Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Streppel slaat steil achterover: ‘Zullen we ook Johan Cruijff roepen?'

Laatste update:
/

Jurgen Streppel heeft genoeg van de verhalen over Joris Mathijsen en een eventuele functie als technisch directeur van Willem II. De club uit Tilburg zoekt weliswaar een nieuwe technische verantwoordelijke, maar het lijkt erop dat de verdediger van Feyenoord het in ieder geval niet gaat worden. Mathijsen zelf heeft overigens nog niet op de berichtgeving gereageerd en daarnaast is het nog niet duidelijk of de veteraan überhaupt van plan is om te stoppen.

“Het slaat helemaal nergens op”, vertelde Streppel, die coach én huidig technisch directeur is, aan FOX Sports. “Het wordt door iemand gevraagd en vervolgens neemt iedereen het over. Onvoorstelbaar. Zullen we ook Johan Cruijff roepen? Dan is hij zeker ook ineens in beeld bij Willem II? Wij doen hier helemaal geen uitspraken over.”

Streppel benadrukt dat er ‘heel veel mensen zijn die capabel zijn voor de functie’. “Op namen ga ik niet in. We zijn er op de achtergrond mee bezig. Ik ga in ieder geval niet met Joris Mathijsen praten.” Mathijsen, 34 jaar, startte zijn loopbaan bij Willem II, waar hij zes seizoenen speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren