Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea passeert Arsenal op de ranglijst dankzij gouden wissel

Laatste update:

Arsenal is zondagavond tegen de tweede competitienederlaag van dit seizoen aangelopen. De ploeg van Arsène Wenger ging ruim een maand geleden onderuit bij Chelsea en nu ging het mis tegen Swansea City, dat in een tijdsbestek van drie minuten een 1-0 achterstand omboog tot een 1-2 overwinning. Invaller Bafétimbi Gomis was de maker van het winnende doelpunt: hij scoorde toen hij nog maar net in het veld stond. Swansea haalt Arsenal door deze zege in op de ranglijst.

/

De doelpunten vielen allemaal in de tweede helft, die een stuk leuker was dan de eerste. Voor rust viel er niet veel te genieten in het Liberty Stadium en de beste kans van het eerste bedrijf was voor Marvin Emnes, die echter op Wojciech Szczesny stuitte. Wilfried Bony had even daarvoor zonder succes om een strafschop gesmeekt. Arsenal kreeg zijn eerste kans pas kort voor het rustsignaal, maar Lukasz Fabianski stond goed opgesteld en hield Danny Welbeck van het scoren af. Aaron Ramsey schoot kort hierna nog net naast.

De tweede helft was een stuk leuker om naar te kijken en Alex Oxlade-Chamberlain kreeg de eerste kans, maar ook hij vond Fabianski op zijn pad. Een ruim kwartier na rust werd de goalie alsnog gepasseerd en Alexis Sánchez was de man die zich liet bejubelen. De Chileen kon een passje van Welbeck simpel binnen schieten en maakte zo alweer zijn achtste competitietreffer van dit seizoen. Alexis heeft nu in zijn laatste vier Premier League-wedstrijden de score geopend voor Arsenal en hoopte ook in Wales weer goud waard te zullen zijn voor zijn ploeg.

Swansea had echter andere plannen en ging in de achtervolging. Een kwartier voor tijd resulteerde dat in de gelijkmaker van Gylfi Sigurdsson, die een vrije trap prachtig buiten het bereik van Szczesny in de bovenhoek schoot. Bony ging na dit doelpunt direct naar de kant en werd vervangen door Gomis, die koud in het veld direct de winnende goal maakte. Montero brak door op rechts en gaf de bal voor, waarna Gomis de 1-2 binnen kon koppen. Garry Monk had dus een gouden hand van wisselen en zag zijn ploeg de voorsprong over de streep trekken. Swansea heeft nu achttien punten uit elf wedstrijden; Arsenal staat op zeventien punten.

Swansea City heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier wordt je gewoon pissig van...

Ongelofelijk, ik had een herstel van dinsdag verwacht, maar alweer een grote teleurstelling. Zo zonde dit Arsenal, het begint nu wel een hele slechte gewoonte te worden. Voorstaan, terugzakken, weggeven. Na de 1-0 hoor je gewoon door te drukken en je overwinning veilig te stellen met een extra goal.

Alleen Alexis en Welbeck vond ik goed spelen vandaag. De rest presteerde weer zwaar onder niveau. Als ik Flamini zie spelen, mis ik Arteta eigenlijk. Mertesacker zonder Koscielny stelt ook niet veel voor en Szczechny keepte dramatisch bij de kopbal van Gomis. Waarschijnlijk een verkeerde inschatting maar alsnog.

Ik hoop Monreal nooit meer te zien als CV, maar met de blessures op dit moment ziet het er niet rooskleurig uit. Ik ben benieuwd tegen United.

Complimenten aan Swansea, mooie pot gespeeld.

9 november 2014 om 19:03

Onzin, Monreal was 1 van de beste aan Arsenal kant samen met Welbeck, Gibbs en The OX.
Sanchez vond ik erg zwak spelen, begon eigenlijk pas goed spelen toen swansea de 2-1 scoorde, Ramsey voegte vandaag niet veel toe, ik vond Arsenal zeker niet slecht vandaag maar er zit een gapend gat tussen flamini en per/monreal, dat kan je zeker met Mertesacker niet laten gebeuren, speelde zwak, geen steun aan beide backs of Monreal.
Cazorla moet sneller naar voren spelen.
Verderest is het geen schande om te verliezen in het Liberty Stadium.

9 november 2014 om 18:57

Vergeet Monreal, Arteta en !@#% Flamini ook niet

9 november 2014 om 18:59

Monreal mag blijven, maar moet dan wel back-up zijn op linksback, niet centraal.

9 november 2014 om 19:04

Heb je niet gekeken ofzo, Monreal speelde een geode wedstrijd tot die vrije trap. Dat Gomis daarna scoort kun je Chambers verwijten. Mertesacker is de grote schuldige, communiceert niet en oogt ongeinteresseerd.

9 november 2014 om 19:19

Juist, sowieso vind ik het heel vreemd dat Monreal dat soort duellen uitvoert, Mertesacker hoort dat duel aan te gaan, hij moet opstaan nu Koscielny geblesseerd is, doet ie totaal niet.

9 november 2014 om 19:02

Zo typisch Arsenal supporters...waan van de dag. Een jaar geleden was Arteta uitstekend op Cvm, was Mertesacker een absolute topper, Szczesny een top keeper en Wenger nog steeds een toptrainer. Overigens zei ik bij de transfer van Flamini wat een ploeg als Arsenal met hem moet, maar de meeste Gooners waren zeer enthousiast...tegenwoordig kunnen deze spelers er stuk voor stuk niks meer van.

9 november 2014 om 19:13

Zo typisch snowflake, die lekker generaliseert en weer opportunistisch gaat lullen als zijn gelijk wordt bewezen.

Szceznis een prima keepert, het is gewon dat een Merte zonder Kos waardeloos is. Verder is Flamini zeker bruikbaar, maar verre van geweldig, hoort een bankfiguur te zijn.

9 november 2014 om 19:17

Er zijn heel veel supporters die in een emotionele bui reageren. Tuurlijk is dit wel een erg slechte week. Wenger heeft zich ook niet sterk laten gelden met zijn wissels. Arsenal heeft wat meer breedte nodig in de verdediging. Er zijn veel mensen die denken dat als er een andere coach komt dat Arsenal dan opeens kampioen gaat worden maar dat is niet realistisch in mijn ogen.

9 november 2014 om 19:02

Dat hij Cesc niet wou is een dikke fout en niet zomaar eentje, hij gaat ook nog naar Chelsea.

9 november 2014 om 19:04

Thuis tegen Anderlecht verliezen is erg, maar uit bij Swansea is gewoon niet eenvoudig.

Ik krijg een beetje medelijden met Wenger. Het ziet er uit alsof hij andere dingen aan zijn hoofd heeft. Hij lijkt me een beetje depressief.

9 november 2014 om 19:06

Gelijkspel.

9 november 2014 om 19:09

Lol dan doe ik het weer zoals vorig keer

Je hebt gelijk.

9 november 2014 om 19:36

Thuis gelijkspelen tegen Anderlecht is hetzelfde als verliezen.

9 november 2014 om 20:02

Ik denk het ook.. maar het heeft niets te maken met zijn tactieken, want ik denk niet, dat er een coach is (op Mourinho na) die dit Arsenal kampioen kan maken, want dit elftal is te matig. Maar wel denk ik, dat hij beter ontslagen moet worden, met reden: de manier die hij spendeert.

9 november 2014 om 20:19

Mourinho ook niet, want deze spelers kunnen niet eens een voorsprong over de streep trekken, laat staan van meet af aan de deur dicht houden. Daar kan zelfs jouw idool niets mee.

9 november 2014 om 23:09

Wenger is gewoon een grote faalhaas.
Financieen zijn daar, team is ervaren en FFP is hier en nog steeds faalt Wenger snoeihard. Die zielige gasten daar in London blijven maar seizoenskaarten kopen maar ze worden toch niet kampioen binnen 5 jaar. kansloos

Is er een Gooner hier doe mij kan uitleggen waarom de ploeg die vorig jaar mentaal zo sterk leek, dit seizoen er niks meer van bakt? Wat is er gebeurd met Mertesacker? Monreal speelt een degelijke wedstrijd maar Merte communiceert niet, geeft geen aanwijzingen en hielp Chambers niet 1 keer. Flamini zeg ik niks over.

Alexis zal wel balen met deze bende prutsers.

9 november 2014 om 18:59

Mertesacker stelt gewoon niet veel voor zonder Kos, dat is te merken. Waarom zet je Chambers dan niet in het midden en Monreal gewoon op rechts?

Flamini speelt altijd als een natte krant en is gewoon 3x onder het niveau van Arteta. Zo zonde, want na de goal van Alexis kon er gewoon doorgedrukt worden en uiteindelijk gewonnen worden.

9 november 2014 om 19:01

Hoezo dan mentaal sterk? Na de jaarwisseling stortte heel de ploeg in elkaar en werden we fgemat door Chelsea, City en Liverpool. Arsenal is al jaren niet meer de ploeg die het ooit was, net zoals Wenger niet meer de trainer is die hij ooit was. Jammer.

9 november 2014 om 20:43

Het is niet de enige reden dat het nu slechter gaat, maar ozil zorgt er wel voor dat we meer de bal hebben wat dus de kans op tegengoals kleiner maakt. Maar er is absoluut meer aan de hand. Merte zonder Kosc is niet best, Flamini wil te graag mee naar voren en laat de defensie onbeschermd achter. Ramsey is geen schim van zichzelf.

Wenger is eindverantwoordelijk, maar hij wordt op dit moment ook echt wel in de steek gelaten door de spelers.

Plaatsing voor de cl kan nog een aardig karwei worden voor Arsenal. Het is zo wisselvallige ploeg. Echt onverdraaglijk voor de fans lijkt het me. Heb te doen met Alexis Sanchez die daar nu zit... had hem liever bij een topclub gezien.

9 november 2014 om 19:04

Volgens mij gaat hij naar City volgend siezoen.
Zijn voorgangers volgen.

9 november 2014 om 19:07

Goeie speelronde voor Chelsea! Arsenal, City en Liverpool hebben punten verspeeld, zo komt de landstitel stapje voor stapje dichterbij.

9 november 2014 om 19:11

Alsof Liverpool en Arsenal echte titelkandidaten waren.

9 november 2014 om 19:23

Als Arsenal had gewonnen waren ze 9 punten verwijdert van nr. 1. Dan ben je zeker wel een titelkandidaat en Liverpool zou bij winst 12 punten minder hebben en met meer dan 25 wedstrijden te gaan konden ze het zeker wel goed maken.

9 november 2014 om 19:36

Ja fantastisch he. Vind het heel mooi om te zien dat we zoveel punten voor staan en al helemaal dat we nog geen een keer dit seizoen hebben verloren. Daarnaast het feit dat mijn idool Branislav Ivanovic geweldig meespeelt.. het is echt genieten dit jaar. Als de rest van mijn favoriete clubs het wat beter zal doen zou ik helemaal tevreden zijn maar ach.. je kan niet alles meehebben he!

9 november 2014 om 19:37

Ik denk dat de achterstand op Chelsea nu al te groot is voor een inhaalslag. Behalve City zie ik geen echte andere titelkandidaat. Koeman doet het prima en ik denk serieus dat ze Champions League gaan halen maar titelkandidaat denk ik niet.

9 november 2014 om 19:53

Koeman heeft Spurs en Liverpool gehad, en allebei verloren. Nuff said.

9 november 2014 om 19:58

Southampton doet het goed, maar moeten inderdaad nog tegen Chelsea, Arsenal, City en United, denk niet dat ze die gaan winnen. Ik denk dat Arsenal of City tweede wordt.

9 november 2014 om 20:14

Koeman heeft West Ham en Swansea gehad, uit, en allebei gewonnen. Verder staan ze 11 punten voor op Everton, Liverpool en Tottenham, 9 punten voor op Manu en 8 op Arsenal. Als ze drie keer op rij verliezen staan ze nog steeds in de top 5.

9 november 2014 om 20:21

Lol, plaatsing CL meen je dat? We staan 1 puntje onder de 4e plek.

Woensdag tegen Anderlecht een voorsprong van drie goals weggeven, vandaag weer een voorsprong weggeven om uiteindelijk ook nog te verliezen. Verdedigend een zootje, aanvallend afhankelijk van Alexis.

Ze zeiden altijd dat je de titel in het eerste gedeelte van het seizoen niet kunt winnen, maar wel kunt verliezen. Als we überhaupt al kandidaat waren is dat nu in ieder geval voorbij.

9 november 2014 om 19:15

Het hoeft geen probleem te zijn om afhankelijk te zijn van Alexis, maar dan moet je het team wel rond hem bouwen.

2 flankspeler (dus niet Cazorla) die het veld breed houden en Alexis zijn ding laten doen van op nr 10 (zoals hij bij Chili doet). Hiervoor moet je wel een echt VM halen want je speelt dan 2 flankspelers (die vuile werk opknapt).

Deze wedstrijd weerspiegelt heel mooi hoe hard Wenger wel gefaald heeft in de transfermarkt. Per en Monreal waren vreselijk net als Chambers die helemaal kapotgelopen werd door een sterke Montero.

Over het middenveld valt ook helemaal niets positiefs te zeggen, Cazorla hopeloos uit vorm en Flamini gewoon een stilstaand pion op het veld. Engiste pluspunt was de aanval, voor de rest was Arsenal zoals al weken zo is, barslecht.

Proficiat aan Swansea, verdiend gewonnen en heerlijke vrije trap van Sigurd.

Hoe lang duurt het voor Wenger ter discussie gesteld mag worden? Je ziet het team alleen maar achter uit gaan, alleen een uitspatting van Sanchez kan ze vaak redden. Het voetbal lijkt nergens op, verdediging is niet Arsenal waardig en het team lijkt er vaak geen zin in te hebben. Als ze dan ook nog eens de scheids tegen hebben vind ik het zelfs zielig worden, want de uitstraling van een topclub lijkt al lang vergaan.

Zwaar onverdiend dit. Arsenal verdiende op z'n minst 1 punt. Zelfs 3 punten waren meer dan terecht geweest. Ongelovelijk dat ze verliezen tegen Swansea.

Als je alle fouten wil gaan opnoemen die Arsenal deze wedstrijd heeft gemaakt ben je een paar dagen bezig. Op deze manier gaat Arsenal nooit beter worden. Alle fouten die al duizenden keren gemaakt zijn door Wenger blijven gemaakt worden, dus Arsenal gaat er zo nooit op vooruit. In de 80e minuut pas wisselen? In de 90e minuut Sanogo inbregen en geen Podolski? Deze verdediging blijven houden terwijl we daar al zoveel punten mee hebben verloren? Geen verdediger kopen terwijl je maar 2 centrale verdedigers hebt? Denken dat Monreal op CV prima kan? Waar slaat dit nog op zeg.
Ik zou niet eens boos worden trouwens als Alexis straks een overstap naar een andere Engelse of buitenlandse club maakt, als je zo boven de rest staat is dat een kwestie van tijd, dat wordt een gevalletje van Persie als de rest van Arsenal zo door blijft gaan, echt waar hoor.

9 november 2014 om 19:01

Alexis is ambitieus, Wenger niet, dus voor Alexis zou het een goede stap zijn om weg te gaan.

sinds wanneer is gomis wit en lijkt hij op ronnie stam?

wel erg knap van swansea. ze doen het zeer aardig en spelen vrij verzorgd voetbal. Ondanks dat hoort Arsenal natuurlijk zo'n wedstrijd te winnen, zeker na de voorsprong

9 november 2014 om 19:22

Ja, die foto heeft hij al heel lang. Ik weet niet waarom waarom voetbalzone dat doet.

Hahaha, in Wenger we trust. Gooners blijven nog steeds geloven in de man die al jaren geen progressie boekt.

9 november 2014 om 19:00

Is natuurlijk makkelijk impulsief lullen.

9 november 2014 om 19:16

Nee hoor, is gewoon structureel. Wenger voetbalvisie is niet meer van deze tijd. Zijn ploegen zijn altijd onervaren waardoor ze knullig wedstrijden uit handen geven.

9 november 2014 om 20:00

Leuk dat je jezelf steeds een duimpje geeft

9 november 2014 om 20:15

lol, dat ben ik niet hoor en omdat te bewijzen zet ik ze nu op 2.

Dit komt ervan als je amper een verdediger in je selectie hebt. Bellerin was de enige verdediger die op de bank zat en die is juist een aanvallende back. Debuchy en Koscielny zijn de enige geblesseerden maar dan nog hebben we amper een verdediger over. Dan vraag je gewoon om problemen, na de 1-0 had je normaliter de wedstrijd dood kunnen spelen met een verdedigende wissel maar nu moest Chambers doorspelen terwijl hij al de hele wedstrijd dol werd gedraaid door Montero.

Hopelijk is Koscielny terug na de interland periode en kan hij weer wat orde in deze hopeloze verdediging creëren.

9 november 2014 om 19:24

Arsenal moet nu gewoon een verdediger gaan zoeken zodat er op 1 januari gelijk getekend kan worden, maar Arsenal kennende zal er of heel laat pas iemand worden gehaald of helemaal niet.

Monreal centraal.
Chambers rechtsback.
Cazorla op de flank.
Niet gewisseld bij 1-0 voor.
Chambers laten staan die continue dolgespeeld werd.
Pas wisselen bij tegengoals.
Sanogo inbrengen en Poldi laten zitten en Campbell thuis laten.

Zoveel fouten mag een trainer niet maken. #WengerOut

Oh en ik geef Sanchez gelijk als hij weg wil.. Enige die erom leken te geven waren hij en Wilshere die woedend was na afloop en terecht.

Wat een leuke strijd voor plek 3 en 4 man.. Wat een gevecht.

SC heeft ook zeer verdiend gewonnen. Fantastische prestatie.

Dan heb ik een heel betoog geschreven word maar een zin gepost. Maar goed Wenger kan naar de hel lopen met zijn loser team. Betalen hier loyale fans zich de pleuris voor? Wenger screw you!

Toch wel een erg slechte seizoenstart. Ik begin Arsenal zo langzamerhand toch echt als een sub-topper te zien in de PL. Zonde!

Zo kom ik weer terug op de gooners waarmee ik een discussie had enkele dagen geleden. Wenger is een geboren loser. Mourinho heeft gelijk

9 november 2014 om 19:07

Geboren loser? Ga is ff een blokje om lopen gek, Mourinho is een geboren loser.

9 november 2014 om 21:06

12 onderlinge wedstrijden gespeeld (W7-G5-L0) en niet eens 1 keer gewonnen van Mourinho. Inderdaad, een zwaar geboren loser.

9 november 2014 om 21:31

Hahahahahaa de prijzenkast van Mourinho zegt me wat anders, jij bent hier de gek die Wenger blijft steunen. Arsenal is subtop in Engeland, meer niet

9 november 2014 om 19:09

Wel erg makkelijk om dit te zeggen na dit verlies. De echte vraag is heb jij echt niets beters te doen dan op voetbalzone Arsenal supporters te provoceren?

9 november 2014 om 21:33

Waarom provoceer ik Arsenalsupporters? Vinden jullie het soms leuk om te blijven verliezen ofzo. Met Jurgen Klopp deed Arsenal direct mee om de prijzen.

9 november 2014 om 22:26

Arsenal doet met dit materiaal helemaal niet mee om de prijzen. Als iedereen fit is heb je nog steeds een fatsoenlijke verdediger, een CVM en misschien nog een topspits nodig om mee te doen om de prijzen.

Jij hebt gewoon een persoonlijke afkeer naar Arsenal en Wenger en dat laat je in al je reacties zien.

9 november 2014 om 19:10

Geboren loser niet. Beetje respect voor wat hij heeft bereikt in het verleden is op zn plaats. Maar nu moet hij plaats maken. Het team staat gewoon echt niet goed en hij maakt continu de verkeerde keuzes.

9 november 2014 om 19:09

Geblesseerd.

9 november 2014 om 19:11

Jammer...

Wenger, rot op.. Meer niks over te zeggen.

Valt me op dat Arsenal moeilijk scoort dit seizoen.

9 november 2014 om 19:15

Eerder veel te makkelijk doelpunten tegen krijgt.

Zoals onze beroemde Rob zou zeggen, man man man...

Wenger nu ontslaan heeft geen nut.
Wie is er beschikbaar???
Anyway
Op Sanchez en Gibbs na is iedereen hopeloos uitvorm.
We zijn niet de team van vorig jaar dat 128 dagen eerste stond.

Deze wedstrijd vergeten en na de interlands fris terugkomen en Manure verslaan! !

Gooner4ever!

9 november 2014 om 19:15

Manu verslaa met onze defensie? hah, laten we niet zo naief doen. Voor je het weet gaan we weer plat op onze muilen vallen.

9 november 2014 om 19:26

Verdediging was vandaag best goed. Alleen bij de 2-1 staan we opeens stil......
En anders gewoon meer scoren
Arsenal 4 - 2 Manure

9 november 2014 om 19:39

De spelers van Asrenal zullen wel geblesseerd terug komen na de interlands. Alleen moet je hopen dat niet Alexis geblesseerd raakt

9 november 2014 om 19:49

Pffff hou op..
Trouwens ongelooflijk dat jullie nu alleen Southampton als concurrentie hebben.

9 november 2014 om 19:54

Dat is inderdaad niet te geloven. Heerlijk om te zien, maar wel slecht voor de spanning

Kan iemand mij vertellen hoe Carroll speelde?

Bafé, Bafé, Bafétimbi Gomis! Erg belangrijke goal.

Arsenal blijft een subtopper onder

9 november 2014 om 19:36

*Arsene Wenger

In deze tijden, moeten wij Gooners juist meer dan ooit achter ons geliefde Arsenal staan.
Wenger out kan je wel elke keer zeggen, maar dat heeft toch geen zin? Gazidis ontslaat Wenger toch niet.
Ik baal ook ontzettend en dacht dat we met het succes van de Fa cup verder zouden gaan in de competitie.
Ikzelf kijk het tot februari aan, wat betreft Arsene.
Nu je club steunen!

9 november 2014 om 19:49

Achter de club staan??? Dat is al lang genoeg gedaan maar wat geven ze ons??? Hebben ze met een prijs in bijna tien jaar de fans genoeg teruggegeven???
Nee wat er gedaan moet worden zijn harde eisen stellen met betrekking tot prijzen en succes en daaruit consequenties trekken voor de bestuurders, trainers,en spelers. je kan het niet maken dat je supporters leegzuigt maar geen prestaties maken...

9 november 2014 om 19:55

Frhich, je bent niet helemaal fair. Ja, Arsenal heeft hoge ticketprijzen, dat klopt. Maar Arsenal is ook de club waarvan de fans gemiddeld het meeste geld te besteden hebben. In verhouding zijn de prijzen bij Spurs een stuk hoger, want ik weet niet of je ooit in de wijk Tottenham bent geweest, maar geloof me, daar wil je gewoon niet komen.

9 november 2014 om 19:57

Ik bedoel niet de laatste tien jaar. Anno nu
Wenger ontslaan midden in het seizoen. Wie moet er dan komen?

9 november 2014 om 20:13

stravven
Prijs kaarten zijn in Engeland sowieso asociaal rijke fans of niet voetbal moet gespeeld worden voor de gewone burgers.

Mijn punt is dat de prijs/kwaliteitsverhouding eerlijk moet zijn, maar het klopt voor geen meter. De meeste spelers worden zijn niet zo goed als we dachten en we worden maar niet beter. Een trainer die zo koppig als een ezel is als het gaat om aankoopbeleid en wisselbeleid. Zijn tactieken en opstellingen zijn niet reëel om succesvol te worden.

9 november 2014 om 20:16

@moviegooner27
Van mij hoeft er niemand ontslagen worden ik wil dat er veranderingen komen zodat we succesvol weer worden. als dat onder deze beleidsbepalers kan prima zo niet moeten er consequenties zijn meer niet..

Hoe kan gomis de 1-2 maken als swansea thuis speelde? Pietluttig, maar zoveelste kleine fout van VZ

Zie de 4e plaats niet zitten als we geen versterking krijgen Giroud moet weg Khedira of Bender moeten komen en Hummels het duo monreal Mertescaker kan niet net zoals het duo Mertescaker Koscielny . Wenger OUT zou graag volgend Henry als assistent zien bij Arsenal

schezny
Debucy/
Per/koscieln
Hummels
Gibbs
Khedira
Ramsey
Wilshire
Ozil
Sánchez
Bony

Ergens moet ik wel lachen hierom.

EEn aantal jaar geleden liepen de Arsenal-fans stoer te schreeuwen dat het in de toekomst wel goed zou komen met Arsenal en ze dan een echte grootmacht zouden worden.

Juist nu het grote geld beschikbaar lijkt, zakken ze steeds verder weg lijkt het.

Alle mensen die toen kritiek hadden op Arsenal werden weggezet als "hater". Nu blijken ze het toch redelijk bij het rechte eind te hebben.

Het zal wel niet gebeuren, maar ik zou graag Southampton die vierde plek gunnen. Liverpool is namelijk net zo dramatisch bezig als Arsenal..

9 november 2014 om 19:56

Ik gun ze zeker om in de top 4 te kunnen spelen en vooral Champion league te gaan spelen

9 november 2014 om 21:37

Één ruk start van het seizoen en je noemt het wegzakken. Ga toch fietsen man.

voor het seizoen heb ik hier nog gevraagd , ' is er hier niemand die zich zorgen maakt over mertesacker ?' ... ik kreeg zowat elke arsenal supporter over me heen .... nou goed het bleef me eender hoor , maar ik herhaal nu na 11 wedstrijden die vraag nog eens , dit dus na 11 matchen met een behaald punten totaal van 17 op 33 ....en 13 tegen doelpunten , zonder over de ook zwakke resultaten in de CL te spreken !
wenger weende vroeger altijd dat hij niet kon concurreren met de clubs die grote aankopen deed , nu al 2 jaar doet wenger ook transfers met heel hoge transfersommen maar blijkbaar is zijn neus voor 'echte' toppers toch niet zo goed want je kan nu al zeggen dat arsenal, uitgeschakeld is voor de titel en hoogstens nog voor plaats 4 of 5 speelt , dit na amper 1/3 van de competitie en dat arsenal echt blij mag zijn dat er echt wel 2 zwakke teams in hun groep staan voor de CL of ook daar zouden er problemen ontstaan !

Wordt echt tijd voor een frisse wind en zou verstandig zijn als Wenger na dit seizoen bij Arsenal stopt.
Heeft het in een aantal seizoenen uitstekend gedaan en is erg goed met jonge talenten. Alleen is het uitgewerkt, de laatste seizoenen loopt het echt een stuk minder en ze hebben toch een aantal aardig goede voetballers aangetrokken.
Jammer dat ze de laatste jaren niet echt tot het eind konden meestrijden met het kampioenschap.
Dit soort wedstrijden moet je niet verlzienen wil je bovenaan mee blijven draaien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren