Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talenten Ajax en PSV in evenwicht, FC Emmen blijft goed bezig

Laatste update:

De beloften van Ajax en PSV hebben elkaar vrijdagavond in evenwicht gehouden. Op sportpark De Toekomst werd het 1-1 tussen de Amsterdammers en Eindhovenaren: Richairo Zivkovic zette zijn team op voorsprong, maar Steven Bergwijn bezorgde Jong PSV een punt. Almere City FC won net als vorige week met 3-2, FC Emmen vervolgde de goede reeks met een zege op Jong FC Twente (3-0) en het goed presterende FC Eindhoven maakte de sores van SC Telstar nog wat erger (0-5).

/

FC Volendam - De Graafschap 2-1
Volendam verloor vorige week met 2-3 van Almere City FC, maar herstelde zich vrijdagavond goed. De Wijdbroeken waren oppermachtig en stonden bij rust al met 2-0 voor, door doelpunten van Henk Veerman en Kevin Brands. Eerstgenoemde scoorde al vroeg na een mooie aanval over de rechterflank en Brands tekende voor zijn zevende treffer van het seizoen na voorbereidend werk van Soufian Akouili. De Graafschap gaf echter niet op, want men kreeg in de tweede helft al gauw een paar goede kansen en in de slotfase deed Jerry van Ewijk nog iets terug: 2-1. Een punt zag er echter niet in voor De Superboeren, die daardoor na twee achtereenvolgende zeges dus weer onderuit gingen.

/

Jong Ajax - Jong PSV 1-1
De bezoekers uit Eindhoven hadden in de eerste helft weinig te vertellen op De Toekomst. Onder toeziend oog van spelersmakelaar Marko Pantelic opende de thuisploeg al na twaalf minuten de score. Ruben Ligeon zette de bal voor en Zivkovic tekende met de punt van zijn schoen voor de openingstreffer: 1-0. De achttienjarige Zivkovic maakte alweer zijn vijfde doelpunt in acht Jupiler League-wedstrijden. Kort na rust was de ex-speler van FC Groningen dicht bij zijn tweede treffer, maar een voorzet van Elton Acolatse kon hem net niet bereiken. PSV perste er in de slotfase toch nog een puntje uit, want Bergwijn kopte na 84 minuten de 1-1 binnen.

/

SC Telstar - FC Eindhoven 0-5
FC Eindhoven drukte SC Telstar vrijdag nog dieper in de penarie. De club uit Velsen-Zuid won maar één van zijn laatste vijf wedstrijden en liep nu tegen een nieuwe nederlaag aan. Binnen een kwartier wisten de Witte Leeuwen al hoe laat het was: Joey Sleegers en Anthony van den Hurk hadden kort achter elkaar gescoord en FC Eindhoven op een 0-2 voorsprong gebracht. SC Telstar kwam er niet aan te pas en zag de score in de tweede helft verder oplopen. Maxime Gunst draaide een vrije trap in de winkelhaak en Branco van den Boomen scoorde eveneens uit een vrije trap. De eindstand werd bepaald op 0-5 via Tom Boere. FC Eindhoven blijft serieus meedoen in de top van de competitie, al staan NEC (drie punten) en Roda JC (een punt) nog wel voor met een wedstrijd minder gespeeld.

Almere City FC - Helmond Sport 3-2
Almere City FC verloor drie van laatste vier duels, maar kwam vrijdag wel voor de tweede keer op rij tot winst. Het eerste halfuur was al veelbelovend, want Vincent Janssen scoorde twee keer. Na een kwartier opende hij de score en twaalf minuten later was het nog eens raak voor de spits. Bijna maakte hij een hattrick, maar kans nummer drie benutte hij niet. Toch ging Almere City niet onbeschadigd de rust in: Stanley Elbers benutte een strafschop. Kort na rust trok Jack Tuyp de score weer gelijk op aangeven van Marc Koot. Het tekende de veerkracht van de Helmonders, die dit seizoen pas eenmaal wonnen en dat deden op 22 augustus. Almere City liet het bezoek echter niet weggaan met een punt: Leon de Kogel maakte tien minuten voor tijd de 3-2.

/

FC Den Bosch - Fortuna Sittard 1-0
Ruud Kaiser stapte de voorbije drie wedstrijden steeds als verliezende trainer van het veld, maar had nu eindelijk weer eens reden tot lachen. Tegen het zwalkende Fortuna Sittard (slechts een punt in de laatste vijf duels) werd met 1-0 gewonnen door een doelpunt vroeg in de tweede helft. Joey Belterman schoot uit de rebound binnen, nadat een poging van Edoardo Ceria onvoldoende werd weggewerkt door keeper Ferhat Kaya. Fortuna stond al gedeeld onderaan voor vrijdagavond, maar moet nu vrezen dat de concurrentie zaterdag wegloopt. Zorgen dus voor hoofdtrainer Peter van Vossen in Limburg.

FC Emmen - Jong FC Twente 3-0
FC Emmen is al weken bezig aan een goede reeks en wist daarin op te klimmen naar plaats zeven. Vrijdag versloeg het de beloften van FC Twente met 1-0 door een goal van Cas Peters, die er vorig seizoen nog zeven maakte voor de Tukkers. Na een voorzet van de linkerkant scoorde de aanvaller: het was alweer doelpunt nummer acht in elf wedstrijden. In de tweede helft vergrootte Roland Bergkamp de voorsprong naar 2-0 op aangeven van rechtsback Saïd Bakkati. Daarna fungeerde Bergkamp als aangever en mocht Boy Deul het afmaken: het was zijn eerste goal ooit voor FC Emmen. Voor Jong FC Twente betekende het verlies alweer nederlaag nummer drie op rij.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Wie zie jij hoger eindigen, dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is echt om moedeloos van te worden bij Jong Ajax. Ze waren een stuk sterker en hadden al 3 of 4-0 voor moeten staan. Ze geven het dan gewoon weer weg in de laatste minuten zoals zo vaak.

Becker was de gevaarlijkste man. Hij is goed bezig net zoals Tete. Positief is dat Jong Ajax beter draait dit seizoen maar doordat ze het zo vaak weggeven staan ze helaas nog maar in de middemoot

24 oktober 2014 om 22:08

Dat was vorig seizoen ook zo. Leuk voetballen maar geen punten. De wedstrijdervaring op enig niveau, dat is natuurlijk het belangrijkste.

24 oktober 2014 om 22:18

Vorig jaar was het echt niet goed. Heel ongedisciplineerd, veel rode kaarten.

24 oktober 2014 om 23:09

Er zijn dit seizoen ook al aardig wat rode kaarten uitgedeeld.
O.a. Živković, Leeuwenburgh en Denswil

24 oktober 2014 om 22:09

kansen afmaken is ook een kwaliteit

24 oktober 2014 om 22:33

Nog opvallender dat Ajax met 3 spelers speelde met genoeg Eredivisie ervaring. En zelfs dat helpt niet...

24 oktober 2014 om 22:42

Zegt genoeg over hun kwaliteit... Toch...?? Heeft een rede dat ze niet bij Ajax1 spelen!

25 oktober 2014 om 00:07

@PSV-ADO: Dat Ajax spelers sneller een eredivisie debuut gunt dan PSV wil nog niet zeggen dat ze dan volledig eredivisie rijp zijn. Je praat over Ligeon, Zivkovic en vdhoorn. De laatste is de enige met een vol seizoen in de eredivisie en desondanks gewoon nog 20 jaar. Indien Ajax besluit om is met Kishna-Zivkovic-El Ghazi in jong Ajax te gaan spelen zal het gezeur om competitievervalsing vast losbarsten, terwijl dit alle 3 gewoon nog meer jong Ajax spelers zijn dan voor Ajax1. Bij Duarte begrijp ik het nog.

25 oktober 2014 om 03:30

Oohhhhh psvado aub zeg. Heb je de wedstrijd wel gezien?? Ajax was bovenliggebde partij en miste gewoon de kansen. Wat ik opvallend vind dat jij niet zegt dat 3 eredivisiespelers geen verschil maken en niet zeurt over competitievervalsing. Jong Ajax wint: competitievervalsing. Jong Ajax verliest/speelt gelijk: zwak Ajax, slechte spelers, geen goede jeugd etc. Hahahahha voetbalforums van tegenwoordig

25 oktober 2014 om 10:28

Het is en blijft competitie vervalsing,

25 oktober 2014 om 14:20

Als je niet bij ajax int eerste staat wil niet zeggen dat je gelijk niet eredivisie waardig bent. Vd hoorn kan prima mee bij een subtopper. Zivkovic heeft dat okk al bewezen. Ligeon prina voor de middenmoot.
Deze heren horen t verschil te maken in zo'n team.

25 oktober 2014 om 14:22

Ik heb het nooit over competitie vervalsing. Net zo min als ik nu zeg dat Ajax slechter was oid. Ajax was idd sterker. Dan mag je niet die tegengoal krijgen. Onvolwassen was dat en die heren maken dat verschil ook niet. Het is ondsnks dat ze slechter waren knap van het jonge psv dat ze nog terug komen. 0 eredivisie ervaring zat er in dat team

Heerlijk spelertje die Bergwijn! Dat gaat zeker doorstromen naar het 1e!

Steven Bergwijn gaat een hele grote worden, mits hij de juiste mentaliteit beschikt. Dat gaan we zien in de toekomst.

Heerlijke wedstrijd van FC Eindhoven! Spelen goed voetbal en blijven in de top van de Jupiler League meedoen. Hopelijk weet FC Eindhoven te promoveren dit seizoen al lijkt dat vooralsnog een lastig karwei te gaan worden.

Mensen... Almere won vorige week ook met 3-2 en nu weer!!! Jammer om te zeggen dat ze nu eindelijk tot winst komen!!

ON: 1e helft Almere heel goed. Goede aanvallen gezien. 2e helft zwaar onder de maat waardoor helmond op gelijke hoogte kwam. City zette weer aan, en kwam daarom verdiend op 3-2.

24 oktober 2014 om 23:27

Die Sander Keller kan toch eigenlijk ook niet meer. Er loopt bij een beloften een veel beter alternatief.

25 oktober 2014 om 00:44

Sander is goed om erbij te hebben!! Brengt ervaring mee ondanks hij vaak te laat is. In de belofte mag ik vragen wie dan? Ik ken er wel 1 maar die is er nog niet klaar voor.

25 oktober 2014 om 01:33

Gautam Kalpoe speelt in de beloften hele sterke wedstrijden, is de leider in de defensie, stuurt het middenveld aan en is gewoon beresterk (ook in directe duels met aanvallers).

Maar vooralsnog krijgt Lars Nieuwpoort de voorkeur, omdat hij door de trainer zelf naar de club gehaald is. Maar er sijpelen wel meer verhalen door uit de selectie dat Fred Grim niet bepaald goed is in teambuilding en het tevreden houden van zijn spelers, zie ook het einde van het vorige seizoen.

Zijn assistent Marco Heering is dat dan weer wel (presteert ook zeer goed met de beloften), maar ja, die heeft geen zeggenschap onder koning Fred...

25 oktober 2014 om 02:15

Fred Grim staat onder zware druk van het bestuur. Hij presteerd nu eindelijk wel, dus wie weet. Serarrens is ook al van de training gestuurd door een wordenwisseling met de trainer.

Die Bergwijn is echt een leuk spelertje. Nog geen maand, maar traint al af en toe met het eerste mee en heeft nu ook zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal te pakken. Wel grappig dat hij dat uitgerekend tegen Ajax doet, de club waar hij eerst in de jeugdopleiding speelde.

Al met al toch weer een prima prestatie van Jong PSV zonder een enkele speler uit de A-selectie.

24 oktober 2014 om 22:11

waarom is hij eigenlijk naar psv gegaan? ik begrijp dat ie al best veel verdiend voor zn leeftijd en kan me niet vooratellen dat ie te slecht was voor ajax als grootste talent van afgelopen eko17

24 oktober 2014 om 22:17

Had het niet meer naar zijn zin bij Ajax, ook wat onenigheid met een trainer geloof ik.

En hij stond in zijn Ajax tijd ook niet bekend als echt een super talent, heeft zich vooral de laatste jaren goed ontwikkeld.

24 oktober 2014 om 22:22

Kon het niet vinden met trainer Trusfull van C2 destijds.

25 oktober 2014 om 12:14

Serieus? C spelers die het niet kunnen vinden met een trainer? T moet niet gekker worden. Dat zal toch niet de echte reden zijn dat zo n speler van Amsterdam naar Eindhoven vertrekt?

Ipv 4-0 winnen geven ze het in de 84ste minuut uit handen....niet voor het eerst dit seizoen.

Emmen promotiekandidaat?

24 oktober 2014 om 22:28

Zoals Emmen vandaag speelden kunnen ze het elke tegenstander moeilijk maken!

24 oktober 2014 om 22:56

Klopt, maar dat had ook heel veel te maken met de 'talenten' van FC Twente.

24 oktober 2014 om 23:13

Het heeft in de eerste plaats te maken met het team van FC Emmen. Daar spelen een aantal prima jongens.

25 oktober 2014 om 00:10

Klopt, vooral pedro speelt laatste tijd erg sterk, daarbij is er best veel gevaar voorin bij emmen en bannink kan ook wel aardig ballen

24 oktober 2014 om 23:06

Hahah ons seizoen is perfect als we een periodetitel halen. Meer is niet reëel.

25 oktober 2014 om 00:08

Cambuur staat ook ergens bovenaan in eredivisie, dus kan toch? Maar zal wel mooi wezen om een keer een Drentse club in de eredivisie te hebben, maar is inderdaad niet echt reeel nee

25 oktober 2014 om 08:47

Het zou een regelrechte ramp zijn als Emmen met veel geluk via de play-offs promoveert. Er is daar totaal geen achterban, sponsoren lopen er niet warm voor en het stadion is oud en niet Eredivisie-waardig.

Het is hartstikke leuk dat ze het momenteel zo goed doen, maar voetballen in de Eredivisie is onrealistisch.

25 oktober 2014 om 10:01

Wat een onzin dat ons stadion niet eredivisiewaardig is dan ben jij er nooit geweest. Ons stadion is geschikt voor de eredivisie.

25 oktober 2014 om 10:32

Johan ben het met je eens als ons stadion niet eredivisie waardig is, van wie dan wel in de juup? zelfs excelsior in erediv heeft er dan niets te zoeken..

25 oktober 2014 om 11:46

NEC, Roda JC en de Graafschap hebben allemaal eredivisie waardige stadions hoor.

25 oktober 2014 om 20:18

In de Jens Vesting kan bijna 10.000 man in

26 oktober 2014 om 15:02

Dat mag ook wel met zo'n begroting!
Deze teams horen qua begroting ook thuis in de eredivisie...

Maar als je Emmen met VVV of GAE of Excelsior vergelijkt, is dat van Emmen beter

ik lees en hoor dat ajax zegt dat ze de aandacht op het individu leggen ipv team maar ik zie ze altijd juist als team sterk presteren en psv altijd indivuele talenten eruit springen

24 oktober 2014 om 22:21

Dit was vandaag toch gewoon een goede teamprestatie van Jong Psv. Kwalitatief was Ajax beter, daar speelde jongens mee met eredivisie ervaring. Jong PSV weet zich toch vaak weer terug in de wedstrijd te knokken na de achterstand of een tegenslag.

24 oktober 2014 om 22:24

Welke individuele spelers springen bij Jong PSV meer uit dan van de basisopstelling als je het afstreep tegen Jong Ajax Niet om arrogant te doen maar volgens mij geen 1

24 oktober 2014 om 22:47

Bergwijn is bijna elke week belangrijk, een soort Memphis, maar dan voor Jong PSV en A1. Echt iemand die eruit springt, terwijl ik dat bij Ajax niet heb. Allemaal talenten, met potentiele 1e elftal-voetballers, maar afwachtend wie zijn potentieel waarmaakt. Kan jij een echte supertalent van Jong Ajax opnoemen dan (eigen kweek)?

24 oktober 2014 om 22:59

Bergwijn viel in en speelt zelden in Jong Psv. Meestal bij de A1. Ik bedoelde van de basisopstelling.

Niemand van de 22 spelers gaat een absolute wereldspeler worden maar van Ajax ze kant zie ik Owusu en Tete zeker het 1e halen en dan bedoel ik basis.

25 oktober 2014 om 00:06

Van Jong PSV weet ik in ieder geval zeker dat Boljevic dat gaat halen, Bergwijn waarschijnlijk ook (als hij zo doorgaat) Paal denk ik ook. Voor de rest durf ik het nog niet te zeggen. Koch is niet goed genoeg schat ik, Vloet misschien over 2 jaar basisspeler.

25 oktober 2014 om 00:13

Ik denk dat muric wel een echte potentiele topper is, maar dan moet hij wel van zijn blessures afkomen

25 oktober 2014 om 03:20

Boljevic komt echt basistechniek te kort, die haalt het sowieso niet. Bergwijn haalt het, mits hij fit blijft, sowieso wel, en ik denk elfs dat hij een absolute topper wordt. Paal zie ik een basisspeler van PSV worden over 2/3 jaar en moet zijn fysiek in orde brengen en kan dan een grote worden. Koch mist kwaliteit en Vloet is niet constant genoeg maar daar kan verandering in komen.

Goede 1e helft van de FC, 2de helft goed overleefd mede dankzij Zwarthoed.

Heerlijk om weer eens wat positieve acties bij de club te zien...
Maar wie Emmen kent, weet dat ze volgende week ook zo weer met 5-0 kunnrn verliezen

25 oktober 2014 om 00:12

Haha ja, er zit een groot verschil tussen thuis en uit bij Emmen

25 oktober 2014 om 08:48

Precies. Het publiek heeft een grote impact op het spel van de Emmenaren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren