Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tadic droomt: ‘Stiekem hopen we al dat we de Champions League halen’

Laatste update:

Southampton was vorig seizoen al de revelatie van de Premier League, maar wat de ploeg tijdens deze jaargang laat zien is vooralsnog helemaal verrassend knap: ondanks het vertrek van diverse topspelers is trainer Ronald Koeman, de opvolger Mauricio Pochettino, erin geslaagd om met nieuwkomers als Dusan Tadic en Graziano Pellè beslag te leggen op een voorlopige derde plaats.

/

Daarmee laten the Saints onder meer Liverpool, Manchester United, Arsenal en Pochettino’s Tottenham Hotspur achter zich. Zaterdag was er een nieuw hoogtepunt, toen Sunderland met liefst 8-0 verslagen werd. De van FC Twente overgenomen Tadic zorgde daarbij met vier assists voor een clubrecord en schaarde zich met die prestatie in een illuster rijtje.

“Dennis Bergkamp, Cesc Fàbregas en Emmanuel Adebayor deden dat eerder, het is een fantastisch gevoel om bij dat clubje te horen”, vertelt de Servisch international aan Kurir. “Maar het belangrijkste is de zege. Ik heb het gevoel dat ik droom, alles is hier geweldig. Ik hoop dat we dit kunnen volhouden. Stiekem hopen we al dat we kunnen eindigen op een plek die recht geeft op Champions League-voetbal, al beseffen we dat dit erg moeilijk wordt. Het seizoen duurt nog lang.”

Denk je dat Southampton zich kan handhaven in de Engelse top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of ze dat redden , de CL, weet ik niet.. maar weet wel dat als Tadic zo door gaat met zn spel, dat hij zelf wel een stap verder kan zetten. Wellicht naar een club die elk jaar mee doet om een CL plaats. Gaat erg lekker met hem. Zelfde geld voor Pelle. Maar of Pelle nog beter kan dan dit betwijfel ik. Maar ook voor hem geld, dat hij lekker bezig is. Top om te zien!

20 oktober 2014 om 11:59

Ik had van beiden verwacht dat ze het leuk zouden doen, maar ook weer niet zó goed. Tadic vond ik in Nederland altijd erg goed, maar ook een beetje constant hetzelfde. Had verwacht dat hij net iets te traag zou zijn voor de Premier League, maar hij bewijst m'n ongelijk. Allebei doen ze dat! Heerlijk team zo.

20 oktober 2014 om 12:41

Natuurlijk willen ze dat graag, al ga ik er vanuit dat ze dat niet gaat lukken. United gaat er sowieso nog overheen en de vierde plaats is natuurlijk gereserveerd voor Arsenal

Persoonlijk hoop ik dat Liverpool boven ze in de top 4 eindigt, maar dat is puur clubvoorkeur.

20 oktober 2014 om 11:54

Ik zie united er niet over heen gaan, hebben met hakken over de sloot tot nu toe gewonnen en moeten nog de toppers spelen tegen Liverpool, Man City, Chelsea en Arsenal.

Arsenal valt ook nog af te wachten, zijn enorm zwak in de breedte en dat was te merken tegen Hull.

Ik heb nu een paar keer die goals teruggekeken.. maar dit was niet normaal van Sunderland kant.. Bijna expres zou je zeggen. Van de 8 goals kwamen er 6 uit direct overbodige fouten van Sunderland en 2 uit een uitgespeelde aanval. Maar het eigen doelpunt, de foutieve passes op middenveld, het verkeerde uittrappen van de keeper. Dat zijn dingen die gebeuren je misschien 5 a 6 keer in een seizoen.. niet 6 keer in een wedstrijd..

Desalniettemin, fantastisch uitgespeeld door de ploeg van Koeman.

Denk dat dat net iets te hoog gegrepen is voor The Saints,denk dat nummer 5 hoogst haalbaar is en ook wel mogelijk is als ze zo door blijven spelen.

20 oktober 2014 om 11:51

Denk het ook.. over de rest van het seizoen zie ik united, arsenal en liverpool er nog wel over heen gaan.
Wat zou de doelstelling aan het begin van het seizoen zijn geweest met het oog op de leegloop? linker rijtje?

Ga dat nou maar niet roepen. Je moet nog 30 wedstrijden. Probeer je maar te richten op top 8. Straks ontvang je nog wat grote jongens die beter verdedigen dan Sunderland.

Tja, als je het bekendmaakt is het natuurlijk niet stiekem meer.

Southampton doet het behoorlijk goed, maar de wedstrijd tegen de wat betere clubs ( Liverpool en Spurs) hebben ze allebei verloren, dus kan nog niet echt goed bepalen hoe goed ze eigenlijk zijn.

Ik ben benieuwd hoe Southampton presteert als ze echt mee gaan doen, de druk kan ook natuurlijk nog te groot worden, maaar vind het geweldig te zien dat spelers als Tadic en Pelle zich zo snel hebben kunnen aanpassen, dat verdient echt de nodige complimenten.

Veel hangt af van hoe Southampton de periode 30 november tot medio januari overleeft. Volgens mij zijn er weinig teams die in zo een korte tijdsbestek zoveel zware wedstrijden moeten spelen in de Bpl. Verliezen ze een paar wedstrijden achter mekaar, zullen ze in no time een vrije val maken op de ranglijst. Daarna is de vraag hoe mentaal sterk de ploeg is.

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe ze het gaan doen. Ik gun het ze wel, een mooie plaats.

20 oktober 2014 om 12:42

De periode na 30 november, daar heb je gelijk in.
Echter t/m deze periode hebben ze een mooi programma voor de boeg en het is makkelijker tegen bv Manunited met 5 punten voorsprong dan met 5 punten achterstand te moeten beginnen.
Mooie tijden voor de Saints!!

gaat southampton niet lukken ze hebben niet een brede selectie ik zie city Chelsea arsenal en liverpool sowieso hoger komen en waarschijnlijk everton spurs en united ook rond plaats 6/7 zou leuk zijn oor soton.

“dennis Bergkamp, Cesc Fàbregas en Emmanuel Adebayor deden dat eerder, het is een fantastisch gevoel om bij dat clubje te horen”
Adebayor, serieus?

Southampton zal zeker geen CL plaats halen dit seizoen, misschien een 6e plaats, dat wordt al moeilijk genoeg.

Toch hebben ze de ziel van de club verkocht afgelopen zomer door de zelf opgeleide Engelse spelers te vervangen door buitenlanders. Natuurlijk was het onmogelijk voor Southampton om spelers als Luke Shaw, Dejan Lovren, Adam Lallana en Rickie Lambert te behouden voor de club, maar de vervangers (hoe goed ze op dit moment ook presteren) passen niet bij de identiteit van de club. Neem bijvoorbeeld Gardos en Mané (hebben gezamenlijk ongeveer 21 miljoen euro gekost), daar had je veel beter Engelse spelers uit de Championship kunnen halen. Eigenlijk op dezelfde manier investeren als werd gedaan bij Clyne en Jay Rodriguez, dan behoud je die Engelse kern en heb je een elftal dat dichter bij je identiteit als club ligt. Investeer bijvoorbeeld in talenten als Will Hughes, Liam Moore of Callum Mcmanaman in plaats van deze buitenlandse 'sterren'.

Daarnaast betwijfel ik of Adam Lallana echt niet te behouden was voor Southampton, die jongen is ondanks tegenslagen voor de club in het verleden trouw gebleven aan de Saints. Waarom was hij dan nu ineens niet meer te houden? Met de verkoop van Shaw had Southampton al genoeg financiële middelen binnengehaald om flink te kunnen investeren in het elftal. Daarnaast stond z'n vervanger, Matt Targett, al klaar om hopelijk zo'n zelfde ontwikkeling door te maken. Stel nou dat Lallana was behouden voor de ploeg, Koeman wel bijvoorbeeld Tadic had mogen halen en vreemde aankopen als Gardos en Mané achterwege had gelaten; dan had je een geweldige ploeg die naast een hoog niveau ook nog eens meer de identiteit van Southampton uitstraalt.

Ik denk dat Southampton het af gaat leggen in de topduels. Tegen Spurs bleek al dat ze het moeilijk hebben in topduels en dat is dan nog niet eens een echte topclub. Tegen de kleintjes doet Southampton het fantastisch, maar je moet uiteindelijk ook de topduels winnen om je te plaatsen voor de CL. Pas als ze bewijzen dat ze ook kunnen winnen in topduels kunnen ze gaan denken aan de top 4. Het zou wel prachtig zijn voor ze. Ik gun het ze bijna meer dan mijn eigen club.

ik dacht dat tadic een gevalletje ruiz zou worden bij zijn transfer naar de premier league. ik ben blij dat hij mijn ongelijk bewijst voor een mooie club als southampton. ook mooi voor koeman! als er een team is die ik alles gun is het southampton wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren