Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stewart zeer openhartig over Debast, Sánchez, Vranckx en De Ketelaere

Laatste update:

Earnest Stewart heeft voor de camera bij Hans Kraay junior van ESPN een boekje open gedaan over de transferperikelen bij PSV. De technisch directeur sprak voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord uit dat PSV concreet bezig is met Zeno Debast van Anderlecht. AC Milan-middenvelder Charles De Ketelaere komt in ieder geval niet naar PSV.

PSV is druk bezig met het afronden van een aantal grote aankopen. "In elke linie willen we nog wel wat gaan doen", zegt Stewart. "De transfermarkt is niet makkelijk geweest tot nog toe, want je ziet dat de grote buitenlanden nog niet zoveel geld uitgeven. Op het moment dat dat allemaal begint te rollen en de tijd wat korter wordt, gaat dat meestal sneller."

Voor de positie centraal achterin informeerde PSV bij Davinson Sánchez, die weg mag bij Tottenham Hotspur. "Dat speelt niet meer", zegt Stewart. "Wij zijn in gesprek gegaan, maar we kunnen niet aan zijn eisen voldoen." Nu werkt PSV aan het binnenhalen van Debast, die door Kraay junior 'een mooie, grote, voetballende centrale verdediger' wordt genoemd. "Dat vinden wij ook", reageert Stewart. "Wij zijn in gesprek. Hoe ver we zijn? Uiteindelijk moet er iets uit gaan komen, maar zover is het nog niet."

PSV zoekt na het vertrek van Xavi Simons naar Paris Saint-Germain naar een nieuwe nummer 10. De Ketelaere is volgens Stewart níét in beeld. "Er wordt gezegd dat wij achter De Ketelaere aan hebben gezeten, maar wij zijn met iets anders bezig." Stewart snapt de link niet die in de media wordt gelegd tussen PSV en Arsen Zakharyan van Dinamo Moskou. "Daar begrijp ik heel weinig van. Zacharyn is wel aangeboden, maar er is geen interesse van ons." Volgens Fabrizio Romano is PSV zo goed als rond met VfL Wolfsburg over Aster Vranckx, maar volgens Stewart is het nog lang niet zover. "Het is een speler waar we wel oren naar hebben."

Ibrahim Sangaré gaat mogelijk nog vertrekken bij PSV. "Daar is concrete interesse voor. Nottingham Forest? Dat zou kunnen." Sangaré kan voor een gelimiteerde som vertrekken. "Zijn clausule geldt tot het eind van de window. Daar kan gebruik van gemaakt worden. 38 miljoen euro? Dat zijn jouw woorden, Hans. Het is een mooi bedrag voor PSV. We willen Sangaré graag behouden, maar als iemand het bedrag op tafel legt, dan kunnen we niets doen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk zijn we niks wijzer geworden. Maar kregen we te horen wat we al weken lezen.

4 augustus 2023 om 19:26

Wel de expliciete bevestiging dat je niet meer op Sanchez moet hopen en dat Debast het volgende hoofddoel is.

4 augustus 2023 om 19:35

Debeast zou een goeie versterking zijn voor PSV.

4 augustus 2023 om 21:10

Debast is een heel sierlijke voetballer en kan een hele goeie maar maakt wel nog wekelijks foutjes. Zou een hele goeie aankoop zijn mits hij tijd krijgt

4 augustus 2023 om 19:26

Niet helemaal, je hoort het nu uit directe hand. Duidelijk in de targets, dus pak maar door.

4 augustus 2023 om 19:27

In ieder eval bevestiging, er wordt tegenwoordig zoveel geroepen en geschreven dat je niet weet wat er waar is. Wel fijn zo'n uitleg, wel vervelend voor vz want die kunnen hierdoor iets minder artikelen gaan plaatsen haha

4 augustus 2023 om 19:28

In elk geval iets van duidelijkheid toch? Streven deed dit bij Twente ook, vond dat altijd wel verhelderend en fijn om te horen.

4 augustus 2023 om 19:30

Hiervoor waren het geruchten. Nu wordt het in ieder geval bevestigd door de TD.

4 augustus 2023 om 19:30

Dat klopt, maar je mag ook niet van Ernie verwachten dat hij alles even gaat vertellen tegen Hansie. Wel komt het nu uit de mond van de verantwoordelijke in plaats van de geruchtenmolen

Ik begrijp weinig van deze uitleg, maar kan aan mij liggen 😅

4 augustus 2023 om 19:43

Hij bevestigd en ontkracht gewoon wat transfergeruchten

4 augustus 2023 om 20:02

Doel meer op ' de grote buitenlanden', er zijn toch al redelijk wat transfers geweest. Met deze uitleg komt het op mij over dat ze meer opzoek zijn naar kansen op de transfermarkt dan dat ze via scouts transferdoelwitten willen binnenhalen 😁

Ik zou toch als Ajaxzijnde een hengeltje uitgooien naar Sanchez. Wel logisch verhaal verder, Nederlandse topclubs zijn afhankelijk van het buitenland en zodra zij de carrousel echt doen draaien kunnen we vaak hier ook pas mooie transfers doen.

4 augustus 2023 om 19:35

Ik ook. Prima hardwerkende verdediger die altijd blijft gaan. En hij kan ook nog uitstekend koppen.

4 augustus 2023 om 19:41

Waarom Sánchez precies? Heeft al 5 jaar niks gepresteerd.

4 augustus 2023 om 19:44

Arsenal890 Als Sanchez 5 jaar bij Tottenham gepresteerd zou hebben had een stap naar Ajax er waarschijnlijk niet in gezeten….

4 augustus 2023 om 19:51

Ja no shit sherlock. Ik snap alleen niet waarom je Sánchez wilt als hij 5 jaar lang er niks van heeft gebakken.

4 augustus 2023 om 21:23

Heeft de afgelopen 5 seizoenen meer dan 200 wedstrijden gespeeld waarin hij de eerste 3 seizoenen vooral vaak basisspeler was. Laatste 2 seizoenen ook gewoon regelmatig gespeeld en basis gestaan. Was gewoon een betrouwbare verdediger bij Tottenham onder verschillende coaches. Nu maakt de club nieuwe keuzes en mag hij weg. sanchez is 27 jaar en in de bloei van zijn carrière. Dus gewoon hee begrijpelijk als men bij hem zal aankloppen. Dat hij afgelopen 5 seizoenen niets heeft gebakken, zijn uitspraken van mensen die hem 5 seizoenen niet hebben zien spelen. Domme onzinnige uitspraak!

4 augustus 2023 om 21:28

Dat is echt complete onzin. De enige die domme en onzinnige uitspraken doet ben jij. Ja hij heeft in de loop der jaren voldoende wedstrijden gespeeld. Heb jij hem ook zien spelen? Ik wel en daar viel hij echt non-stop tegen. Vraag alle Spurs fans maar.

Zijn eerste seizoen was goed maar daarna was het echt belabberd. Daar is echt geen woord aan gelogen. Ik kijk vrijwel alle wedstrijden van de top 6 in Engeland. Als je mij niet gelooft kun je het vragen aan de Spurs fans. Die zullen mijn verhaal bevestigen.

Als hij zo betrouwbaar was als jij had gezegd waarom zou die dan weggaan? Als hij “in zijn hoogtepunt” van zijn carrière komt?

Debast is verdedigend erg matig, terwijl je naast Boscsgli juist een ijzervreter nodig hebt. Ik zou van die aankoop weinig begrijpen.

4 augustus 2023 om 19:57

Debast is niet eens een verdediger. Speelt daar noodgedwongen

4 augustus 2023 om 20:06

Totaal niet waar hoor. Sinds zijn debuut altijd als een centrale verdediger gezien en dat was totaal niet uit noodzaak.

Prima interview, iemand die gewoon zegt waar het op staat. Afwachten dus.

4 augustus 2023 om 19:46

Heerlijk om naar te luisteren in de tijd dat er om het meeste maar heen gepraat wordt!

Stewart is echt een verademing als TD. Komt goed uit zijn woorden en is gewoon lekker transparant voor zover mogelijk. Las ook nog dat Tilman van Bayern een optie zou kunnen zijn. Speelde vorig jaar nog een goed seizoen bij Rangers en brengt de nodige power met zich mee.

Debast kan niet verdedigen. Ik zou toch voor een ander gaan als ik psv was.

Debast kan niet verdedigen en koppen, niet doen aub!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren