Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stevens stopt er definitief mee: ‘Twee benen en tien vingers, maar één hart’

Laatste update:

Huub Stevens stopte door hartritmestoornissen met zijn werk als hoofdtrainer van TSG Hoffenheim en hij heeft er direct een punt achter gezet. De 62-jarige Limburger gaat niet meer aan het werk als trainer, zo laat hij weten aan BILD.

/

“Mijn besluit staat vast: ik keer niet terug als trainer, het is definitief”, aldus de nu dus oud-oefenmeester. Stevens heeft het met zijn vrouw besproken, zo geeft hij te kennen.

“Mijn vrouw Toos was blij. Ze zei: ‘Dit is de juiste beslissing’. Ze kent mij en weet dat dit het juiste is. Je hebt twee benen en tien vingers, maar slechts één hart. Als het hart protesteert, moet je oppassen”, besluit Stevens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat het zo ten einde moet komen.

Blijft een van mijn favoriete Nederlandse trainers, aller tijdens! Zijn karakter past perfect in Duitsland, ook had ik hem in b.v Italie, Spanje wel eens willen zien trainen!

Alleen al om te kijken hoe zich zou uitdrukken! En dat moment met ( Vuile klootzak) terwijl je in Griekenland bent hahaha geniaal gewoon!

haha wel weer grappig van voetbalzone om nou juist die foto er bij te doen, verder wens ik veel sterkte aan huub en zijn familie!

Ja, hij heeft gelijk (op de foto lijkt hij het al aan te geven, dat ie maar 1 hart heeft). Zodra je gezondheid begint op te spelen en je de mogelijkheid hebt om met pensioen te gaan, dan moet je dat signaal van het lichaam oppakken en gebruiken. Je hoeft je levensstandaard niet op te geven, alleen omdat je per se nog dat seizoen wil afmaken of per se nog een jaartje eraan wil plakken. Als je hart het begeeft, dan is dat vaak de start van veel meer problemen.

Huub geniet van je pensioen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren