Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tannane blinkt bij basisdebuut voor Saint-Étienne direct uit

Laatste update:

De supporters van Saint-Étienne hebben Oussama Tannane zondag wat beter leren kennen. De aanvallende middenvelder maakte in januari de overstap van Heracles Almelo naar de Franse recordkampioen en maakte zondag tegen Girondins Bordeaux zijn debuut in de basis. Tannane scoorde, verzorgde een assist en kreeg na zijn wissel applaus van de meegereisde fans.

/

Saint-Étienne won met 1-4 van Bordeaux en Tannane, die vorige week als invaller al had meegedaan tegen Paris Saint-Germain, was al na zeven minuten spelen verantwoordelijk voor de 0-2. Bij een tegenaanval werd de bal net op tijd over de vijandelijke defensie gespeeld, waarna Tannane alleen op Paul Bernardoni afging. De keeper werd kansloos gelaten met een schuiver in de korte hoek.

Bordeaux kwam kort na de goal van Tannane terug tot 1-2 en Alexander Soderlund had de marge kort voor rust terug naar twee kunnen brengen, maar hij miste een penalty. In de tweede helft wist Soderlund alsnog de 1-3 te maken en bij dit doelpunt was Tannane de aangever. De voormalig smaakmaker van Heracles werd tien minuten voor tijd, niet lang na de 1-4, naar de kant gehaald.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische wedstrijd van Saint-Etienne!
Tannane speelde uitstekend. Hij zorgt voor meer creativiteit in het team. Daarnaast heeft Soderlund zich na die waardeloze eerste helft goed herpakt met een fantastische goal en assist. Man of the match vind ik persoonlijk Bayal Sall. Hij heeft alle aanvallen van Bordeaux die zijn kant op kwamen onschadelijk gemaakt.

7 februari 2016 om 19:08

Yes dankje dat was mijn doel!

7 februari 2016 om 19:28

Prima wedstrijd van Les verts maar ik vond Bordeaux en de twee aanwinsten(Arambarri en Malcom) wel een beetje tegenvallen, deselniettemin een verdiende zege van Asse met een uitblinkende Tannane en Soderlund speelde ook in met name de tweede helft prima

Prima wedstrijd alleen balen dat Tabanou geblesseerd uitviel. Knotsgekke openingsfase zeg! Ik denk dat Tannane erg belangrijk kan worden voor Saint Etienne door de creativiteit te brengen die ontbrak. Natuurlijk ook de credits naar de verdediging die muurvast was vandaag

Zou leuk zijn als hij het goed doet bij Saint Etienne. Zal ook leuk zijn voor het Nederlands Elftal, want hij heeft zijn debuut voor Marokko nog steeds niet gemaakt. Hij zal het volgens mij niet erg vinden als hij voor Nederland zal spelen, want daar heeft hij ook voor gespeeld bij Jong Oranje.

Leuke wedstrijd gezien met een terechte winnaar. Tannane speelde erg goed met een doelpunt en een assist. Hij heeft echt een geweldige trap techniek en kan zelfs een man passeren in de ligue 1. Die jongen kan nog ver komen als hij zo doorgaat en zeker waardig om opgeroepen te worden voor het Nederlands elftal anders zijn de Marrokanen ons weer te slim af ;p. Bordeaux speelde niet bijzonder en naar zijn mogelijkheden. Ze hebben natuurlijk veel kwaliteit ingeleverd met de verkoop van Khazri en Saivet. Malcolm is een erg leuk talent en ik snap dat ze hem hebben gehaald met oog op de toekomst. Maar deze jongen is erg lang nog niet klaar voor, hij werd vandaag op fysiek vlak helemaal afgemaakt en heeft niks bijzonders laten zien. Voor de rest jammer voor Bordeaux dat ze hun bepalende spelers hebben verkocht maar voor dat geld zou ieder mens hun ook verkopen. Saint-Etienne speelde erg goed en heeft me positief verrast en staan zelfs gedeeld 3de als ik het goed heb.

7 februari 2016 om 19:31

Tannane heeft een tijdje geleden al voor Marokko gekozen. Hij is speelgerechtigd voor de aankomende kwalificatie wedstrijden in maart

7 februari 2016 om 19:42

Zonde vind het een leuke speler met potentie genoeg. Ook jammer want hij leek zo trots toen hij voor jong oranje werd geselecteerd.

7 februari 2016 om 19:55

Ik vind het niet erg aangezien ik zelf Marokkaan ben. Hopen dat hij zo doorgaat dan kan hij zeker van grote waarde zijn voor club en land

7 februari 2016 om 20:50

De taal is ook een probleem.
Een Ziyech bijvoorbeeld spreekt totaal Arabisch en Benetia heeft bijvoorbeeld Engls laat geleerd.
De Trainer spreekt Frans en Arabisch.
Ik vind gewoon dat er Arabisch gesproken moet worden.
(Ben extreem Berbers maar als nog)

8 februari 2016 om 13:24

Precies dat is ook een van de dingen waarom Marokko niet echt als een team speelt. Ik vind dat als je voor marokko Wilt spelen wel arabisch moet beheersen

Trots op oussama tannane !

Geweldige wedstrijd van Asse en Tannane, maar wat was Bordeaux slecht vandaag, verdedigend leek het nergens op en aanvallend met Rolan, Crivelli en de nieuwste aanwinst Malcom ook niet. Hopelijk komt Bordeaux erbovenop want het is een mooie club! Asse fans gefeliciteerd met de verdiende zege!

Mooi overwinning van Asse!!! Hopelijk kan Marseille winnen van Psg. Dan kan me dag niet meer stuk!!! Allez l'om!!!!! Marseille zal herleven vanavond met de 65 duizend man in Stade Velodrome! Er zullen weer geweldige sfeeracties komen van Marseille!!! Verder Les Verts moet gewoon CL halen met dit goeie materiaal! Ik vind Soderlund die overkwam van Rosenborg Trondheim echt een goeie speler! Kan aan mij liggen...

7 februari 2016 om 20:04

Soderlund speelde de tweede helft geweldig. De eerste helft had hij er echter al twee moeten maken. Hierbij schoot hij ook een penalty waardeloos in. Ik denk dat hij nog belangrijk gaat zijn voor ASSE, zolang er maar aanvoer van de flanken komt.
Ik hoop ook dat OM vanavond gaat winnen van PSG. Anders ben ik bang dat ze het record van Nantes van het seizoen 1994/1995 gaan verbreken. Zal fantastisch zijn als het Velodrome helemaal vol zit.

7 februari 2016 om 20:15

Verwacht wel als Berić terug is dat Søderlund naar de bank verhuisd.

7 februari 2016 om 20:18

Ja, dat denk ik ook. Maar voor nu is hij een prima oplossing. Beric is een spits die veel minder kansen nodig heeft om tot een doelpunt te komen.

Niks voor het nederlands elftal lekker bij marokko laten spelen wat moet je met die figuren spelen paar keer een leuke wedstrijd daarna hoor je er nooit meer wat..

Nederland eet Marokko op bedoel je ..

7 februari 2016 om 21:09

Geen idee, Oranje is erbarmelijk slecht op dit moment. Denk dat ze het aardig lastig zouden hebben met Marokko. Maar de Marokkanen hier kunnen wel steeds zo'n enorme muil opzetten, hun land heeft echt nog nooit ene fuck gepresteerd. Vind het dan ook wat misplaatst. Ooit was het een leuk team met Hadji erbij enzo, daarna nooit meer iets vernomen van het land. Ja, wel grote praatjes, dat wel.

Marokko stelt geen reet voor zeg ik als Marokkaan we hebben leuke speler maar een team hebben we niet. Vooral de laatste 2 wedstrijden waren niet om aan te gluren tegen equateraal Guinee verliezen is schandalig. Ik verwacht niks word toch weer teleurgesteld zoals dat altijd het geval is vaak.

7 februari 2016 om 22:05

Juist, Taarabt. Realist. Oranje is flut. Maar Marokko bewijst ook nog niet fantastisch te zijn, al is het materiaal op papier natuurlijk zeker niet slecht.
Zou een Tannane wel spelen bij Marokko eigenlijk, jullie hebben toch al zoveel aanvallende middenvelders en vleugelspelers van niveau?

Knap van hem, nu proberen vast te houden. Asse is toch een mooie subtopper, doe je het daar goed heb je kans op een transfer naar Lyon, Monaco, Marseille.

7 februari 2016 om 23:16

Lyon, Monaco en Marseille kunnen geen spelers meer van Saint-Étienne halen, uitblinkers daar maken de stap naar een betere competitie. Aubameyang naar Borussia Dortmund, Tabanou naar Swansea, Guilavogui naar Atlético, Ghoulam naar Napoli. Voorheen was dit misschien wel het geval met o.a. Gomis, Payet en Matuidi maar tegenwoordig beschouwt het bestuur (terecht, want alleen Monaco staat boven Asse) die teams als concurrentie. Monaco kaapte dan wel Saint-Maximin weg, maar hij is en was nog steeds een onbewezen speler waar veel geld voor werd betaald. Een echte sterspeler van Saint-Étienne kan naar de Europese subtop.

Heel goede wedstrijd van Asse gezien, enorm belangrijke drie punten. Söderlund begint steeds beter te spelen, echt een vechter voorin. Jammer dat hij die strafschop miste maar hij maakte het wel goed met zijn goal en assist in de tweede helft.

8 februari 2016 om 00:13

Oké, thanks voor de uitleg! Ik kende deze stelling niet van het bestuur.

Vind het nog steeds jammer dat hij weg is gegaan.

@ Abe 84 klopt ik zie hem niet meteen in de basis starten bij Marokko we hebben daar al jongens zoals. Amrabat ( Watford ) Barrada ( Marseille ) Dirar ( Monaco ) Thigadouini ( Kayersispor ) en Labyad kunnen eventueel als rechtsbuiten uit de voeten. Linksbuiten heb je El Kaddouri ( Napoli ) Assaidi en eventueel Amrabat en Labyad die daar uit de voeten kunnen. Verder heb je natuurlijk ook nog Taarabt mocht hij ooit weer op zijn niveau komen al denk ik persoonlijk dat het klaar is met Taarabt. Taarabt heeft nu al bij 5 clubs gezeten en telkens door zijn gedrag en mentaliteit wist hij het niet te redden.

Op 10 zie ik hem ook niet snel spelen met Boussoufa en Ziyech als concurrenten al moet Boussoufa nog wel op niveau komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren