Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman tekent voor vier jaar bij: ‘Ik wil hier iets winnen’

Laatste update:

Kevin Strootman heeft maandagmiddag zijn nog tot 2018 lopende contract met een flink aantal jaren verlengd. AS Roma heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat de Oranje-international zijn krabbel heeft gezet onder een verbintenis die loopt tot medio 2022.

“Een verlenging is een speciaal iets. Ik wil hier iets winnen en ik zal er alles aan doen om te gaan slagen”, laat hij optekenen op het digitale thuis van zijn club. “Heel Roma heeft mij gesteund in de tijd dat ik geblesseerd was en ik ben erg blij dat ik hier kan blijven.”

I Giallorossi namen Strootman in de zomer van 2013 voor 17,5 miljoen euro over van PSV. De middenvelder, die de afgelopen maanden in verband werd gebracht met een vertrek naar Internazionale, speelde sindsdien in totaal 86 wedstrijden, waarin hij 12 keer wist te scoren.

Denk jij dat Kevin Strootman er goed aan doet langer bij AS Roma te blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen reden om weg te gaan. Roma houdt van hem en andersom.

29 mei 2017 om 17:55

De reden die hij geeft lijkt mij nou juist een reden om weg te gaan, wat wil hij winnen dan, de coppa italia? Juve heeft komende jaren nog wel het monopoly daar. Ik had hem liever naar Engeland zien vertrekken , om te zien of hij het daar red. Ik weet niet wat zijn ambities zijn en welke mogelijkheden maar europees gezien kan hij beter weg gaan.

29 mei 2017 om 18:00

Ben bang dat het fysieke voetbal in Engeland hem niet ligt. Bij Roma komt hij tot zijn recht. Daarnaast, in Engeland moet je dan ook maar bij de juiste club terecht komen wil je iets winnen. Bij een United (er gingen geruchten dat die hem wilde hebben vorige transferperiode) zou je, afgaande op afgelopen jaren ook vooral strijden om de bekertoernooitjes. Een prijs als de EL kan een Roma ook winnen als alles mee zit. Juve is een soort Bayern van Italiã« geworden ja, maar met Roma zit hij wel bij de voornaamste uitdager van Juve. Daarnaast maakt hij elk seizoen goede kans op CL voetbal (en speelt komend seizoen al Cl). Voor Strootman is dit prima. Het risico dat hij op een hoger niveau dan wel aan zien fysiek, dan wel aan de concurrentie ten onder gaat (zeker bij een koopclub als United) is het simpelweg niet waard. Dat komt natuurlijk naast de binding die hij met Roma heeft. Het leven in Rome zal vast niet onaangenaam zijn, de fans houden van hem en hij weet wat hij er heeft en zal vast dankbaarheid voelen voor het vertrouwen dat hij tijdens en na zijn blessures heeft gekregen.

29 mei 2017 om 18:19

Ja EL moet wel lukken, als Ajax de finale kan halen dan moet Roma dat zeker ook kunnen. Ik vind dat Strootman wat stagneert na zijn blessure, voor zijn blessure leken de clun\bs in de rij te staan. ik ben benieuwd of hij die volgende stap alsnog kan zetten. Hij is nu 27, als hij komende tijd niet die stap gaat zitten, ben ik bang dat Roma zijn plafond is.

29 mei 2017 om 18:24

En daar is niet per se wat mis mee. Voor zijn blessure was hij ook nog een stuk jonger. Ja, hij deed het toen geweldig, maar hoeveel spelers hebben het geweldig gedaan om bij een grote club vervolgens niet uit de verf te komen? Hoe ver hij was gekomen zonder blessure is koffiedik kijken. En als Roma zijn plafond blijkt te zijn, ach. Ook niet per se wat mis mee. Hij kan er een belangrijk figuur worden. Toch beter dan tussen basis en bank zweven van een club als United.

29 mei 2017 om 19:47

Voor het Nederlands elftal had ik graag gezien of hij meer aan kon. Hopelijk gebeuren er nog wat leuke dingen daar in Roma, zou leuk zijn als ze een keer Juve kunnen verslaan om het kampioenschap. De competitie is daar al zo saai met al die vervallen topclubs en lege stadions. Kan me nog herinneren dat Italie De competitie was, elke zondag op Canal+ kijken.

29 mei 2017 om 21:43

@ajaxlwd: als je daar lekker in Rome zit en je wordt geadoreerd door de fans aldaar. Dan denk ik dat er maar weinig clubs zo fantastisch zijn als Roma. De Serie A winnen zal zeker lastig worden, maar Europees zouden ze echt wel kunnen stunten hoor. Ik zou ook lekker blijven waar hij nu zit. Je moet maar afwachten wat voor moois je bij een andere club krijgt. Wellicht een hoger niveau, maar zeker geen beter leven.

30 mei 2017 om 11:15

Hoe moet hij iets bij Roma winnen als hij daar weg gaat? Lijkt me dat hij om deze reden alleen maar kan blijven.

Geweldig nieuws voor Strootman en Roma. Strootman is de perfecte speler om de leider van Roma te worden. Iemand als Naingolan is net een stapje beter en zo'n jongen wordt dan bijna onhoudbaar. Maar Strootman kan net wel of net niet de stap naar een topclub zetten. En dan lijkt het mij ideaal om gewoon de rest van je carrière de motor op het middenveld bij Roma te zijn.

Prima mooie club! Roma met zijn blessure veel in hem geïnvesteerd, mooi dat hij dit dmv dit contract terug betaald.

Met de selecties van Juve en Napoli ga je die prijzen voorlopig op je buik kunnen schrijven, vrees ik. Misschien een beker, maar dat zal het denk ik het hoogst haalbare zijn. Neemt niet weg dat Roma een prachtige club is met een geweldige achterban!

29 mei 2017 om 18:04

Aan de andere kant heeft roma vanaf volgend seizoen de beschikking over het transfergenie van sevilla monchi, als die met dezelfde soort transfers gaat komen daar, kan het nog wel eens mooi uitpakken wellicht.

29 mei 2017 om 18:06

Roma is dit seizoen gewoon boven Napoli geëindigd hoor. Juve, tja, dat is een soort Bayern geworden in de Serie A.

29 mei 2017 om 22:34

Zo groot was het gat met Juve dit jaar ook niet (4 punten), bovendien scoorde AS Roma (en Napoli) ook een stuk meer dan Juventus en hadden zij ook beide een beter doelsaldo. Ik denk dus echt niet dat het onmogelijk is dat Roma of Napoli in een goed jaar waar alles klopt een doet naar de Scudetto.

29 mei 2017 om 20:40

Wat je niet moet vergeten is dat mensen hetzelfde zeiden over PSG in Frankrijk vorige zomer, deze zomer heeft om een of andere reden niemand het meer over een alleenheerser in Franrkijk. Met goed voetbal en een beetje durf is het echt mogelijk. Juventus is niet onverslaanbaar.

Hij heeft gisteren kunnen zien hoe veel liefde de supporters van Roma je kunnen tonen als je die liefde zelf ook teruggeeft. Voorlopig is Strootman zeer geliefd onder de Roma supporters, was gisteren ook weer geweldig.

Hopelijk zal hij zijn naam in de geschiedenisboeken kunnen bijschrijven in de komende jaren, of het nou de Coppa is of de Scudetto, al is het hopen natuurlijk op de laatste.

Helaas voor Nederland niet zo doorgegroeid als gehoopt. Heeft ook met blessures te maken. Bij zijn transfer naar Italie en zijn goede start werd al gefantaseerd over de stap naar een echte topclub. Maar goed AS Roma is natuurlijk ook gewoon een hele mooie club om jaren te blijven spelen.

Goed nieuws voor Roma.
Hoop op vele mooie jaren met hem!

Goede keuze, leek als een raket te gaan na Psv, maar mede door blessures nooit de groei doorgemaakt die we als NL gehoopt hadden. Een transfer naar United behoorde toentertijd tot de opties, maar ik denk dat Strootman en Roma veel aan elkaar hebben en nog gaan hebben.

Ik vind die band tussen roma..haar fans en Strootman echt geweldig. (wat ik zo van veraf zie dan haha).
Deze handtekening past er helemaal bij.
Super hoe ze hem idd hebben gesteund in zijn revalidatieperiode(s).
Hopelijk dat het bij die blessures blijft want man man... die blessures die hij had waren niet niks.

Mooi om te zien dat hij geeft om de club. Hij had met gemak een overstap kunnen maken en daardoor ongeveer een miljoen extra kunnen verdienen. Maar hij blijft bij de club die hem altijd gesteund heeft. Erg mooi gebaar!
Nu dat totti gestopt is hebben ze met florenzi en de Rossi nog 2 echte gladiatoren. Nu kan strootman over een paar jaar als buitenlander dit ook worden, ik denk dat dat 1 van de grootste complimenten kan zijn in je carrière

Blij!
Inferdaad! De lieffe en oprechte emotie was gisteren te zien bij Roma. Binnen niet al te lange tijd een commercieel aantrekkelijk eigen stadion, een fantastische succesvolle TM overgekomen banuit Sevilla. Ik zie een goefe toekomst voor onze club met onderandere Kevin...
Maar ik denk dat Alex10 wel weer ern domper eert te plaatsen.
Offtopic: de echte del Piero zei mooie dingen over Totti

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren