Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Streppel bijt op lippen: ‘Ik kan beter niet zeggen wat ik echt vind’

Laatste update:

Willem II gaf zondagmiddag een 0-2 voorsprong uit handen tegen De Graafschap (2-2) en liet derhalve na om zijn tweede overwinning van het seizoen te boeken. “Misschien kan ik even beter niet zeggen wat ik echt vind”, zei Jurgen Streppel na afloop voor de camera van FOX Sports.

/

“Ik ben teleurgesteld. We hebben geen druk gezet en ik zag in balbezit niet dat wij een man meer hadden en dan roep je het over jezelf af”, aldus Streppel, die over de eerste helft ook al niet te spreken was. “Het tempo was te laag en we liepen allemaal de trechter in. We waren alleen wel heel effectief.”

“Deze wedstrijd moeten we natuurlijk winnen, dus deze tik zal nog wel even nadreunen”, besloot de 46-jarige oefenmeester van De Tricolores. Erik Falkenburg, maker van twee doelpunten, spreekt van ‘een klotegevoel’. “Ik snap het niet. Er was niets aan de hand, we komen met 0-2 voor, zij een mannetje minder... Dan moet je het uitspelen. Vooral bij balverlies hebben we het niet goed gedaan. Die doelpunten, dat is fijn, maar ik sta hier wel met een klotegevoel. Echt ongelooflijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

idd wanprestatie van de tricolores vorige week tegen Utrecht top nu zwaar beneden maats

Ik hoop dat hij in de kleedkamer niet op zijn lippen heeft gebeten en ze de waarheid heeft verteld. Ik ben zo klaar met al die Nederlandse spelers die denken dat ze zo goed zijn dat ze niet alles hoeven te geven elke wedstrijd.

27 september 2015 om 16:15

Dus bij die 6 buitenlanders van Willem ll is het wel oké?

Heb Gijón tegen Betis gekeken, dus heb ik alleen het laatste half uur gezien, en dat was echt heel slecht, ga er dan ook vanuit dat Streppel zeker in de kleedkamer heel erg boos is geworden.

27 september 2015 om 16:20

Nou heeft meer te maken met de mentaliteit in ons voetbal natuurlijk. En die buitenlandse jongens van Willem II spelen allemaal vanaf hun jeugd al in Nederland, dus die hebben dat ook.

Was helemaal niks vandaag.
Waardeloos gespeeld en daarom ook verdiend niet gewonnen!
Vandaag geen strijd en passie gezien en dat vind ik zorgelijk.
Er moet snel iets veranderden want anders ga je serieus in de problemen komen.

Enige speler die vandaag wel alles gaf was Falkenburg. De rest was echt waardeloos!

Waarschijnlijk weer dat typisch gevalletje van onderschatting, is niet de eerste keer dat de Tilburgers zich zo na het laatste fluitsignaal naar de kleedkamer wordt gestuurd... of was die overwinning van vorige week een bevlieging.

Kijk vanavond maar eens goed in de spiegel Streppel. Wij als supporters voelen ons danig voor gek gezet worden. Het is al de tweede wedstrijd op een rij. En waarom geen Nemec brengen. Die is toch niet voor niets aangetrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren