Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez: ‘Heb jij het nieuwe telefoonnummer van Ron Jans voor mij?’

Laatste update:

Luis Suárez vergeet niet waar hij vandaan komt en ook niet wie hem heeft geholpen om de voetballer te zijn wie hij nu is. Drie voetbalmensen steken er bovenuit, zo verzekert de aanvaller van Barcelona zaterdag in gesprek met De Telegraaf.

/

Martin Lasarte liet Suárez debuteren in de hoofdmacht van Nacional, alvorens hij de overstap naar FC Groningen maakte. “Ik zal mijn hele leven Martin dankbaar zijn”, verzekert de aanvaller. Ook voormalig Liverpool-manager Kenny Dalglish neemt een belangrijke plek in het voetbalhart van Suárez in. “Hij heeft me in Engeland geholpen om succesvol te zijn in de moeilijkste competitie ter wereld. Er is geen liga die zo gecompliceerd en zo taai is als de Premier League”, stelt de Uruguayaan.

Dalglish steunde Suárez als coach, als mens en als een tweede vader. “Waar ik vandaag de dag ben als speler, als doelpuntenmaker, heb ik voor een groot deel aan hem te danken. Hij was een grootheid als speler en ik ben trots dat hij me heeft geholpen.” Nummer drie is afkomstig uit Nederland: Ron Jans, ex-coach van FC Groningen. “Heb jij het nieuwe telefoonnummer van Ron Jans voor mij? Mag ik dat alsjeblieft hebben? Met hem wil ik contact houden. Doe hem in Nederland alvast de groeten van me. Hij is een geweldige trainer en een geweldig mens.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha , geweldig . De meeste vergeten een simpele trainer als ze een topspeler zijn geworden . Ron Jans is de beste trainer in Nederland imo.

18 oktober 2014 om 11:26

Ik vind hem wel heel dreetig

18 oktober 2014 om 11:33

@sterling

De meeste spelers vergeten dit niet, ze worden enkel niet vaak vermeld.

18 oktober 2014 om 11:42

Martin Jol zal het denk ik niet leuk vinden, dat hij niet in het rijtje genoemd wordt door Suarez

18 oktober 2014 om 12:13

Dan mag je wel een brilletje want dan zijn jou oogjes niet helemaal in orde. Denk dat iedereen wel kan beamen dat Frank de Boer verreweg de beste trainer is in Nederland

18 oktober 2014 om 12:58

@woutervanbrugge Ik vind het helemaal niet vergelijkbaar als je bekijkt wat voor budget beide trainers tot hun beschikking hebben en uiteraard wat voor materiaal!!
Dan steekt Ron Jans met kop en schouder boven iedere trainer uit!

18 oktober 2014 om 18:02

Ron Jans is inderdaad de beste trainer op de Nederlandse velden. Lijkt mij een goede kandidaat-ondscoach om Hiddink te vervangen.

hij noemt eigenlijk al zijn clubtrainers op behalve die van Ajax. Wie waren zijn trainers bij ajax alleen v Basten en Jol?

18 oktober 2014 om 11:22

Omdat groningen ervoor heeft gezorgd met Ron Jans dat suarez na europa is gehaald. Dat is meer van bepang dan dat Ajax hem weer bij groningen weg plukt.

18 oktober 2014 om 11:23

Ook nog een poosje onder frank de boer

18 oktober 2014 om 11:38

Een of twee wedstrijden maar onder frank.
De rest was hij geblesseerd en toen kwam de winterstop.

18 oktober 2014 om 11:50

Hij was toch geschorst tot aan de winterstop, vanwege dat bijtincident met Bakkal of was dat toen al afgelopen?

18 oktober 2014 om 12:55

Ja dat kwam door de schorsing. Toen bleef hij haken op 7 wedstrijden en 7 goals in de eredivisie. Frank kwam erbij en toen heeft Luis naar mijn weten niet gespeeld onder Frank omdat hij voor zn schorsing verliep weg ging.

18 oktober 2014 om 11:24

De huidige trainer van Ajax?

18 oktober 2014 om 11:44

En de Boer 1.5 maand ofzo..

18 oktober 2014 om 21:40

En natuurlijk Henk ten Cate heel even en Adrie Koster.

Jans is ook een geweldige trainer. Maar is ook iemand met goede teksten en charme. Ideale trainer om ook een club zoals pec goed in de media te vertegenwoordigen. Pec en Jans zijn ook echt een ideale combinatie.

18 oktober 2014 om 12:06

Het is vooral dat laatste wat je aanhaalt waar PEC zo goed in is de laatste jaren. Art was ook een type dat precies paste bij wat Zwolle op dat moment wilde en nodig had. Jans is de ideale vervolgstap en zie waar de club gestaag naartoe bouwt. Mocht Jans ooit het aanbod krijgen van Ajax of Feyenoord weet ik niet of hij dat moet doen. Qua carrière en uitdaging zeker en ook qua kwaliteit heb ik geen twijfels, als persoon en cultuur echter wel. Ook dat is belangrijk.

18 oktober 2014 om 17:53

Klopt, plus het maakt het extra uniek dat zijn vader ook pec supporter is.

Ron Jans is de meest sympathieke trainer in Nederland, zit prima op zijn plek bij pec.

18 oktober 2014 om 12:28

ik vind Roan Jans echt een trainer voor de Spaanse league, misschien iets voor Villarreal,sociedad of een Sevilla.

18 oktober 2014 om 15:07

Nee, Emery heeft net verlengd.

Nou Ron, haal Suarez vast maar naar Zwolle.

Zou diezelfde Ron Jans een goede bondscoach zijn?

18 oktober 2014 om 12:30

Dat is een hele goede vraag, beter als Guus ( op dit moment) is hij zeker.

Wat zou ik Ron Jans graag terug willen bij Groningen... Als je ziet wat voor trainer er nu zit. Is inhoudelijk misschien goed, maar mist de uitstraling van Ron Jans. Het is voor mij als Groningen fan pijnlijk om te zien hoe PEC zich maar blijft ontwikkelen terwijl Groningen al jaren lijkt vast te staan in zijn ontwikkeling. Na het vertrek van Jans zijn we niet meer vooruit gegaan.

Vind dit wel leuk van Suarez. Mis wel Ajax in zijn rijtje, maar die zal wel in zijn rijtje clubs staan. Maar met de trainers van Ajax is er kennelijk wat oud zeer. Jol maakte hem aanvoerder, maar kennelijk is het daarna niet goed gegaan tussen hen. Hij heeft de Boer natuurlijk nauwelijks meegemaakt en ik denk ook dat hij dat niet afgewacht heeft. De Boer was nog tijdelijk trainer toen, maar toen hij een vaste aanstelling kreeg vertrok Suarez. Ik denk dat Suarez bewust op dat moment vertrok.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren