Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Suárez is het tegenovergestelde van Iniesta of Xavi, dat hebben we nodig’

Laatste update:

Barcelona heeft er lang op moeten wachten, maar komend weekend kan Luis Suárez zijn officiële debuut maken. De aanvaller werd afgelopen zomer overgenomen van Liverpool en de langdurige schorsing die de Uruguayaans international kreeg, nadat hij tijdens het WK zijn tanden zette in de schouder van Italië-verdediger Giorgio Chiellini, zit er bijna op. Uitgerekend tegen Real Madrid mag Suárez zaterdag weer voetballen.

/

In de aanloop naar die kraker kijkt verdediger Gerard Piqué uit naar de entree van de goalgetter, die bij de Catalanen een droomvoorhoede kan gaan vormen met Lionel Messi en Neymar. Piqué is ervan overtuigd dat Suárez wat toevoegt aan het elftal van trainer Luis Enrique. “Hij is een heel ander type voetballer dan wat we nu hebben”, vertelt de Spaanse stopper aan Revista.

“Zijn speelwijze is anders dan die van bijvoorbeeld Andrés Iniesta of Xavi, hij is het tegenovergestelde. Maar dat hebben we ook nodig”, benadrukt Piqué. “Vanuit het niets kan hij een doelpunt maken. Ik denk dat hij er klaar voor is om tegen Real te spelen. Hij had wat training nodig toen hij hier kwam, maar hij is nu fit. De eerste wedstrijd die hij mag spelen is el Clásico, dus misschien gaan we hem zien.”

Denk je dat Luis Suárez zaterdag zijn officiële debuut gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar gaat het imago van Barca. Suarez zal het goed gaan doen daar, zich populair maken bij de fans en vervolgens alles verkloten door een stupide actie. Het loopt als een rode draad door zijn leven, heeft bij iedere club waar hij gespeeld heeft vanaf Groningen laten zien dat hij niet helemaal 100 is.

21 oktober 2014 om 12:15

Dat imago wordt al een flinke poos ten grabbel gegooid, shirtsponsor, Abidal, Neymar transfer, Rosell's beleid, het is een incompetent rotzooitje, hopelijk brengen nieuwe verkiezingen in 2016 Barca de juiste mensen die wel op de juiste manier te werk gaan.

Suarez gaat sowieso bijten ja, of in ieder geval zwaar over de schreef op een gegeven moment.
Die jongen is een geweldenaar en een tijdbom om dezelfde reden, zijn onverzettelijke winnaarsmentaliteit, op de meest gefrustreerde momenten komt dat op negatieve wijze eruit, dus een classico of cl kwartfinale of iets en dan kan hij vertrekken het seizoen erop naar een Psg of Monaco waar dan weer hetzelfde gebeurt, het is/lijkt onvermijdelijk.
Het zou uit eigenbelang het beste zijn als hij met een muilkorf zou spelen.

21 oktober 2014 om 12:44

ik ben geen barca fan maareh laatste 5 jaar 3titels 4 spaanse supercups 2 europese ,2wereldbekers,2 chapions legues, waarvan een kwartfinale vorig jaar het "minste" resultaat in de afgelopen 8 jaar.

incompetent? lol op bayrn mss na is er geen club op de aardbol die maar in de buurt van die prestaties komt...in voetbal is het onmogelijk om absoluut alles te winnen

21 oktober 2014 om 13:31

Het is meer ondanks ipv dankzij het bestuur.

21 oktober 2014 om 12:18

Daar vrees ik met als Barca fan wel voor. Op zulke momenten heeft hij geen controle over zich zelf en kan hij alles doen. Als het niet lukt dat wordt hij gefrustreerd. Ik hoop dat hij zelf ook doorheeft dat hij geen kansen meer verdient, hij moet nu zelf laten zien dat hij zich kan gedragen.

Ik denk dat Suarez vooral geschikt is om een bus te breken, hij kan uit het niets iets creëren, een rommelaar die altijd met geluk erlangs lijkt te komen of te scoren maar doet dat te vaak om het nog geluk te noemen.
Ook haalt hij met Neymar de aandacht af van Messi waardoor die driedubbele dekking weg zal vallen.

Enige waar ik me lichtelijk zorgen om maak is dat hij in elke ploeg de man was om wie alles draaide, als de voorhoede hun ego compleet opzij zet en in dienst speelt van de ploeg en elkaar kan het een geweldig trio zijn met heel veel doelpunten.

Fijn ook om weer een killer in de ploeg te hebben, een echte spits die veel goals maakt zoals Henry,eto'o en Villa.

Neymar-Messi-Suarez is op papier al 10x beter dan Pedro en Alexis op de vleugels, daar zat relatief weinig rendement in.

21 oktober 2014 om 12:29

precies, met suarez zn fysieke kracht en doorzettings vermogen zullen ploegen zal het voor ploegen minder aantrekkelijk worden in hun eigen 16 te hangen. 1 verkeerde bal is dodelijk met suarez in de buurt. messi en neymar natuurlijk ook maar suarez is door zn fysiek toch dreigender bij bijv een voorzet van alves. alexis is in mij ogen overschat net zoals pedro. het zijn bruikbare spelers die hard werken maar een neymar is gewoon veel beter. creatiever betere dribbel en nu ook meer scorend vermogen. alexis was altijd te onrustig en pedro kan niks forceren als het team niet loopt. neymar messi en suarez kunnen altijd iets uit hun hoed toveren en behoren alle 3 tot de absolute top. Ben wel blij dat pedro is gebleven en ik hoop dat hij weer in vorm kan komen want pedro is zeker niet slecht. hij behoort gewoon niet tot de absolute top.

Ik durf het bijna niet te zeggen, als Real-supporter, maar ik hoop oprecht dat Suarez zaterdag z'n eerste minuten mag pakken.. Uiteraard wel omdat Barca dan 3-0 (of meer) achter staat

Maar nee zonder grap, ben echt benieuwd hoe dat gaat uitpakken die aanval! Hoop niet (voor Barca) dat het een gevalletje Ibrahimovic gaat worden, maar dat weet je nooit.. kan ook zo zijn dat 't supergoed uitwerkt. Hoop in ieder geval niet dat dit geslachtofferd wordt voor Neymar z'n kwaliteiten, want die guy is in bloedvorm. Kijk in ieder geval uit naar de clash!

Tuurlijk is hij een andere type speler. Aanvallers zijn nou eenmaal veel onvoorspelbaarder dan middenvelders...

21 oktober 2014 om 16:11

En zeker hondsdolle aanvallers, zoals Suarez

Eindelijk wat meer maantjesputters, gasten die voorop gaan in de strijd bij Barcelona. Met Matthieu en Suarez hebben ze nu "jongens van de straat".

Mijn lievelingsspeler! Blij dat hij volgende week weer mag spelen. Kan niet wachten, zal Barca heel veel brengen!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren