het middenveld waarin hij verzoop. Persoonlijk heb ik het idee dat het nog altijd aan leiderschap op het veld ontbreekt en hoop echt dat er volgend seizoen weer een handvol leiders op het veld staat die de talenten (groot en minder groot) weer kunnen dirigeren

7 april 2024 om 12:01

Precies wat je zegt. Of alle spelers het niveau hebben, dat zal wel niet. Maar tot op zekere hoogte kan je ook geen definitieve uitspraken doen. Dit is zo’n wisselvallig en onstabiel jaar, het team is nooit echt op stoom gekomen. Als de tactieken kloppen, spelers hele heldere instructies en taken hebben en het team draait, dan zijn spelers makkelijk een stuk beter dan ze nu zijn.

7 april 2024 om 12:16

Daar zal niet veel voor nodig zijn, slechter kan namelijk niet. In Gaaei zit echt wel potentie, alleen hij is veels te vroeg naar Ajax gehaald met de wetenschap dat deze gast nog een paar seizoenen geleden op rechts-/linksbuiten speelden in de jeugd. Daarom is hij aanvallend wel redelijk goed, maar komt hij verdedigend nog heel veel tekort.

Neem Karsdorp als voorbeeld. In de jeugd AM en bij de senioren omgeturnd tot RB. Door zijn snelheid kon hij veel compenseren. Maar een echte topper op RB is hij ook niet.

Hahah sorry hoor, maar je moet ook niet met een Irish whisky in de ochtend beginnen, dan krijg je dit soort taferelen. Taylor staat wat mij betreft juist symbool voor het verval na seizoen 18/19. Hij is daarna de jongen geworden die is doorgebroken en zelfs belangrijk gemaakt binnen Ajax, maar zou in die selectie van 18/19 er nooit aan te pas zijn gekomen, en vrij snel doorgeslecteerd zijn (zoals een de Wit bijv. ook alleen een leuke invaller was en werd doorgeselecteerd destijds).

7 april 2024 om 11:02

Precies. Met ook b.v. een Rensch en Hlynsson als vaste basisspelers, is het heel logisch dat je moet knokken voor een playoff plaats. De ranglijst liegt nooit. Ajax speelt nu met het reserveteam van 18/19. Pak ook het rijtje uitslagen tot nu toe er bij. Met al die gelijke spelen, zelfs nederlagen, tegen middenmoters of clubs onderin. En de kansloze nederlagen tegen de top 4. Of over de gestolen overwinningen. Waar hebben we het dan over?

7 april 2024 om 11:09

Pinko. Njaa soms niet eens het reservereteam (of laat ik zeggen eerste vervangers) denk ik dus. Destijds hadden we Mazraoui en Veltman voor de rechtsback, daar was Rensch niet tussen gekomen. Hlynsson zie ik zelf overigens wel potentie in, maar ook die moet nu Ajax op een onmogelijke manier dragen en wordt de laatste weken ook nog eens als rechtsbuiten misbruikt. Tegen Pec zag je dat hij als middenvelder alsweer een heel stuk beter speelde.

7 april 2024 om 11:50

@inkemontana, Veltman deed alleen de laatste 2 maanden mee. Kristensen had nog meer minuten gemaakt, daar had Rensch wel van kunnen winnen. Het geluk was dat 18/19 het enige seizoen in Mazraoui's hele carriere, die man is inmiddels 26 jaar, dat hij meer dan 3000 minuten in een seizoen speelde.

Van Taylor kreeg ik destijds een beetje van Rhijn / van der Wiel vibes toen hij Gravenberch verving. Mensen waren enthousiast omdat hij in het begin wel veel motivatie liet zien itt de nonchalant overkomende Gravenberch maar het kwaliteitsverschil is natuurlijk enorm.

7 april 2024 om 12:23

Hlynsson hoort nog in Jong Ajax vlieguren te maken. En af en toe als reserve bij het eerste elftal. En dan, - inderdaad! - op een voor hem bekende positie. Maar over de coach zullen we het maar niet hebben. Een van de grootste dwaallichten bij Ajax....

7 april 2024 om 11:13

Oef, pijnlijk voor de Ieren om het whisky te noemen verder heb je natuurlijk gelijk.

7 april 2024 om 11:40

Oepsss die autocorrect ook altijd 😜

Laat Taylor eerst maar eens 10 goede wedstrijden op rij spelen. En ajb haal die babbelzieke Aad gewoon definitief van de buis en laat het hem lekker houden bij instagram filmpjes

Sodeju, die heeft even lekker tot laat geborreld gisteren.
Verbaas me echt over de Nederlandse analisten van de laatste jaren, zoveel onzin dat er uitkomt dat je het soms nog bijna gaat geloven ook.

Taylor is ook een goede speler maar mistte tot voor kort een beetje pit wat hij nu wel laat zien. Daarvoor was het vooral zijn nonchalant uitziende houding waar ik me aan geërgerd heb. En volgens mij velen met mij

Aad aad aad, rustig rustig.

Dat de een Taylor een prima speler en de ander vind hem niks is beide nog wel uit te leggen.

Maar barca en real noemen in een seizoen als deze, dan sla je de plank weer eens volledig mis.

7 april 2024 om 11:22

Barca en Real hebben ook vrouwenelftallen toch?

7 april 2024 om 12:39

Haha haren laten groeien en even langs de slager

Aad weer vroeg aan de drank. Zelden zo'n middelmatige speler in een Ajax-shirt gezien.

Haha 1 april is echt allang geweest. Waarom krijgen mensen zoals Aad nog een podium? Dit neemt toch niemand serieus?

Met die opmerking over Taylor bij Barca of Real slaat hij natuurlijk flink door, maar verder ben ik het ergens wel met hem eens. Er wordt gedaan alsof alle Ajax-spelers er niks van kunnen, maar dat is naar mijn idee ook gewoon flauwekul. Ze hebben echt wel kwaliteiten, maar die kwaliteiten moeten ook gekoppeld worden aan wat je van ze vraagt. Met een goede coach, die past bij een team met een aanvallende, balbezit gebaseerde speelstijl. Steijn was dat niet, Van het Schip ook zeker niet. Daar moet je naar mijn idee beginnen, niet bij het de grond in boren en downgraden van alle spelers.

7 april 2024 om 10:57

Ik ben het in essentie eens met je opmerking; ze kunnen echt wel wat, maar vraag me wel sterk af of Taylor en Gaaei het niveau kunnen brengen wat je bij een (gezond) Ajax verwacht.

7 april 2024 om 12:50

En dat vraag ik mij ook af hoor. Naar mijn idee gaan het geen toppers worden, maar je kunt ook moeilijk weer 11 nieuwe basisspelers verwachten komende zomer. In dat opzicht denk ik dat je met een Gaaei best wel wat kan. Die jongen heeft echt een heel grote stap moeten zetten afgelopen zomer en dit is gewoon niet de eerste jongen die ik bij het vuil zou zetten. Dan kijk ik toch eerder naar de linksbacks bijvoorbeeld.

Taylor is een serieuze kanshebber voor de Gouden bal dit jaar.

V.w.b. de trainer van Ajax, slaat Aad de spijker op de kop. Van ‘t Schip is, over de hele levensloop van Ajax genomen, een van de slechtste, zo niet de allerslechtste coach die de club hebben geleid. Bij het waardeoordeel over Taylor moest ik even heel hard lachen. Die Aad, even nuchter, en dan toch weer snel aan de drank;-)))

Overdreven weer allemaal, maar we hebben inderdaad geen goede trainer. Heel sympathiek dat wel. Maar als je ziet hoe er donderdag gewisseld wordt, dan vraag je je zelfs af of ie wel wil winnen (tegen een directe concurrent met Feyenoord voor de boeg!)

Oke. Topkeeper op goal, Hato kan bij Arsenal mee. Bergwijn bij Bayern, Gaaei met een been bij PSV, Henderson is werelds met zijn ervaring, Hlynsson een groot talent, Brobbey in de spits bij Man utd en Taylor bij Real of Barcelona. Zo even een paar punten uit recente artikelen. Uiteindelijk staat Ajax 5e met dit materiaal.

Als het bovenstaande zou kloppen werd Ajax met 3 vingers in de neus kampioen.Het is gewoon allemaal pure middelmaat. Niks meer en niks minder.

7 april 2024 om 12:05

Ramalho is ook een topper zei die

Denken zulke analisten, commentatoren of andere pipos nou echt dat zulke uitspraken doen een speler helpt? Ik snap dit nooit, dat je iemand steunt o.i.d. oke, maar waarom zulke onrealistische uitspraken doen?

Aad overdrijft om zijn punt te maken, maar hij heeft wel gelijk. Zoals Hans Kraay Jr ook zegt, Gaaei is een prima wingback, maar je moet hem niet laten verdedigen want dat kan hij niet. Dan moet je dus met een systeem spelen waarin hij wel rendeert, maar dat gebeurt niet omdat je niet je hele systeem op iemand als Gaaei kunt gaan afstellen.

Aadje wilt weer graag een headline scoren, dat is wel duidelijk. Toch blijft het voor mij verbazingwekkend dat jongens als Taylor en Rensch een 'zesje' kunnen spelen qua wedstrijd en vervolgens een groot deel van de publieke opinie weer achter zich krijgen. Beide heren doen op hun absolute piek hooguit leuk mee. Zullen nooit een wedstrijd eigenhandig beslissen of op hoog niveau uitblinken. We hebben een bijzonder matige lichting jeugdspelers en de drang dat er weer eigen jeugd doorbreekt en mooie transfers maakt is zo groot dat een kinderhand betreft deze 2 snel gevuld is. Beide moet je gewoon zo snel mogelijk doorselecteren als je weer terug naar je oude niveau wilt. Dat Aad een borreltje teveel op heeft kunnen we beter maar gewoon om lachen, maar het feit dat veel Ajacieden spelers van dit kaliber wel 'prima' vinden baart me meer zorgen, de club is al een tijdje topclub-af, maar de supporters lijken het lot maar te accepteren en de lat steeds lager te leggen. Ik weet dat Taylor recent is uitgefloten en vind dat oprecht vreselijk, maar laten we niet vergeten dat er pas na 2.5 jaar matig tot slecht spelen dit negatieve sentiment begon. Het geduld wat betreft eigen jeugd is bijzonder hoog. Jongens als Sanchez, Mikautadze, Sutalo, Gaaei en Tahirovic zijn hier al na 2 duels afgeschreven.

7 april 2024 om 11:26

Je kunt zeggen dat je dit soort spelers moet doorselecteren maar je moet zorgen dat er wat stabiliteit in de selectie komt. Dus niet net als vorig jaar 15 spelers eruit en 12 weer terug. Ik zou gaan voor de slechtste 4 eruit en 4 versterkingen terug en dat een aantal jaren volhouden. Dan komen er een heleboel eerder in aanmerking dan Rensch en Taylor. Of ze ooit het CL overwinter niveau wat Ajax graag wil gaan halen weet ik niet. Maar top eredivisie heb ik geen twijfel over.

Jij lijkt een Rensch overigens ook af te schrijven op basis van wat hij de eerste twee jaar heeft laten zien. Buiten zijn blessures heeft hij gewoon een degelijk (niet perfect) seizoen. Hij is jonger als Sanchez, Sutalo en Gaaei die jij noemt en nu al zowel voetballend als verdedigend een klasse beter dan die genoemde drie. Alleen heeft hij nog altijd domme (slaap) momenten. Maar dat hebben de andere drie in veelvoud. Waarom zouden die er wel van kunnen leren en Rensch niet?

7 april 2024 om 12:05

@scummyman, hoe hou je dit een paar jaar vol? We praten over Ajax en de Eredivisie, dit klinkt meer als een passend en realistisch beleid voor Real Madrid. Spelers willen zelf ook graag weg en lopen anders wel uit hun contract. De reden waarom er ineens zoveel spelers weg zijn en het zo'n chaos werd is omdat je in de zomers na het seizoen 18/19 en 19/20 ook amper iets verkocht en vervolgens iedereen hebt gehouden van de basis destijds in zomer 20/21, behalve een paar zwakke / bank spelers als Traore, Neres, Marin, Scherpen, Ekkelenkamp. Seizoen erna liepen Maz en Onana uit hun contract, Gravenberch moest je verkopen om er nog iets aan te verdienen, spelers die er al een aantal jaren zaten wilden gaan.

Hij krijgt soms onterecht veel kritiek maar dit is ook zo overdreven. Taylor is een prima speler maar kwaliteiten voor Real Madrid en Barcelona gaat die nooit hebben. Ook omdat beide clubs een enorm sterk middenveld hebben. En beide ook nog is met alleen maar jonge jongens. Laat hem maar eerst hierna bij een middenmotor/subtop club in het buitenland proberen. Want jongens zoals Van de Beek en Klaassen hebben het daar ook niet makkelijk gehad.

Alles maar dan ook alles wat Aad zegt is en wordt het tegenovergestelde.
Sorry mijn club is Ajax maar Taylor kan het al amper bijbenen of uitblinken bij Ajax dus een stap hoger nee.

Ik denk dat Aad bedoelt: Taylor en Gaeei kunnen een kaartje kopen voor een thuiswedstrijd van Barcelona en Real Madrid en zo naar die clubs.

Ik vind het fijn om te lezen dat Aad het opneemt voor die jongens, want alleen maar negativisme is ook niet fijn. Maar je kunt ook gewoon zeggen dat je denkt dat ze een stapje hoger kunnen, zonder ze direct naar de wereldtop te sturen.

Dit had je 6 dagen geleden moeten zeggen Aad.

Grapjas. Weer teveel lopen zuipen? Nog ff, en Aad gaat zeggen dat Taylor, Valverde of Bellingham uit de basis kan spelen.

Niks mis mee als je een Taylor een goede speler vindt, dat mag Aad natuurlijk vinden. Maar die jongen nu al naar Barcelona of Real Madrid praten? Neem er nog 1 zou ik zeggen.

Aadje is al vroeg begonnen met drinken deze ochtend

Aad altijd goed voor controverse. En een aparte kijk op zaken. Taylor is qua techniek super maar omschakeling balverlies daar is hij op het niveau van bal op het dak 3.

Ik denk dat ze in Madrid graag Bellingham of Valverde op de bank zetten voor Taylor😒😒

Doorsnee comment van Aad Mos, kan op dezelfde schroothoop geveegd worden als de Sierts, Derksens, Van de Gijps, Valentijns, en Genees van deze wereld. Allemaal rare kwiebussen (is dat echt een woord?) die pundits in Nederland.

Wat een belachelijke uitspraak weer. Er zit nog zóveel tussen Ajax en de wereldtop op dit moment dat het gewoon lachwekkend is om het uberhaupt te willen vergelijken.

Persoonlijka denk ik wel dat Taylor beter is als dar de algemene opinie is en dat hij bij Feyenoord en PSV ook goed mee zou kunnen. Basis is lastig met Veerman en Timber als concurrentie maar ik denk dat als hij onder Bosz of Slot zou trainen dat het drukzetten ook een stuk beter zou gaan.

7 april 2024 om 12:17

Ajax en wereldtop ? er is in Nederland niet een speler die geschikt is voor de absolute wereldtop want anders zouden ze niet in de eredivisie spelen en zijn misschien wel een aantal spelers die het misschien zouden kunnen halen , maar nu zeker niet .

Als reserve cornervlag op het bijveld. Zolang Ajax met dit soort types verder gaat duurt het minstens 5 jaar voordat je weer om de prijzen in NL mee doet.

Bij Real Madrid uhmm.. wie gaat hij er uit spelen Camavinga? Tschoumani? Dacht het niet en een Valverde of Bellingham al helemaal niet.

Er is momenteel geen enkele Eredivisie speler die iets bij die clubs te zoeken heeft, maar meneer Aad denkt dat Taylor het wel aan zou kunnen. Begint hij te dementeren ofzo? Wat een slap gelul. Taylor is 3 klassen minder dan Klaassen en die kon Everton al niet aan. Soms denk ik dat we iedereen wel aan zo’n praattafel kunnen zetten. Er komt af en toe zo veel onzin uit.

Ik heb vernomen dat Aad de Mos naar aanleiding van deze uitspraak is opgewacht door de voetbalpolitie en is meegenomen voor verhoor op het politiebureau. Hij riskeert een celstraf van 90 minuten inclusief blessuretijd.

Zag dat Taylor ook gewoon al 100 wedstrijden heeft gespeeld, echt bizar als je niet eens 5 wedstrijden op rij een normaal niveau kan halen. Nou heeft hij geen geluk gehad met trainers maar je verwacht toch wel wat meer van hem.

Inderdaad dit niveau wat hij dit seizoen aantikken meer xzt we niet in..plaats 5 tm 10 eredivisie.

Vergeleken met al flutaankopen die dit jaar zijn gedaan, dan is Taylor zeker niveau Barcelona. Als die spelers goed genoeg voor Ajax zijn.
Als je het zo bekijkt dan klopt het wel wat die zegt.

Maar Gaaei op zijn top, is niet eens eredivisie suptop waardig.
Dus hele rare stelling weer dit.

Ben het hier wel mee eens. Denk dat Real met Taylor, Obispo en Ramalho in de basis fluitend de CL zou winnen.

Oh en Gravenberch ipv Bellingham.

Dit is weer eens zo’n hele slechte mening die iemand expres uit om de aandacht te trekken.

Buiten dat, mocht dit zijn echte mening zijn, dan is dit een openbare roep om hulp. Dan mag hij direct na de ESPN uitzending dat witte busje instappen op weg naar de dichtstbijzijnde verslavingskliniek.

Als Aad nu een eigen voetbalclub zou oprichten en alle spelers kon halen welke hij goed vindt? Ik zou het graag willen zien.

Aad heeft flink doorgehaald gisteren avond. Nondeju hoe durf je zo’n opmerking te maken? Zie je Taylor al lopen tussen jongens als Kroos, Modric, Bellingham, Tchouameni, Camavinga en Valverde? lol

Och Aad. Hou toch op met onzin uitkramen

Wat heeft de Mos gedronken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren