Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stuivenberg heeft wel plek voor door Van Gaal gepasseerde PSV’ers

Laatste update:

Bondscoach Albert Stuivenberg van Jong Oranje heeft zijn voorlopige selectie bekendgemaakt voor het oefenduel met Jong Israël. De keuzeheer heeft de door bondscoach Louis van Gaal gepasseerde PSV’ers Adam Maher en Jetro Willems opgenomen in zijn selectie.

/

Andere grote namen in de selectie van Jong Oranje zijn Luc Castaignos (FC Twente), Nathan Aké (Chelsea) en Ola John (Hamburger SV). Ook spelers als Mike van der Hoorn (Ajax) en Tonny Vilhena (Feyenoord) zijn opgeroepen. Stuivenberg heeft in totaal 31 spelers opgeroepen en op 28 februari maakt hij de definitieve selectie voor het duel met Jong Israël bekend.

De wedstrijd tegen Jong Israël, die op 5 maart in het stadion van SC Telstar gespeeld gaat worden, is voor het talententeam de eerste interland in het kalenderjaar 2014. Het duel geldt als voorbereiding op de EK-kwalificatieduels met Schotland (28 mei) en Luxemburg (3 juni). Jong Oranje speelde vijf keer eerder tegen de leeftijdsgenoten uit Israël en alle ontmoetingen leverden een zege op voor de Nederlanders.

De voorlopige selectie op alfabetische volgorde:

Nathan Aké (Chelsea), Yassin Ayoub (FC Utrecht), Bilal Basacikoglu (sc Heerenveen), Sven van Beek (Feyenoord), Lucas Bijker (SC Cambuur), Luc Castaignos (FC Twente), Chris David (Fulham), Stefano Denswil (Ajax), Kyle Ebecilio (FC Twente), Warner Hahn (FC Dordrecht), Mickey van der Hart (Ajax), Jorrit Hendrix (PSV), Mike van der Hoorn (Ajax), Guus Hupperts (Roda JC Kerkrade), Ola John (Hamburger SV), Terence Kongolo (Feyenoord), Dico Koppers (FC Twente), Stefan van der Lei (FC Groningen), Ruben Ligeon (Ajax), Jürgen Locadia (PSV), Adam Maher (PSV), Terell Ondaan (Willem II), Mustafa Saymak (PEC Zwolle), Alex Schalk (PSV), Sonny Stevens (FC Twente), Lesly de Sa (Ajax), Deniz Türüc (Go Ahead Eagles), Tonny Vilhena (Feyenoord), Mike te Wierik (Heracles Almelo), Jetro Willems (PSV), Hakim Ziyech (sc Heerenveen).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

natuurlijk prima jongens, maher en willems voor jong oranje. maar op dit moment komen ze toch iets te kort voor oranje.

19 februari 2014 om 14:25

Willems zie ik nog steeds als serieuze kandidaat voor het 'grote' oranje. Maakt de laatste week goede stappen . Als hij die door kan trekken zie ik hem het wk wel halen.

19 februari 2014 om 14:27

Willems is de laatste weken inderdaad belangrijk voor Psv, maar toch vooral aanvallend. Verdedigend is toch nog vaak slordig. Is nog niet goed genoeg voor Oranje eigenlijk, maar goed er zijn weinig alternatieven dus hij maakt inderdaad nog best een kans om mee te gaan.

19 februari 2014 om 14:41

Vreemde is....toen hij slecht speelde,haalde v gaal hem er bij.
Nu speelt hij goed en zit hij er niet bij???

19 februari 2014 om 14:45

Ik hoop niet dat Willems mee gaat hoor.. Misschien als 2de keus maar dan liever Emanuelson, Blind en Büttner!
On: Ziyech is een geweldige speler voor Stuivenberg om bij de selectie te hebben! Begint zich onderhand als een geweldige speler te ontwikkelen ook al is het in de eredivisie!

19 februari 2014 om 14:46

Aah volgens mij moet jij na een andere sport gaan kijken want verstand van voetbal heb je niet.
Willems en goed in een zin, laat me niet lachen!

19 februari 2014 om 14:57

jaa Van Gaal is echt een rare vogel, hij haalt allemaal mensen erbij waarvan ze niet eens goed spelen, schaars, siem de jong etc ga zo maar door, ik dacht dat je bij hem juist vorm behoud moest tonen, zelfs van dijk krijg niet de kans terwijl die geweldig speelt bij celtic.

19 februari 2014 om 14:59

@koningjansma

Volgens mij ben jij juist degene die er weinig verstand van heeft misschien moet je eens curling ofso gaan kijken, elke persoon met een beetje verstand van voetbal kan zien dat die willems geweldig kan voetballen voor iemand van 19 jaar alleen laat hij het niet altijd zien en moet nog veel leren want verdedigend is hij ook nog zwak.

19 februari 2014 om 15:02

Buttner speelt een keer in de 3 maanden, dan heb je echt helemaal niks te zoeken op het WK.

19 februari 2014 om 16:30

Snap jij nou nog niet dat Emanuelson geen Back is? En buttner nooit speelt?

19 februari 2014 om 14:39

Op dit moment wel ja, maar met oog op de toekomst zie ik ze wel in het nederlands elftal spelen. Maar idd voor jong oranje prima spelers op het moment.

Mooi dat Hendrix er ook bij zit, ik ben echt fan van die jongen! Verder opzich een aardige selectie. Je kunt toch een goed team neerzetten .

19 februari 2014 om 14:26

Is inderdaad een groot talent! Nog erg jong ook, dat vergeet ik wel eens, hij is bijvoorbeeld nog 3 jaar jonger dan Veltman.

19 februari 2014 om 14:26

hij doet het erg goed, maar ik zou er geen fan van kunnen worden want het is niet veel meer dan een werkertje

jammer dat maher zo tegenvalt...willems zijn houding staat me totaal niet aan, en voetballend komt hij gewoon tekort voor het grote oranje

19 februari 2014 om 14:30

Niet meer dan werkertje? Die jongen kan uitstekende voetballen hoor, zoekt altijd de voetballende oplossing. Is een jongen met een uitstekende mentaliteit en kwaliteit, kan nog ver komen als hij op deze manier door gaat.

Nou voetballen kan Willems wel, er zijn niet veel linksbacks die een verdediger uit kunnen kappen en de bal dan met hun verkeerde been in de verre hoek kunnen draaien hoor. Willems is vaak nog te slordig, hij kan nog niet een hele wedstrijd lang zijn concentratie vasthouden en dat moet wel echt nog beter.

19 februari 2014 om 14:35

Hij moet zich gaan richten op LB want ik vind hem iets te aanvallend als CV maar verder is het een goede speler met veel potentie.

19 februari 2014 om 15:03

Nee linksback is juist zijn slechtste positie.
Ik denk dat hij uiteindelijk het beste tot zijn recht komt als verdedigende middenvelder, een beetje zoals Blind nu speelt bij Ajax.

19 februari 2014 om 15:29

of Misschien een box to box middenvelder want hij loopt heel erg veel met of zonder bal.

19 februari 2014 om 15:49

Ja als Verdedigende middenvelder was hij echt geweldig! Denk dat hij zich op die positie moet concentreren want daar was hij goed. Als CV kan hij ook gewoon maar dan moet er een echte breker naast hem staan. LB was hij niet goed voorzetten kwamen niet aan en werd soms kinderlijk voorbij gespeeld. Toen had die 'snor' ook zoveel kritiek! Terwijl dat niet zijn echte positie is. Effen over de LB positie Willems speelt echt goed zijn voorzetten zijn nu zo gevaarlijk!! Locadia moet alleen wat geconcentreerd en altijd gefocust zijn in de 16 en hij wordt een echte killer

19 februari 2014 om 17:27

Die snor moet je niet serieus nemen hij noemt Nijland nog steeds een top talent....

Als ik de basis 11 zou maken zou ik er nog moeilijke keuzes moeten maken wie er op de bank moet zitten. Geeft toch aan wat een heerlijke selectie hier staat qua jeugd.

Waar is Iliass Bel Hassani?

Die jongen maakt al tijden indruk in het shirt van Heracles en verdiend absoluut een uitnodiging.

Sterk team. Ik betwijfel of er ook potentiële wereldtoppers bij zitten, maar in de beloftencompetitie zullen ze zeker hun mannetje staan.

Hier mijn opstelling overigens. Zitten een aantal erg goede spelers tussen die de potentie hebben om in het '''grote'' Nederland te komen.

Hahn
Te Wierik
Aké
Hendrix
Koppers
Maher
Ayoub
Ziyech
Hupperts
Castaignos
John
19 februari 2014 om 14:33

Te Wierik speelt niet als rechtsback bij Heracles toch?
De rechtsback positie is wel een het grootste probleem, daar zal het uiteindelijk toch moeten gaan tussn Ligeon en Brenet die nu niet opgeroepen is.

Weet iemand trouwens op welke positie die Ondaan speelt?

19 februari 2014 om 14:36

Te Wierik is de vaste rechtsback van Heracles. Kan overigens ook als centrale verdediger uit de voeten.

19 februari 2014 om 14:38

je hebt nog Ligeon en bij het "grote" Oranje is RB geen probleem

19 februari 2014 om 15:15

Ondaan is volgens mij een buitenspeler. Is weggegaan bij Ajax en toen naar AZ vertrokken. Dit seizoen moest hij ook daar weg, waarna hij enkele wedstrijden voor Telstar gespeeld heeft en verschillende doelpunten scoorde. Hij sprong zo in het oog dat Willem II hem oppikte. Daar lijkt hij zijn draai ook gevonden te hebben met een aantal doelpunten en assists. Samen met de andere AZ-er Boymans moet hij daar voor de doelpunten zorgen.

On: zeer talentvol team. Ook aanvallend zit lijkt het goed te zitten, terwijl het grote Nederlands elftal niet heel veel talenten rond heeft lopen in de aanval. Verdedigend is het verrassend goed.

19 februari 2014 om 16:23

Ik zou voor de rechtsback positie toch Hateboer in de gaten houden hoor. Doet het sinds zijn debuut bij Groningen uitstekend. Mocht hij zich zo door blijven ontwikkelen zou ik niet vreemd opkijken dat hij geselecteerd wordt voor Jong Oranje.

19 februari 2014 om 14:39

Vilhena op de bank?!

19 februari 2014 om 14:43

als je zo op het middenveld speelt wordt je overlopen..

Hahn
Brenet
van de hoorn
Kongolo
Willems
Ebicilio
Ayoub
Maher/Vilhen
Hupperts
Locadia
John
19 februari 2014 om 16:24

Het grootste talent (vilhena) zet jij op de bank?
Gelukkig is Stuivenberg de coach

Wat hebben we een belachelijk brede fantastische selectie straks op het ek! zo zeg..

enkel de rechtsbacks zijn een beetje schaars, daarvoor lijken we te moeten kiezen uit een Brenet, Dijkhuyzen, Ligeon, Tete misschien tegen die tijd, dat zal toch lastig worden, misschien kun je dan Sven van Beek daar zetten maar ja..

maar moet je toch eens kijken joh,

Depay - Locadia - Promes
Klaassen - Ziyech - Van Ginkel

Boëtius - Zivkovic - Ola John
Vilhena - Maher - Ayoub

Başacıkoğlu - Castaignos - Kishna
Ebecilio - David - Aké

Dit is echt belachelijk, deze jongens gaan komende anderhalf jaar nog allemaal ontzettend ontwikkelen dit is zelfs nog beter dan de John - de Jong - Narsingh, Strootman - Clasie/maher - Van Ginkel destijds.

Kan hier echt heel erg van genieten wat een talent zeg!

19 februari 2014 om 14:33

Ik vind het wel grappig dat heel weinig spelers een typisch Nederlandse naam hebben. Niet dat het uitmaakt, zijn toch mooie aanvallen die je opschrijft.

19 februari 2014 om 15:01

Waxtep,

Hhaha, nee dat klopt helemaal, en als je dat zegt zijn er heel veel mensen die je op je vingers tikken, maar jij en vele menen het niet slecht, of iemand nou Bilal Başacıkoğlu, Richairo Živković of Piet de Vries heet, het zal mij echt een worst zijn, vind juist heel erg leuk want zulke jongens kunnen vaak héél erg goed voetballen en als we enkel en alleen maar Echte 100% nederlanders zouden mogen hebben in oranje, waarvan hun voorouders in 1900 ookal in nederland woonden zouden wij héél wat minder uitzoek hebben

De waarheid is dat mierenneukers zouden zeggen dat Davy Klaassen en Marco van Ginkel van de bovenstaande 18 toptalenten, de enigste 'nederlanders' is, terwijl enkel Ayoub en Maher in Marokko geboren zijn, en op zéér zéér jonge leeftijd naar nederland gekomen zijn.

19 februari 2014 om 16:24

Haha dan zouden we misschien op plek 40 staan op de Fifa ranglijst idd. Maar ja, kijk hoe ver België nu ook komt met voetballers die half Belg zijn. Ik heb er ook totaal geen problemen mee want de toekomst voor NL is best om je vingers mee af te likken

19 februari 2014 om 14:48

Hopelijk komt er nog meer aan. Hoe meer talenten de kans krijgen des te groter wordt de kans dat er spelers in de top door breken.

19 februari 2014 om 15:03

Frhich,

Helemaal mee eens, en daar hoef je je geen zorgen over te maken kan ik je zeggen, vanaf de generatie 1990 krioelt het van het talent in nederland, en je likt je poten af bij de a's btjes, ctjes en verder, fantastische talenten en de lichting 1994 is fenomenaal die jongens zijn nu langzamerhand allemaal furore aan het maken bij hun clubs.

Kan iemand me wat meer vertellen over Deniz Türüc? Ik lees dat ie in de belangstelling staat van de Turkse top en Twente, maar heb hem eigenlijk nooit zien spelen.

19 februari 2014 om 14:51

Dynamische middenvelder, goede techniek, aardig schot, al probeert hij het na z'n doelpunt tegen NEC iets té vaak. Verricht een hoop werk zowel verdedigend als aanvallend.
Vind het met name erg sterk dat hij vorig seizoen op de bank begon.in de winter kwam hij in de basis. Naar het eind van het seizoen toe, steeds belangrijker, dit jaar in de Eredivisie meteen sterkhouder, en wordt elke week beter.

19 februari 2014 om 14:58

Thanks

19 februari 2014 om 15:36

Interessant misschien wel iets voor Feyenoord want we hebben een dynamische middenvelder nodig zoals el Ahmadi want wanneer Pelle weg gaat dan heb je niks aan Immers.

Leuk "ajax" kliekje. Aan de ene kant vd Hoorn, vd Hart, Denswil, Ligeon en de Sa en aan de andere kant Yassin, Bilal, Warner, Dico en Terrell.

PSV hofleverancier oranje en jong oranje. De vruchten van nederlands gericht aankoopbeleid en het werk met de jeugd op de Herdgang begint zich uit te betalen.


Laat anderen maar Scandinavie en Denemarken sterker maken. Dat moet ook iemand doen. Ieder zijn kwaliteiten en ding.

19 februari 2014 om 18:04

Leuk he provoceren?

Als je een beetje kan tellen dan zie je dat Ajax bij Oranje en Jong Oranje er evenveel spelers heeft met als grote verschil dat de spelers bij Ajax over het algemeen via de jeugdopleiding zijn doorgebroken en niet gekocht zoals de meeste spelers van Psv.

Op zich wel een leuke selectie als je het zo leest.

Inderdaad een fijne selectie. Zou leuk kunnen worden.

Lucas Bijker er weer bij, mooi! Een goede talentvolle linksback, als die jongen verstandige keuzes gaat maken dan kan dat uitgroeien tot een zeer goede linksback, waar we er toch niet zoveel van hebben in Nederland!

Talenten zeker, Ziyech , Ayoub,,ebicillio , Locadia ea, zijn natuurlijk wel jongens die voor het eerst op Eredivisie voetballen! Een goed jong oranje is nog nooit een zekerheid geweest voor een goede toekomst! zie de elftallen van Foppe de Haan!

Vilhena hoort toch gewoon in oranje vinden jullie niet?

Ik mis Daantje Disveld... Al jaren in de jeugdteams van Oranje, ook aanvoerder geweest...

Tot wanneer mag een speler eigenlijk voor Jong Oranje uitkomen? Zal ook wel een limiet aanzitten toch?

19 februari 2014 om 16:16

@svsdoo

Na 1 januari 1992 geboren, dan mag je mee, Disveld mag nog Ruim mee, zou volgend EK ook nog mee mogen zelfs (2017)

Maar die jongen staat bij NEC niet of nauwelijks in de basis, staat wel in de eerste 5 rechtsbacks die we in de gaten moeten houden voor dit jong oranje, maar de rechtsback positie is de enige positie waar we echt armoedig in zitten, Brenet, Dijkhuyzen, Ligeon, Tete, Disveld, zulke spelers kom je op uit.

Zéér opvallend maar niet minder leuk dat Terrel Ondaan is geselecteerd voor Jong Oranje. Begon het seizoen geweldigd bij Telstar en trok dit door in zijn eerste wedstrijden voor Willem II daarna kwam hij echter in een dipje. De laatste weken begint hij weer wat sterker te spelen en is ie al twee keer doorslaggevend geweest met treffers. Hij zal het ongetwijfeld niet halen tot de definitieve selectie echter is dit voor hem wel een mooie stimulans en teken voor het goede werk.

Ondaan is overigens een echte buitenspeler met veel snelheid, een goed schot, aardige techniek en een goede mentaliteit. Ben benieuwd waar zijn top ligt! Eerst ff kampioen worden met Willem Ii...

19 februari 2014 om 18:12

Hij was bij Ajax ook altijd een Oranje klant. Ging op 18 jarige leeftijd volgens mij naar AZ omdat hij snakte naar zijn prof debuut, maar het is daar helaas niet goed gegaan. Had nu bij Ajax niet misstaan in vergelijking met Lukoki, de Sa etc.

Deze spelers komen net te kort voor het grote Oranje, dus zijn he goede versterkingen. Vooral Willems erbij is goed voor de linksback positie

Off: Wel grappig dat wanneer er een buitenlander iets verkeerd doet het een kut surinamer/turk/marokkaan is maar wanneer die gene iets goed kan het een Nederlander word genoemd.

Ik mis ook Letschert(tegenwoordig Roda JC). Oorspronkelijk centrale verdediger maar laatste 2 wedstrijden zeer verdienstelijk bij Roda als rechtsback. Zat toch ook bij Jong Oranje?

Mooi dat Chris David van Fulham er bij zit. Dat is een geweldige middenvelder om naar te kijken. Het is een speler die de potentie heeft om bij grote Nederlands Elftal te komen. Op Youtube heb ik een interview gezien met Kluivert die zeer te spreken was over David. We zullen ongetwijfeld nog meer van hem gaan horen.

we kunnen natuurlijk nog wel uren discuseren of Willems nou wel of niet goed speelt, maar hij Speelt in ieder geval nog. Verbaas me er meer over wat van der Hoorn bij de selectie doet !! !!vraag me af op wat voor kwaliteiten ze hem geselecteerd hebben

Een Locadia is de toekomstige Kluivert, zeer sterk aan bal en scoort makkelijk. Hupperts is nieuwe Overmars, mooie dribbels en ontzettend snel. Chris David is de nieuwe Sneijder, tweebenig en zeer sterk en creatief aan de bal. Davy Klaasen is nieuwe Bergkamp, speelt met gevoel en is aanvallend zeer dreigend. Willems is nieuwe Bogarde, sterke verdediger die durft en nergens bang voor is. Veltman en Denswil zijn de toekomstige Rijkaard en De Boer. Er zit veel talent in de selectie en hoeven in toekomst geen zorgen te maken.

vd Hart
Hendrix
Denswil
Aké
Willems
Vilhena
Maher
David
Hupperts
Locadia
John
20 februari 2014 om 00:36

Als we jou moeten geloven is Immers zeker de toekomstige Cruijff

20 februari 2014 om 02:27

Hedde druksop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren