Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez komt tot ontbranding: ‘Ik had tijd nodig om me aan te passen’

Laatste update:

Luis Suárez kwam wat moeizaam op gang bij Barcelona, maar de voorbije weken is de Uruguayaan uitstekend op dreef in Catalonië. In totaal maakte hij alweer zestien treffers in de Primera División, waarvan drie zaterdag tegen Córdoba. Suárez is blij met zijn doelpunten, maar hij vindt het extra belangrijk dat Barcelona gewonnen heeft.

/

Córdoba had weliswaar al veel wedstrijden verloren in eigen huis, maar Real Madrid (1-2), Valencia (1-2) en Atlético Madrid (0-2) hadden het er wel degelijk lastig. Dat Barcelona met 0-8 zou winnen, had Suárez niet verwacht. “Het is lastig om te scoren bij Córdoba, zeker in de eerste minuten. We wisten dat we geduldig moesten zijn.”

Suárez lijkt zijn topvorm te benaderen. “Aanvankelijk had ik tijd nodig om me aan te passen. Ik wist dat ik vanzelf zou gaan scoren. Ik deed wat ik altijd doe: hard werken en spelen zoals ik altijd doe.” Op de clubwebsite van Barcelona besluit Suárez met lovende woorden voor ploeggenoot Lionel Messi. De superster gunde een strafschop aan Neymar, die nog niet had gescoord. “Een fantastisch gebaar. Dat laat zien dat hij het team boven het individu plaatst.”

Luis Suárez past goed bij Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 mei 2015 om 18:02

Wrm denkt iedereen dat barca de treble wint, ze moeten nu in altetico winnen! Om kampioen te worden !

3 mei 2015 om 18:34

Als Atletico doorheeft dat als zij van Barcelona punten afpakken ze Real kampioen maken, gaan ze dat echt niet doen hoor.

3 mei 2015 om 19:35

Atlico wil cl spelen en ze zijn nog niet zeker van hun plaatsje vanwege Valancia die hun achtervolgd. Als ze zeker zijn voordat ze tegen Barça gaan dan zie ik ze wel expres verliezen tegen Barça

4 mei 2015 om 02:12

@ Chimeera

Als je zo redeneert dan kunnen we ervan uitgaan dat Barca wel kampioen wordt. Aangezien Valencia en Real nog tegen elkaar moeten. Verliest Real punten dan is Barca sowieso kampioen. Wint Real van Valencia dan is Atletico veilig en gaan ze tegen Barca niet alles geven.

Maar ik ga er niet van uit dat Atletico de wedstrijd zal weggeven. De fans zullen niet aanvaarden dat Atletico op 1 maand tijd zowel van Real als Barca verliest.

4 mei 2015 om 10:50

Fans zullen ook niet aanvaarden dat Atletico ,real kampioen maakt.
Barca heeft alles gewoon in eigen hand,we zien het allemaal wel.

We wisten dat het lastig was om te scoren.... 8-0 zegt heel wat anders.

3 mei 2015 om 15:33

Ze hadden het niet verwacht

3 mei 2015 om 15:54

Als je spaans voetbal volgt kun je weten dat Cordoba thuis niet veel tegendoelpunten krijgen.

3 mei 2015 om 16:47

Inderdaad. Madrid had het er erg lastig, en het is een ploeg waar het publiek erg fanatiek achter staat. Heksenketel in cordoba. Altijd lastig. Suarez past zich in het combinatiespel ook keurig aan. Erg leuk om te zien

3 mei 2015 om 17:01

Hij zegt ook de eerste minute .

De speler die nodig was voorin, iemand die er totaal niet bij past en daardoor juist er perfect bij past. Geen een boere harde werker die blijft rennen. Soort Alexis maar dan veel beter. Suarez brengt alles wat we miste voorin, kracht, dreiging, passie. De voorhoede is nu perfect en gebalanseerd.

3 mei 2015 om 15:44

Geen=Gewoon

3 mei 2015 om 15:51

Inderdaad Suarez beste spits ter wereld, ook geen braaf jongetje zoals de rest maar ook voor eigen succes durven te gaan.

3 mei 2015 om 16:03

Wie is beter? Suarez, aguero, muller, lewandowski of ibrahimovic?

3 mei 2015 om 16:05

Dat vind ik niet, Suarez is voor niemand te bestrijden, zijn speelstijl werkt overal en hij scoort altijd en meer dan Ibra daarom vind ik Suarez beter, Ibra komt op 2

3 mei 2015 om 16:05

Ooit wel maar die tijd is helaas voorbij!

3 mei 2015 om 16:05

Eerst ja maar dat is nu heel wat minder, dat hij nu wat meer scoort komt niet doordat hij wat meer voor zichzelf durft te gaan maar omdat hij eindelijk de kansen die hij krijgt ook echt afmaakt.
Je kan zeggen wat je wil dit is niet de Suarez wat hem zover heeft gebracht, hij is goed maar speelt heel anders.
Bij elke kans die hij verspilt verontschuldigd hij zich ook helemaal dat deed hij nooit.
Het is in ieder geval goed gekomen met hem stel dat hij ze niet maakte haha.

3 mei 2015 om 16:05

Suarez laat het ook in de grote wedstrijden zien: ManCity, Real, PSG, Atletico. Ibra is vaak onzichtbaar tegen de grote of in de CL. Dit op dit moment is Suarez zeker de nummer 1.

3 mei 2015 om 16:17

Toch wel knap scoutingswerk geweest van groningen. Volgens mij kochten ze hem voor slechts 3 ton en nu is hij de beste spits ter wereld die meer dan 100 miljoen kost inmiddels.

3 mei 2015 om 16:26

Suarez de beste speler ter wereld? Sinds wanneer?

3 mei 2015 om 16:46

Aguero is veel beter dan Suarez die twee kan je niet vergelijken

3 mei 2015 om 16:47

Ibra was de beste spits nu niet meer nu Suarez ongetwijfeld en die man maakt bijna geen lelijke goal allemaal eigen schoonheid alleen tegen Cordoba waren ze minder maar man die maakt pracht goals

3 mei 2015 om 16:48

Precies dit dus

3 mei 2015 om 17:52

@negertzoen, Aguero fluctueert te veel. Speelt af en toe geweldig en is dan wellicht de beste spits op aarde, maar speelt ook vaak met een 7.

Suarez speelt bijna elke wedstrijd erg goed en doet in vorm niet onder voor een Aguero in vorm. Persoonlijk zou ik zelfs Suarez in vorm altijd verkiezen boven Aguero.

3 mei 2015 om 19:27

suarez is ook gewoon veel beter dan aguero, bij aguero moet het team goed draaien wil hij scoren maar bij suarez is dat niet zo hij bijt zich erdoorheen en scoort.

En dan te bedenken dat ze volgend seizoen met zijn 3-en vanaf het begin zullen spelen... Suarez laat gewoon duidelijk zien dat hij bij de top van de top hoort. Ben geen barca-fan, maar voor deze voorhoede kan je alleen maar respect hebben. Beste aanval die ik tot nu toe heb gezien in mijn leven.

3 mei 2015 om 15:58

tenzij hij weer eens besluit iemand te bijten natuurlijk

3 mei 2015 om 16:44

Zeker weten. Het is een droom aanval waarvan ik had verwacht dat die (net als Iniesta-Ibrah-Messi) Hopeloos zou mislukken.
Heeft mij heel erg verrast en alle drie laten zien binnen 5 jaar, als ze alle drie samen blijven spelen, de treble gaan pakken en meerdere prijzen zullen binnenhalen nog. Wat een prachtvoetbal van deze drie toppers.

3 mei 2015 om 17:35

Ach Iniesta is geen aanvaller en Zlatan past(e) gewoon niet bij Barcelona. Dat die aanval mislukte mag geen wonder heten. Neymar, Suarez en Messi zijn allemaal goed in snelle combinaties en scoren ook aan de lopende band. Messi zal dit jaar vast weer een Gouden Bal toevoegen en met Neymar heb je de winnaar van 3 jaar verder. Suarez spreekt ook voor zich. Niks problemen met ego, deze jongens gunnen mekaar ook de doelpunten.

3 mei 2015 om 20:02

@acmilan73, das makkelijk praten. Zo zou je ook achteraf hebben kunnen zeggen: Suarez past niet in de stramien van Barca, Neymar en Messi als 2 kapiteins op 1 schip kan ook niet, Messi is al over de top, Neymar kon het niveau gewoon niet aan, Spanje is toch andere koek dan de Braziliaanse competitie en nog 5000 andere argumenten.

Van achteren kijk je een koe in z'n kont zeggen we dan.

3 mei 2015 om 16:27

Niet helemaal waar. Zuid amerikaanse landen hebben hun versie van het ek

3 mei 2015 om 16:40

@julian, hahah nee hoop het niet voor hem. Maar Barcelona is een redelijk ''brave'''ploeg, dus laten we hopen dat Suarez zich hier gedraagt.

@chuckk, waar heb je het in godsnaam over?

3 mei 2015 om 17:25

Vond het trio Henry Messi en Eto'o opzich ook wel lekker.

3 mei 2015 om 17:37

Ja was een goede aanval... Maar Messi, Neymar, Suarez is toch wel iets beter. Misschien als Henry op zijn top bij Barca was gekomen had ik er anders over gedacht, maar dit is voor mij de best mogelijke aanval van de afgelopen 15 jaar.

Momenteel de beste spits ter wereld. Wat een mooie route heeft hij afgelegd om bij z'n droomclub te komen.

Het is hem gegund. Een held

Je zou bijna zeggen ''wat is 16 ten opzichte van die andere 2 giganten? '' Als je even stilstaat en bedenkt dat hij al bijna tegen de 20 doelpunten zit dan is dat echt knap voor een eerste jaar.

3 mei 2015 om 16:29

En het feit dat hij tot eind oktober niet eens meespeelde, speelt natuurlijk ook mee. Suarez is een beest, alsnog 16 doelpunten en behoorlijk wat assists geleverd terwijl hij net een half jaar allemaal shit over zich heen heeft gekregen, respect. Neymar had een jaar nodig om belangrijk te worden voor barca, suarez niet eens een maand.

Suarez, het blijft een gekke jongen maar wat een geweldenaar. We gaan weer wat zien de komende jaren! Dat zuidamerikaanse trio van barca loopt als een trein.

eerste half jaar bedoel je :P

3 mei 2015 om 16:13

Hij heeft 8 of 7 wedstrijdjes gemist zeker geen half jaar.

4 mei 2015 om 11:00

Suarez was tot 25 oktober geschorst
miste daardoor 11 wedstrijden (8 competitiewedstrijden,3 Champions League duels)

In Nederland werd hij verguisd en werd er gezegd dat hij het niveau van de premier league niet aan zou kunnen. En zelfs werd er beweerd dat Bryan ruiz beter zou zijn dan hem. Echt lachwekkend hoe ver ze ernaast zaten toen die tijd. En ook dit jaar werd beweert dat suarez niet bij barca zou passen.

3 mei 2015 om 17:15

Dat was vooral Ajax afgunst toentertijd. Elke Ajacied zag wel dat deze man nog groter zou worden. Zijn drive is zo groot en wil altijd dat doelpunt maken

3 mei 2015 om 17:37

Haha ja al die Tukkers beweerden dat Ruiz een betere voetballer was. Die hadden in die periode sowieso enorm last van grootheidswaanzin. Staan nu gelukkig weer met beide benen op de grond.

Had nooit verwacht dat Suarez het zo goed zou doen bij Barca maar hij is een schot in de roos gebleken. Hij maakt Barca dynamischer juist omdat hij een ander type is dan de meeste Barca spelers.

3 mei 2015 om 17:56

Tja, many stories.

Veel mensen vonden Suarez geweldig en klaar voor Engeland en de Eredivisie ontgroeid. Meer dan mensen die het tegendeel dachten.

Daarnaast was Ruiz ook echt geweldig in Nederland. Dat Suarez het zo goed zou doen en Ruiz zo slecht (in verhouding) had niemand kunnen voorspellen.

Vergelijk het met Van der Vaart en Sneijder. Van der Vaart was belangrijker bij Ajax, maar Sneijder is uiteindelijk veel succesvoller en belangrijker geworden in het buitenland.

Jammer dat hij niet naar Real Madrid is gekomen

Ik vind hem veel beter dan Benzema, meer loopvermogen, agressie, passie, beter afmaken, goede winnaarsmentaliteit, zelden geblesseerd.

Jammer, toen Neymar niet wilde komen en we Bale ipv hem haalde vond ik het niet erg, maar Suarez, Balen man!

Sneijder ibrahimovic suarez
Vd.vaart n.de jong eriksen
Maxwell vermaelen vertonghen van der wiel

Ajax mag best trots zijn op al deze spelers die ze hebben afgeleverd bij grote clubs.

3 mei 2015 om 22:09

Pfoeh wat een team zou dat zijn. Kampioen zonder puntenverlies in de eredivisie haha

Weggooier. Is gewoon een psychopaat

Prachtig dat messi neymar een penalty gunt, daar waar cr7 letterlijk gaat lopen janken als een teamgenoot scoort.

Trots dat deze oud-Ajacied (en ook oud-Groninger) het zo goed doet bij een van de grootste clubs ter wereld. Het is hem gegund.

Mooiste is dat toen hij nog bij Ajax speelde, er een interview was en ze vroegen hem wat ze favoriete club was. Hij antwoordt met Barcelona. !00 reacties hier van gaat hij toch nooit halen. Paar jaar later is ie wereldtop en speelt hij bij Barcelona. De zogenaamde kenners hier weten het zo goed als het over spelers gaat die in Nederland spelen of gespeeld hebben.

MSN zal volgend jaar doorgaan, ookal kan Harsa niemand meer kopen, ze zullen even goed blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren