Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman krijgt volgend jaar gezelschap van Australische tienersensatie

Laatste update:

AS Roma staat op het punt zich te versterken met Danny De Silva. De zeventienjarige buitenspeler is nu nog een grote onbekende in Europa, maar geldt in Australië als dé belofte voor de toekomst. Nu al heeft de jongeling meerdere interlands voor het Onder-20-elftal van the Socceroos achter zijn naam staan. Hij komt over van Perth Glory FC, dat de transfer van de speler vrijdag aankondigde.

"We kunnen met trots aankondigen dat we een akkoord hebben bereikt met AS Roma, dat nu de rechten heeft om de veelbelovende jonge middenvelder Danny De Silva na het huidige seizoen in te lijven", meldt de club op de website. Over de hoogte van de transfersom doet Glory geen verdere mededelingen. Wel onthult men dat beide clubs al sinds maart in gesprek waren over een transfer.

Ook Everton toonde serieuze interesse in de tiener; David Moyes wilde hem vorig jaar al naar de Premier League halen. Mede door de tegenwerking van Perth Glory kwam het destijds echter niet tot een transfer. De Silva geldt als de op een na jongste debutant ooit in de A-League: op zijn vijftiende maakte hij voor het eerst zijn opwachting in de Australische equivalent van de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken deze jongen niet, maar Roma doet het echt goed wat betreft de toekomst. Ze hebben al flink wat grote talenten in de jeugd of bij het eerste zitten. In Italië snappen ze nu ook meer dat de jeugd de toekomst is

Australiër in een Italiaanse competitie. Ik ben erg benieuwd. Klimaat wise kan het geen problemen opleveren, cultureel gezien wel. Alhoewel, met zijn achternaam zullen er ergens Latijnse roots zijn, waardoor hij er wellicht goed mee kan omgaan. Hangt natuurlijk af in hoeverre zijn familie typical Ozzie is.

Maar, uiteindelijk, als je echt goed genoeg bent, kan je overal slagen, toch?

Ik ben erg benieuwd.

Edit: spellingsfoutje.

13 juni 2014 om 12:34

Ozzie's zijn echter wel echte doorzetters, dus mocht het moeilijk worden zullen zij, over het algemeen, niet snel opgeven en terug naar huis willen.

13 juni 2014 om 12:45

Australië is een land van immigranten en de bevolking is super divers, dus cultureel gezien moet het wel goed komen!

13 juni 2014 om 12:53

Uhhhhh. Ik heb er een jaartje gewoond, maar het valt wel mee hoe divers. Tja, ze komen wel overal vandaan, maar er is duidelijk een Ozzie cultuur. Sterk vertoog hoor. Daarnaast is er een Aziatisch vertoog en nog de oorspronkelijke bewoners, maar dat zegt niet zoveel over de mensen die daar Ozzie zijn.

On: We gaan het zien. Ik heb wat filmpjes gekeken en die gast houdt heerlijk de bal dichtbij zijn voeten. Alla Oscar. Krijgt daar wel aanzienlijk meer ruimte.

13 juni 2014 om 20:07

Nou, ik ben er een lange tijd geweest, en mij viel op dat het een hele open en tolerante samenleving.

13 juni 2014 om 17:03

Aussies in de serie A kunnen wel degelijk. Grella speelde jaren bij Parma. Bresciano was ook een degelijke kracht bij Parma en Palermo. En ook Kalac was een aardige keeper bij Perugia dan ( voor AC Milan kwam hij te kort. Dus het kan wel

Nou, ik ben benieuwd. Ik weet niet veel van hem (wat al in de tekst word aangegeven), weet iemand of hij actief is op het WK?

13 juni 2014 om 12:53

Nee, niet actief op het WK.

13 juni 2014 om 12:57

Staat ook in de tekst, hij speelt voor het -20 team

13 juni 2014 om 14:12

Dat hij interlands voor -20 achter zn naam heeft snap ik maar dan kan hij toch nog wel geselecteerd zijn voor de grote jongens.

Goed nieuws en prima lange termijnsaankoop. Het is altijd maar afwachten of een talent (met name uit een matig voetballand) zich door ontwikkeld. Maar had al wel van deze jongen gehoord. Nog niet veel van gezien maar het feit dat hij bekend staat als het grootste Aussie talent maakt me erg nieuwsgierig. Snel en slim gehandeld Roma.

Ken deze speler niet, maar als je de verhalen moet geloven dan wordt hij wel een speler waar Roma iets aan heeft in de toekomst. Goede aankoop dus

Heb danny het afgelopen jaar vaak live kunnen aanschouwen en qua techniek kan je hem vergelijken met modric. Is voor zijn leeftijd behoorlijk groot en handelt graag in 1 a 2 stappen. Denkt vooruit en is een motivator. Nu op zijn leeftijd zal hij geen invloed uit oefenen in de kleedkamer als aanvoerder maar ik zie hem over een jaar of 4 roma op sleeptouw nemen. Elio Capradossi is ook een speler waar rekening mee gehouden moet worden. Dit zouden nog wel eens 2 geldboompjes kunnen zijn!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren