Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Strootman naar Manchester United? Het zijn slechts geruchten’

Laatste update:

Na een absentie van acht maanden is Kevin Strootman weer inzetbaar bij AS Roma. Terwijl de middenvelder hard werkte aan zijn herstel werd hij nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United, maar een transfer is voorlopig niet aan de orde. Dat zegt Fabio Parisi, de Italiaanse zaakwaarnemer van de middenvelder.

/

Volgens Parisi werkt Strootman nog steeds keihard aan zijn herstel: het is zaak om weer honderd procent te worden. “AS Roma krijgt weer een geweldige speler terug. De terugkeer van Kevin is goed voor hem en goed voor het team”, laat de belangenbehartiger optekenen in de Italiaanse media. “Het is aan Kevin om geconcentreerd te blijven, vertrouwen op te doen en minuten te maken.”

Het is Parisi ook niet ontgaan dat Manchester United in de kranten wordt genoemd als toekomstige bestemming van Strootman. “Een toekomst bij Manchester United? Op dit moment zijn het slechts geruchten. De aandacht ligt voor honderd procent bij zijn fysiek”, besluit de zaakwaarnemer.

Ik raad Kevin Strootman aan om bij AS Roma te blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

T zou ook niet echt getuigen van respect naar Roma toe om gelijk weg te gaan.
Gewoon nog een jaartje blijven, echt een wereldtopper in wording, pas 24 jaar ook.

Ook een verademing om hem dalijk weer bij Oranje te hebben, speler met de juiste vechtersmentaliteit waar het nog wel eens aan schort bij dit NL-elftal

13 november 2014 om 14:01

Heeft niets met respect te maken. Roma wist toen ze hem haalde drommels goed dat ze iemand binnenhaalde die waarschijnlijk maar even zou blijven. Als Strootman niet geblesseerd was geraakt dan was hij deze winter al weggegaan. Wat zeg ik, afgelopen zomer al.

Strootman kan beter. Als hij niet goed genoeg was gebleken dan was Roma hem toch ook niet uit respect blijven opstellen?

13 november 2014 om 14:02

Mee eens dat het niet netjes is om weg te gaan maar als ze er genoeg aan verdienen verzacht dat een hoop

Laat Kevin eerst maar eens het vertrouwen terugkrijgen in zijn knie, zodat hij weer als vanouds kan bikkelen op het middenveld. Die overstap naar Manchester United kan ook later nog.

Ik merk aan mezelf dat ik ineens ook enthousiast ben over Strootman, terwijl als ik realistisch nadenk weet ik niet waar dat op gebaseerd is. Deed het aardig bij PSV en heeft een paar goede maanden gehad bij AS Roma. Ik denk nu dat hij de redder van het Nederlands elftal kan zijn. Gek hoe je beïnvloed kan worden door de media.

13 november 2014 om 16:11

Klopt, 25 wedstrijden bij Roma om precies te zijn en geen champions league ervaring. Kan natuurlijk allemaal nog komen.

Lijkt me beter dat hij sowieso tot komende zomer blijft. Kan hij weer fit worden en wedstrijden spelen. Dit zou tevens een bewijs van respect zijn naar zijn collega's, staf en supporters van Roma.

Vanaf de zomer zal hij ook keuzes te over hebben om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij zal dan ook uit een echt Europese topclub kunnen kiezen, hoop ik tenminste voor hem.

Vind sowieso dat hij vanuit AS Roma naar de absolute top moet, anders kan hij net zo goed in Roma blijven spelen. Lekker klimaat en hij word er meer dan gewaardeerd.

13 november 2014 om 14:14

Heeft niet heel veel met respect naar de club te maken. Roma is natuurlijk niet gedwongen om hem te verkopen. Het zou pas respectloos zijn als hij een breuk zou forceren, maar daar ziet het voorlopig niet naar uit

13 november 2014 om 14:40

Begrijp inderdaad dat het niet echt respectloos is in een normale situatie. Het gaat mij er meer om dat alles en iedereen hem heeft gesteund bij Roma in misschien voor hem de lastigste periode in zijn carrière. Dit kan voor sommige mensen binnen de club en voor de fans als verraad overkomen.

Maar respectloos is het inderdaad niet zolang hij, zoals jij goed aangeeft geen breuk gaat forceren. Maar zo'n type speler is het niet, lijkt mij tenminste.

Grappig hoe wij Nederlanders hem als de verlosser voor United zien, wat een grap leuke voetballer maar echt geen wereldtopper hoor, mensen doen alsof hij een Toure of Modric is, hou aub op zeg, zijn zat middenvelders met zijn kwaliteiten.

13 november 2014 om 14:37

Hoezo verlosser van United? Er gaan geruchten over Strootman naar United ja maar dat betekent niet dat elke Nederlander ook gelijk wil dat hij gaat. Ik, als Unitedfan, zie hem niet eens graag komen. Op het middenveld hebben we nu genoeg spelers, Strootman is dan gewoon overbodig. In het buitenland zien ze overigens wel graag Strootman komen, heel veel utd fans die hem nu opeens ook bij Roma volgen

13 november 2014 om 14:40

Ik zou zeggen noem er 10 met minimaal dezelfde voetbal kwaliteiten en fysieke mogelijkheden. Zoveel zijn dat er niet hoor.

13 november 2014 om 15:45

Vind dat je Strootman wel tekort doet. In potentie 1 van de beste middenvelders - als hij fit blijft de komende jaar en blijft ontwikkelen dan zou hij een aanwinst zijn voor iedere grote club. Zijn mentaliteit is uitzonderlijk, een echte winnaar en leider.

Ik zie hem eerder als de Messias voor het nederlands elftal, zodra hij terugkeert in de basis bij oranje, gaat het meteen een stuk beter lopen. Daar ben ik van overtuigd.

13 november 2014 om 16:08

Oh jee, hebben "wij Nederlanders"het weer gedaan. Ze speculeren overal over Strootman wellicht naar United. Niet alleen in Nederland.

13 november 2014 om 16:35

Waar zeg ik dat wij de enigen zijn die zeggen dat hij naar Manu gaat dan? Juist nergens, ik bedoel ermee te zeggen dat mensen hier op dit bericht altijd reageren alsof deze jongen the missing link daar is, terwijl die dat niet is.

Wordt moeilijk een basidplaats te krijgen. Zijn tijdelijke vervanger Nainggolan blijkt geweldig op zn plek te zijn en is naar mijn mening een van de 3 belangrijkste spelers van Roma. Verder heb je clubheld De Rossi en Pjanic op dezelfde positie. Ik ben benieuwd hoe Roma dit gaat uitpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren