Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Takenpakket Eto'o in Turkije uitgebreid: 'Kan hij het geduld opbrengen?'

Laatste update:

Samuel Eto’o is uit het niets begonnen aan een loopbaan als trainer/coach. Zijn Turkse werkgever Antalyapor heeft bekendgemaakt dat de superster zich de komende drie wedstrijden speler/coach mag noemen. Hij neemt daarmee kortstondig de taken over van Yusuf Simek, die op 7 december de laan uit werd gestuurd. Eto’o ontfermde zich sindsdien al samen met technisch directeur Mehmet Ugurlu over de trainingen.

/

Mocht de constructie bevallen, dan mag de ex-speler van onder meer Barcelona en Internazionale zich ook na de winterstop blijven ontfermen over de trainingen. De 34-jarige Eto’o tekende afgelopen zomer als speler een driejarig contract bij Antalyaspor en heeft dus in theorie nog even de tijd om zijn nieuwe loopbaan van de grond te krijgen.

“Ik weet dat hij ooit coach wilde worden, dat heeft hij me jaren geleden al toevertrouwd”, zegt Patrick M’boma, een oud-ploeggenoot bij het nationale team van Kameroen, op de BBC. “Maar volgens mij heeft hij nog geen enkele ervaring. Ik hoop dat hij het goed gaat doen, maar ik weet het niet. Hij heeft de persoonlijkheid en de kennis, maar vraag me af of hij ook het geduld kan opbrengen.”

Schuilt er in Samuel Eto'o een goede coach, denk jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 december 2015 om 14:36

Zo groot is dat budget van Antalya niet hoor. Buiten Eto'o stelt het weinig voor maar ze hebben veel mazzel gehad met deze aankoop. Zijn inzet, passie en leiderschap is ongekend voor iemand die als geldwolf werd gezien door de rest van Turkije. Mijn respect voor de persoon Eto'o is groot.

16 december 2015 om 14:40

Helemaal gelijk jongen.

16 december 2015 om 16:47

Ik denk dat het ook met het land te maken heeft. Turkije is in bepaalde opzichten een leuker land om in te vertoeven. Ajax had Etoo ook op de lijst staan. Dus wat dat betreft zeker haalbaar. Het zijn keuzes die gemaakt worden. Ajax heeft bijv liever 3 middelmatige spelers die niets toevoegen maar wel onder het salarisplafond zitten. Terwijl PSV meer risico's neemt. Zie Morena Guardado en Lestienne. Maar ook een miskoop als Maher hoort daarbij. You win some you loose some. Maar wel de ballen tonen om risico's te nemen. Anders is het ijdele hoop alleen.

Zijn eerste wedstrijd als trainer/speler heeft hij ook al een overwinning behaald op Giresunspor met 2-1. Hij heeft zichzelf ook niet opgesteld of ingebracht en hij heeft het team als coach een overwinning gebracht Echt super om te horen dat Eto'o nog steeds zoveel liefde heeft voor het spel na al die jaren op absolute topniveau gespeeld te hebben.

Lol...wat een gekke constructie. Ben benieuwd.

16 december 2015 om 15:51

Ruud Gullit ooit bij Chelsea hetzelfde gedaan volgens mij. Er zijn wel meerdere voorbeelden dacht ik zo uit mijn hoofd.

16 december 2015 om 16:07

Roberto carlos bij anzhi
Seedorf bij botafogo

Wat een eindbaas staat ook bovenaan de topscorerslijst in Turkije.

16 december 2015 om 15:47

Ik had nooit gedacht dat die het zo goed zou doen in Turkije. Wel jammer dat die als trainer nu aan de slag gaat anders had onze 'geweldige' bestuur een poging kunnen doen om deze man te contracteren bij GS.

16 december 2015 om 17:49

Dat zou ook geen goede zet zijn typisch Turks om een oude speler miljoenen te investeren voor een seizoen en dan weer opnieuw zoeken naar een vervanger. Je kan beter investeren in spelers op normale leeftijd die jaren meekunnen zoals Muslera. Melo en Sneijder en deels Burak en Selcuk waar we destijds ook plezier aan hebben beleeft.

16 december 2015 om 19:04

Welke speler heb jij in gedachten dan die niet oud is? Ik heb alleen Kweuke in gedachten die is rond de 28.

Vergis je niet Eto is misschien wel 34 jaar maar die man is wel topscorer en hij voetbalt nog steeds heerlijk vind ik, veel beter dan een Burak of Umut. Hij speelt nu alleen in een flut team bij Antalya, waar de spelers achter hem zijn loopacties niet begrijpen. Die man zou veel beter presteren met een Sneijder achter zich.

17 december 2015 om 09:39

Ik zeg niet dat hij niet goed is, hij kan alleen niet mee voor meerdere jarwn en Kweuke vind ik nietvan het nivo waar wij naar moeten streven. Er zijn genoeg spelers die dat wel zijn.

18 december 2015 om 02:09

Noem is er een paar op dan? Ik bedoel welke speler heb jij serieus in gedachten die naar GS oftewel naar Turkije zou komen? Kweuke is misschien niet van het hoogste niveau maar die man zou er meer in prikken dan umut+burak dit jaar gaan maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren