Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez in tranen bij terugkeer: ‘Het gevoel dat ik nu heb, is geluk’

Laatste update:

Luis Suárez kennen we als de spits die overal ter wereld op koelbloedige wijze doelpunten maakt en ten koste van alles wil winnen. De spits van Barcelona heeft echter ook een emotionele kant; tijdens het openen van een kunstgrasveld bij zijn oude club Nacional kreeg de Uruguayaan een brok in zijn keel.

Op zestienjarige leeftijd kwam Suárez bij Nacional in de jeugd terecht. Toen had hij nooit kunnen bevroeden dat hij nu bij een van de grootste clubs ter wereld speelt. Zijn boodschap voor de aanwezige kinderen was dan ook helder: “Ook al ga je door een moeilijke levensfase als je dertien, veertien, achttien of welke leeftijd je ook hebt... Je moet plezier hebben”, vertelde de dertigjarige spits. “En nooit opgeven. Dat zeg ik, omdat ik veel heb meegemaakt hier bij Nacional. Ik voel me bevoorrecht dat dit veld mijn naam draagt en ben Nacional zeer dankbaar.”

“Het gevoel dat ik nu heb, is geluk”, vervolgde de geëmotioneerde ex-speler van FC Groningen, Ajax en Liverpool. “Een lange tijd kon ik niet komen, vanwege een te drukke agenda. Maar ik wilde mijn kinderen laten zien waar ik vandaan kom, waar ik ben geboren als voetballer. Het is een geweldige plek.” Suárez maakte tot dusverre 121 doelpunten in 147 wedstrijden voor Barcelona en in dienst van Nacional kwam hij tot 10 treffers in 27 optredens.

Denk jij dat Luis Suárez als speler nog terugkeert bij Nacional?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi gebaar van de kant van Suarez. Nooit vergeten waar je vandaan komt. 121 doelpunten in bijna net zoveel wedstrijd, respect!

23 juni 2017 om 03:54

De cijfers liegen er niet om. Deze man scoort van alle hoeken en standen. Van alle spelers in de geschiedenis van t voetbal kun je sterke kanten opnoemen en zie je vaak hoe doordacht en met veel techniek bepaalde acties maken. Bij Suarez snap ik t gewoon nooit. Voordat die begint aan een actie denk ik altijd OK wat is die van plan die rare haha. T is gewoon zo'n abnormale speler. Is echt ongekend. Lijkt wel op een worm die zich door ieder mogelijk gaatje perst. Aanname en dribbel altijd hobbelig dat verdedigers zelfs denken wat gebeurt hier.

23 juni 2017 om 08:20

Yuup.
Ik weet nog in de tijd dat Suarez bij Ajax speelde dat hij veelal van die dribbels had waarbij hij met horten en stoten langs een back of CV kwam, er kwam interesse uit het buitenland en mensen riepen nee, dat kan die niet aan en op die manier kan hij in het buitenland toch geen verdediger voorbij?
Als je zo vaak op die manier een verdediger voorbij komt dan is t een kwaliteit.

Nog steeds komt hij soms spelers voorbij met veel kunst en vliegwerk, dan denk je echt mijn god waar hij is mee bezig en dan legt hij in diezelfde wedstrijd twee in het netje.... Klasbak!

Geweldige speler geworden en een grandioze carrière tot nu toe gehad. Vanwege zijn passie, strijdlust en ultiem geloof in het willen winnen is Luis Suarez toch echt mijn favoriete speler van het moment bij Barcelona. Waar medespelers rustig terug naar de middenstip lopen bij een 4-0 of 5-0, dan zie je Luis Suarez altijd nog even kort uitbundig juichen. Leeft zo voor de doelpunten, maar geniet ook fanatiek van doelpunten van ploeggenoten. Luis Suarez wilt gewoon winnen en hoe dat maakt niet uit. Heerlijk om zoveel passie te hebben en om zo iemand in je ploeg te hebben voorin.

Luis Suarez, de ontbrekende factor in het seizoen 2013/2014 om na zijn komst de 'treble' te winnen in het volgende seizoen.

Zag het vandaag inderdaad al voorbijkomen dat Suárez aanwezig was bij zijn oude club en dat hij naar een wedstrijd van de jeugd stond te kijken en ook aardig aan het coachen was. Vond het echt wel schitterend om te zien.

Persoonlijk ben ik altijd al een fan van Suárez geweest. Altijd aangegeven dat hij bij Barcelona terecht wilde komen en dat gaf hij bij FC Groningen en Ajax volgens mij altijd al aan en inmiddels speelt hij daar en is hij ook nog eens een van de beste spelers, zo niet, de beste, op zijn positie.

Met spelers als Lewandowski, Higuain, Zlatan, Aguëro, Cavani, etc. lopen er ook genoeg spitsen van een behoorlijk hoog niveau rond, maar het is maar net wat voor persoonlijke voorkeur je hebt en voor mij is Suárez de beste centrumspits ter wereld.

In het verleden heeft hij idiote dingen gedaan, zoals drie tegenstanders gebeten en onder andere Evra racistisch bejegend en ik praat zeker niet goed wat hij allemaal heeft gedaan, maar toch blijft het een geweldige voetballer en ik denk dat hij voor de jeugdspelers die hij vandaag toesprak bij zijn oude club, echt wel een bron van inspiratie zal zijn.

Mooi voor hem dat op de plek waar het allemaal begon, nu een veld ligt met zijn naam. Geweldige speler met helaas een zwart randje.

Echt respect voor deze man.

Eerst de grootste klootzak en nu je favoriete schoonzoon. Blij dat ik zijn ontwikkeling heb mogen meemaken want een ieder maakt fouten. Maar wat je ermee doet dat is belangrijk. Het heeft lang geduurd maar toch nog op tijd bij zinnen gekomen.

Buiten de randzaken is hij op het veld gewoon een baas. Groningen, Ajax, Liverpool en nog Barcelona op zo een hoog niveau. Jammer dat de ballon d'or nooit zijn kant op gaat.

Wie weet dat je ooit nog terugkeert bij nacional..

121 goals in 147 wedstrijden.. wat een ongelooflijke klasbak is dit zeg! Zijn wil om te winnen heeft hem zo ver gebracht! Prachtig hoe hij zich omhoog heeft gewerkt!

Mijn favoriete spits sinds Thierry Henry. Ook na zijn gekke gedoe hem nooit laten vallen. Hoe hij iedereen verbaasde door bij Barca ook te laten zien dat hij mee kan draaien heeft mij ook verbaasd. Want eerlijk gezegd dacht ik niet dat het wat zou worden. Hopelijk kan hij nog een paar jaar samen met Leo en Neymar een trio vormen voorin en prijzen pakken.

Had het werkelijk waar niet verwacht dat hij het zo goed zou doen bij Barcelona, maar is serieus een van de beste aankopen laatste 10 jaar. Heeft overal gescoord waar hij kwam, niet altijd even mooi maar wat een klasbak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren