Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talent van Man City blijft in beeld bij PSV: ‘Maar de kans is niet groot’

Laatste update:

Nu Marco van Ginkel heeft afgezien van een terugkeer naar PSV, hoopt de club uit Eindhoven zich deze zomer te versterken met een andere middenvelder. Technisch manager Marcel Brands geeft in het Eindhovens Dagblad aan dat het ‘helder’ is dat er nog wat bij moet komen in het Philips Stadion.

/

Brands geeft aan dat hij een externe voetballer én een speler uit de jeugdopleiding aan de selectie wil toevoegen en dat hij woensdag met zijn collega’s gaat praten over ‘een aantal alternatieven’. De namen van onder anderen Andreas Pereira (Manchester United), Markus Henriksen (AZ) en Siem de Jong (Newcastle United) worden genoemd.

Brands wil, zo schrijft de krant, ‘niet inhoudelijk’ op de naam van De Jong reageren. Oleksandr Zinchenko van Manchester City blijft wel een kandidaat: “Al is het afwachten of zij hem in een ploeg uit de Nederlandse competitie willen stallen. De kans daarop is volgens mij niet zo groot.” De negentienjarige Oekraïener kwam in juli over van FK Ufa.

Meer weten over Oleksandr Zinchenko? Lees dan deze editie van VZ Talentscout!

Wie zou de beste optie voor PSV zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Henriksen zou een uitstekende opvolger zijn voor van Ginkel. Die jongen heeft laten zien ook Europees goed mee te kunnen en een ongelooflijke drive. Uitstekende speler is dat.

9 augustus 2016 om 08:20

*zou ik eerder voor gaan dan het eerste de beste city talent op het tweede plan. Maar goed, dat moeten ze maar uitzoeken.

9 augustus 2016 om 08:23

Ja, en hij is zeker ook niet duur, erg jong en een international.

9 augustus 2016 om 12:49

haha dat denk je.

Ze gaan minstens 6 miljoen betalen voor hem. zeker een binnenlandse transfer gaat AZ meer vragen voor hem.

dus ga er van uit dat hij voor 6 tot 8 miljoen dan verkocht gaat worden.

9 augustus 2016 om 11:11

Ik zat eerder te denken aan Julian Green. Speelt in het tweede elftal van Bayern Munchen en is 21 jaar. Speelde regelmatig mee met Duitse jeugd elftallen. Hij heeft nog 1 jaar contract. Een Henriksen zit Hendrix te veel in de weg. Henriksen zal niet voor de bank gehaald worden. Dat weet Hendrix natuurlijk ook wel en zal deze periode nog weg willen. Als er een groot talent wordt gehaald kun je ze de strijd voor een basisplaats laten aangaan. Dan is Hendrix ook eerder geneigd te blijven. Ik ben wel blij dat bij Brands en co. het kwartje is gevallen dat er wat bij moet komen.

9 augustus 2016 om 17:56

Henriksen is de beste speler. Als hij 10a 12 keer per seizoen kan skore voor az bij psv kan hij wel veel meer denk ik. En hij is nog jong en ervaren oknog

oké dan siem de jong, enige reden zodat hij wat zijn broertje kan spelen? anders zou ik het niet weten, erg pech gehad met blessures dus ja.

Naast middenvelder, moet er zeker een buitenspeler bij!!!

9 augustus 2016 om 08:21

Ik denk eerlijk gezegd dat Siem de Jong teveel ajacied is om naar PSV te gaan. Die zie ik niet naar Eindhoven gaan. Of ik moet me gruwelijk vergissen.

9 augustus 2016 om 08:34

Ik zou als ik PSV was sowieso niet voor de Jong gaan. Alleen maar geblesseerd geweest sinds hij bij Newcastle zit. En ook het laatste seizoen bij Ajax al regelmatig.

9 augustus 2016 om 08:45

Maar alles om te voorkomen dat hij naar ajax terruggaat. De laatste jaren worden alleen de teams met een de jong erin kampioen dus zou een goede zet zijn. Dan is het kampioenschap binnen

9 augustus 2016 om 08:58

Niemand had ook verwacht dat Vermeer naar Feyenoord zou gaan. De broertjes willen nog een keer samen spelen.

9 augustus 2016 om 09:03

Als Siem naar psv gaat kan ie een flinke hel in de Amsterdam Arena verwachten.. Dat vergeven we hem namelijk nooit.. Ik vind Vermeer van Ajax naar feyenoord veel minder erg, feyenoord is allang geen concurrent meer maar Siem was onze aanvoerder, naar psv toegaan zal hem zeker niet populair maken

9 augustus 2016 om 09:09

Je bent triest dat je hem dat niet gunt, je bent cker een van die zogenaamde ajax supporters die ajax volgen via forums en teletekst. Ajax heeft geen interesse in siem de jong maar mag van jou niet naar PSV zodat hij weet aan spelen toekomt?

Get a life

9 augustus 2016 om 11:19

In plaats van geld uit te geven aan Siem de Jong kunnen ze dat geld beter spenderen aan een liefdadigheids instelling. Siem de Jong is zoooo vaak geblesseerd dat het helaas voor hem structureel is geworden ben ik bang.

9 augustus 2016 om 18:39

precies wat ik dacht

Beste opties qua leeftijd en ervaring zijn in mijn ogen Henriksen en Siem de Jong.
Ik heb het idee dat Pereira en Zinchenko onvoldoende ervaring hebben.
Zowieso moet(en) de speler(s) in kwestie gekocht worden of op zijn minst gehuurd met realistische koopoptie.
Bij Siem de Jong zou ik wel een extra zware medische keuring laten uitvoeren. Die man is de laatste jaren belachelijk vaak geblesseerd.

Ik zou bij deze namen voor Henriksen gaan. Dat talent van Man City is gewoon een gok, waar je niks aan hebt. Gezien de financiele positie van PSV kunnen ze gewoon iemand halen voor een transfersom. Siem de Jong moet je niet aan beginnen met zijn blessures de laatste jaren, ook dat is nu een risico.

Waarom willen ze eigenlijk niet voor Ziyech gaan?

9 augustus 2016 om 09:49

Ik zou ook zeker voor henriksen gaan. Die andere namen voegen in mijn ogen niets toe en nemen te veel risico met zich mee. Ik vind hendriksen een goede speler met een prima wedstrijdmentaliteit en een enorme drive! Daarnaast scorend vermogen waar we nu te kort in komen. Mag hij ook meteen de pingels nemen want hij mist bijna nooit. Wat niet hendriksen trouwens kosten?

9 augustus 2016 om 09:50

Mochten ze voor henriksen gaan dan ook niet meer te lang wachten. Staat ook in de belangstelling van andere clubs!

9 augustus 2016 om 16:09

Te duur en je haalt misschien wel een goede voetballer binnen maar ook een die een verhoogd risico heeft op problemen. (heerenveen, Twente en in mindere mate het Nederlands elftal)

Creatieve middenvelder nodig, liefst met wat ervaring. Why not Ziyech????

9 augustus 2016 om 12:47

omdat hij 10 miljoen kost en Henriksen maar 4 tot 6 miljoen.

Hij mag wel opschieten, de competitie is al begonnen. PSV mist enorm veel in de breedte vooral op het middenveld, nauwelijks wissels voor op het middenveld mogelijk. Je moet er niet aan denken dat er een of twee blessures zijn op dit moment.

9 augustus 2016 om 12:11

Mee eens. Ook lijkt het mij verstandig om Maher niet meer te laten vertrekken. Jammer voor hem, maar het zij zo. Voor de breedte van de selectie haal je geen vervanger van het zelfde caliber meer. Daar is het inderdaad te laat voor. Je betaald nu al meer dan de hoofdprijs. Jammer........

Psv gaat morgen praten over een eventuele versterking. Ze willen nog iemand aantrekken en een jeugdspeler doorschuiven.

Ik denk niet dat de supporters tevreden zijn met Siem de Jong gezien zijn blessures en geschiedenis.
Ik heb er alle vertrouwen in de Brands een goede keuze gaat maken.

Dan zie ik liever Renato Tapia of Siem de Jong naar PSV verkassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren